3 Август, 2024 13:44 3 458 11

Най-големите изкусителки са родени на тези дати

  • жени-
  • нумерология-
  • дата на раждане-
  • изкусителки

Датата на раждане разкрива много повече за нас, включително силата на жената да съблазнява

Най-големите изкусителки са родени на тези дати - 1
Снимка: Shutterstock

Нумерологията казва, че числата влияят на живота ни, особено датите на раждане, защото те определят нашата личност. И точно по този начин тази древна дисциплина е свързана с астрологията, така че лесно можем да кажем, че например Раците са емоционални, а Овните са упорити.

Датата на раждане разкрива много повече за нас, включително силата на жената да съблазнява. Някои дати крият в себе си специална енергия, която по-късно в живота се превръща в чар, увереност и магнетично привличане.

Рождената дата крие много подробности, за които първоначално не подозираме, а по-долу можете да проверите на кои дати са родени големи съблазнителки, жени с много самочувствие, свободен ум и отворено сърце, пише vesti.bg.

Третият ден от месеца

Ако сте родени на третия ден от месеца, това означава, че сте най-забавният и общителен човек около вас. Обичате да сте в светлината на прожекторите, шумни сте и привличате вниманието, така че обикновено получавате точно това, което искате, и купувате всичко с чар.

Шестият ден от месеца

За вас любовта е най-важното нещо на света, така че не е изненадващо, че сте една от най-големите изкусителки. При вас няма игра топло-студено, а само искрено признание, че харесвате човека и това е, което отсрещната страна оценява.

12-ти ден от месеца

сте наясно с ценностите си, а самоувереността е едно от най-привлекателните качества. В допълнение, другите хора са спечелени от вашия отворен поглед към света, надеждност и креативност. С теб определено никога не е скучно.

15-ти ден от месеца

Ако сте родени на 15-ия ден от месеца, това означава, че сте победител в намирането на приятелства. Привличате добри хора, имате много приятели, така че можете да кажете, че вашият кръг от хора е най-голямото ви богатство. И точно там се крие вашата привлекателност.

17-ти ден от месеца

Жените, родени на 17-ия ден от месеца, имат силна интуиция и партньорите им се чувстват сигурни до тях. Те са спокойни, има голяма доброта в тях и скъпите хора r; се обаждат първи, когато имат нужда от прегръдка, утеха и съвет.

18-ти ден от месеца

Ако сте родени на 18-ия ден от месеца, вие се характеризирате с безстрашие. Wеете да поставяте себе си на първо място и ако нещо не ви устройва – ще го кажете ясно и ще си тръгнете елегантно. Ако има определение за дама, това е вашата личност.

24-ти ден от месеца

Жените, родени на този ден от месеца, също са изпълнени със самочувствие, което ги прави изключително привлекателни. Те танцуват, сякаш никой не ги гледа, пеят, сякаш никой не ги слуша, и се наслаждават на самотата. Те са малко мистериозни и това привлича хората.

31 ден от месеца

Ако сте родени в последния ден на един от тези 31-дневни месеци, вие сте определението за семейство. Вярвате, че семейството е най-важното нещо на света, а да бъдете майка и съпруга са най-важните роли на света за вас.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къде

    11 4 Отговор
    Са тези изкусителки ? Само простакеси от прованса , с татуировки , джуки и пластмаса ! Точно както за селяндурите , който се довлякоха в София и я опростачиха !

    Коментиран от #2, #8

  • 2 Стеф

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Къде":

    Е как ще те опростачат, ако в теб има класа?

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ясно

    7 1 Отговор
    Триещата е селяндурка , домъкнала се в София !

    Коментиран от #6

  • 5 Идън

    7 1 Отговор
    Заглавието се разминава по смисъл с написаното. Разликата между привличаща и изкушаваща жена е огромна. Привличането е несъзнателно от жената. Изкусителката съзнателно се стреми да привлече.А самотата и да си сам са две различни неща.
  • 6 Стеф

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ясно":

    Как го установи?

    Коментиран от #7

  • 7 Защото

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Стеф":

    Ти обясних , че простаците имат числено превъзходство , и превърнаха простотията в мода ! Това не обижда теб или друг по никакъв начин , но някой от прованса се засегна.
  • 8 при младите гаджета

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Къде":

    Одъртял си и те подминават!🤭
  • 9 Факт

    2 0 Отговор
    Те не са самотни!
  • 10 Идън

    2 0 Отговор
    Важно е да привлечеш точно този, който те привлича и какво се случва след това.. Може да сте привлечени и да не си пасвате един до друг. Нивата за пасване са- физическо- интелектуално- емоционално- духовно и социално.
  • 11 ганю

    1 1 Отговор
    никога не вярвай на жена особено ако е гола

    един човек може да вярва само на една жена
    родната си майка всички останали ще те излъжат или предадат