8 Октомври, 2024 06:55 2 925 8

Меган вече не е до Хари

  • меган маркъл-
  • принц хари

Принцът направи няколко солови изяви в Ню Йорк, Лондон и Лесото, за да подкрепя каузи, които са важни за него

Меган вече не е до Хари - 1
Снимка: YouTube

Принц Хари очевидно наистина се установява в новия си живот в Ел Ей и се чувства "достатъчно уверен", за да излезе без Меган Маркъл до него, предаде ФОКУС.

През последните няколко седмици Хари направи солови изяви, пътува до места като Ню Йорк, Лондон и Лесото, за да подкрепя каузи, които са важни за него.

Това е промяна от обичайните им съвместни изяви с Меган и изглежда е част от новата им стратегия.

Според източника херцогът напълно се е адаптирал към живота отвъд езерото и се наслаждава сам да бъде в светлината на прожекторите.

"Откакто се премести в Америка, на Хари му отне известно време, за да се почувства комфортно да прави нещата сам, но сега той наистина се наслаждава на този нов начин на живот", обясни източникът пред OK!.

"Преди Хари използваше Меган като свое "одеяло за сигурност", защото се чувстваше малко изгубен в новата си роля, което беше огромна промяна от стария му кралски живот", продължи източникът.

"Той винаги се справяше добре, оставяйки я да поеме светлината на прожекторите, тъй като тя наистина процъфтяваше на големи публични събития, и той просто следваше примера ѝ."

Източникът също така спомена, че докато Хари се чувстваше малко засенчен на моменти, той беше добре с това, докато се приспособи към този изцяло нов начин на живот.

Кралският коментатор Дънкан Ларкомб се съгласи, като заяви, че принц Хари изглежда се държи повече като "старото си аз" по време на самостоятелните си изяви, в сравнение с начина, по който се държи, когато е с Меган.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗОРО

    21 4 Отговор
    Кой го интересува?

    Коментиран от #2, #5, #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 аз и ти

    13 0 Отговор
    Оставете момчето на мира. Както искат, така!
  • 4 още

    4 3 Отговор
    Меган вече не е до Хари,защото не си е пуснала брада.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Шегобиец

    5 0 Отговор
    Ееее, като свършат кинтите - така е. Започват и личните проблеми.
  • 7 пешo

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЗОРО":

    Никой.... а тази на снимката .... такива женици са точно от "голямото добрутро" мислят си че света се върти около тях... пфф..... то затова света пропадна неистово от 30г. насам.....
  • 8 ФАКТ

    0 0 Отговор
    Продължавате да жълтеете с тези излючително тъпи заглавия.