18 Септември, 2018 13:00 6 603 18

Сезонът на кретениите започна

  • шоу-
  • телевизия-
  • риалити

Ами за политици? Риалити състезание за усвояване на средства

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Много ми харесва сезонът на риалитата. Де го пипнеш телевизора и все риалити. Патриотично, феминистично, маскулинистично риалити.

Само джендърско няма.

Ама не тук-там по някой джендър, ами изцяло джендърско риалити. Лошо телевизиите. Не мислите в перспектива! Порицание! Както се казва, това е бъдещето и трябва смело да го погледнем. Десет джендъра по двадесет и четири часа да си правят тромбони (а в събота и неделя цугтромбони) и целокупния български народ да ги гледа в замая и захлас. Да се учи на бъдеще. Така де.

Риалити за бежанци също ще е добре. Те, милите, български не разбират, та може нещо и за тях да се измисли ама без да се говори. Само жестомимично. Нещо с ножове, овце, фереджета, джелаби и де да знам какво. Нещо тяхно си шоу по законите на шериата, разбира се.

Ами малцинствата? Нищо и за тях! Срам! Ромите не са ли хора? Я веднага едно риалити по направление. Да се питат нещо типично ромско. Да се видят проблемите им. Да кажем, да се питат: „Кой е първия ром кацнал на луната?“ То се знае, че е цар Киро, ама да се направи като шоу. Нали ме разбирате?

Ами за политици? Риалити състезание за усвояване на средства. В реално време и средствата и усвояването. Това ще се гледа от всички. Обещавам ви. И хората с есемеси да гласуват със за или против без значение какво. Дори е задължително да няма значение мнението на хората. Важното е те да дават пари. А после парите от есемесите също да се усвояват, като един вид бонус.

А защо не се направи и нещо за животни. Да кажем за безстопанствените кучета и котки. Нещо свързано с кокали и зооактивисти?

Ами шоу за вегани? Лапане на моркови в реално време. И мазане с „кръв“ от цвекло.

Ами за плеймейтки? Леле, това ще е супер. Ама само плеймейтки по корони и ленти. А после ще им пуснат некадърни футболисти от „Б“ група с една торба кока. Леле… За два месеца ще фалират порно каналите. Победителката ще спечели нови изкуствени цици и безплатен аборт, а победителят златна топка. Или направо две.

Но нека не мечтаем. Да се задоволим с това което имаме. А телевизиите, както виждате, се стараят и то не малко. Сезонът на кретениите започна. Риалитата де! Ура!

P.S. Моля, хора които не могат да изброят имената на последните десет момичета спечелили престижната и уважавана титла „Мис дупе“ да не коментират. Аман от неграмотници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 будист

    67 0 Отговор
    ако можех да откажа така лесно цигарите, както отказах риалитата щеше да е супер.
  • 2 цистит

    20 2 Отговор
    понеже ежедневието е такова нека да има риалитита да ни го набиват в кратуните, че е такова - чудесно!
  • 3 Йовка Живакнижка

    19 0 Отговор
    А "мистър дупе" може ли да коментират
  • 4 Дам

    16 45 Отговор
    Тази статия се нуждае от препрочитане поне два - три пъти! После поне още пет минути гледане с умен поглед, в стремежа си да разбереш аджеба какво е искал да каже автора! Така и не разбрах какво точно внушава тази статия, освен многословно нищословие!

    Коментиран от #7, #9, #11, #17

  • 5 хахахах

    32 0 Отговор
    Преди може и да е имало сезон на кретените вече е целогодишно
  • 6 ванката

    20 1 Отговор
    браво хареса ми статия и аз нехаресвам сезона на кретените
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дам":

    За това не си виновен ти!
  • 10 Lazerpoint

    14 1 Отговор
    Според мен всички риалити формати изписани по-горе трябва да се обединят. Така миски, футболисти, джендъри и прочие ще доят кози, ще обявяват обществени поръчки за ремонт на кошарите, ще си правят взаимно тромбони и на козичките също и пр.
    Ще е много яко.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 недоволен

    1 0 Отговор
    стига рева Уа
  • 13 угояващ

    7 0 Отговор
    Докато има сърбачи на помия ,ще има и предлагачи..
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Крали Марко

    4 0 Отговор
    "Каквато ни държавата, такъв ни и Батмана" Промените не стават сами, а трябва да идват от гражданското общество!
    Позволявам си, да използвам един цитат от неизвестен автор на виц. "Двама мъже си говорели на по чашка в кварталната кръчма. Нощта била с пълнолуние и точно в момента, в който двамата вдигали поредната наздравица за луната, Баба Яга прелетяла с метлата. И тогава единият възмутено казва: -Каквато ни държавата, такъв ни и Батмана!" Този виц има своят смисъл, което го прави и толкова забавен. В България сме свикнали да очакваме някой да дойде от някъде и неподвластен на злите сили да успее да ни 'оправи'.
  • 16 добра статийка

    1 0 Отговор
    То па като ги има тия риалита та все едно някой ги гледа.
  • 17 я па ти

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дам":

    Е ти ако тази статия не си разбрал/а, значи по-добре гледай кретениите, щото май си част от тях.
  • 18 публика

    1 0 Отговор
    ... както за всеки пътник си има влак, макар че БДЖ-то ни да не е много-много в час, така и за всяка телевизия си има и ... по някой и друг зрител. Особено в "наше село", тези предавания са съвсем на "почит" (нали са за 'изпускане на парата', нещо като 'предпазен бушон' за народо-населението ни, нали все пак те са нашите бъдещи гласоподаватели!), съобразявайки се, естествено, с ... публиката ни (с кой друг?).