28 Октомври, 2024 00:30 467 10

При ниско либидо: Определете дата за секс и дарявайте орални ласки

  • либидо-
  • секс-
  • психотерапевт

В случай на постоянно нежелание за секс трябва да се консултирате с психотерапевт

При ниско либидо: Определете дата за секс и дарявайте орални ласки  - 1
Снимкa: Shutterstock

Мъже и жени споделиха пред Reddit опита си как хората с ниско либидо да угодят на партньорите си и да ги накарат да се чувстват желани.

Тези, които не изпитват отвращение към тялото на партньора си, а просто не искат контакт с гениталиите си, бяха посъветвани да задоволяват партньора си орално или да обърнат внимание на други видове физически контакт.

Различните либида са доста сложна и деликатна материя. Ако можете да се ограничите до целувки, силни ласки, любовна игра, това ще бъде правилното решение. Проучването на фетишите може да бъде друг начин за разбирателство с партньора, пише потребителят jazzdrums1979

Освен това хората с ниско либидо бяха посъветвани да подкрепят емоционално партньора си и да проявяват съпричастност към него.

Приятелката ми понякога отхвърля инициативите ми. Понякога ме боли и се натъжавам и се разстройвам - не заради нея, тя има пълното право да откаже и последното нещо, което искам е тя да направи нещо без да го желае. Но съм тъжен, защото интимността е голяма част от начина, по който показвам любов, и съм разстроен, защото всъщност очаквам с нетърпение секса. Най-доброто нещо, което приятелката ми прави, е да ме разбере и утеши, защото в крайна сметка това е отхвърляне. Кажете на човека колко много го обичате. Разликите в либидото могат да причинят проблеми, ако ги няма комуникацията и емпатията не са установени, споделя DarkDepths.

Според много потребители, в случай на постоянно нежелание за секс трябва да се консултирате с психотерапевт.

Няма по-добро от терапията, преди недоволството ви да нарасне. Можете също така да се отървете от лошите навици - ниското либидо често може да бъде причинено от стрес, прекалено много психическо и физическо напрежение в семейството, проблеми с алкохола или наркотиците, както и загуба на лично време покрай майчинство, кариера и т.н. Може да нямате енергията да изпълните желанията си и физически да се насладите един на друг. Опитайте се да организирате допълнителна помощ в къщата. Отделете малко време, за да погледнете вътре в себе си и да разгледате вътрешните си желания. Определете дата за интимност, очаквайте срещата с нетърпение и не я отменяйте. В крайна сметка не можете да симулирате желанието, но можете да го запалите и да се подготвите за успех с известна подготовка.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    1 0 Отговор
    Обичам да давам орални ласки

    Коментиран от #2, #10

  • 2 асан в.

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А аз да обръщам гръб и да се навеждам!

    Коментиран от #3

  • 3 Последния Софиянец

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "асан в.":

    Асане , колкото и да пробваш , няма да забременееш .

    Коментиран от #7

  • 4 Ръкотворец

    0 0 Отговор
    С секс и без секс купона продължава. Кога Българина е казал, че има проблем. Той винаги е най добрия с най големия ....! Или най добрата ....... в града!

    Коментиран от #6

  • 5 Както е казал поета

    0 0 Отговор
    Може да им е малък но пък им е мек! След петата ракия ставаш най велик.
  • 6 Рукотворный

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ръкотворец":

    А на село ?

    Коментиран от #8

  • 7 Чл69

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Може с ботилки празни има ги размери разни или с всеки заместител с който и да е опитал прави опити напрази нищо живо не го празни.
  • 8 Ръкотворец

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Рукотворный":

    Сега света е едно големо село
    И всички са граждани ама на село раждани
  • 9 Гост

    1 0 Отговор
    Копейките останаха трети, а се облизваха за първи.
  • 10 ОХ КОТЬО...ооо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И аз така....умирам за 69-ка....!!!