14 Септември, 2024 05:48 1 131 3

Кели Рипа проплака: Децата ме блокират в Instagram ВИДЕО

  • кели рипа-
  • актриса-
  • водеща-
  • деца

23-годишната Лола, 27-годишният Майкъл и 21-годишният Хоакин не се страхуват да я премахнат от последователите си

Американската актриса и водеща на токшоу Кели Рипа сподели, че децата ѝ понякога я блокират в социалната мрежа за споделяне на видеоклипове и снимки Instagram, предаде NOVA.

23-годишната Лола, 27-годишният Майкъл и 21-годишният Хоакин не се страхуват да я премахнат от последователите си, когато сметнат за добре.

„Обикновено, ако коментирам някоя от публикациите им в социалните медии, решават временно да ограничат достъпа ми“, каза Кели. „След известно време забраната се отменя и аз съм отново техен последовател. Но аз си казвам: „Защо не можете да бъдете като другите деца в социалните медии? Те с радост допускат родителите си там.“

Рипа споделя, че друга причина за периодичните блокирания е нежеланието на децата ѝ да виждат нейни и на съпруга ѝ снимки, на които си разменят нежности.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 наоми

    5 0 Отговор
    Къде рипа пък тая Кели?
  • 3 Отец Нафърфорий

    3 1 Отговор
    Като не си ги била като малки сега е късно