Last news in Fakti

29 Март, 2014 15:47 945 0

Билетите за Кейт Буш свършиха за 15 минути

  • кейт буш-
  • концерти-
  • билети-
  • "мистерията на българските гласове"-
  • лондон

Билетите за серията от 22 концерта на британската рок и поп певица Кейт Буш в Лондон свършиха 15 минути след пускането им в продажба, съобщи Gigwise.

Около 80 000 билета са били продадени за поредицата от изяви на Буш, планирани от края на август до началото на октомври в прочутата лондонска концертна зала „Хамърсмит Аполо“.

„Зашеметена съм от вниманието към моите концерти. Много ви благодаря. Надявам се скоро да се видим“, коментира певицата, веднага след като билетите бяха разграбени. Първоначално бе предвидено тя да изнесе само 15 концерта в британската столица, но поради очакваното голямо търсене били определени и допълнителни дати.

На 21 март Кейт Буш обяви, че смята да изнесе поредица концерти в Лондон под мотото Before The Dawn. В своята дълга кариера певицата рядко е излизала на сцена – единственото й турне е от далечната 1979 г., в което тя включва 24 дати.

В края на 80-те и началото на 90-те години поп-рок иконата, която създава и уърлд мюзик, включва в два от своите албуми и певиците от "Мистерията на българските гласове".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА