Last news in Fakti

22 Март, 2014 20:17 5 935 1

Дъщерята на Андрей и Ернестина искала да стане патоанатом

  • андрей слабаков-
  • дъщеря

Двамата с баща й често се засичат в кухнята. Обикновено Йоанна реже продуктите и приготвя гозбите, а Андрей дава съвети, обяснява кое как трябва да се направи и се кара, ако нещо не му харесва

Дъщерята на режисьора Андрей Слабаков и актрисата Ернестина Шинова – Йоанна, искала да стане патоанатом. В предаването "Усещане за жена" по TV7 тя призна каква е причината. Искам да уча медицина, а това са единствените пациенти, които лекарят не може да убие. Те вече са мъртви, заяви хубавицата. В крайна сметка решила, че може и да е друга специалност – например пластичен хирург. Тъкмо ще ми направиш корекции, веднага се предложила за пациент майка й.

Често съм била с мама и тате на работата им и искам да съм далече от камерите и прожекторите, призна хубавицата причината да не поеме по пътя на именитите си родители.

Тя гостува на Катето Евро заедно с баща си – Андрей Слабаков. По изключително забавен начин двамата разкриха, че са много привързани един към друг – не престанаха да се шегуват и да се иронизират. Част от смешките бяха насочени към Ернестина, която не беше в студиото и нямаше как да се защити.

Когато с тате сме сами, се чувстваме много добре. Сипваме си бира, играем карти или гледаме мач. Щом се прибере мама, започва да се оплаква, че е уморена, изпраща тате да реже салата, а мене – да мия съдовете. После тате пуска филм на ужасите, а баба плаче, заяви красавицата. И двамата крещят ужасно много. А аз съм жертвата и не разбирам защо. Аз съм aнгел, заяви Йоанна.

Двамата с баща й често се засичат в кухнята. Обикновено Йоанна реже продуктите и приготвя гозбите, а Андрей дава съвети, обяснява кое как трябва да се направи и се кара, ако нещо не му харесва. Прилича на свекърва, заяви 18-годишната девойка. По своя си метод двамата приготвиха пиле с грах в кухнята на "Усещане за жена". Рецептата е лично на Йоанна, която един ден я измислила сама, тъй като нямало нищо за ядене, а в хладилника липсвали дори яйца.

В предаването стана ясно, че Андрей Слабаков подготвя кулинарна книга. Както сам се пошегува – за здравословно ядене и пиене. Накрая призна, че са описани рецептите на манджите, които той харесва. Обича мазничко и вкусничко, издаде го дъщеря му. Тя сподели, че с майка й предпочитат здравословната храна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    Толкова и е акълът, както и на повечето българи, които си мислят, че патоанатомът се занимава с аутопсия на трупове.