4 Септември, 2024 08:56 1 374 5

Днес е време за действия, пасивността в този ден е опасна

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Денят е добър за всички активни, креативни и енергични личности

Днес е време за действия, пасивността в този ден е опасна - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Дева до 19:13 ч. на 4 септември

Хората като цяло са по-практични, рационални и трезво мислещи, изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Проявява се прецизност и стремеж към съвършенство, повече критичност и аналитично мислене. Енергията на този знак подпомага всичко свързано с планирането, изчисленията и разработването на стратегии. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета.

Луната е на празен ход от 19:07 ч. до 19:13 ч. След това Луната преминава в знак Везни.

Лунен календар: 3 лунен ден започва от 08:01 ч. на 4 септември до 09:02 ч. на 5 септември

Лунният сърп вече започва да се показва вече. Символ на този ден е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности и се старайте да не ги изпуснете. Денят е добър за всички активни, креативни и енергични личности. Носи надежда и вдъхновение.

Това е денят на астралната борба, когато е настъпило времето да изчистите своя астрал, да се освободите от негативните емоции. Време е за действия. Пасивността в този ден е опасна. Пасивният човек ще бъде победен и може да бъде наранен - както физически, така и психически. На този ден агресията витае във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака от астрални същества или хора. Възможно е да има сривове в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите. В противен случай, тъй като този ден е свързан с центъра на гърлото и Вишудха чакрата, може да се появи астма или бронхиално заболяване. Вътрешната енергия на тялото в този ден е особено силна, ще имате достатъчно сили за самозащита и за всичко.

Препоръчително е да си направите голямо, интензивно физическо натоварване в този ден, в противен случай цялата натрупана и неизползвана енергия ще се „вкисне” отвътре и това ще бъде вредно, а вътрешните органи могат да пострадат. Препоръчват се физически упражнения, свързани с работата на ставите, като се знае, че във всяка става има чакра. Добре е да се правят упражнения за подобряване на подвижността на ставите. Проблеми със ставите говорят за застой на астрална енергия.

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Секс – Време за активност в секса. Може да правите любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Най-успешните дни на деня на жълто, златисто и кехлибарено. Подходящи камъни – рубин, пирит, авантюрин. Щастлива посока – изток.

Тези, които са родени в 3-ти лунен ден, могат да се считат за късметлии. Тях сякаш ги заобикалят неприятностите и привличат чудеса и приключения, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    3 3 Отговор
    Олеее, днес не е ден на ПАСИВНИТЕ. Малееее !
    Ми то тогава па и активните няма да има с какво да се забавляват.

    Коментиран от #2

  • 2 Ехооооо

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Това дето го написа, много тъпо бе бате. Само толкова ли ти е капацитета?
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Айде пак харе рама харе Кришна , Луна звезди псевдо наука . То това не е наука , запят звезди луна планети и съзвездия и кое къде се пресича минава и съвети какво да се прави или не .
  • 4 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 0 Отговор
    Ами хората ако са в отпуска и са решили да са пасивни да си починат , какво да кажат . Ще се посмеят и това е .
  • 5 👽💀😎🏴‍☠️

    1 1 Отговор
    Днес пасивните а утре активните .