22 Юли, 2024 17:15 4 229 0

"Семейство Симпсън" и новото им предсказание за президентската кандидатура на Камала Харис (ВИДЕО)

  • семейство симпсън-
  • камала харис-
  • президентска кандидатура-
  • сащ-
  • джо байдън-
  • предсказание

В мрежата сравниха Камала Харис с президентския образ на Лиса от зловещ епизод от 2000 г.

"Семейство Симпсън" и новото им предсказание за президентската кандидатура на Камала Харис (ВИДЕО) - 1
Снимка: Тwitter

"Семейство Симпсън" го направи отново.

Редица потребители на X/Twitter обърнаха внимание на най-новото съвпадение, свързано с дългогодишното анимационно филмче на Fox, тъй като в епизод от 2000 г. на сериала на Fox Лиса Симпсън е облечена в лилав костюм, сравним с този, който носи вицепрезидентът Камала Харис по време на встъпването в длъжност през 2021 г.

Мемето стана вирусно в неделя, когато президентът Джо Байдън напусна надпреварата, подкрепяйки Харис да заеме неговото място в президентската надпревара, около месец преди Националния конгрес на Демократическата партия в Чикаго, пише vesti.bg.

По време на встъпването в длъжност на Байдън, състояло се на 20 януари 2021 г., Харис беше облечена в лилав тоалет, проектиран от Кристофър Джон Роджърс, с обувки по дизайн на Серджо Хъдсън и колие от Вилфредо Росадо.

Актрисата Клаудия Джордан публикува снимка на Харис редом до Симпсън, като написа: "Не напразно, но Симпсън вече предсказа това...“

Друг потребител отбеляза: "Семейство Симпсън го направи отново! 17-и епизод на 11-и сезон (през 2000 г.) показва Лиса Симпсън като първата жена президент на САЩ, която говори за това как страната е разорена след президента Тръмп. А ето и Камала, облечена в същия костюм на встъпването в длъжност на Байдън".

Последното предсказание беше включено в епизод, излъчен в зората на хилядолетието, на 19 март 2000 г., озаглавен "Барт в бъдещето".

В сюжета семейството посещава индианско казино, където на Барт, твърде малък, за да влезе на 10-годишна възраст, се показва поглед три десетилетия напред в бъдещето.

Лиса е избрана за президент и се вижда облечена в лилав панталон, а останалите членове на семейството се аклиматизират в Белия дом.

Усложняването на съвпаденията е, че президентството на Лиса идва след предполагаемото президентство на Доналд Тръмп, което предизвика огромен дефицит.

Лиса, като президент в епизода, казва: "Както знаете, наследихме доста голяма бюджетна криза от президента Тръмп".

Епизодът е силно цитиран и преди на фона на издигането на Тръмп на политическа власт и мандата му като 45-и президент на САЩ от 2017-2021 г.

Дан Грийн, който е автор на епизода, заяви пред The Hollywood Reporter през март 2016 г., че е "е предупреждение към Америка".

И това изглеждаше като логичната последна спирка преди да се стигне до дъното. Беше предложен, защото съответстваше на визията на Америка, която полудява.

Грийн каза, че "важното е, че Лиса влиза в президентството, когато Америка е на ръба, а това е състоянието, оставено от президентството на Тръмп,"

"Това, от което се нуждаехме, беше Лиса да има проблеми, които не могат да бъдат поправени от нея, всичко да се развие толкова зле, колкото е възможно, и затова решихме Тръмп да стане президент преди нея."

"Семейство Симпсън" винаги е прегръщало свръхестествената страна на американската култура ... и Тръмп е просто нейното изпълнение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА