2 Август, 2024 14:32 2 027 5

Лесен начин да се отървете от белите следи от дезодорант само за 5 секунди

  • дезодорант-
  • бели следи-
  • следи-
  • почистване-
  • дрехи

За този прост трик се изисква само обикновена кадифена закачалка за дрехи

Лесен начин да се отървете от белите следи от дезодорант само за 5 секунди - 1
Снимка: Shutterstock

Няма нищо по-неприятно от това да облечете любим тоалет и да забележите ярки бели следи от дезодорант по дрехите си. Независимо колко се опитвате да се отървете от тях, особено върху черни дрехи, петната от дезодорант могат да се задържат и да ви накарат да изглеждате небрежно още преди да сте излезли от къщи. Една жена обаче сподели своя лесен петсекунден хак за премахване на следите - което означава, че вече няма да се налага да грабвате бебешките кърпички или влажната кърпа, за да се отървете от тях.

Водещата Алисън Хол се включи в страницата си в Инстаграм, за да покаже как винаги е готова за снимки с помощта на лесния си трик, който използва само една обикновена кадифена закачалка за дрехи. Всъщност за целта може да се използва кадифен плат върху каквато и да е повърхност. Дори и кърпичка от кадифе ще свърши работа.

Така че вместо да сменяте дрехите си следващия път, когато по тях се появят досадни петна от дезодорант, Алисън показа как с простото търкане на кадифената закачалка върху петната може лесно да се отстранят белите остатъци. Кадифето е достатъчно меко, за да не съсипе дрехите ви, но има подходящата текстура, за да премахне следите от дезодорант. За разлика от други дрехи за почистване или гъби, кадифето е идеално дори за най-деликатните материи. Тя го нарича "най-случайното, но полезно нещо", което някога е публикувала, и иска да сподели своя важен трик с последователите си.

Тя пише: "Белите петна от дезодорант ме побъркваха, докато не осъзнах, че кадифените ми закачалки за дрехи вършат чудеса. Знаете ли този трик? "

Нейни последователи онлайн се стекоха в коментарите, за да споделят изненадата си, а един дори каза, че това "му е спестило 50 бебешки кърпички". Един от феновете ѝ в Инстаграм написа: "Това е най-полезното нещо, което съм виждал на таймлайна си през цялата седмица", а втори каза: "Благодаря ти за услугата", докато други благодариха на Алисън, че е споделила простия трик.

Друг прост хак за почистване беше споделен от гуру по почистването в TikTok, който показва как можете да върнете блестящата чистота и белия цвят на мръсните си маратонки. Изненадващо простият трик за запазването на чистия им вид включва само три ежедневни домакински съставки, които се намират в повечето домашни шкафове.

Рецептата изисква паста за зъби, сапун и бакпулвер - и това е всичко. Точно както озарява усмивката ви, пастата за зъби може да ви помогне да придадете блясък на обувките си. Сапунът действа, като дезинфекцира мястото, а бакпулверът помага за изкореняването на упоритите петна. Сместа от три съставки може да се втрие с помощта на гъбичка или четка, като след това се изплаква, а вие се радвате на чисти обувки.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    4 1 Отговор
    Дрън дрън ярина!
  • 2 Дам

    3 4 Отговор
    Това са отживелици да се мажете с тия сухи дезодоранти човек и да се маже и не всичко е до ген дали ще се потиш много и мирише потта, а и според как се храниш и хидратираш защото изхвърляш токсини чрез потта.
  • 3 Тошко

    4 1 Отговор
    Този потник е виждал и по-добри дни. Адски отблъскващо наистина, ето заради подобни снимки има толкова джендъри!
  • 4 Не по тема

    1 2 Отговор
    Ти остъй белите петна, тая гладка мишница ми действа еротично
  • 5 редник

    0 0 Отговор
    /...че кадифените ми закачалки за дрехи вършат чудеса./

    Хм, кадифени ми закачалки?... 😉