21 Октомври, 2024 13:45 309 3

Лайънъл Ричи обяви европейско турне

  • лайънъл ричи-
  • турне-
  • европа

Поредица от концерти във Великобритания и Европа ще започнат през пролетта

Лайънъл Ричи обяви европейско турне - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Американската музикална звезда Лайънъл Ричи се отправя на турне през следващата година, като обяви поредица от концерти във Великобритания и Европа, които ще започнат през пролетта, предаде Ройтерс.

Турнето под названието Say Hello To The Hits ще започне в Белфаст на 31 май и ще завърши в Мадрид на 2 август. Носителят на награда „Грами“ ще има концерти в Лондон, Дъблин, Амстердам, Париж, Берлин и други европейски градове, пише още БТА.

Това е най-доброто място за пътуване в света. Ако се случи да изградиш база от верни фенове в Европа и Великобритания, това остава до края на живота“, каза Ричи в интервю за Ройтерс.

Ричи, който започва кариерата си с музикалната група „Комодорс“ (Commodores), а през 80-те години на миналия век става солов изпълнител, е продал повече от 125 милиона албума по целия свят, припомня Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    0 0 Отговор
    Лайънъл Ричи ще се отправи на турне през следващата година,
  • 2 въпросче

    0 0 Отговор
    Великобритания не се ли числи към Европа?
  • 3 Доктор Доган

    0 0 Отговор
    Европейско добре, aми еврейско кога?