Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 13:02 3 438 47

Александър Урумов: Соросоиди, вие не сте решението, а част от проблема

  • соросоиди-
  • александър урумов
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Александър Урумов, Фейсбук

Да се пробие в американски медии при цялата огромна конкуренция от новини и анализи от цял свят - никак не е лесно.
Знам го от опит - с помощта на влиятелни републиканци успяхме да установим контакти с The American Spectator, публикувал няколко изключителни анализа за Източна Европа и ЕС на моите приятели арх. Христо Генчев и доц. д-р Марин Генчев.

С уважаваните братя Генчеви се опознахме по време на Истанбулската битка, и това беше едно от ценните неща в нея - че се запознахме и взаимно се оценихме с толкова стойностни хора с лични постижения и твърдо установени характери.

Защо казвам всичко това?
Защото знам, че дори на хора с влиятелни позиции в Републиканската партия им отнема време да помогнат за контакти в консервативните издания и им коства усилия да го направят.

Случката с двамата - да кажем - журналисти, единият от "Бивол", при която се твърдеше за изгорени документи от евросредства - та тази случка се появи в либералния "Ню Йорк Таймс" само час след разпространяването на информацията. И не само в него, разбира се.
"Ню Йорк Таймс" - както само съпругата ми не знае:-), понеже тя никога не е искала да знае нищо за света на медиите:-) /умна жена имам!:-)/ - "Ню Йорк Таймс" е орган на централния комитет на другаря Джордж Сорос.

Цялата история беше скроена с такава изкусна вещина, че и аз се хванах. Признавам си. И не само, ами постнах в моя профил линк заедно с възмущението си от посегателството срещу борците с корупцията. Само дето пропуснах кавичките.

Тези хора са изключително опитни манипулатори. Те разполагат с огромен ресурс и бърз достъп до медии с глобално влияние. Никой освен Сорос не може да им осигури такова пряко включване на такива високи нива. Никой.

И нека да не си мислим, че наритването на Сорос и соросоидите от една малка, но твърда! България - което го разбра цял свят! - ще бъде забравено или простено.

Не, няма.

По този повод - соросоидите да не си мислят, че под булото на борбата с корупцията ще се появят като спасители на нацията.
Ще се погрижим това да не им се получи, както не им се получи с ИК.
Чухте ли, соросоидите? Джендърите - чухте ли?

Корупцията убива по магистралите, корупцията се присмива от плочките в София, корупцията източва средствата за образование, корупцията печата джендър-учебници с помощта на вашия любим престъпник Сорос.

Но не вие сте решението на проблема.

Вие сте част от проблема. Вие сте основният генератор на заболяването, вие сте центърът на гангрената.

Защото ако корупцията у нас краде от националната държава, от нас и от децата ни - вие, соросоидите, искате да откраднете националната държава. И децата ни. И бъдещето ни. И семейството от мъж и жена. И всяка, все още останала, нормалност.

Вие водите ада след себе си.

Вие - зловещите прислужници на дяволопоклонника Сорос - бащата на джендъризма, първосвещеникът на църквата на всички ереси.

Затова трети ден не написах нищо за потресаващата смърт на Виктория. Бях потресен и безмълвен пред снимката на тази - зверски убита! - млада жена със своето детенце в ръце.

Потресен и безмълвен.

И ако има нещо толкова потресаващо, колкото това нечовешко, сатанинско деяние - това е безогледната ви, патологична, лешоядска настървеност към деструкция и власт на всяка цена.

Деструкция с всички сили. С всички средства. С всякакви истерични манипулации - това го можете, доказали сте го.

И точно затова вие не трябва да бъдете допускани до властта.

Никога. Защото - както и вашият ментор Сорос - вие мразите хората!

Бог да прости Виктория! Нека тази млада жена да почива в мир.

А с вас мир няма да има.

С вас войната продължава.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян

    58 9 Отговор
    Браво -хареса ми статията

    Коментиран от #33

  • 2 Справедлив

    56 13 Отговор
    100 % е прав...ГОСПОДИ...има още надежда за България
  • 3 Кой е този джендър

    11 43 Отговор
    Александър Урумов?

    Коментиран от #41

  • 4 no name no face no number

    34 6 Отговор
    Точно така!
  • 5 БРАВО

    49 7 Отговор
    факти.бг:--------- Защото - както и вашият ментор Сорос - вие мразите хората!!!!!!!!!!!!!!!! Отлично казано с няколко думи--Адмирации

    Коментиран от #45

  • 6 Тодоров

    52 7 Отговор
    Браво ! Чудесна статия ! Няма какво друго да се добави и коментира. Може би само по-най вулгарен начин - крайно време е ДЪРЖАВАТА да "бие един шут в за...ка" на Сорос и "отрочетата" му в България, и както Орбан направи в Унгария - вън от страната.
  • 7 куку руку ку

    43 9 Отговор
    Александър Урумов- един от малкото стълбове на нормалноста в нашето разюздано, развратно и сатаниско съвремие!
  • 8 Чукундур

    12 5 Отговор
    Браво,мн точно написано ,ама само с драскане по форумите не става тоз чак университети има дет са опитомяват децата на политическата мафия
  • 9 Джони

    6 34 Отговор
    И такааа, този господин е близък до шкембестия войвода от време оно . Нормално е да защитава статуквото което го храни и му раздава награди . Не се прехласвайте от такива антицивилизационни постановки . Те , тези като него и обкръжение , им е удобна системата на бездарните за да изпъкват . Та нормално е да е във война с цивилизацията . Но ще я загубят и то скоро .
  • 10 Гост

    31 6 Отговор
    Бях се отчаял, но виждам и чета, че има хора и от моята стана на барикадата!
    Овации за статията!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Само питам

    9 33 Отговор
    Кой е този русоиден джендър? Именно такава пасмина са проблема на България!
  • 13 Ристе

    3 35 Отговор
    Един прост урумов се изока, чуй гнидо, ще разплачем родата ти до 9-то коляно, каскет двуграмов.
  • 14 Мършата

    17 2 Отговор
    Откъде му идват милиардите на оня милиардер дяволопоклонник? Да няма и той някви "Обръчи от фирми", като нашия Дръндърски философ? Или е медиен магнат като Дельо Пеевский?

    Коментиран от #21

  • 15 Пеньо

    14 19 Отговор
    Да не забравяме и другата част от проблема-путиноидите!
  • 16 До тук

    15 8 Отговор
    Айде плюенето започна, задействаха се джендърастите. Било "антицивилизационна постановка" и "борба с цивилизацията". Точно това което деградира и унищожава всички движещи сили и постижения на цивилизоваността. Но все пак има хора които се противопоставят. И ще има, и няма да бъде позволено на тази деградация да зарази и унищожи наистина цивилизованите общества (от това може да се направи извод кои са такива).

    Коментиран от #18

  • 17 Българин

    13 22 Отговор
    Най-обичам агенти на ДС да ми дават съвети.

    Нека припомним, че Александър Урумов се е "влял" в редовете на ДС като секретен сътрудник Абел още деветнадесетгодишен. Вербувал го е офицерът Тодор Божанов. Това го прави един от най-младите сътрудници на комунистическите тайни служби.

    Като директор на дирекция във военното министерство в периода 1999 - 2001 г. "ранният" Урумов ще се запомни с разправата с някои от неудобните офицерски и цивилни кадри не само в подчинената му дирекция.

    Сякаш ненадейно Урумов напуска МО и става един от учредителите на дясната партия Консервативен съюз ЕКИП, чийто председател става не кой и да е, а главният секретар на СДС тогава Христо Бисеров. Делегатите приеха устав и три меморандума - за създаването на консервативния съюз, политически и в подкрепа на Симеон II. ДС застана зад Царя.

    Впоследствие агент Абел осребри тази подкрепа – дълги години Урумов беше шеф на пресцентъра на БНБ. Ще припомним само, че пресдиректърът на БНБ селектираше журналистите, пред които управителят на БНБ Иван Искров трябваше да говори за състоянието на КТБ. Подчиненият на Искров Урумов е бил в основата на списването на почти всички изявления на Искров по драмата с фалирането на КТБ.

    Сега Урумов пак ще е директор, но във военното министерство. Както казват служители на МО, след 16 години палачинката се обърна. Държавна сигурност се завърна на бял кон в министерството на отбраната....
  • 18 Джони

    2 9 Отговор

    До коментар #16 от "До тук":

    Кои са цивилизованите общества , или са тайна , която не бива да бъде разкривана . Смешковци , усещате падението си и с последни напъни да се задържите на сцената.

    Коментиран от #23

  • 19 НКВД

    3 10 Отговор
    Типичен Соросоид под прикритие а ширикия отзвук за случката е благодатение на румнците от репортери без граници а не заради Сорос! Соро не все покриващ! Не всички медии се оправляват от НПО!!
  • 20 антрашпиц

    11 4 Отговор
    Браво!Бях ядосан,но тази статия ми оправи настроението!
  • 21 куку руку ку

    16 5 Отговор

    До коментар #14 от "Мършата":

    1992 година черната сряда... "Джордж Сорос добива изключителна популярност с това, че продава на късо повече от 10 млрд. паунда и след като Великобритания е принудена да се оттегли от механизма и да обезцени валутата си, в крайна сметка той печели около 1,1 млрд. долара. Сорос бива наречен „човекът, който разори Централната банка на Англия“."
    1996 година България... "Доц. Пиргова: Сорос спечели за дни 160 млн. долара от българския майдан и свалянето на Виденов, докато Костов се криеше." И те така като лешояд, унищожавайки милиони човешки съдби.
  • 22 Само питам

    7 16 Отговор
    Кеворкян/ агент Димитър/, Боян Чуков /кадрови служител на ПГУ на ДС/, Александър Урумов /агент Алберт/....Не са ли твърде много бившите доносници и ченгета, които са автори в "Мнения" ?

    Коментиран от #25

  • 23 До тук

    10 3 Отговор

    До коментар #18 от "Джони":

    Цивилизовани ще се окажат тези, които успеят да защитят традициите и ценностната си, и не се поддадат на деградацията която в момента се опитват да ни наложат "цивилизованите".
  • 24 лично мнение

    15 4 Отговор
    Моето мнение е че , Александър Урумов е абсолютно прав с написаното.

    Коментиран от #44

  • 25 Белчо

    8 3 Отговор

    До коментар #22 от "Само питам":

    Явно си много информиран- да не се казваш Антон Тодоров?
    Я кажи, щом знаеш толкова за досиетата - как е псевдонима на Б.Б. , а на Цв.Цв.?
    А на Цецка, на Цацата, на Караянчева?
    Да ти подскажа ли - тиквата,гуменката, травестита,цацата, и Хубавицата :-)
  • 26 Така ли е

    2 4 Отговор
    Всъщност нищо конкретно в материала. И още, направо го съжалявам този Сорос. Над 80 години е , а толкова много го плуят.
    И излиза, че има сала колкото Володя ?
  • 27 Дайте инфо

    3 4 Отговор
    ...Ще се погрижим това да не им се получи, както не им се получи с ИК... Какво означава ?
  • 28 Доктор УдХаус

    6 11 Отговор
    Някой ще ми обясни ли какво е това животно "соросоид", някакъв нов биологичен вид ли? Или, всичко, което не се харесва на някой псевдо-патрЕот, е "соросоид"? Нещо като на времето "враг на народа" - не славиш Русия и всичко руско, значи си "соросоид". Не мразиш запада - "соросоид"! Не си расист и краен националист - "соросоид"! Недай си боже имаш либерални възгледи - "соросоид" и национален предател!!! А, за партийният орган на "соросоидите" - Ню йорк Таймс, само ще отбележа, че вестникът е създаден 1851 г. (за несоросоидите, които по-трудно смятат - 79 години, преди Сорос да се роди), а най-голям акционер в него е ...мексиканският милиардер - Карлос Слим (освен, че няма нищо общо със Сорос, притежава 8 пъти по-голямо богатство от него - 64 млрд. долара, при само 8 млрд. за този всемогъщ дявол Сорос). А пък Сорос (с риск да шокирам г-жа Урумова) изобщо няма дял от Ню Йорк Таймс...

    Коментиран от #32

  • 29 ТОЧКАТА

    8 3 Отговор
    Всеки с по-вече ум и разум го лашкат в ДС!!!Ами явно ДС е работило с УМНИ,ЧЕСТНИ ,ПРИНЦИПНИ И ОТГОВОРНИ ХОРА!!!!То затова и имаше държава....за разлика от сега...

    Коментиран от #30

  • 30 Доктор УдХаус

    2 5 Отговор

    До коментар #29 от "ТОЧКАТА":

    Всеки, който пише "по-вече", определено няма ум и не трябва да коментира подобни въпроси.
  • 31 Доцент Начев

    2 8 Отговор
    Кой е този Урумов . На ченгенце ми прилича . Той ли е измислил термина соросоид. От моя поглед върху нещата в България има много ,много малко хора ,които могат да бъдат обвинени ,че Сорос им е ментор. Познавам хора , които дори са ползвали стипендии на фондации на Сорос , но никога не са заставали зад социалните идеи на Сорос. Гангрената в БЪлгария са Путиноидите. Те изсмукват духа на свободния Българин ,искат да го превърнат в безнравствен мужик , за когото няма нищо свято , готов да предаде и баща си като Павлик Морозов и да се кланя на портрета от стената . Тази гангрена трябва да се реже от корен , а за Сорос ние си имаме лек. Този лек е че сме балканци и такива социалистически експерименти в стил Коминтерна на нас не ни минават.
  • 32 Георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #28 от "Доктор УдХаус":

    Напълно, без никакво съмнение си напълно прав!
  • 33 Сульо

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "стоян":

    Какво ти хареса Стоянчо . ДС агента Урумов ли ти хареса. Да не сте колеги с Урумов.
  • 34 Петър Волгин

    2 0 Отговор
    Сега работниците с ниските заплати издържат държавата, 60% от заплатите отиват за държава. А между другото е справедливо, един човек с 200 лева имущество, да издържа държавата, която е сигурност и гарант на собствеността, най-сигурната застраховка, с 10 милиона пъти по-малко пари, от един с имущество 2 милиарда лева. Или да се върнем към градове държави, тоест крепост и около нея пасища и ниви, а хората, добитъкът им, реколтата им, да се крият на сигурно в крепостта. Образованието и здравеопазването са сигурност. Сега не само работниците са зле като образовани и здраве, но армията и полицията страда от неуки и болни кандидати за местата които да попълнят. ПРОСТА И БОЛНА АРМИЯ И ПОЛИЦИЯ. Инфарструктурата и администрацията пък са сърцето и гръбнакът на държавата. Без държава няма собственост. Собствеността е държавен продукт.
  • 35 вацев

    1 1 Отговор
    Либерализмът е мъртъв от средата на 1970те, заменян с неоконсерватизмът - наричан неолиберализъм. Либерализмът създава нациите и пътят за разгръщане на националният потенциaл. Неолиберализмът връща в орбитата на атлантическата олигархия, колониялен мурафет. Ето пример с Турция. Правят сериали в които жените ходят с най къси полички, и никой не говори за девственост. Ако имаха в турция автентичен либерализъм, щеше да се усеща вкусът на една автентична култура с цялата й дълбочина. Но неолиберализъм-НЕОКОНСЕРВАТИЗЪМ - а нали КОНСЕРВАТИЗМЪТ е ФАРИСЕЙСКИЯТ КВАС. Пилат е колониялната власт със своят (нео)"ЛИБЕРАЛИЗЪМ"! ....
  • 36 Иво Христов

    3 1 Отговор
    Капитализмът е плутокрация с имитация на демокрация, а фашизмът е сваляне на маските. Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество" http://www.dokumentalni.com/?p=3139 "Бедни са глупавите" - фраза изричана и от Иван Костов, и която е главната философия на дясното. Ето защо наричат нацизмът и фашизмът, крайно дясно. Друг десен експерт и основател на реформаторският блок каза, че работниците хвърлят заплтите си в тоалетната чиния, а работодателите им - инвестират. С което той иска да каже, колко основателно и добре е да има и да се задържат ниските заплати. .. .. А всъщност и на работниците им трябва да инвестират в децата си, здравето си, домът си, ...., а те могат да покрият нуждите си само от няколко калории храна и топло. Да не говорим, че така се спира растежът на икономиката, защото се спира търсенето, а то е по-мощен двигател на производството, отколкото желанието на работодателят - което зависи от търсенето, пък и за ивеститорите има банки. Работник с добра заплата също ще вземе от банка, с което още повече ще увеличи производството - чрез търсенето. ... ... Заради ниските заплати, българите имат битие и бит на безработни от западен изостанал квартал, и всичко плаче за ремонт и боя, и подмяна. .
  • 37 Петър Волгин

    2 2 Отговор
    Консервативната пропаганда определя хуманизмът за антибожие движение. Хуманизмът е реакция срещу аристократичният и църковен гнет. Тогава човекът извън църковната и аристократична власт, е бил считан за животно, добитък, като робите в САЩ. Неспособен за самоуправление и воля за добро същество, е бил смятан човекът. Хуманизмът е основа на либерализмът. Либерализмът дава свобода на етносите и ражда нациите. Консерватизмът е обратната страна на прогресът. Либерализмът е обратната страна на феодализмът. Ако е много студено през септември, но не се палят печките, защото така е било винаги, дори и сняг да завали, което показва консервативно мислене, а не адекватно - прогресивно мислене. Консервативно е да имаш гладно и жадно куче на дворът си, с два метра синджир, и нужник без канализация.
  • 38 вацев

    2 1 Отговор
    Сидеров стана консерватор, Бареков бил консерватор, щели и СДС да поканят Те, НОВОТО ДЯСНО! Дясното, консерватизмът, фашизмът, е фарисейският квас. Самарянската постъпка е лявото, а Блудният син постъпва дясно. Политиката е една крива на падение и възход. Когато всичко е на нула, равно, изравнено, тогава на дневен ред е лявата политика, и става растеж, вяра-надежда-любов, и когато има осезаем и висок скок, постижения, бичи ръст, тогава идва либерализмът на дневен ред, и тези на власт, или чужд елит, да вземат общите ресурси, постижения и парите на масите, след което следва срив, и опасност елитът намазал от либерализмът да го свалят и пак да има лява политика, и тогава елитът прави консерватизъм - фашизъм кройно дясно.
  • 39 Иво Христов

    6 1 Отговор
    СОРОС, ТОВА Е ЦРУ
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ДешЕвка

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Кой е този джендър":

    Още един яхнал хранилката на демагозите и популистите ама го бутат за неовариант на Любен Каравелов. Сигурен съм, че той има БМВ и си дъни чалгата, докато минава на червено, нема се цепи от 80% я...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Джони

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "лично мнение":

    Дръж си мнението , не почива на логика или е платено .
  • 45 АЗЛК

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "БРАВО":

    Браво ама не , Я ми кажи на кого е ментор СОРОС . СОРОС е човекът с най-малко влияние в България. Той си е капиталист със соц идеи ,типичен интернационалист -Коминтерновец. Ако говорим за либерализъм и глобализъм ,това повече ми напомня за комунистически идеал , Коминтерн ,КомИнформбюро и износ на революция . Така, че другари социалисти-ченгесари-ДСприятели: СОРОС е ваш ментор , той не е ментор на свободните и независими
    хора , той не е ментор кадърните ,можещите и инициативни хора.
  • 46 Агент Димитър

    1 1 Отговор
    Вижте му само мазната физиономия на вербувано човече. Даже си е сресал косата назад като известен партиен функционер ,кат другаря Вълко Червенков , може да му е бил ментор или кумир.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.