Last news in Fakti

29 Декември, 2017 16:00 2 395 4

Борисов и Нинова да си уволнят PR-ите

  • бойко борисов-
  • корнелия нинова-
  • стоян тончев

И двамата не си вършат добре работата

Борисов и Нинова да си уволнят PR-ите - 1
Снимка: БТА/Архив
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Нямате ли усещането, че PR-ът на Нинова и Борисов се прави от едно и също място? Еднакъв е! Знам, че хората, които се занимават с публичния образ на двете политически фигури са отделни личности, но нивото им ги превръща в един човек - една глава, един мозък, едни и същи простотии. Вижте, лично мен (а смятам и целия български народ) не ме интересува нито как Борисов играе тенис, футбол, добър ли е в това, свежи ли са магнолиите му, как празнува Коледа, има ли жена до себе си, няма ли и т.н. От него, като премиер на държавата, в която съм избрал да живея, се иска да си върши работата като такъв и то качествено. Той не се справя и не го прави!

По същия начин не се вълнувам, дали Корнелия Нинова меси питка, може ли, или пък дали язди кон. От нея се иска да бъде конструктивна опозиция на управляващите, да бъде коректив, да борави с факти и доказателства за закононарушения, извършени от тях, както и от кметовете им. Не се справя! Закучила се е в Борисов, но не пита защо прокуратурата не разследва кметовете му и бави по 5 години досъдебни производства, свързани с тях. Така доверие не се печели! Нито симпатии.

И двамата да си уволнят PR-ите!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    10 0 Отговор
    Тончев, забравяш ония 30% дето гласуваха за Барека и според статистиката бяха мъже, от малки градчета и села. Та точно с такива ОБРАЗЦИ е съобразен и имиджа. Точно тея са баланса който си сменя мнението на всеки избори и чака "спасителя" да го измъкне от блатото. Такива като теб и мен които от сега знаят за кого ще гласуват не са интересни.
  • 2 Фрапираща Некадърност

    1 1 Отговор
    Ами Боко, Кори и ПиАрите им са замесени от едно и също тесто. Никакво образование, никаква дипломация, просташки мисли и изказвания, дебелоочие и цинизъм. От Марс си личи, че излиянията им не са родени в техните глави, не са ориентирани и адекватни на ежедневието. Работи се "на парче", на принципа "разделяй и владей" и се дава на този който най много лижи, целува и танцува.
    Няма приемственост, система и надграждане - просто се ръсят едни пари на едни фирми за да няма стачки. От това се боят най много и едните и другите. Иначе падат ! "Матряла" такъв - не втасал .
  • 3 Дядо Йоцо

    6 4 Отговор
    Аз смятам че Нинова - Техноимпексова - е много по неадекватна . Тя с всеки изминал ден затъва до гуша от лъжите си . И защо от два- три месеца тя спря да говори за паралелната държава ?
  • 4 гражданин

    3 2 Отговор
    През погледа на Командира се вижда така уж за ученичката му и за опонента му.През 2013г циганина Л.Местан и СерГей правиха митинг и циганина каза, че биле събрали над 70,000 души народ.Те са биле сигурно 1000-2000 души ама така се казва!!!Автора на статията не го разбираме погрешно защо знаем, че така се казва за угода на някои хора които не са в парламента вече а и няма и да бъдат вече!!!