19 Юли, 2024 08:34 3 938 7

Порно модел: Мърморенето на жените кара мъжете да изневеряват

  • порно модел-
  • бони блу-
  • мърморят

"Това принуждава мъжете да търсят забавление навън“, каза Бони Блу

Порно модел: Мърморенето на жените кара мъжете да изневеряват - 1
Снимкa: Shutterstock

Според порно моделa и момиче за ескорт от Австралия, спала с повече от сто студенти, жените сами са виновни, че мъжете им изневеряват, пише Daily Star.

25-годишната Бони Блу стана известна, след като преспа със 122 студенти в мексикански курорт и след това тръгна на секс обиколка в Обединеното кралство.

Говорейки пред Daily Star, Блу каза, че е смятала, че мъжете са виновни за изневерите, но променила мнението си, след като започнала работа в секс индустрията.

„Всеки знае, че жените мърморят много. Но те не разбират, че мрънкането е непривлекателно. Това принуждава мъжете да търсят забавление навън“, каза австралийката.

Блу каза още, че с възрастта много жени стават по-мързеливи в леглото и предпочитат да участват в полов акт пасивно, което не устройва съпрузите им. "Всичкото това хленчене за неизмити тенджери ме кара да се навеждам над мивките им, когато не са вкъщи, а съм поръчана от мъжете им“, каза Блу.

По-рано тя обяви, че възнамерява да се върне във Великобритания през есента и да "прави разврат" със студенти. Моделът ще пристигне във Великобритания на 10 септември и ще остане там един месец.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 cтрелок

    5 8 Отговор
    истинския мъж отбягва жените
  • 2 хехе

    8 3 Отговор
    втора статийка от канала за възрастни защо ли?
  • 3 Ехото...

    14 6 Отговор
    Това е малкият проблем ! Големият проблем е , че мрънкането на жените кара мъжете директно да бягат от тях!
  • 4 Нова

    6 4 Отговор
    Прави се на интересна за внимание, лайкиве, пари. мъжете ще намерят всяко извенение да го вкарат в чуждо. Тяхното си е тяхно, а чуждото е общо. Мрънкане или не, няма голямо значение. С краставица до гърлото вече не мърморят

    Коментиран от #5

  • 5 Интересно ...

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "Нова":

    И в какво според вас " го вкарват " ? В умни и добродетелни жени , пазителки на семейството ли ?! Или в долнопробни К ....?!
  • 6 Пак превод от руски

    8 4 Отговор
    Разберете, ескорт се казва само в Русия. Навсякъде другаде е проституция и никой не се срамува от тази дума.
  • 7 шекер

    3 6 Отговор
    Права е жената. Защото в основата на битовите скандали, довеждащи до убийства, стои именно мърморенето на жената и непрекъснатото й заяждане с мъжа. Особено, ако и двамата пият. Така стават битовите убийства, които в България традиционно ти носят 15-18 години затвор, че и доживотни присъди.

    Друго е в Русия, където сега спокойно можеш да убиеш мърморещата си жена и веднага да се запишеш войник. Сега на украйнския фронт е пълно с такива.