12 Юли, 2024 11:56 1 593 0

Дженифър Лопес и Бен Афлек продават семейния си дом за 68 млн. долара

  • бен афлек-
  • дженифър лопес-
  • продажба-
  • имот-
  • имение-
  • къща-
  • лос анджелис

Голямото имение с 12 спални вече е обявено публично за продажба

Дженифър Лопес и Бен Афлек продават семейния си дом за 68 млн. долара - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дженифър Лопес и Бен Афлек допълнително подхраниха слуховете за предстоящ развод, тъй като в четвъртък стана ясно, че семейното им жилище в Бевърли Хилс е излязло на публичния пазар. Двойката се сдоби с имота миналата година за 60,85 млн. долара след двегодишен лов на къщи в най-скъпите квартали на Лос Анджелис.

Насред спекулациите за раздяла, Дженифър и Бен се опитаха тихомълком да продадат имението с 12 спални и 24 бани за 65 млн. долара през юни. Но изглежда, че двойката не успя да намери купувач и сега са обявили имота за публична продажба за колосалната сума от 68 млн. долара, както съобщава TMZ.

В новата обява се твърди, че жилището с площ от 38 000 кв. м е било ремонтирано през последните четири месеца, което може да обясни повишението на цената от 3 млн. долара.

TMZ също така отбеляза, че калифорнийският данък "mansion tax" - допълнителен данък върху прехвърлянето, който се прилага при продажби на жилища на стойност над 5 млн. долара също може да е фактор за цената. За жилища, продадени за 10 млн. долара и повече, се прилага допълнителна такса - 5,5% от продажбата.

От известно време се говори, че Дженифър Лопес и Бен Афлек живеят разделени от месеци на фона на спекулациите, че се готвят за развод.

Бен, който все още носи брачната си халка, живее в къща под наем за 100 000 долара на месец близо до бившата си съпруга Дженифър Гарнър. В края на юни той е бил видян да изнася вещите си от къщата в Бевърли Хилс, която някога е споделял с Лопес, според PEOPLE.

Имението от известно време създава проблеми на Бенифър. Нито Джен, нито Бен искаха да запазят семейното си жилище по различни причини: тя смята, че то е твърде голямо, а той - че е твърде далеч от децата му. Звездата има деца Самюел, на 12 г., Фин, на 15 г., и Вайълет, на 18 г., с бившата си съпруга Гарнър, която живее в Пасифик Палисейдс.

Междувременно Лопес, която има 16-годишни близнаци Еме и Макс от предишния си брак с Марк Антъни, смята, че къщата с 12 спални е просто "прекалено голяма за нея".

Имението включва не само основната сграда, но и съседна допълнителна къща, предоставяща 10 000 кв. м. помещения за гости, заедно с къща за охраната. В имението има гаражи за 15 автомобила и паркинг за 80 автомобила, както и открит спортен комплекс с баскетболен кош, пикълбол, фитнес зала и боксов ринг и бар, както и басейн.

Семействата на Бен и Дженифър се надяват нещата между тях да потръгнат и те да възродят брака си. Децата и на двамата се разбират отлично както помежду си, така и с доведените си родители. Дженифър Гарнър, бившата съпруга на Бен, не веднъж е виждана да ги насърчава и дори да се среща с тях по отделно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА