Last news in Fakti

28 Май, 2014 19:20 1 060 0

Гръмнал трафопост в русенска фирма изпрати двама души в болница

  • линейка-
  • русе-
  • трафопост

Единият от обгорените, който е на 50 години, е получил изгаряния на ръцете и краката. Другият, на 51 години, е пострадал по-сериозно, с обширни изгаряния по главата, тялото, гърдите и крайниците

Гръмнал трафопост в русенска шивашка фирма изпрати двама души в болница.

Инцидентът е станал малко след 14 часа в новата сграда на шивашката фирма "Топ мен", съобщава Нова телевизия. Внезапно е спрял токът и един от служителите заедно с оторизиран специалист по поддръжката са отишли до трафопоста да проверят какво се е случило. След като установили, че шалтерът е паднал, го вдигнали и тогава трафопостът е гръмнал.

Единият от обгорените, който е на 50 години, е получил изгаряния на ръцете и краката. Другият, на 51 години, е пострадал по-сериозно, с обширни изгаряния по главата, тялото, гърдите и крайниците. Налага се да бъде опериран. От болницата съобщиха, че е имало и трети, леко пострадал мъж, който е получил обгаряния по врата, но след обработка е освободен за домашно лечение.

Според предварителната техническа проверка причината за инцидента е неизправност в шалтера. Тепърва проверка ще направи и Инспекцията по труда в Русе дали са спазени условията за безопасност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА