26 Ноември, 2016 12:35 6 167 19

Карбовски ви предупреди: Знам какво ще стане

  • карбовски-
  • предупреди-
  • какво

"Българин българина ще връзва, само и само интеграцията ви да върви. Помнете ми думата. Знам какво ще стане." - написа Карбовски преди няколко месеца. И то стана

Карбовски ви предупреди: Знам какво ще стане - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Мартин Карбовски за "Lentata.com"

На 5 септември миналата година Мартин Карбовски написа текста "Знам какво ще стане". И то стана. Днес сме свидетели на бунта на мигрантите в Харманли, безредиците, беззащитието на обикновените българи, отсъствието на държава и тоталната невъзможност да се изправим срещу "историческото безумие, което ни се е паднало като жребий на епохата".

Публикуваме този текст, защото преди цяла една година той предвижда това, което живеем днес. Но ние не обърнахме внимание. Тогава. Дали ще разберем днес какво ни се случва и защо?

Припомняме ви казаното от Карбовски, като уроците на историята, която не забелязахме, че ни се случва...

Ето и текста на Карбовски:

Нека дойдат. Нека останат. Няма кой да се противопостави на историческото безумие паднало ни се като жребий на епохата.

Добре дошли, саламалекум, бежанци.

Надяваме се повечето от вас да станат лекари. Може би зъболекари или таксиметрови шофьори. По-лоши от нашите български таксиметрови шофьори няма, така че дори се надяваме да стане по-добре.
Но няма да стане по-добре.

Ще тръгне една демокрация и една либерализация, на която може да се зарадва дори шейтанът.

Вие днес идвате предимно мъже. Вашите дъщери и сестри ще пазите за себе си. Нашите момичета са общи. Взимайте, нямаме монопол над раждаемостта. Вие обаче ще имате.

Всяка наша булка ще отива при вас, защото е свободна да го направи. Но вие ще поставяте условия - булките да си сменят вярата. Ние сме модерни хора, ще отстъпим.

Вие имате две жени? Да, разбирам - това е наш проблем. Ние сме окей с това. Твърде шашнати сме в толерантността си, за да мислим по въпроса. Нека не го обсъждаме.

Ще се появят филми за любовта на българката с арабина, с хубава музика - ще ни става мило как любовта побеждава и как религията не е пречка за младите. Но някак винаги любовта ще побеждава при едно условие - булката да е забулена. И след сватбата.

Ще си поискате места за молитва. Ние сме толерантни и свестни хора. Ще ви помогнем да си ги построите. Там спокойно ще можете да работите за вашите духовни учители, да говорите само арабски, да бъдете безработни и да си пускате бради. Спокойно може да се сдружавате и да се биете с полицията.

Но нашата полиция няма да ви притеснява - тя ще има право само да ви псува през зъби и да гледа лошо. По-големият ви проблем ще са ви циганите. Ще видите.

Знам какво ще стане. Цигани бият араби, това са бъдещите "криминални" новини - все пак ще има някаква борба за монопола над раждаемостта и социалните помощи.

Нашите баби ще измират. Вие ще поискате и ваши гробища. Няколко международни организации ще ни убедят, че това също е нормално. Нашите гробища са претъпкани, но то земята ни е празна и обрасла, така че ще е тъпо да ви се противопоставяме за гробни места.

По-скоро ще имате проблем с докторите. Вашите жени ще трябва да се преглеждат по специален начин - през дрехите ли, не знам как, притеснено е да питам. Но и това може да се реши. Вие винаги може да набиете докторите. Това вече се прави у нас, няма страшно. Ние сме либерални, няма да провокираме никого от вас. Вие спокойно може да се чувствате като у дома си.

Като не ви харесва нещо винаги можете да излизате и да крещите на улицата. Можеше да постъпите така и във вашите родини срещу жестоките режими, които ви изгониха. Но сега да съжаляваме и да ви провокираме за тия неща вече е късно.
Вие сте задружни, организирани по родове, можете да хвърляте камъни силно и точно. И вашият живот е близък с интифадата. А ние сме страхливи, не се притеснявайте.

Българин българина ще връзва, само и само интеграцията ви да върви. Помнете ми думата. Знам какво ще стане.

Спокойно може да не работите. Да не плащате данъци. Това няма да ни изненада. Няма да ни изненада и, когато градовете ни заприличат на гета. Те вече приличат на гета. Няма да ни изненада и, когато шериатът започне да се промъква. Вече е добре дошъл в Пазарджик, затова го казвам.

Ние сме дашни. Ще ви върнем старите джамии, които превърнахме в църкви. Те същите джамии, които преди триста години пак си бяха църкви - но ние така сме свикнали, сменяме си храмовете. Сто години са църкви, после триста години са джамии. После обикновено идват руснаците.

Ще свикнем с шумните сюнети, които се правят като тридневни празници. Вече сме тренирали като по циганските сватби. Всъщност ние вече сме наясно, че Европейският съюз е нещо много просто - то смесва племената, които винаги са воювали едни с други. И след това се чака НЯКАКЪВ мир.

Ще имате мир. Ние сме най-изчезващата нация на планетата. Няма кой да ви пречи - ние не сме сърби или гърци. Или, недай Боже, руснаци. Винаги можете да променяте законодателството във ваш интерес, защото демографски ще сте повече.
Един ден просто ще гласувате за шериат и ще го получите от вашите, пардон, нашите избиратели.

И ние, а не вие - ще бъдем интегрирани.

Музиката ви вече е тук. Мръсотията на Ориента вече също е тук. Унинието и тълпите, които никой не смее да набие - вече са тук. Всъщност вие нищо не може да промените. Ние последните 25 години сякаш тренирахме да ви посрещнем. И вече сме се отказали да искаме нещо повече от това тихо да ни позволявате да скърцаме със зъби - ако това не ви притеснява.

Е, жените ни са свикнали да живеят по друг начин. И гейовете ни - и те са свикнали да си правят паради. Но ще отвикнат. Тя жената, казват вашите пословици, е като дърво - като го усучеш дорде е младо, то така си остава. Жените не са проблем. И мъжете не са проблем. Те никога не са държали оръжие, АК47, например - нещо което вие познавате добре. Така че, спокойно.

Знам какво ще стане.

Европа е един обезумял Йерусалим, който вашият Саладин няма вече нужда да обсажда. Нашият Йерусалим е мъртъв. Това е само гроб на мечтите за свобода. Европа винаги е била това. Тя е винаги глупава, на гърба на някакво говедо и винаги е изнасилена до кръв.
Е, добре дошли.
Знам какво ще стане, но вие не се притеснявайте за това.

Аз самият ще си мълча или ще съм мъртъв. Това е веруюто на българите, наша религия и характер. Или сме мъртви, или си мълчим.

Саламалекум, алекумсалам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гневен и прокуден Българин

    39 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Българин българина ще връзва, само и само интеграцията ви да върви. Помнете ми думата. Знам какво ще стане." - написа Карбовски преди няколко месеца. И то стана...........ПРАВ СМ Мартине...ужасно си прав.Аз съм емигрант от много години и много ме боли от случващото се в Родината ми....когато прочетох подзаглавието ти се разплаках....Защото имах надеждата,че децата ми ще са Българи-ще успея да ги науча да обичат Родината си-а се оказва че това не е тази Родина за която плача сега-това е месомелачката която е смазала Българщината,честа и достойнството на наследниците на ВЕЛИКИТЕ Левски и Ботев...Вазов и Караджата...Яворов и Петко Войвода....Проклети да са тези продажници,които ни изгониха от домовете ни и земята ни-а сега със лицемерието на либералното си дебелоочие заселват във нашите домове крастави кучета-песове на религиозната война.Дано повече Българи те прочетът и разберът.
  • 2 Някой

    37 1 Отговор
    Не го харесвам Карбовски, но за статията му едно голямо браво.Направо е срамно да слушаш по БТВ как първо говорят,колко полицаи били ранени и в сл.момент журналистката да казва;Дали не били противозаконно нарушителите да се държат в гаражите на пожарната".Еми вземете ги във вашата телевизия.Навярно си мислят,че арестите са правени за 200-300 човека.Срам.А за безумеца от БХК да не говорим.Как същите тези журналисти не попитаха, кой го финансира и с какви цели.Кои интереси защитава тук?Вчера се появи снимка на молещ се на пода в автобуса в София.В Пазарджик само съда не разбра какво се случва.Регистрират се етнически партии ...........Утре какво да очакваме господа политици ??????Докога с тази криворазбрана демокрация и толерантност ????
  • 3 yan

    3 15 Отговор
    Това е бъдещето.Точка.
  • 4 Митьо Крика

    30 0 Отговор
    Българският народ е едно стадо. Гледа сеир и се чеше тъпо. Бай Тошо видя, че след десетилетия опити за интеграция, турците ни най-малко не се вписаха в българското общество. Имаше догадки, до голяма степен правилни, че раждаемостта сед тях е в пъти по-висока от българската - живеят на село, не учат повече от някой техникум, женят се рано и правят много деца. А да ги направиш редови граждани не приемат. Това беше причината да се опита да ги изгони. Не е нормално гражданите на една страна да не говорят езика ѝ, а специално турците и помаците си оставаха капсулирани и по този начин заплаха за самото съществуване на България.

    Ромите пък по принцип са проблем. Още по комунистическо време, но тогава бях малко момче, видях как убиха човек. Беше ги изгонил да не крадат, но после те се върнаха в група. Националистите и патриотите у нас са дискриминирани умишлено, все щото "всички сме хора". Абе, хора сме, ама я го кажи на ромите? Да видиш как ще ти се смеят зад гърба. Между другото, статистиката за ромските престъпления би показала ужасяващи неща - 80% от всички престъпления в България се извършват от представители на този етнос, но е неприятно за всички национални предатели като БХК да се акцентира върху това, затова настояват, че престъпността е лична, не етническа.
  • 5 Митьо Крика

    25 0 Отговор
    На всичко отгоре националната политика е умишлено да не се дава гласност на геноцида срещу българина, а положението е точно геноцид - добре е за малцинствата, но не и за основния етнос в държавата. Крият ли, че след 15-20 години от основен народ ще се превърнем в малцинство? Крият ли, че всяко второ дете е ромче? Всичко досега е симптоматика на големия проблем - разсипването на националната държава.

    Цялото това глупаво поведение на нашите институции е факт. Сякаш не разбират, че когато говорим за престъпници, става дума за хора, които са възпитавани в такава среда. Че, каквото и да ти разправя, между ромите е етническа святост и черта на характера да умееш да откраднеш, убиеш, набиеш. Че зад гърба на един бияч на лекари от ромски произход стои цялата рода, която точно така го е възпитавала и продължава да възпитава. Затова, когато накажем един бияч на лекари за причинена телесна повреда или хулиганство, ние наказваме само конкретния извършител, но не ликвидираме средата, която го създава. А да не сме го създали ние, българите? БХК настоява, че колективна вина няма. Няма, когато се отнася до индивидуални действия. Когато става дума за колективно обмислени, умишлено вредящи действия, вината е колективна и не може да бъде друга в колективните общества, като това ромското.

    Тепърва обаче ще става каквото има да става! Защото оставаме малцинство и ще видите как се постъпва с това малцинство, когато сегашното мразещо ни и в червата малцинство стане мнозин
  • 6 Митьо Крика

    21 0 Отговор
    Само преди няколко месеца в провдивско село цигани пребиха няколко възрастни жени и убиха друга. За няколко лева. Да, двамата извършители бяха заловени и наказани. Но какво се случва - разпитват жената на убиеца, ромка с малко дете на ръце. Тя отговаря, че мъжът ѝ отишъл да убива, за да имат пари за пелени. И двамата роми работят в местна ферма и получават добри заплати. А ромката много добре е знаела, че мъжът ѝ ще извърши престъпление, но не го издала. Следователно, тя е съучастник и подбудител на престъплението, но никой не ѝ повдига обвинение. Т.е. решението се взема общо, замислят се престъпления общо, изпълняват се замислените действия общо, но българският съд приема, че вината не е колективна.
  • 7 mediator37

    25 1 Отговор
    Зловещо тъжно го е написал Карбовски. Който не е чел Ориана Фалачи, да чете Карбовски. Карбовски е адаптирал темата за български условия и за нашата народопсихология.
    Но въпреки всичко вярвам , че инстинктите ни като народ все още са живи.
  • 8 Истината

    18 1 Отговор
    Да,така е. Но политиците не четат тези статии. Четат ги техни секретарки и преценяват какво да кажат на шефа и какво не. Политиците четат инструкциите от Американското посолство и пресата на Еврогейовете. А там пише друго. За тях БЪЛГАРСКА НАЦИЯ не съществува. Според тях тази нация и ПРАВОСЛАВИЕТО трябва да изчезнат. И полагат всички усилия върху марионетките си-ПРОДАЖНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ!
  • 9 да ама не

    4 27 Отговор
    -Карбовски ни внушава, че ислямизацията е "жребият на епохата" паднал се на България.
    -Внушава ни : " Нека дойдат. Нека останат. Добре дошли, саламалекум, бежанци."
    -Внушава ни, че ако НЕ мълчим сме мъртви!
    Той просто е един добре платен манипулатор.
    ЖИВОТЪТ Е БОРБА, А НЕ МЪЛЧАНИЕ

    Коментиран от #10

  • 10 Пенчо

    18 1 Отговор

    До коментар #9 от "да ама не":

    Прочети още веднъж какво е написал Карбовски и тогава се изказвай.
  • 11 Знам че нищо не знам

    14 0 Отговор
    ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ на българката свръхфеномен Слава Севрюкова /1903- 1991г./ за съдбата на България: ” Ще дойде време населението в България силно да оредее. Мнозина ще я напуснат.” ”Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността." . Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната.” „Предстои наша територия да бъде” ПРЕДАДЕНА”!!! на Турция.
    „Докато Европа слисано умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. От този миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната." „Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи, както ми се разкрива ще изчезнат, ние-не. Помнете- никога! ”Събудената мощ на духа на българина е голяма.” „От народа ни ще се родят бъдещи духовни водачи. Това не е случайно – писменността на славянското племе преди повече от хилядолетие се яви при нас. „Рано или късно предстои обединение на славянството. България ще е разцвет на духовност.Нашият народ ще реализира докрай благородна месиянска роля към славяните”
    „Въпреки упадъка трябва да се гордеем с народността си.Открай време сме изпращали в забвение най-страшните поробители.” Докато има живот на Земята българите не ще изчезнем”
    „Предстои да бъдем почитани в Европа и по света!”
  • 12 ддд

    15 2 Отговор
    СЯ ще има избори
    дано има партия против емигрантите
    в уунгария се намери една
    току виж и тук се появила
    или вече я има?
  • 13 1234

    13 2 Отговор
    За да излезе България от тая спирала на ужаса който започва да я завърта и да я унищожава предлагам:само не кряквайте веднага защото казвам ви ,че ще изляза прав,но може би ще е късно след още 4год.На предстоящите избори ТРЯБВА всички ПАТРИОТИЧНИ ФОРМАЦИИ да се обединят и да се гласува за тях.Толкова години се нагледахме на БСП,ГЕРБ,НДСВ Реформатори ,Костовисти,АБВ и какви ли още не български ДПС И ДОСТ всички те предадоха и продадоха Родината ни.Нека ги изхвърлим от Българската политика до като не е станало късна.Ако трябва и с оръжие,но да ги изгоним вече.Остана ни единдствено България нека я спасим от тия лакоми политици,които вече обсъждат за мажоритарния вот да бъдел смесен с пропорционален.Те изобщо не се интересуват какво иска народа,а как да подменят искането му.Да ги изгоним братя за да я има БЪЛГАРИЯ и за нашите деца и внуци.Те техните ще отидат в чужбина където вече са устроени с нашите пари които крадиха 27 години.Да ги изгоним заедно с бежанците които допуснаха да влязат у нас,защото унищожиха армията,унищожиха загражденията по границите,а сега не могат една ограда да направят ,защото нямало пари.Как да има като ги окрадоха,нали икономиката им имала 3.5% ръст има въшки да ви кажа аз.Нямаме никаква икономика,какво работи ?Колко завода има?Нищо няма всичко унищожи Иван Костов да Иван Костов той е най виновен за всичко и още дърпа конците ,но дано господ го накаже .
  • 14 ,,,,,,,,,,,,

    2 19 Отговор
    И какво му харесахте на Карбовски? Черногледството ли ,песимизма ли или че ви манипулира към анархия? Защо се появява точно сега? Защо го заболя когато забраниха соц,петолъчка? Защо когато се 'затваряше" Белене той звучеше по радиото-"не искаме румънски ток!" А какъв иска-руски? Да си завсим поколения от тях? Малко ли бяхме зависими! На този хал сме заради тях!!! И днес са тук,червените ви глави не увряха ли,толкова ли ст слепи,че ви взимат живота,въздуха ви взимат! Слушайте Карбовски,този циничен и вулгарен индивид с много красиво перо! Какво ви казва-да се самоубиете,това ви казва!

    Коментиран от #18

  • 15 Чудещ се

    2 8 Отговор
    Той кълне ли ни ,кво ли??!!
  • 16 gost

    2 8 Отговор
    A zahto ne kajete po kolko miliona evro pribirate za da tretirate horata kato zatvoreni jivotni I kato ste v 4ujbina emigranti taka li vi tretirat vas tam

    Коментиран от #19

  • 17 maradona

    7 1 Отговор
    Вариант - на следващите парламентарни избори издигаме някоя ултра-дясна партия, те изгонват нашествениците и веднага след това се предизвикват предсрочни избори - там вече всеки да гласува по убеждение - който иска да останат си гласува пак за тях, останалите - кой както иска.
  • 18 кроко

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от ",,,,,,,,,,,,":

    става въпрос за мигрантите. Ако си купиш американски реактори, тока ти американски ли ще е? И по,добре ли е да си зависим от американците? Или от турците? Същия който спря по политически цели АЕЦ Белене, ходи да целува задника на ердоган, пита кукуферкел дали да отиде до кенефа. И ни напълни с мигранти - за да може да цоца пари от ЕС да ги интегрира и издържа. Но колкото циганите успахме да ги интегрираме, толкова и тия джангали ще успеем. Целта им е само да получават пари за тях, както с циганите, без да им се държи сметка какво са постигнали. И един ден и у нас ще има атентати от успешно интегрирани мирни поклонници на исляма.
  • 19 кроко

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "gost":

    Ти като отидеш в чужбина, да не мислиш че ти постилат килимче да се разхождаш по него? Ти предявяваш ли изисквания към държавата в която си отишъл да се съобразяват с теб, да не серввират свинско, жените им да ходят облечени както ти искаш? Участваш ли във парвоенни формирования, правиш ли атентати, палиш ли коли и кошове, замеряш ли полицаите с камъни, агресивен ли си към гражданите на държавата? Имаш ли изисквания за безплатна квартира, лекарска помощ, да те хранят и гледат безплатно? Без документи ли отиваш в чужбина и границата от къде я пресичаш? Направи ги тези неща в някоя западна държава и ако не си от тези, които в момента ги толерират, гледай какво ще ти се случи и как ще те третират.