Last news in Fakti

16 Септември, 2018 16:00 2 029 9

Да се мразим и отричаме, можем още

  • азис-
  • цветана манева-
  • омраза
Да се мразим и отричаме, можем още - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на Румен Скрински

Видяхте ли какво се случи отново? Живеещите в социалните мрежи моралисти изпиха поредната си чаша отрова, изпънаха вратове и стовариха добре отработено кроше върху Азис и Цветана Манева. Заваляха коментари от омраза и противопоставяне, сблъскаха се жлъчни сокове, а блюстителите на добри порядки в музиката и посланията, които тя отправя, се надпреварваха да бъдат оригинални в непременното отричане. Въобще, жалки игри, облечени във фрак, изцапан с лютеница.

Видяхте ли какво се случи отново? Тъй като у нас всеки разбира повече от другия, отколкото от себе си, набързо се изредиха съдници (впрочем - все едни и същи), въобразили си, че като вдигнат ръка срещу някого, ще го свалят до собственото си его. А там е лесно, тъй като на терена на "високата (им) култура", се правят на ментори, но преживяват сами сред нарцисизма си. В този 'панаир на суетата' нямаш полезен ход освен да отричаш очевидното, че и Азис, и Цветана Манева са добри в това, което правят. Но мълчете! Не изричайте нищо отвъд морала, който други наслагват, тъй като ще попаднете в лепкавата пихтия на стигматизацията, а за там трябват студено високомерие и изтънчени маниери. Все неща, които ще ви струват скъпо.

Видяхте ли какво се случи отново? Намразихме се, издухме жили едни срещу други, намерихме пореден повод, чрез който да се разделим, да се захраним с още отрицания за следващи обречени битки. А в деня, в който се самозатрием, ще останат единствено моралистите. Нали все пак някой трябва да ни изкрещи в очите, че ще умрем безлично, без финес, без смокинг и дантели! Понеже “..сме жестоки хора, забравили, че са добри”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ари е

    15 9 Отговор
    мангала да и копа гроба на тая и да се зариват и двамата продажници мръсни! ... кво ме занимавате с тоя прокиш? Отидоха ли тия двамата на протеста против ония престъпник? - не отидоха... да не ми се пенявят повече ... и без тва не стават за гледане!

    Коментиран от #3, #5

  • 2 отегчен

    17 8 Отговор
    Циганин джендар чалгар и дърта соросоидка - очаквано отвратна комбинация. Че и натрапчиви.
  • 3 ооо

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "ари е":

    От шепата българи отидоха само ПЛАТЕНИТЕ,другите се СКРИХА!
  • 4 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 8 Отговор
    Тез двамцата никога не са работили а тънат в разкош и се показват в катилското шоу на плешандъра де иска да иде у парламента и да краде още повече щот хонорарите милиони де зема да са прави на човек щот е палячо са му малко
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 сори сорос

    10 1 Отговор
    Еми, демокрация бе! Вие какво искате? Всеки ще си харесва и не харесва това което иска. През комунизма партията ни казваше какво да харесваме.Тези времена ли искате да връщате?! )))
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Goust

    4 0 Отговор
    Две еднакво противни създания...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.