13 Септември, 2024 05:28 1 587 3

Шофьори се сбиха с моторни резачки заради отнето предимство в Сицилия

  • италия-
  • сицилия-
  • бой-
  • резачки-
  • предимство

Един от тях се разминал с шест шева

В Италия шофьори в спор за предимство на кръгово кръстовище стигнаха до разпра с моторни резачки. Един от тях се разминал с шест шева, предаде БНР.

Опасният дуел се разиграл на кръгово движение край селище, недалеч от Сиракуза на остров Сицилия, съобщи информационната агенция Agi. По думите на очевидци, заснели случилото се в разгара на спор, избухнал за отнето предимство между градинар, който карал пикап, и група чужденци в кола. Двете превозни средства едва не се ударили и шофьорите започнали да се нагрубяват с обидни думи.

Според свидетелите един от чужденците излязъл от колата, грабнал една резачка от пикапа, а друг взел стълба. Градинарят също се "въоръжил" с друга резачка и се стигнало до много опасен двубой, в който пострадал той, принуден да потърси лечение в спешното отделение на болницата. Оцелял с шест шева. Заснетият от очевидци „необикновен дуел“ обиколи социалните мрежи. Карабинерите ползват материала от него и от видеокамерите на пътя и разследват случая.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дуел с кирки

    3 2 Отговор
    В бг има още по-интересни случаи, но за съжаление почти няма видеозаписи.
  • 2 Мдада...

    2 0 Отговор
    Мио каро мафиозо...
  • 3 Режисьор

    2 0 Отговор
    Направо си е готов сценарий за игра или филм. Като оня с Ръсел Кроу.