30 Март, 2014 15:12 3 390 0

Любовни обяснения от сцената на "България търси талант"

  • "българия търси талант"-
  • асен блатечки-
  • ваня цветкова-
  • мария силвестър

Обектите на обожание са Асен Блатечки и Мария Силвестър

Понеделник вечер от 21:30 часа по бТВ на сцената на „България търси талант” ще се открият нови и неповторими дарования, а Асен Блатечки ще получи едно…почти любовно обяснение.

Емоциите в залата ще се нажежат още с първото изпълнение – това на 5-годишната Магдалена Димитрова от Аксаково, която ще изпее „Облаче ле бяло” по начин, който ще накара Любо да го определи „като най-драматичното изпълнение” на сцената на шоуто, а Асен да признае, че тази малка дама е завършен артист въпреки крехката си възраст.

Зрителите ще видят за първи път как непоколебимата Ваня Цветкова ще промени мнението си заради публиката, а Асен ще изиграе ролята на лошото ченге. Наяве ще излязат и още неща от миналото на Блатечки благодарение на изпълнението на Симеон Йорданов.

По един необикновен начин варненката Петрана Александрова с псевдоним „Пепи-шемета” ще успее да грабне вниманието на присъстващите в залата и без капка свян да посвети на Асен Блатечки цяло любовно стихотворение, което започва с „Ако има наистина втори живот, с мъже като тебе го бих изживяла...”. Почти подобно признание ще получи и Мария Силвестър, която ще чуе думите „Щастлив е мъжът, който си ляга с теб”.

Небезизвестният Радостин Кирязов от Варна ще развърти пици на живо в студиото и ще „атакува” публиката с хвърчащо тесто. Фрий рън трио, 13-годишна кунг фу майсторка по рязане на летящи във въздуха плодове, уникално улично шоу, пренесено от групата Street Burns на сцената на „България търси талант” и неповторимо изпълнение, достойно да полети в Космоса на 10-годишната Борислава Цекова от град Исперих на „Излел е Дельо Хайдутин” са част от останалите изпълнения, които повдигат настроението в залата.

За финал водещата Мария Силвестър и журито ще се натъкнат на един от най-оригиналните таланти в шоуто - Тони Тодоров от Етрополе. Той ще успее да изуми всички присъстващи и тв зрителите със способността си да говори на обратно. Ако обикновеният човек го прави с помощта на лист и химикалка, то той го постига на момента без да му коства особени усилия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА