22 Октомври, 2024 13:58 527 2

Кейти Пери отчаяно иска да се върне в American Idol след провала на новия ѝ албум

  • кейти пери-
  • нов албум-
  • провал-
  • поп певица

Певицата не успя да се завърне триумфално към правенето на музика, след като последният ѝ и най-нов албум "143" не впечатли меломаните

Кейти Пери отчаяно иска да се върне в American Idol след провала на новия ѝ албум - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Светските медии в САЩ съобщават, че Кейти Пери е „отчаяна“ и иска да възобнови работата си в журито на American Idol. Отчаянието ѝ да се върне в риалити шоуто идва след нещастния ѝ опит за завръщане на музикалната сцена.

Кейти Пери наскоро издаде новия си албум 143, който не успя да оглави музикалните класации, което доведе до неуспешното ѝ завръщане. Нейните фенове твърдяха, че песните от новия албум лъхат на "остаряло" и "отчаяние".

Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry)

Преди години изпълнителката доминираше класациите, но новата ѝ музика доказа, че е забравила да се развива с времето, откакто за последно беше хитова звезда в музикалната индустрия. С новия си албум тя не успя да се конкурира с други поп певици, включително Тейлър Суифт. Източник, близък до певицата, каза пред Life & Style: “American Idol беше безопасен, стабилен източник на слава и финанси за Кейти.” На мястото на Пери обаче в панела сега се настани кънтри певицата Кари Ъндърууд.

Вътрешният човек добави: „Сега, след като албумът ѝ се провали, тя се бори да си върне мястото сред журито. Това е ясен знак, че дори тя знае, че дните ѝ като артист, оглавяващ класациите, са зад гърба ѝ. Но Кари е на мястото ѝ сега — и освен ако новият сезон не е катастрофа с рейтингите, няма начин Кейти Пери да се върне на този стол”, обяснява източникът пред Daily Express US.

Песента Woman’s World от албума 143 се задържа на номер 63 в Billboard Hot 100, отбелязвайки значителен спад за изпълнителката, която е постигнала повече диамантени сингли (всеки с над 10 милиона продажби) от всички освен Риана, с общо шест.

Друг вътрешен човек разкри пред медията, че певицата е загубила оригиналността си и работи в сянката на своите конкуренти. Източникът обясни: „Цялата ѝ категория радио поп съществува в момента в сянката на Тейлър Суифт и Кейти беше глупава да смята, че може да бъде изключение от това правило. И така, всичко се връща към чертожната дъска и се надяваме, че този път тя ще приеме по-малко от съветите на Орландо.”, казва запознатият визирайки това, че съпругът ѝ Орландо Блум ѝ е помогнал да напише и състави новия албум.

Вътрешният човек предложи, „най-силната работа на Кейти като нейния мега-хит 'Roar', беше популярна заради текстовете на песните, а не заради видеоклиповете и със сигурност не заради оскъдните си тоалети. Когато има подходящо сътрудничество с автор на песни, тя все още е в състояние да прави хитова музика.” Те също така споменаха, че “тя няма изключително лоялен сътрудник при писането на песни, какъвто има Били Айлиш с брат си Финеас и Тейлър има с Джак Антоноф.”

Източникът продължи, че тя трябва да се придържа към едно “творческо партньорство”. Те казаха, “Кейти обича да работи с много различни хора, вместо само с един или двама писатели или продуценти, но Били и Финеас показаха как едно творческо партньорство може да расте и да се задълбочава през множество албумни цикли и да продължи да дава хитове. Кейти трябва да намери сътрудник в писането на песни, който харесва, и след това наистина да инвестира в тази връзка.”

Предишните ѝ албуми, Witness (2017) и Smile (2020), също бяха определени като провали и феновете загубиха надежда за нейното завръщане като поп звезда.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помак

    2 0 Отговор
    ..мога ли да напиша ..ох Кейти ох котио..???

    Коментиран от #2

  • 2 Отец Петка

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Помак":

    Може давай.