19 Септември, 2024 09:51 2 081 4

Най-грижовните мъже в зодиака

  • зодии-
  • най-грижовни-
  • мъже

Водолеите са едни от най-грижовните мъже и започват да показват това от първите дни на връзката

Най-грижовните мъже в зодиака - 1
Снимкa: Shutterstock

Грижовните мъже са издирвани под дърво и камък от дамите, затова астролозите са направили списък кой мъж е най-вероятно да бъде грижовен и добродушен според зодията.

Ето представителите на кои зодиакални знаци по-често от останалите се наемат да правят нещо хубаво за любимите си:

Овен

Овните се грижат за семейството си повече от всеки друг. Това са истински семейни мъже. Имат голямо сърце, в което има много любов и желание да помогнат на половинката си. Овните могат да бъдат трудни характери, но едно нещо не може да не им се признае - те мразят, когато някой около тях се чувства зле и се опитват да помогнат по всякакъв начин.

Рак

Раците са отговорни хора. Помагат на близките си, защото знаят, че никой друг няма да го направи. Грижата за половинката им е важен момент за тях. Дори са склонни да се съсредоточат повече върху партньора си, защото съвестта им не им позволява иначе.

Дева

Девите са грижовни, защото обичат да се грижат за хората, особено за своите близки. Тези мъже обичат да угаждат на съпругата си. Когато тя се усмихва, Девите се радват на живота. Всичко веднага става добро за тях и нещастието изчезва. Оказва се, че до известна степен Девите правят всичко това за себе си, защото настроението им се влошава силно, ако любимият човек се чувства зле. Всичко това се дължи на силната им емпатия.

Скорпион

Скорпионите проявяват грижа, но често правят това, за да бъдат похвалени. Това не омаловажава достойнствата им, разбира се. Не бива да мислите, че техните жестове на добра воля и желание да помогнат на близките са престорени. Съвсем не! Просто искат да видят, че трудът им не е напразен.

Водолей

Водолеите са едни от най-грижовните мъже и започват да показват това от първите дни на връзката. Но има малка уловка. Факт е, че те са собственически настроени и болезнено ревниви. С действията си сякаш се опитват да си спечелят правото да притежават жената. И се грижат с цялото си сърце за нея, защото не искат да я дадат на никого другиго.

Ако не попадате сте в този списък, никога не е късно да започнете да проявявате грижа. Основното е да идва от сърце. Близките ви определено ще я оценят.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най мразения човек

    3 0 Отговор
    Не знам ама факти са голями лицемери
  • 2 Камерунеца

    1 3 Отговор
    Най грижовните мъже са тия с малките ........
  • 3 Име

    3 0 Отговор
    Хем несъстоятелен, хем лъжлив!
  • 4 Водолей

    0 0 Отговор
    Като чета, всичко написано важи за всеки мъж. Естествено че ни харесва да се грижим за семейството, да виждаме половинката щастлива, естетвено че го правим и за себе си и искаме да получим същото отношение.