12 Август, 2024 11:57 1 800 7

И 11-годишната дъщеря на Захари Бахаров стана актриса

  • захари бахаров-
  • дъщеря-
  • актриса-
  • кино-
  • диана алексиева

Момиченцето на актьора се снима във филм, разказващ за децата на соца

Дъщерята на Захари Бахаров усилено върви по стъпките на своя баща. Едва на 11 години тя вече може да се похвали с първа роля в киното, което няма как да не е голям повод за гордост за актьора, който днес празнува своя 44-ти рожден ден, пише "Телеграф".

Къдрокосата красавица, плод на любовта му с журналистката Диана Алексиева, е слабото място на Захари. На 27 март, международния ден на театъра, Кая навърши 11 г., а майка ѝ я поздрави в социалните мрежи с умилителна снимка, на която дърпа ушите на своя баща.

„Както виждате, тя отдавна му се е качила на главата, затова на този ден първо вдигаме чаши в нейна чест! Кая“, пише към снимката Диана Алексиева. Тя е подкрепила изцяло решението на дъщеря си да влезе в киното, а Захари със сигурност ѝ дава съвети и насоки.

Лентата, в която се снима - „Да правиш любов“, разказва за децата на соца, като в нея участва и единият от синовете на Деян Ангелов – Ален. Любопитен факт е, че Захари Бахаров участва в лентата на Венци Сариев - „13 август“. Именно там той е разбрал колко талантлив и всеотдаен към това, което прави, е режисьорът, затова и големият брат Бахаров е поверил дъщеря си в негови ръце. Диана и Захари имат и син Максим, на 14 г., който обаче засега поне няма афинитет към киното.

Любовта между Алексиева и Бахаров започва през 2008 г. Двамата се познават отпреди това, често се засичат, но идва ден, в който Захари я кани да го гледа на сцена. Представлението е „Старицата от Калкута“. След това я кани на вечеря, а днес, 16 години по-късно ,двамата са по-влюбени от всякога, въпреки че Диди, както я наричат приятелите, е с 4 г. по-голяма от своя любим.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Я гле...

    14 3 Отговор
    Значи е започнала да смърка сериозно ?!
  • 3 Иван Грозни

    14 0 Отговор
    Е и каква е разликата между соца и тъй наречената демокрация. Ще дам само един пример защото списъка е много голям. Семейство Вачкови и т.н.
  • 4 Сталин

    22 5 Отговор
    Абе стига ни занимавахте с този мазен еврей и грозното му котило
  • 5 Сори

    5 2 Отговор
    Много грозна гледка са и двамата.
  • 6 Минчо от Обеля 2

    7 1 Отговор
    Има си хас точно па тя да не стане актриса! Няма да е Мимето от Люлин 3, я! На тати грозницата трябва да я уредиме, щото е много талантлива, ама нема начин. Справка - мустакатия тюлен Вачкова. Тая шуробаджанащина ни съсипва като общество!
  • 7 Перо

    4 0 Отговор
    От двамата Бахарови, особено наркомана, ми дойдоха, до гуша! Единият прави зулуми и дърпа линиики с белото, другия веднага, след това го реабилитира с нови предавания и участия. Сега и малолетното отроче уреждат! Какво е разбрал от соца тоя толуп, да прави филми за тая епоха?