22 Октомври, 2024 11:28 1 001 7

Памела Андерсън вече не иска ботокс и филъри в името на здравето си

  • памела андерсън-
  • актриса-
  • филъри-
  • ботокс-
  • здраве-
  • красота-
  • холивуд

Бившата спасителка на плажа към днешна дата държи повече на физическото и емоционалното си здраве и дори рядко носи грим

Памела Андерсън вече не иска ботокс и филъри в името на здравето си - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

57-годишната Памела Андерсън се опълчи на холивудските стандарти за красота и от години демонстрира, че е се отказа от грима и изкуственото разкрасяване. Показа го отново и на Седмицата на модата в Париж през есента на 2023 г. .

В интервю за Glamour Андерсън обясни решението си да не „преследва младостта“.

Тя каза: „Използвах го и експериментирах с него. Нямам нищо против грима, но имам чувството, че изглеждаше по-добре върху мен, когато бях на 20 години, отколкото сега.“

Памела говори пред изданието и за остаряването и как го приветства: „Този процес е наистина овластяващ. Знам, че изглежда малко лудо. Също така се опитвам да намеря себе си и коя съм аз, някак под всичко това и се опитвам да отлепя слоевете."

Секссимволът от 90-те години на миналия век обясни, че е спряла да използва филъри, ботокс, дори и да боядисва косата си.

Публикация, споделена от British GLAMOUR (@glamouruk)

Близък до нея казва: "Остаряването не я притеснява. По-важното е, че тя е здрава и емоционално на добро място."

Памела Андерсън също така коментира и отзивите за ролята си на застаряваща танцьорка от Лас Вегас във филма на Джия Копола - "The Last Showgirl".

В интервю от 7 септември тя каза: „Чувствам се толкова благословена и щастлива, че получих тази възможност и шанс да имам тази роля, която си мислех, че мога да имам преди много време.“

Вътрешен източник каза на Star: "Тя си го заслужи. След нейния документален филм и книга хората започнаха да уважават Пам като интелигентна жена, която има цел в живота. Тя най-накрая може да покаже на хората коя е всъщност и да си каже думата.“


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха ха ха

    6 9 Отговор
    Много е зле тая ужас

    Коментиран от #6

  • 2 Анита габровска

    1 1 Отговор
    Заминаваме за почивка
  • 3 ТоВАе

    11 3 Отговор
    Това е добре да го показвате на младите, да знаят като се "влюбат" в "вървежна жена" - дали наистина искат да я търпят и остареят с нея и тя с капризите си да заприлича на това. Старостта не прощава на никой, затова млади ... избирайте хора, които са с добри души, благи и стоящи до вас. Горните "каки" ще си тръгат по-рано, ще ви скъсат нервите и накрая ще живеят стари и сами, защото характера им не им е позволил да са добродушни.
  • 4 Изкукуригал

    4 5 Отговор
    Я наборната колко зле изглежда а цел живот угаждане а аз у мините и пак бял косъм нямам.

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Качи снимка на жена си ,

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Изкукуригал":

    да я видим що за хубавица е -))