17 Юли, 2024 10:32 836 0

Показаха първи кадри от последния сезон на сериала „Странни неща“ (ВИДЕО)

  • странни неща-
  • stranger things-
  • сериал-
  • последен сезон-
  • първи кадри-
  • тийзър

Видео от снимачната площадка на сериала на Нетфликс развълнува феновете след дълго чакане

Създателите на сериала „Странни неща“ публикуваха тийзър от снимачната площадка на петия сезон на поредицата на Нетфликс, съобщи Би Би Си.

Научно-фантастичната драма на „Нетфликс“, излъчена за първи път през юли 2016 г., е един от най-големите хитове и превърна младите актьори в истински звезди. За да отбележат осмата годишнина от дебюта на сериала, продуцентите публикуваха клип, който показва заснемането на последния сезон зад кулисите. Във видеото се съобщава, че екипът заснема новия сезон.

Последните епизоди на „Странни неща“ все още нямат официална дата на излизане, но се предполага, че премиерата им ще се състои през следващата година, пише БТА.

Двеминутният видеоклип започва със затварянето на клаперборда и продължава със сцени на добре познати места от сериала като гимназия „Хокинс“. След това Кейлъб Маклафлин, който играе Лукас казва: „Добре дошли в пети сезон на „Странни неща“.

Следва сцена от първи сезон, на която се вижда "оригиналната четворка" - Майк, Лукас, Уил и Дъстин, около които се развива действието. След като прекараха голяма част от последния заснет сезон на сериала разделени, феновете се надяваха да ги видят отново заедно. По-нататък във видеото Фин Улфхард, който играе Майк, загатва с вълнение, че отново ще се събере с приятелите си.

Видеото продължава с Мили Боби Браун, която играе момичето със супер сили - Единадесет. „Започнах, когато бях на десет години“, казва тя и добавя: „Току-що навърших 20 години“. Гатен Матарацо, който играе Дъстин, се появява на снимачната площадка и се чува как казва „това е домът“.

В миналото са отправяни критики към „Странни неща“ поради времевата разликата между сезоните. Заради дългото време на снимки и най-вече на обработване на кадрите заради специалните ефекти, актьорите са пораснали много повече от героите си, които завършват гимназия. Въпреки това, като се има предвид първите кадри от пети сезон, изглежда, че сериалът ще продължи оттам, откъдето свършва действието в четвърти сезон.

В тийзъра участва и британският актьор Джейми Кембъл Бауър, който играе злият демон Векна. В края на четвърти сезон неговият герой бяга от решаващата битка с Единадесет, докато се отваря пропаст между реалния свят и алтернативното измерение The Upside Down. Джейми е показан във видеото за кратко да върви към масата за гримиране, където прекарва часове, за да се превъплъти в злия герой.

Има и кратък кадър с актрисата Линда Хамилтън, която е най-известна с работата си във филмите за Терминатор, която досега не е участвала в "Странни неща".

Режисьорите братя Дафър обичат да правят препратки към попкултурата на 80-те години от миналия век. Така в предишни серии се появяват актьори, които правят големите си пробиви през десетилието на 80-те. Сред тях са звездата от „Дяволчетата“ Шон Астин и актьорът от хоръра Робърт Енглънд, който стои зад серийния убиец Фреди Крюгер.

Една от най-големите звезди на сериала "Странни неща" е Уинона Райдър, чиято шеметна кариера започна именно през 80-те, а участието ѝ в хоръра на Тим Бъртън - "Битълджус" си остава легендарно. Тук тя влиза в ролята на майката на Уил, който изчезва мистериозно още в първи сезон. Уинона си партнира с Дейвид Харбър, като двамата са едни от малкото възрастни в Хокинс, които са наясно как децата им се борят със свръхсили и създания от друго измерение.

Няколко часа след публикуването на клипа, той събра повече от един милион гледания в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА