11 Октомври, 2024 13:19 2 083 3

Дъжд от пари ще завали за 3 зодии през октомври

  • зодии-
  • астрология-
  • пари-
  • октомври

Месецът им ще е изпълнен със завиден финансов успех

Дъжд от пари ще завали за 3 зодии през октомври - 1
Снимка: Shutterstock

Десетият месец от годината дойде с много желание за работа, нови проекти и срокове. И макар за повечето от нас той да носи своите препятствия, за три зодиакални знака, той ще е изпълнен със завиден финансов успех. Кои са те?

Овен

Бизнес партньорствата могат да процъфтяват през сезона на Везните, така че насочете дипломатическите им вибрации, за да си осигурите някои солидни договори или споразумения. Разговорите могат да бъдат особено ползотворни, така че планирайте да споделите относно затруднения с шеф или колега в този период, пише az-jenata.bg.

Втората половина на месеца е подходящо време да се съсредоточите върху грижата за дългове, което може да означава да отделите повече пари в брой, за плащания с кредитна карта или да се свържете с приятел, който ви дължи пари.

Стъпвайте леко по време на пълнолунието във вашия знак на 17 октомври, тъй като тогава можете да имате доста стрес, свързан с работата, както и междуличностна драма.

Близнаци

Вдъхновението идва под слънчевото затъмнение през октомври и с ориентиране към действие. С Марс във вашата финансова зона през целия месец, този период е идеален за големи движения в кариерата или дългосрочни инвестиции.

Втората половина от месеца е идеална за съсредоточаване върху всякакви странични творчески дейности, които сте се надявали да стартирате, така че влейте малко енергия в страстните си проекти.

През последната седмица на октомври активният Марс във вашия дом на парите ще хармонизира с вашия космически владетел Меркурий във вашия работен сектор, давайки ви мотивацията, от която се нуждаете, за да изпреварите списъка си със задачи.

Дева

Фискалната ви ситуация е в ума ви в голяма степен този месец. Слънчевото затъмнение в началото на октомври ви помогна да се освободите от несигурността около изобилието и да изградите по-здравословна връзка с парите.

Опитайте се да преодолеете старите си задръжки и приемете нова гледна точка на паричния си поток. Втората седмица от месеца може да бъде невероятно доходоносна и можете да направите огромен напредък и трайни впечатления в кариерата си – всичко това може да доведе до подобрена банкова сметка.

Дългове или данъчни проблеми могат да възникнат по време на пълнолунието на 17 октомври, така че използвайте своята подредена магия за Дева, за да се погрижите за бизнеса през последния период от месеца. Без замитане на нещата под килима – точно сега комуникацията е ключова.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нещо като

    0 0 Отговор
    Златен дъжд?
  • 2 При

    2 0 Отговор
    Мен парите не валят всеки месец, валят всеки ден......
    ..... Ама съм женен, и все няма.....
  • 3 любител

    3 0 Отговор
    права си ще завали златен дъжд за боко тиквата шиши и олигарсите които пак с измами и шантаж ще спечелят изборите докато тоя заспал народ не се събуди и ги набута в ЦСЗ до живот на хляб и вода.