23 Август, 2024 05:46 1 812 3

Екшън в Мелбърн: Мъж избяга през аварийния изход на самолет, излезе на крилото и скочи на пистата ВИДЕО

  • самолет-
  • арест-
  • писта-
  • крило

Смелчагата е бил удържан от екипажа и наземния персонал, преди полицията да го арестува. 

Пасажер беше арестуван на австралийско летище, след като излязъл от току-що спрял самолет през авариен изход, след което тръгнал по крилото и слязъл по самолетния двигател на пистата, предаде „Асошиейтед прес”, цитирана от NOVA.

Полетът на авиокомпания „Джетстар” пристигнал на летището в Мелбърн от Сидни и спрял на изход на терминал, когато мъжът излязъл от самолета през десния авариен изход. В изявление на „Джетстар” пише, че при отварянето на люка аварийна пързалка автоматично се е разпънала от задната част на крилото при фюзелажа. „Но вместо да я използва, мъжът тръгнал по крилото и се спуснал до земята по един от двата двигателя”, казва представител на властите.

Пасажер разказал, че пътниците започнали да крещят и пищят, когато малко преди да отвори люка, мъжът започнал да се държи хаотично. „Той проявяваше доста странно поведение. Веднага щом самолета започна да спира, той стана и се запъти към седалките при аварийния изход”, допълва той.

Австралийската федерална полиция каза, че нейни представители са били уведомени незабавно от служители на авиокомпанията и са арестували мъжа по подозрения за „агресивно поведение и нарушаване на протокола за самолетна безопасност”. Той е бил прегледан от екип на Спешна медицинска помощ, а след това - откаран в болница, където ще остане за допълнителна диагностика.

От летището в Мелбърн съобщиха, че мъжът е бил удържан от екипажа и наземния персонал, преди полицията да го арестува.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Така така

    11 1 Отговор
    Ман.гал.ите тихомълком се разспространяват из свете, прокарват дявол.ската си рели.гия и в един момент ще се окажем в нощта на дългите ножове.
  • 3 ИВАН

    0 1 Отговор
    Много американски филми е гледал тоя побърканяк дето все се правят на интересни.