22 Август, 2024 05:54 2 849 9

Няма промяна в състоянието на 81-годишния Иван Гарелов

  • иван гарелов-
  • състояние-
  • инцидент

Той бе приет по спешност в лечебното заведение след тежък инцидент край морето, докато работи върху новата си книга

Няма промяна в състоянието на 81-годишния Иван Гарелов - 1
Снимка: БГНЕС

За съжаление, без промяна продължава да бъде здравословното състояние на големия български журналист Иван Гарелов, пише "Стандарт", цитиран от plovdiv24.bg.

Той бе приет по спешност в лечебното заведение след тежък инцидент край морето, докато работи върху новата си книга.

Първоначално Гарелов бе настанен в Бургаската окръжна болница, но заради влошаването на състоянието му е взето решение да бъде преместен в София.

81-годишният журналист Иван Гарелов пострада в хотел "Палас" като паднал по стълбите. Свидетел на инцидента е станала съпругата на предприемача Динко Динев - Даниела, която е била до него в този момент.

От болница "Пирогов" потвърдиха, че състоянието на тв водещия е критично, настанен е в Неврореанимация и за него се грижи лично проф. Габровски - един от най-добрите неврохирурзи в страната.

Близките на журналиста също потвърждават, че той се бори за живота си. Медици оценяват шансовете му да излезе победител в жестоката битка за живот на под 5%.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги

    8 1 Отговор
    Така наречениям «профессор»Габровски не е един от най добрите неврохирурзи в странствий!
    Той е воъзкраджия и политикант .
  • 2 Град Козлодуй

    10 2 Отговор
    Дано оцелее Човекът
  • 3 Зико

    7 2 Отговор
    Дано да се оправи Гарелов.
  • 4 Не му ли

    4 6 Отговор
    Стига 80г?

    Коментиран от #5

  • 5 Това го решава

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Не му ли":

    само Господ. На теб не ти ли стигат твоите години? Всичко е по Волята Божия!!!

    Коментиран от #6

  • 6 ше целуваш

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Това го решава":

    малкия рамzaн
  • 7 И мен какво ме засяга

    2 0 Отговор
    Доносникът не ме интересува. Комшия си замина след 2 месеца в същото състояние, на 60 г., честен, работлив, приветлив и скромен човек . Та за него ни беше кахър, не за тоя авантаджия и алкохолик.
  • 8 малко факти

    6 0 Отговор
    Бившият водещ на седмичното публицистично предаване "Панорама" Иван Гарелов е бил ръководител на резидентурата на Държавна сигурност в БНТ. Това съобщи пред националната телевизия в четвъртък Екатерина Бончева, член на Комисията по досиетата.

    Преди ден комисията обяви, че в БНТ са работели 37 агенти на комунистическия репресивен апарат. Сред тях са Хачо Бояджиев, Иван Гранитски, Кеворк Кеворкян, Иван Гарелов, Димитри Иванов, Нидал Алгафари, Александър Авджиев и др.

    Коментиран от #9

  • 9 Има ли изненадани

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "малко факти":

    Помним онова време, когато не всеки беше " с високата чест" да работи в тия структури. Вербуването беше или по собствено желание чрез натегачество, или с компромати и принуда. Боклук до боклука бяха, особено доносниците от шесто. Агентура винаги е имало и ще има, но шестаците бяха отвратителни.