5 Август, 2024 11:47 1 753 8

Само седмица след раждането: Антоанет Пепе показа лицето на бебето (ВИДЕО)

  • антоанет пепе-
  • иво карамански-
  • бебе

Инфлуенсърката също така демонстрира перфектна форма

Само седмица след раждането: Антоанет Пепе показа лицето на бебето (ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram

Инфлуенсърката Антоанет Пепе показа новороденото си бебе веднага след раждането. Досега на публикуваните снимки можеха да се видят само части от телцето на момиченцето, като ръчичка или краче.

„Добре дошла, Беатрис!“ – написа многодетната майка, когато посрещна четвъртото си дете.

View this post on Instagram

A post shared by Antoinette Pepe (@antoinettepepe)


Само седмица след раждането Антоанет сподели видео с бащата на Беатрис, Иво Карамански, в което вече се вижда и лицето на бебето.

Майката също така демонстрира перфектна форма по-малко от седмица след раждането. Във видеото тя е облечена в различни тоалети – един от тях е бял комплект от риза и къси панталони, а другият е сив къс клин и бяло бюстие.


Нищо не издава, че Антоанет е майка на общо четири деца. Тя очевидно успява да съчетае майчинството с времето за себе си. При изписването на Пепе и малката Беатрис, майката беше с маникюр и добре фризирана коса.

Напомняме, че Антоанет има две дъщери от първия си съпруг Филип – София и Сиена, и един син на име Матис от втория си партньор, ютубърът Филяка. Беатрис е третата дъщеря на Пепе и първа за Иво.

Децата на инфлуенсърката изглеждат много щастливи да посрещнат новата си сестричка. На публикуваните снимки се вижда как я прегръщат и целуват от радост.



Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Данко Харсъзина

    9 1 Отговор
    Тази дама ме кефи. На всеки любовник му ражда дете. Любопитно ми е кой ще е следвашия... Върви по пътя на Хачо Бояджиев, Бог да го прости. Хачо има 7 деца от седем различни жени. Миглена Ангелова има 5.
  • 2 Здраве ,

    8 2 Отговор
    щастие и много радост с мъничкото ново човече в семейството !

    Коментиран от #3

  • 3 Данко Харсъзина

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Здраве ,":

    Ми те не са се женили...Тепърва щели да го направят. Уж...
  • 4 Бльона

    6 0 Отговор
    Само за моя информация, ако може:
    -От какво се прехранва това многочленно семейство?
    Само да не е от "инфлуенсърство" , че ще ме уморите от смях.
    А дамата от каква народност е?
    Това за една съседка питам!

    Коментиран от #7

  • 5 Симо

    9 0 Отговор
    Толкова баджанаци, как ще си поделят издръжката? Тая немой я укроти! По едно, две на участник. Палава работа. Едно време, хората друга дума имаха за такава. Сега било инфлуенсърка.
  • 6 абе,

    3 0 Отговор
    Първите и две деца веча имат 3ма бащи.Колко ли още им предстоят? Като пораснат ще ходят по психолози защото всеки неуспех ще го преписват на травми от детството,но сега е (важно) шашавата им майка да си развява дирника по инстаграм с нов любовник на всеки 2/3 години.
  • 7 Данко Харсъзина

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бльона":

    Забелязвам, че напоследък леките жени ги наричат "инфлуенсърки". Един бил "меринджей" а труженичките на пътя били "инфлуенсърки". Така думат у маалата. Странни времена настъпиха.
  • 8 а ръките

    1 0 Отговор
    коги