7 Септември, 2024 13:06 811 1

Прокурор иска да възобнови делото срещу Алек Болдуин за убийство

  • алек болдуин-
  • дело-
  • прокурор-
  • убийство-
  • rust-
  • стрелба

Според прокурора на Ню Мексико няма достатъчно основания за прекратяване на първоначалното дело

Прокурор иска да възобнови делото срещу Алек Болдуин за убийство - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Появи се нов риск делото за непредумишлено убийство срещу актьора Алек Болдуин, свързано с инцидента на снимачната площадка на филма „Rust“, да бъде възобновено, съобщава Асошиейтед прес.

Според съдебен документ, специалният прокурор на Ню Мексико, Кари Мориси, е отправила искане към съдията да преразгледа решението за прекратяване на обвиненията срещу Болдуин.

Мориси посочва, че няма достатъчно доказателства в подкрепа на прекратяването на делото и твърди, че правата на актьора не са били нарушени по време на предишните съдебни заседания.

През юли 2024 г. съдът спря делото срещу Болдуин по обвинение в непредумишлено убийство на операторката Халина Хътчинс, която загина при инцидент през 2021 г. по време на снимките на „Rust“. По време на репетиция актьорът случайно застреля операторката и рани режисьора, използвайки оръжие, което би трябвало да е заредено с халосни патрони.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тореро

    0 0 Отговор
    Болдуин трябва да си плати цената,а тя е: затвор!!