Last news in Fakti

8 Юни, 2014 13:47 5 114 5

Избират най-красивият софиянец за 2014-та

  • софиянец-
  • красив-
  • мистър софия 2014

14 са кандидатите за титлата на най-красивия софиянец

Най-стилната и най-красивата диджей Алекс, прославила страната ни в топ 15 на световен конкурс в Тел Авив, ще води престижния конкурс за красота Мистър София 2014, съобщават от Профайл.

Млад, динамичен,модерен. Възрастова граница от 18 до 25 години. Правилни пропорции. Това са част от изискванията към участниците, претенденти за титлата "Мистър София 2014", казва Владислав Славов, генерален виновник за предстоящето грандиозно събитие.

Домакин на Гала церемонията ще бъде един от столичните мол-ове,а датата е 9-ти юни, началото от 21 часа.

Като истински джентълмени момчетата ще се откроят в елегантните костюми. Любимите бански на холивудските звезди Брат Пит и Джордж Куини ще предизвикат истински фурор по време на представянето им. Своята нова модна колекция ще представи и изпълнителя Стефан Илчев.

"За мен е истинско удоволствие и чест да бъда информационния гид на този конкурс за мъжка красота по две причини. Заради уникалността на това събитие и това, че има необходимост от подобни конкурси. Наситихме се на какви ли събития при жените, крайно време е някой да помисли и за нас", споделя чаровната диджей Алекс.

14 са кандидатите за титлата на най-красивия софиянец и този понеделник ще разберем кой е най-достойния притежател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 3 Отговор
  • 2 Кристиян Иванов

    3 0 Отговор
    Като го гледам този най в ляво какъв е красавец. Стегнат е като медуза с това шкембе. Млад човек, а вече разплут. А като стане на 40 години сигурно шкембето му ще се тътри по тротоара.

    Коментиран от #3

  • 3 Braqn Barzaka

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кристиян Иванов":

    и аз това щях да кажа кьде ми се е кандидатирал тоя ;)
  • 4 Валери Йорданов

    0 0 Отговор
    Този най-левия как не го е срам да се яви не ми е ясно. Толкова свлечен с такова шкембе... скрий се бе ейййййй
  • 5 мария спасова

    0 0 Отговор
    Как са пропуснали бат Боко?