12 Март, 2014 12:17 4 099 1

Десислава почива и снима клип на Сейшелите

  • десислава-
  • сейшелите-
  • певица-
  • почивка-
  • клип

Певицата е заснела страхотни кадри за новия си видеоклип

Певицата Десислава си подари почивка на Сейшелите. Тя прекара там една седмица. Още на третия ден от престоя си, Деси толкова харесала това райско място и моментално се обадила на фотографа Костадин Кръстев – Коко, който стегнал багажа си за 2 часа и се качил на първия самолет за райските острови.

Там двамата заснеха клип към новата песен на Десислава. „Бях с една моя приятелка Калина (между другото песента ми с Бой Джордж и Марк Ведо „Калино моме” е посветена на нея). Изкарахме чудесно, даже свършихме добра работа с видеото. Остава да се монтира и го пускам. Понякога е много добре да съчетаеш полезното с приятното” – сподели Деси.

Десислава не пропусна да спомене колко много й липсва приятелят й - ММА боецът Светлозар Савов, който е в Америка. Това е третото му посещение в страната на неограничените възможности. Там спортистът се готви за мач в края на месец март. „Не сме се разделяли за толкова дълго никога” – с мъка заяви Десислава. „Не приемам това като тест за връзката ни – сигурна съм в човека до мен!”

Съвсем скоро очаквайте новата песен на Деси по музика на Иво Моллов – Гугутката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Rock Stenley

    0 0 Отговор
    деси деси защо звъниш на коко аз щях да ги направя по добри ех деси