Last news in Fakti

19 Август, 2019 15:50 10 727 9

Най-красивият престъпник заряза жена си заради богата наследница, но...

  • престъпник-
  • красив-
  • затвор-
  • затворник-
  • развод-
  • брак-
  • връзка-
  • наследница-
  • милиардер

Любовни разочарования за най-красивия престъпник на света

Най-красивият престъпник заряза жена си заради богата наследница, но... - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Историята на 35-годишния Джеръми Мийкс прилича на сценарий на холивудски филм. След като излежа две години и три месеца в затвора, той неочаквано се сдоби със световна слава и се превърна в истинска знаменитост.

В допълнение към титлата „най-красивия престъпник“ и договорите с известни дизайнери, Джеръми се обзаведе и със заможна булка. Любовната му афера с наследницата на модната империя Topshop Клоуи Грийн се превърна в най-обсъжданата тема в цял свят.

We always have the most amazing time in Turkey 🇹🇷 love you Baby

Публикация, споделена от JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) на Юли 30, 2018 в 2:13 PDT

След като интимните му снимки с младата богаташка станаха публично достояние, съпругата му Мелиса, от която Мийкс има син, поиска развод. Малко след това през май 2018 г. Джеръми и Клоуи се сдобиха със син. Изглежда че радостното събитие не е било достатъчно, за да укрепи връзката им.

Наскоро медиите съобщиха, че Клоуи е зарязала красавеца и дори вече му е намерила заместник.

В момента щерката на милиардера Филип Грийн се забавлява с ново гадже, но предпочита да не коментира причините за раздялата си с Мийкс, когото доскоро наричаше най-прекрасния мъж в живота си.

"Двамата се разделиха преди около 2 месеца, но продължават да общуват помежду си", твърди анонимен източник, цитиран от US Weekly. Той добавя, че Джеръми и Клоуи търсят купувач за жилището си в Лондон.

I love the way you love me... @chloegreen5

Публикация, споделена от JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) на Сеп 25, 2018 в 10:01 PDT

Оказва се, че красавицата изобщо не си губи времето. На 10 август 28-годишната богаташка бе заснета да си почива на яхта в компанията на италианския спортист Роми Джани. Двамата не крият чувствата си и не спират да се прегръщат.

Източници, близки до Грийн и Мийкс, споделят, че кризата в отношенията им е започнала неотдавна. През май най-красивият затворник пропусна първия роден ден на сина си, за който цялото семейство се бе събрало на лъскаво парти в Монако. По думите на запознати, това е обидило Клоуи страшно много.

Феновете обаче предполагат, че за раздялата им са виновни родителите на богаташката. Филип Грийн, чието състояние се оценява на 3,6 млрд. долара, едва ли е бил във възторг, че дъщеря му се среща с бивш затворник.

Все още не е ясно при кого ще живее синът им след раздялата. Към момента момчето е при майка си и вижда баща си много рядко.

Джеръми Мийкс стана световна сензация през 2014 година, след като тогава 30-годишният престъпник беше арестуван за поредица от въоръжени грабежи с трима други членове на престъпна група.

След ареста полицията в калифорнийския град Стоктън публикува неговата снимка във Facebook. За броени часове тя събра десетки хиляди харесвания и споделяния, а Джеръми, наречен "дявол с ангелски очи", получи титлата „най-сексапилният престъпник в света".

След като снимката му попадна в социалните мрежи, жени от цял свят започнаха да му изпращат писма и да му се обясняват в любов.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 юаюгжо

    56 5 Отговор
    Бати красотата, плешим, черен,устните му като на орангутан, не виждам какво му харесва някой??

    Коментиран от #6

  • 2 Маняк

    43 5 Отговор
    Най красивата маймуна
  • 3 Лора, внимавай...!!!!

    24 2 Отговор
    Забележете, богаташката хем е млада, хем красива..! Умен престъпник...!
  • 4 невярващия

    6 3 Отговор
    А бе юаюгжо кой гледа мутрата сега важното е в панталона.
  • 5 Голям Слон

    17 2 Отговор
    Най-красив в неговата колония предполагам. Участвал е в конкурс Мис Мокри боксерки.
  • 6 Пилето пилето му аресват😂😂😂

    14 3 Отговор

    До коментар #1 от "юаюгжо":

    Големо черно и бръснато пиле😂😂😂
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 666

    0 0 Отговор
    тая изглежда поне на 40