Last news in Fakti

16 Септември, 2018 06:29 23 479 77

Преврат №6

  • българия-
  • преврат-
  • комунисти

Развращаването на българите. Без нормални хора никоя нация няма бъдеще

Преврат №6 - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Навремето, когато Живков беше свален, едни млади хора направиха студентското телевизионно предаване „Куку“. Беше модата на квотите – комунистите трябваше да имат представители, опозицията трябваше да има представители, имаше и квоти за неутрални – най - често в България хора, които са решили да изчакат, за да видят кой ще вземе връх, та да се закачат за него.

Помня, че Любен Дилов-син например беше от червената квота, от Комсомола, участваха и сегашният евродепутат от БСП Петър Курумбашев, Камен Воденичаров, после се появиха Слави Трифонов, Зуека, Стефан Рядков, Тончо Токмакчиев, Въргала, а имаше и един Август, който после някъде изчезна.

Кукувците се подиграваха с всичко, независимо от уж идеологическите и партийните си различия. Направиха пародия на националния химн и на други тържествени песни („Шат на патката главата“), изгавриха се с АЕЦ „Козлодуй“ и още какво ли не.
Между другото оригиналът на „Шат на патката“ съм го чел още преди 89-а в „Стършел“, но не помня кой беше авторът, Румен Белчев ли, някой друг ли.

Както и да е.
И в един от скечовете някой от артистите рецитираше с пионерски звънливо гласче – „...а пък реките, езерата...“. А останалите кукувци хорово му отговаряха: за 100 години – 5 преврата.
Днес е 9 септември 2018, 74 години след последния преврат в България, ако не се брои този на 10 ноември 1989, когато Живков беше свален с нещо като преврат.

Та по този случай преброих превратите и ги изкарах повече, отколкото ги бяха сметнали кукувците.
Първият е на 27 април (по нов стил – 9 май) 1881 година, когато княз Батенберг уволнява правителството на Петко Каравелов, назначава за министър-председател руския генерал Казимир Ернрот и обявява, че иска цялата власт. Провеждат се избори за Велико народно събрание, което на 1 юли същата година приема исканията на Княза. Търновската конституция е суспендирана, временно отменена и Батенберг управлява еднолично около година и половина.

Вторият преврат е срещу самия Батенберг, организиран и платен от Русия и изпълнен от български офицери русофили на 9 август 1885. Русофилите качват княза на кораб и по Дунава го пращат на руския император Александър III.

Стамболов обаче прави контрапреврат – преврат №3 и връща Батенберг. Той обаче все пак се отказва от престола, тъй като преценява, че липсата на подкрепа от Русия и от Германия поставя на риск даже самото съществуване на току-що постигналата Съединението България.

Следват почти 40 години без преврати, през което време България води три войни – Балканската, Междусъюзническата и Първата световна, и преживява две национални катастрофи и едно въстание – Войнишкото през 1918.

През 1923, на 9 юни, Военният съюз и Народният сговор правят преврат №4 в българската история. Свален и убит е министър-председателят Александър Стамболийски, убити или арестувани са множество дейци на БЗНС.
В подготовката на този преврат участват двама души, замесени и в следващите два – Кимон Георгиев и Димо Казасов.

Те двамата, но вече от друга организация – „Звено“, правят преврат №5 – на 19 май 1934, след който Кимон Георгиев става министър-председател.
Кимон Георгиев става министър-председател и след преврат №6 – на 9 септември 1944.
Двамата с Димо Казасов доживяват дълбоки старини и умират от естествена смърт в Народна република България.

Преврат №6 – този от 1944 – е най-кървавият в нашата история. Убити са още в първите дни около 30 000 души, стотици хиляди са изселени, интернирани, прогонени от България, въдворени в лагери и вкарани в затвора.

Убити са тримата регенти на България, няколко министър-председатели, десетки министри и депутати, офицери, хора, които просто не били съгласни с комунистическия режим.

Следват референдум за премахване на монархията (при фактическа съветска окупация), национализация на промишлените предприятия и банките и изобщо на всичко, което може да произвежда нещо и да носи пари, национализация на земята и насилствено вкарване на собствениците ѝ в ТКЗС, забрана на всички политически партии без БКП и БЗНС и установяване на социализъм от съветски тип.

Сега комунистите – включително тези от БСП, но има и в други партии – отказват да приемат, че това на 9-и е било преврат. А тези, които все пак биха се съгласили, че е, твърдят, че бил за доброто на България.

Истината е една. На тази дата руснаците с помощта на клона на съветската комунистическа партия взеха властта в България и безжалостно се разправиха с всичко, което не отговаряше на тяхната кройка. Наемниците на Москва бяха оставени да управляват това, което се получи след прочистването, и да богатеят.

Поради което и до днес тези хора и техните наследници се кланят на Изток.
И друг път съм писал. Жертвите са многобройни, но най-страшното е, че беше смачкан духът на нацията. Хората бяха пречупени, обезверени, отучени да поемат отговорност, приучени на лицемерие, двуличие, свикнаха да живеят в лъжа.

Няма никакво значение какво е успял да построи или не социализмът. Най-важният резултат е това.
Развращаването на българите. Без нормални хора никоя нация няма бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тях червеното знаме роди ги

    148 44 Отговор
    Шапка им свалям на комунистите......Така тънко и конспиративно ш-бат българското племе вече близо 70 години,че и Господ да слезе от небесата-няма как да ни помогне . ВИНАТА ИЗЦЯЛО Е В ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ-НЯМА ПО КАЛПАВ И ПРОСТ НАРОД!

    Коментиран от #8

  • 2 Бърза помощ

    96 11 Отговор
    СССР, 60-те години, КГБ. Телефонът звъни.
    - Ало, КГБ ли е?
    - Да.
    - Обажда се Иван Сидоров. Избяга ми папагалът.
    - Ние сме КГБ, а не зоопарк! За какво ни се обаждате?
    - Искам само да кажа, че не споделям политическите му възгледи.
  • 3 баба Зоя

    113 26 Отговор
    Извинете,но "младите хора от КУ-КУ "бяха назначени- по точно лицето-Трифонов за главен шоу- мен на републиката .Типичен представител на сатаната,който демонстрира рогата на дявола с пръсти и изплезения си език.

    Коментиран от #18

  • 4 Снайперист

    59 14 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 5 Коментатор

    109 66 Отговор
    Най-черната дата - 9 септември 1944.
  • 6 Без бой не става

    78 35 Отговор
    откраднатото и заграбеното от червените престъпници е не съизмеримо за възприятията на стадото-българско................

    Коментиран от #43

  • 7 Евреите са го измислили

    83 19 Отговор
    План за унищожението на българския народ-кратко и ясно.
  • 8 Самовар

    68 43 Отговор

    До коментар #1 от "Тях червеното знаме роди ги":

    Не си прав,Руснаците са по калпави и прости от нас

    Коментиран от #47

  • 9 ЗЕВС

    92 13 Отговор
    Алън Фостър Дълес( Allen Foster Dulles) известен и с името(Allen Welsh Dulles)-заявява на учредяването на ЦРУ 1945 г. , като тези негови думи стават доктрина на Студената война, започната две години по късно-от 1947 г.:

    ще хвърлим всички сили, всичкото си злато, цялата материална сила за измамване и оглупяване на хората!


    Посявайки хаос, ние ще заменим човешките ценности с фалшиви, до окончателното необратимо угасване на неговото самосъзнание.

    От литературата и изкуството ще изтръгваме тяхната социална същност.

    Литературата, театрите, кината, пресата - всичко ще изобразява и прославя най-низшите човешки чувства и страсти.

    Насаждане и втълпяват в човешкото съзнание култ към секса, насилието, садизма, предателството - с една дума, всякаква безнравственост.

    В управлението на държавата ще създадем хаос и безпорядък.

    Незабелязано, но активно и постоянно ние ще съдействаме за своеволието на чиновниците, рушветчийството, безпринципност и мотаене - всичко, което води до онова, което им скимне да правят. Бюрократизмът и недобросъвестната работа ще бъдат въздигнати до добродетел...честност порядъчността и почтеността ще се осмиват и ще станат никому ненужни, ще се превърнат в отживелици от миналото...
  • 10 ЗЕВС

    85 19 Отговор
    Простащина и наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинският страх един от друг, и нахалството, безсрамието, предателството, национализмът и враждебността между народите и най-вече враждебността и омразата към руския народ - всичко това ние ловко и незабелязано ще култивираме и всичко това ще разцъфне с кичести цветове.

    Сега малцина, много малко хора ще се досещат или даже ще разбират какво става... Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ЗЕВС

    79 13 Отговор
    Ще изтръгваме духовните корени на болшевизма, ще опошляваме, ще унищожаваме корените на народната нравственост. По този начин ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикаме ерозия и ще отстраняваме ленинския фанатизъм.

    Ние ще се залавяме с хората още от детските и юношеските им години. Главният ни залог ще бъде на младежта, ще започнем да я разлагаме, развращаваме, да я лишаваме от чест. От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ".

    Коментиран от #13

  • 13 Евреите са го измислили

    47 35 Отговор

    До коментар #12 от "ЗЕВС":

    Ленин,Русия и ПРАВАТА НА ЧОВЕКА......пълни глупости на полит-комисариата.
  • 14 Историческата истина

    70 71 Отговор
    Е, че от Съединението до днес Русия е най-големия враг на България! А русофилите предатели са най-голямата вътрешна опасност за Родината.
  • 15 ТРЕТИ МАРТ ДА А МА НЕ

    79 47 Отговор
    ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПРЕДСТАВЕНА НА ХОРАТА.РУСИЯ Е ПРЕСЛЕДВАЛА САМО ТЕРИТОРИАЛНИ И ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ НАМЕРЕНИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ И НИКОГА НЕ Е ХРАНИЛА БРАТСКИ ЧУВСТВА КЪМ НАРОДА НИ.
  • 16 физкултурник като Цветанов

    53 13 Отговор
    След преврата на 9 септември властта я взема ОФ. А чак през 11947 г комунистите правят нов преврат и вземат цялата власт. Автора е доста бос по история.
  • 17 Шаран БГ

    66 6 Отговор
    Някъде по света да е направен"светъл" преврат на "бяла" дата ??? "Великата "френска революция 1789 г изобщо и въобще не дава човешки жертви "Великата" октомврийска революция в Русия от 1918 г. до 1922 г.изобщо и въобще не дава човешки жертви!?След 9-ти юни 1923 г до 1927 г. в Царство България - нито една жертва ! Негово величество А.Хитлер след 1933 година / че и преди това/ не отнема нито един човешки живо?!?!?. Да не се "разхождам" в по-ново време из южна Америка, Африка или Азия.....Понеже сме христиЕни / или хиени - де да бяхме/ стриктно спазваме Шестата заповед от Десетте.Също както във мащабните военни конфликти .....!?Горе е написана една безспорна истина - " ....най-страшното е, че беше смачкан духът на нацията !!!!! " Естествено, че има значение какво е построил българина по времето на социализма - още се краде от него.Но то е от сферата на материалното. " Най-важният резултат е това" - НЯМА ГО ДУХЪТ ! БЪЛГАРИНЪТ НЕ ВЯРВА НИКОМУ И НЕ ЗНАЕ НА ЧИЙ ГОСПОД ДА СЕ КЛАНЯ! Днешните "приятели" вчера изравниха със земята Враца, Дупница, Казънлък и София и имало " само" малко над 4 000 човешки жертви, защото нямало в България фашизъм и ЗДД още от януари 1924 г и четири пъти изменен и допълнен , в сила до 09.09.1944 год.! Бедни ми, бедни българино !! Как можа да се пръкнеш на тая хубава земя ???
  • 18 Първанов

    39 8 Отговор

    До коментар #3 от "баба Зоя":

    Бабо, след костовия преврат през 1997 г. Камен Воденичаров излезе и заяви, че до сега са критикували властта, а от сега нататък трябва да бъдат конструктивни. Слави пък заяви, че ще критикуват всяка власт. И така се разцепиха. С Камен тръгнаха само пещерните костовисти Марта Вачкова(срам за Григор Вачков) и Тончо Токмакчиев.
  • 19 Иван

    45 19 Отговор
    Свалянето на Виденов и Орешарски също беше с преврат.

    Коментиран от #20

  • 20 Историк

    50 14 Отговор

    До коментар #19 от "Иван":

    Виденов го свалиха червените олигарси и Русия, защото не искаше да даде гозопреноснато мрежа на Рем Вяхирев и Газпром. А Орешарски го свали Доган, след като оттегли подкрепата на ДПС.
  • 21 Bahti

    16 3 Отговор
    Спокойно! Пак Нищо няма да стане.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 просто българин

    43 20 Отговор
    този "автор" с тази "статия"цели подмяната на исторически факти и събития,като ги интерпретира в негова полза.иска се много дебелоочие да обявиш,че комунистическия режим е най-кървав,при положение,че фашисткия е осъден от цял свят.Народа малко по малко започва да се осъзнава и това все повече плаши управляващите.Именно с такава цел,"сплотяване на редиците"се облива с дезинформация обикновенните и най-вече млади хора,за да не би да тръгнат по "грешния път",но....колелото се преобръща,бавно,но сигурно.Идва и денят на разплатата,когато историята,истинската,ще отсъди
  • 24 Васил

    18 23 Отговор
    Само не разбрах кой ще протестира или ще прави преврата селяните от София ли? Абе не разбрахте ли че Българите са вечните роби само за това ставате.
  • 25 Инкогнито

    25 13 Отговор
    Мазната и лъжлива физиономия на това Даскалов не знам защо не излъже че са били 300 000 избитите след 9.9 1944 г.! В цяла Европа са избивани антифашисти обаче само в България ги обявяват за мъченици!!
  • 26 Ryty

    37 20 Отговор
    Преврат става със силна армия, борисов умишлено унищожи армията ни за да се подсигури от подобен сценарии. Така че преврат няма да има
  • 27 Ефтини сензации

    37 31 Отговор
    Комунистическото простолюдие, като се докопа до властта може само няколко неща. Да убива, унищожава и съсипва!
    Нека не забравяме, че само комунистическото простолюдие се е опитало да направи от България 16та република...
  • 28 Живко циганина

    20 10 Отговор
    Прост и глупав народ
  • 29 Кръстникът

    40 2 Отговор
    България няма нужда от преврати, а от нормални, корави, честни управляващи. Българофили!

    Коментиран от #53

  • 30 Путкин

    28 19 Отговор
    Русия я има благодарение на България! Това ги комплексира и затова винаги лицемерно ни се пишат за братски народ а в действителност винаги са искали да ни завладеят. Повечето преврати в България и против България идват от русия! Към всички които плюят по България и по Българския народ значи, че не им хатесва тук. Тогава отидете да живеете там където ви харесва и се радвайте на живота там, никой не ви държи насила в България!
  • 31 Минаващ от тук

    41 3 Отговор
    Клона на съветската комунистическа партия ли? Клонът на крадливото крило на БКП смени Т.Живков. Че той търсеше сметка кой от къде има. Е от тогава започна разграбването. Що народец си измря от мъка и притеснение.
  • 32 Дам

    39 6 Отговор
    Г-н Даскалов! Когато пишете нещо проверявате ли фактите или просто разчитате на невежеството на аудиторията?! "Високи сини планини -за сто години пет войни! А пък реките, езерата- за сто години пет преврата!" е първия куплет от песента Българи на рок група Ер Малък! И няма НИЩО, АМА НИЩО ОБЩО с предаването Куку! Нарочно си направих труда да потърся в Гугъл дали случайно Куку не са направили действително скеч на това парче, но не намерих нищо! Изобщо този тип "журналисти" като Даскалов и Инджев, пишещи в стил "Дойче Веле", за които фактите са без значение стига да се постигне пропагандния ефект, вече са пределно ясни за аудиторията!
  • 33 Монсиньор

    17 7 Отговор
    Уважаемата аудитория не се ли запитва защо във Обединеното Кралство Великобритания няма преврати, революции, смяна на режими, протести, контрапротести ?!????? Защо си почитат Нейно Величество Кралицата ??????
  • 34 Ghost

    22 0 Отговор
    За жалост в България сме свикнали да се делим. Делим се на какво ли не. По-лошото е, че освен на привърженици на един или друг отбор, на фенове на дизела или бензина или на нещо друго по-безобидно, успяваме да се разделим на русофили и любители на Запада ( напоследък се равняваме с Брюксел). А кой милее за България? Вместо да отправяме взор на изток или на запад трябва да гледаме родината си. Спомнете си политиците ни, които без свян припкат до руското или американското посолства. Срам!!! Няма руски братя или американски приятели- просто хора с интереси. На тези, които биха казали, че сме малка държава бих припомнил, че и Швейцария и Андора (например) не са големи, но са независими. Във всяко свое дело поставяйте България на първо място и хубавата ни родина ще процъфтява и ще ни радва. Ако мога да перефразирам думите на Дж.Ф. Кенеди - не питайте кскво може България да направи за Вас, питайте какво можете Вие да направите за България!

    Коментиран от #74

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 сори сорос

    19 3 Отговор
    Преврат №7 - 1989 от САЩ- план Ран-Ът- Т. нар. преход от тоталитаризъм към демокрация струваше на България около 2,5 милиона души преки и косвени жертви, което е съпоставимо с българските жертви през турското робство – около 40-50 милиона за 5 века! ........Преврат №8 - 1997 0т Сорос,.. Ж.Виденов спира над 40 000 000 държавни пари към фондацията му-"Отворено Общество"........Преврат №8 - 2013 от САЩ..спират Южен поток и свалят Орешарски от власт...
  • 38 333

    8 2 Отговор
    Добре, бе, г-н Даскалов! Защо Гърция е толкова повредена държава? Там едни полковници също правят преврат по едно време, ама не са финансирани от източния, а от западния лагер. И са финансирани, защото хората в Гърция са тръгнали да избират комунисти съвсем доброволно, и аха Гърция да мине към източния блок. Не бива да се заблуждаваме, че Гърция е по-добре от нас. Там ЕС налива пари от 80-те, имат гигантски заеми, и финансовото им благополучие, до колкото го има не се дължи на тях самите. Ако игнорираме чисто икономическата ситуация, те са една съвсем пробита корумпирана държава, в някои отношения, дори по-зле от нас. Дори в повечето отношения. Сега на тях Германия им е виновна за проблемите, които сами са си създали.
    Хората в тоя край на света имат странни идеи за равенство, заради това социалистическите/комунистическите идеи са им близки. Равенството го разбират като общия работник и човек, който има капацитет да управлява предприятие със стотици работници и милиони оборот да получават горе-долу сходни блага. Това не е равенство, това е утопия. Имат склонност да обвиняват другите за собствените им проблеми - ние Русия, гърците Германия.
    Ако проучиш икономиката на Царство България преди ВСВ, ще видиш, че е имало държавен монопол върху търговията с основна земеделска продукция, което е планова икономика като по учебник. На базата на тоя монопол, много хора са станали изключително богати, а производителите съвсем не са били цъфнали и вързали. И държават
  • 39 гост

    12 12 Отговор
    Нация без бъдеще викате. Какво бъдеще? Да сте виждали народа на развита държава да развява чужди знамена? Особено такива на бивш окупатор... Някои хора си заслужават да лижат ботуша.
  • 40 Герб

    19 13 Отговор
    Откраднатото от Бойко за десет години многократно надвишава откраднатото от комунистите. При това той който е от вторият ешалон на комунистите е най простият след бай Тошо.
  • 41 Ильо Войвода

    13 5 Отговор
    Мръсните комунисти експлоатират както руския така и българския народ, затова и толкова хора и от двете държави отива да живее на запад. Всичко друго е блаблабла

    Коментиран от #45

  • 42 Gost

    19 9 Отговор
    Като не щете руски ботуш, си купете повече вазелин, наведете се със задни части на югоизток, а устата отворете за да влезе по-демократично американския член, продайте за жълти стотинки ако нещо още е останало за продаване от Бай Тошо на добрите капиталистически западняци и вейте само български знамена, докато разправяте, че не е имало турско робство.
  • 43 Чичо Сашо

    22 8 Отговор

    До коментар #6 от "Без бой не става":

    Червените престъпници след като си отидоха оставиха държава с работещи предприятия и в най малкото селце в България. Оставиха работещо здравеопазване, оставиха образованието на такова ниво, че всички завършили до 89 година - без проблеми си намериха работа в чужбина, оставиха почивни бази, рехабилитационни центрове. 30 години по-късно какво имаме?
  • 44 сори сорос

    15 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Преврат №6 – този от 1944 – е най-кървавият в нашата история. Убити са още в първите дни около 30 000 души.............Глупости на търкалета! Като победена страна след ВСВ са убити 2700 фашисти от т.н. Народен съд, пред Съюзната контролна комисия в София на страните победителки - САЩ , Англия и Русия.Същото е извършено и в страни из Западна Европа.

    Коментиран от #67

  • 45 Чичо Сашо

    17 8 Отговор

    До коментар #41 от "Ильо Войвода":

    Ама какви комунисти бре? Комунизм няма от 30 години. БСП не е на власт от 20 години! И все комунистите виновни! На крива ракета космоса и пречи!

    Коментиран от #49

  • 46 Чичо Сашо

    17 5 Отговор
    Ако сравняваме комунизма със сегашните - ето един пример: Къде е България след 30 годишно комунистическо управление? Това ще рече през 77 година! Като комунистите поемат власта през 44, военна, година! Да не забравяме че България е преживяла бомбардировки!
    А сега? Без бомбардировки сме се самобомбардирали!!!
  • 47 Патриот

    14 4 Отговор

    До коментар #8 от "Самовар":

    За това имат мощна държава, космически програма и и нови оръжия, които още никой не може да произведе.
    Продват ракетни двигатели на американците и още не могат да си ги копират.
  • 48 гнида

    14 4 Отговор
    На конференцията в Ялта произтекла от ВСВ , светът е разделен и ние с мълчаливото съгласие на сащ и англия оставаме под руска опека ! Така до 89 та , но след това ние сме си виновни , че не сменяме модела на управление ! Избирахме СДС , оцвъкаха се - значи са комунисти ! Избрахме БСП , е и те са комунисти , ндсв и те ли са комунисти .... А гроб ? Авторе , комунистите не са виновни - СИСТЕМАТА Е ГРЕШНА !
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Сталин

    13 5 Отговор
    Ей, фашистки предатели... Сега да ми паднете отново, тройно ще ви го сложа, ама тоя път толкова брутално и безмилостно, че внуците и правнуците ви даже да нямат право да имат Интернет, камо ли да пишат статии или да коментират ! Нищо де, тропота на червените ескадрони вече се чува в далечината. Сигурно вече си мислите, че сичпатизирам на БСП ? Не, напротив, тия проскубани дембели първи ще излетят през комините в лагерите, чак после другите... до крак !
  • 51 11111

    19 4 Отговор
    МНОГО ЛИ ВИ ХАРЕСВА ДЪРЖАВАТА НИ СЕГА. НИСКИ ДОХОДИ ОГРОМНИ ДАНЪЦИ, ТЕРМИНАЛ 2 ,БАНКОВ ТОРМОЗ. ОГРОМНА АДМИНИСТРАЦИЯ, КОРУПЦИЯ, НИКАКВА ИКОНОМИКА. АКО ВИ ХАРЕСВА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.ДА ВИ Е ЧЕСТИТО СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 чичо Док

    4 0 Отговор

    До коментар #29 от "Кръстникът":

    Прав си "кръстник" но за това трябват мозък и топки а не дупе намазано с вазелин.
  • 54 МG на работа

    5 4 Отговор
    Не ви познавам господине който написах те тази статия. Но ви казвам Браво и ви Поздравявам за тази истина. Това е точно така. Бъдете жив и здрав. Бог да пази Велика България.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ааахааа

    2 1 Отговор
    МНОГО КОМУНИСТИ ВАААА, В МАЛКА БЪЛГАРИЯ.
    Е НИЕ ДЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ С ШИГИОР КОМУНИСТ? ТОЙ ЩЕ НИ ВЪРТИ И ЩЕ НИ СУЧЕ И ПАК ЩЕНИ ВЪРНЕ ТАМ ОТДЕТО СМЕ ТРЪГНАЛИ ДА БЕГАМЕ.
    ЗАБЕЛЕЖКА: ШОФЬОР КОМУНИСТ.
    Пловдивските таксита правили тези номера на пришълците.
  • 57 advokat_spartak

    1 1 Отговор
    Към този "коментатор" трябва да се подходи по Алековски - да се заведе до Калотина, да му вържат една тенекия от сирене (в оригинала на Алеко е газена) и да му ударят няколко тояги по задника. Лъже повече от Мутрю !
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Не си умен

    6 4 Отговор

    До коментар #61 от "ГостЪ":

    Повече от един плюс не можеш си постави ! СЛАВА РОССИИ ! Защо я слава ? ЗАЩОТО САМА се отрече от комунизъма, сама се разсече и сама се изправя ! И УЖАС У ВСИЧКИ СЪЗДАВА ! А ние с претенции за кадърници големи загубихме ЖИЗНЕНИЯТ стандарт от предишния строй който отрекохме и преминахме леко и гладко без сътресения в ЕС. Окрадоха, ограбиха, разбиха , туй що за 40 години хората строиха. И въпреки Западните принципи стандарти , критерии, идеологии , ЗАЕМИ, субсидии, съвети, планове, бордове, фондове - РУХНАХМЕ ! Икономически, финансово, политически, социално, МОРАЛНО и културно ! Растеж ЛИЧИ само сред криминално партийните среди а сред народа, отчаяние безпомощност и невежество ! Днес у нас АЛТЕРНАТИВА РЕАЛНА ЗДРАВА ИДЕОЛОГИЧЕСКА НЯМА. НЯМА И В ЕС. ЕС работи на принципа - пре.би другарче. Германия там преде и пак ЮБЕР АЛЕС. Англия първа БЯГА, за да е свободна. АМЕРИКА както ДОЙЧО - АМЕРИКА ФЪРСТ ! А ние пак сме БАЙ ШИЛЕ ! Защо РУСИЯ ? ЗАЩОТО ИДЕОЛОГИЯТА ДА СЕ ЖИВЕЕ НЕ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ И НЕ ПО ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА идва от РУСИЯ ! СВЕТА я забеляза А БАЙ ШИЛЕ - НЕ !
  • 63 Разбра ли бе мекере ?

    2 3 Отговор

    До коментар #61 от "ГостЪ":

    ГАЙДА от ШИЛЕ като тебе става и нищо друго ! Протести, тенджери, титани, ОСТАВКИ - въпроса основен у нас не решава а ИДЕОЛОГИЯТА. ТУЙ ЩО ДНЕС У НАС се прави е вътрешна партийна рокада. Мен това ни най-малко ме засяга. Идеологията ми трябва но никой не ми помага освен връзката ми с РУСИЯ !
  • 64 Ставай и отивай да протестираш

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "ГостЪ":

    Стига спа. Викай, рипай, дрънкай с тигани. Сменяй Генчо със Пенчо и бъди щастлив. Нали ти туй желаеш. А Пенчо не е туй що на мен ми трябва.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    2 4 Отговор
    На Ю Туб гледай - Москва, Кремъл, Путин. На Ю Туб гледай - Вести с Дмитрий Кисельов. Соловьов, Хазин, Кургинян, Зиновиев и др. Ако не четеш то слушай белким чуеш петела а може и да не го чуеш.
  • 67 Историк

    4 0 Отговор

    До коментар #44 от "сори сорос":

    А, защо са пропуснали Цецка, Гоце, Боце, Мастан, Доган, Кънчо и цялата хамелеонска Соросня? Ако бяха ги шратили в Белене да садят лук, сега и земеделие щяхме да имаме, а не милиарди ограбени от тях и обръщите им. Не харесеам някои диктатурни простотии на соца, но имаше и умни неща. А сега за 30 години окрадоха пари, имоти и подариха ресурсите ни на евреоте. За това са виновни ДС МВР БНА.
  • 68 Необикновен европеец

    0 1 Отговор
    България не прилича нито на Европа нито на Русия .Нека първо стигнем развитието на Европа във Европейския съюз.Тогава можем да претендираме за по добрите идеи на Русия.Много сме назад и малко встрани по близко сме до Ориента.

    Коментиран от #71

  • 69 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Бих казал - много уместни умозаключения!!
    Ерудирана и мисловна анализа!!
    Похвално - адмирации!!!
  • 70 Кан крум

    2 1 Отговор
    Защо на снимката има уш нормален българин пък с руско знаме според мен това е поредната платена руска подлога заслужаваща съд и разтрел извинете ама нормалните хора ходят на работа и нямат време за платени демонстрации и подобни глупости за това смешними протестиращи откажетесе вие несте българският народ а чужди подлоги платени с мръсни пари

    Коментиран от #72, #73

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ЛЕКО ЧЕ ДРУСА

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "Кан крум":

    Щото и другият може да стреля и той !
  • 73 РУСИЯ Е КОЛОНИЯ НО

    0 3 Отговор

    До коментар #70 от "Кан крум":

    На 49то място в света по ЖИЗНЕН стандарт. според ООН. А ние от ЕС сме на 51во. Нима си толкова голяма шишарка и не разбираш че сме като сперматороиди попаднали в Евро ректум. Сигурна не чувстваш миризмата ? Стой там тогаз и развивай своя плод !

    Коментиран от #75

  • 74 Дядката

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Ghost":

    Дали Борисов ще се съгласи? Путин го изрита като помияр,а за истините казани от Брюксел лъже. Носът му е по голям и от на Пинокио.
  • 75 Кан крум

    1 2 Отговор

    До коментар #73 от "РУСИЯ Е КОЛОНИЯ НО":

    Ми като неви харесва толкова в българия кой ва спира ходетеси при путлер той шава ашладиса правилно

    Коментиран от #76, #77

  • 76 Теле си се родил

    0 0 Отговор

    До коментар #75 от "Кан крум":

    А вол ще си мреш !
  • 77 Заслужаваш си съдбата и теглото !

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "Кан крум":

    Куха лейка си и не струва и пет пари, човек за теб да се коси ! Както си дошъл на този свят - случайно, безцелно и по погрешка тъй и незаметно ще си идеш от него. НЕЗАМЕТЕН и НЕНУЖЕН !