12 Ноември, 2018 10:56 17 058 71

Изобличителят Плевнелиев

  • росен плевнелиев-
  • кеворк кеворкян

За мнозина от нашите първенци лъжата е по-сладка дори и от секса

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Винаги е истинско удоволствие да се съзерцава Плевнелиев – онзи, който се разхождаше, накичен с бадж/табелка с надпис „Президент на България“. А още по-голямо удоволствие е да го слуша човек - той просто е роден да забавлява околните.

Владее почти съвършено две различни роли.
Първата е на състрадателния политик/персонаж, тогава е мек и вглъбен - но не в скотската идилия наоколо, ами по-скоро в собствената си по-раншна идилия на ирландска пастирка /каквато е бил в предишния си живот, според собствените му признания /.
Тази роля наистина му се отдава, независимо, че никога не е отронил и думичка за някаква конкретна човешка трагедия, нито пък за милионите несретници у нас, или, примерно, за майките на деца с увреждания – сякаш го е гнус от несретата на Живота.

А, при нужда, веднага може да се превъплъти в другия си основен образ - този на непреклонният Изобличител на руската гнилоч.
Тя му се привижда навсякъде и във всичко, със сигурност нощем се събужда поне веднъж, плашейки околните с крясъците „Сволочь, сволочь“.
В тази си роля е наистина уникален, дори безподобен. Успява да обговори и най-паянтовите, грубо съчинени конспиративни конструкции, дори да са лишени от елементарна логичност.

Наскоро Изобличителят участвал в конференция в Софийския университет и държал огнена реч. Не е пожелал да преведе слушателите си из лабиринтите на собствената си съдбовна главоблъсканица – а ги е затеглил в съвсем друга посока, към други признания – вълнуващи, макар и пределно лъжливи.

Изобличителят съобщил на клетите си слушатели, че лично е спрял митичния „Южен поток“.
Досега заслугата за това си приписваше Падишахът.
Сега обаче научаваме поредната предпоследна истина.

В крайна сметка, „Нашата демокрация щеше да си е заминала, ако не бях се противопоставил“ /на „Южен поток“/ – това е споделено от Изобличителя.
Ще му повярва само онзи, който не е наясно, че когато ти говори български политик, истината най-често е в отпуск.
За мнозина от нашите първенци лъжата е по-сладка дори и от секса.

Демокрацията щяла да е „заминала“, ако Плевнелиев не бил спрял „Южен поток“.
Че тя не си ли заминава и по още хиляда причини?

Особено пикантни са били откровенията на Изобличителя за тукашните медии – той ги представя като „рубладжийски“, притворни, безволеви.
За последното сигурно е прав – понеже десетина дни след упреците му никоя от тях не реагира.

Незабравим ще остане епизодът – разказан от самия Изобличител, в който той отива при американския посланик, за да пустосва българските медии. Тук човек няма как да не си спомни за онази песен, в която се пееше: „Май наистина съм прехвърлил хълма и трябва да ме пуснат на пасбището с останалите волове“.

Ето какво споделя с посланика Изобличителят /цитат/:
„Аз никога няма да забравя как в един момент, в който bTV, която по това време беше най-гледаната българска телевизия, собственост не на кой да е, а на Time Warner - една главно американска медийна компания, излъчваше романтични филми един след друг и репортажи от добре осветения Болшой театър, от Кремъл, в момент, в който точно Русия извършваше руската окупация на Крим… Та нима няма една българска телевизия, една, която да отиде на 100 км от Москва и да покаже как живеят днес руснаците?“

И следва зашеметяващата констатация на Изобличителя:
„2 милиона българи са напуснали страната ни - а колко са отишли в Русия? Нула!“

Ето, така се говори из тукашното пасбище!
Не е важно, колко българи са избягали от Воловете – а колко са отишли в Русия.

Мислимо ли е изобщо, президент, макар и български, да води подобен разговор с чужд дипломат, да злослови по адрес на медии. Безподобна кръчмарщина струи от този разговор – за любовницата на Путин, за „Уляна Пръмова и рубладжийското ръководство на БНТ“, за „Кремълската пропаганда на Би Ти Ви“, и пр., и пр.

Хайде, сега пак го канете през ден в предаванията си – за да ви разказва за любовните си полюции.
А истината - неговата - за вас ще я научите от посланика. Удивително двуличие.

Изобличителят не е пропуснал да погали и скандалният приватизатор Иво Прокопиев, за когото още по време на мандата си твърдеше, че е направил много за България - защото в ценностната система на тия хора и далавераджийството вече минава за достойнство.
Изобличителят говори за мнимото „рубладжийство“ на споменатите от него медии – но премълчава медийната практика на Прокопиев, която е много по-позорна – понеже е обременена от нахално-щедри подаяния от американска фондация и, в крайна сметка, от една продажност, която увони медийната ни среда.

И всичко това е изговорено в присъствието на Иван Костов, друг от лекторите на конференцията. Е, това вече е непоносимо нахално.
Лесно ще се досетите защо – стига да си припомните, каква гнилоч остави зад гърба си той.

Всичко това може се понесе – както казваше един полски поет – само, ако се преструваме, че живеем на друго място и по друго време…

А днес Изобличителят дрънкал нещо и за Промяната на 10 ноември 1989-а – скоро и нея ще приватизират.
Но за това – следващият път.
***


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обикновен Бг

    185 28 Отговор
    г-н Кеворкян, объркал сте заглавието на статията. Правилното заглавие на статията Ви за този ........... "индивит" е ясно, кратко, и точно - ПЛУЖЕК.

    Коментиран от #45, #46, #69

  • 2 гост

    107 15 Отговор
    Опитах да го местя ама ми се доповръща и отивам да драйфам. Мноо гнусен
  • 3 Още по-обикновен

    44 217 Отговор
    Малко са мъжете, които смеят да отстояват публично позицията си като президента Плевнелиев.
    А, що се касае за Кеворк - то той трябва да последния който да смее да се обажда - https://bivol.bg/%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA-%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BA%D1%8F%D0%BD.html

    Коментиран от #52

  • 4 Да го кажем направо

    201 37 Отговор
    Кеворк-тук си право в десятката-----отвратително човече беше този"президент"

    Коментиран от #35

  • 5 Jesus

    46 155 Отговор
    Не знам за Прокопиев и Южен поток, ама за вмешателствата и наглостта на руснаците у нас, Плевнелиев е прав.
  • 6 стоян георгиев

    39 158 Отговор
    щом кеворкян плюе плевнелиев,значи президента пак е бръкнал в раната на другарите.няма проблем другарю кеворкян,плевнелиев е лош за сметка на шиши и путин е супер за сметка на меркел.интересно обаче що не отговориш на въпросна на плевнелиев ,а именно колко от родата ти другарю кеворкян са в масква и колко в лондон или вашингтон?много сте лицемерни руските марионетки дето много харесвате путин и шши ама бягате на запад.

    Коментиран от #12

  • 7 Townboy

    150 34 Отговор
    Росен пе*са нали замина за САЩ. Спрете да пишете за този родоизменник и го бройте за умрял!
  • 8 Ееее

    134 15 Отговор
    Ееее, тва Комсомола беше голяма работа, какви ценни кадри подготви: Плевнелиев, Банев, Прокопиев... Няма новопокръстен соросоид, който да ги бие по помиярство и слагачество...
  • 9 хаха

    134 18 Отговор
    С две думи "Президент-джендър"!!!
  • 10 един от всички

    121 18 Отговор
    А бе,то за онова Нищо,което ни бяха натресли като за президент, въобще не трябва и да ни припомнят даже-:(
  • 11 Borislav Popov

    88 11 Отговор
    Ако имаше законодателство - и двамата нямаше да изнасят лекции там !
  • 12 САП

    115 20 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Ааа.. обади се краварската марионетка. Плевнелиев е най-калпавия български президент от всички след промяната. Каквото му напишат това пее. Защо спряха "Южен поток"? Еми проверете, чия собственост е тръбопровода за природен газ през територията на Украйна в момента и сами си правете изводите. Ние всички, включително и ти плащаме рекет на най-големия рекетьор в света САЩ. Па пак ми разправяй, колко са демократични САЩ. Всъщност демократични са дават ти избор - плащай доброволно или плащай доброзорноволно.

    Коментиран от #16

  • 13 Наблюдател

    35 87 Отговор
    Агент "Димитър" като всеки доносник и мръсник отново се кефи, че върши мръсотийки и плюе по хората. сега свири на балалайка и прави метани на Москва, от там идват париците му.
  • 14 111

    87 19 Отговор
    Визитна картичка на предател:Росен Помаков Комсомолски - Плевнелиев!
  • 15 истинко

    108 15 Отговор
    Спомняте ли си го Плевнелиев как лъжеше че е изработил един плакат по времето на протестите през 1989 г. Направо потръпвам от гнус! Този плужек е бил активист на ДКМС и ни е мачкал като комунист, а сега стана пръв антикомунист!!
  • 16 стоян георгиев

    26 103 Отговор

    До коментар #12 от "САП":

    другарю,плевнелиев е единствения нормален български политик,единствения!!!!умен ,западно ориентирнеродиран и спечелил честно парите си.тои създаде системата за изграждането на българските магистрали с която се перчи борисов толкова време без да вземе и лев,днес е много лош щото казва истината за хибридната руска воина водена срещу българия .затова е плют и мразен от руските марионетки.тъпотиите чии били тръбите в украина другарю си ги разправяите там в еврофутбола .откакто се намеси сащ в газа другарю ти плащаш газ на 1/3 от цената дето беше,а именно до 2014 плащахме по около 600 долара за 1000 кубика сега плащаме около 200.затова и ривете.щото вече няма копаня за руските прасенца у нас.

    Коментиран от #22, #36

  • 17 Бай Хой

    56 16 Отговор
    Плевню Алиев - Путьо Маринкин 😁😁😁

    Коментиран от #71

  • 18 У лево е Крим

    79 15 Отговор
    Плевнелиев е потомствен лизач. Баща му, пък и той отдавна са разбрали, че господарите, които и да са те имат нужда от антураж, който да ги обслужва. Така е и Плевню! - Няма значение кой е господаря, важното е да си активен! По времето на соца- активен комсомолски и готов за партийните школи. Минава 89 та и нашият започва да се преориентира. Сега демонстрира лоялност към новият господар. А иначе строителят Плевнелиев май накрая ще се окаже с един единствен по- голям обект и той е бизнеспарка София.

    Коментиран от #20

  • 19 Само питам

    26 81 Отговор
    Кеворкян вече на руска копанка ли е, защото злобата, която бълва надминава дори и тази на руските отпадъци?
  • 20 стоян георгиев

    13 58 Отговор

    До коментар #18 от "У лево е Крим":

    единствен по-голям обект -бизнеспарка!!!да малко по-голям за около милиард евро и нагоре.на всичкото отгоре и печеливш.ти сигурно си изградил няколко такива в мацква и не ти прави впечетление единствения бизнеспарк на плевнелиев,а?смях!може ли да те пиртам познаваш ли някои дето да не е бил комсомолец преди 1990 година?поне един.сигурно след падането на комунизма всички трябваше да си останем комсомолци и до днес ,а?като теб!!!
  • 21 Демократ

    20 55 Отговор
    Пак ли те активираха долен ДОНОСНИКО? Сигурно и скара за баничка с тъпата си статия.
  • 22 САП

    67 11 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    Бивш партиен кадър излязъл да работи на запад още 1990 г.. Как стават тия работи без да си човек на партията тогава. С какви пари е направил тая фирма. А стига вицове на търкалета. Такива като него нямат ориентация. Те се кланят на този който им плаща. За тръбопроводите за природен газ в Украйна. Провери, като не вярваш. Взе ги съветник на Обама. И сега ще правим хъб да внасяме американски втечнен газ с кораби и руски от Турция за по на пряко. А те ще, го купуват от русия и ще ни го продават със надценка. Вече го изиграха тоя номер на запада, та нас ли ще жалят. Няма страшно все ще сме на руски, но ще го купуваме демократично щем не щем от САЩ. И на такива гаржета дето грачат за тях ще им пускат по някоя семка, Плевнеличо може да се уреди дори със сиренце. Още, колко кожодери ще ни уредите западно ориентирани "родолюбци". Явно тия според вас са ни малко.

    Коментиран от #50

  • 23 Демократ

    5 15 Отговор
    За #21
    Тъпият автокоректор вместо изкара написа глупост.
  • 24 Демократ

    12 44 Отговор
    До#22.
    Глупостта виждам вече ходи по българите в момента. Газовата връзка с Гърция ще ни даде възможност да имаме алтернатива на руския газ и алтернатива на цените. За да мисли човек му трябва мозък!

    Коментиран от #25

  • 25 САП

    25 5 Отговор

    До коментар #24 от "Демократ":

    Когато развият находищата в средиземно море, може да стане. За сега само се карат за тях, кой да ги експлоатира и бавят нещата. Но и там е скапана българска работа. Тръбопровода не с достатъчно голям дебит за да върши работа. И няма да представлява реална заплаха за руските доставки.
  • 26 Пак за Плевнята

    70 11 Отговор
    Искам само да попитам две неща троловете, на това недоразумение на демокрацията - Плевнята:
    Вие наясно ли сте, че малко след избирането му за президент медиите в Германия излязоха със статии и негови снимки с белезници? Този същият жалъл човечец е бил арестуван за работа на черно в Германия, а сега се опитва да учи на нравоучение. Пълната информация по въпроса се съхранява в архивите на немската служба ZOLL.
    Вторият ми въпрос е, защо тогава този скандал беше потулен в България и нито една медия изобщо не го отрази?? Относно българите, които отидоха в Русия мога най отговорно да заявя на това недоразумение, че на са нула, а сме доста. Аз самият съм един от тях. А самият Плевньо е кръгла нула и си взе булка за чудо и приказ, която преспа с половин София докато хване някой баламурник.

    Коментиран от #43

  • 27 гост

    19 54 Отговор
    Кево - долно русофилско ченге - на дълбоко из отзад ти е бръкнал Роско - чак до лакътя , затова скимтиш кат глуха кучка ...
  • 28 друг

    22 3 Отговор
    А Баце се отърва от един И_ _ _Т и ни го натресе на нас да му берем срамът!
  • 29 Поколино

    20 60 Отговор
    Тоя арменец може да се пръсне от злоба ама наистина.
    Много отвратително го-ведо е кеворкян. Евала на Президента Плевналиев добре им го завира.

    Коментиран от #54

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 567

    47 7 Отговор
    ЗА това индивидче-наречен ПЛЕВЛЮ-ПРЕЗИДЕНТЧЕ- ВИНОВЕН Е Г-Н ТИКВУНОВ/БОЙКО/ ТОЙ ГО ПРЕДЛОЖИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ТАКА сега да му се наслаждаваме на безсмислените тълкувания и повече няма смисъл да ни натрапват това ,,,,,,,,,,,,
  • 32 Вили

    9 25 Отговор
    Плевнелиев не е от руската пета колона в България.
  • 33 Обикновен Бг

    30 7 Отговор
    Еййй, яяяяяя не обиждайте госпожа Банов, Еййй :-)))))
  • 34 Пурко

    12 51 Отговор
    Плевнелиев е достоен човек! Един от малкото храбреци, позволили си да се опълчат срещу ония получовеци-руснаците!
    И да го омърсява един гнусен доносник, какъвто е Кеворкян, си е чиста проба цинизъм!
  • 35 Бай Шиле

    27 4 Отговор

    До коментар #4 от "Да го кажем направо":

    Този беше Мъжка Мишка
  • 36 хаха

    14 1 Отговор

    До коментар #16 от "стоян георгиев":

    ОБИЧАТЕ ЛИ СЕ?
  • 37 Карагенан (Е-407)

    13 31 Отговор
    Кево, една от грешките на прехода от „социализъмът” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщините Ви. ... Случайно имах неформален контакт с този арменец, няма по-злобно и надуто човече от него, 100% параноик...
  • 38 Вуте

    13 36 Отговор
    ДОЛНИЯТ ДОНОСНИК КЕВОРКЯН-"българинът"!!
    Продължава да клепа, ФАКТИчески
  • 39 Готин ама не съвсем

    43 7 Отговор
    М-дааа! Аз като "яростен" русофил ще запитам???
    Каква ни беше ползата, от обявяването на Русия за враг номер едно на България?? Това че спряхме южен поток, но в замяна имаме американски тецове, от които губим по 500-600 милион на година??
    От това че затворихме 3 и 4 блок на АЕЦ от които щяхме да имаме ток, почти без пари?? От това, че за десет години, с парите подарени на Мариците и американците, сега щяхме да имаме два блока, които да произвеждат ток, също без пари??
    От това, че съсипахме икономиката и селското стопанство, губейки най-големият си клиент, заради такива недоразумения, като Чехльо?? Че имаме безумно скъп ток, спрямо нашия стандарт, заради недоразуменията ВЕИ??
    Ма нека няКОЙ да напише, какво спечелихме и загубихме от това безумие, но само факти, а не изсмукани от пръстите простотии!

    Коментиран от #63

  • 40 Емигрант ....

    11 36 Отговор
    заради такива идиоти като Кеворкян и за съжсление хиляди ксто него...
    Мръсници-ченгета, педали и боклуци
  • 41 калбо

    24 6 Отговор
    Боклуджйска работа спомнете си какво направи когато хората протистираха за тока преди да подаде Борисов оставка плевнята се среща с шевове те на ерепета та извън страната тайно но го разкриха мресен гадняр
  • 42 Васил Събев

    9 23 Отговор
    ДС "димитър",-професионален боклук ! Мерси, "боку" !
  • 43 Браво

    14 5 Отговор

    До коментар #26 от "Пак за Плевнята":

    Много добре написано
  • 44 МВР

    12 26 Отговор
    Веднъж агент-доносник , цял живот си остава такъв ! Кеворк - Димитър си остана долен поплювко, презрян дори от началниците си... Жалка работа !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Киро

    11 9 Отговор

    До коментар #1 от "Обикновен Бг":

    Нима има по плужек от човек, топил колегите си?!
    Дали този плужек има право да говори за морал?!
    Наистина е гадно до повръщане!!!
  • 47 Васил

    16 3 Отговор
    За Прокопиев специално вече излиза официално, че приказките, че е грабил на едро не са измислица.
  • 48 Тъп

    14 4 Отговор
    Срам е от вас г-н Синоптикотъпкачев.
  • 49 Комшията

    10 2 Отговор
    Мишка с книжка....,..
  • 50 стоян георгиев

    9 20 Отговор

    До коментар #22 от "САП":

    сега първо за газа .ти явно не четеш кво ти писах другарю.до преди 3 години българия вследствие българо-съветската дружба заедно със сърбия купувахме наи-скъпата газ в европа.цена около 600 долара за 1000 куб. сега цената след американските санкции е около 200 долара.кое е по-добре само да те питам.ситуацията от 2014 или сега?щуротиите дето щели да ни продават американските руска газ са много интересни и за мен абсолютно безпоблемни стига газа да ни е по-евтин от тоя дето русия договаряше до сега с нас.та тва за газа.сега за плевнелиев.другарю комунист,вас ви учиха че всички хора са равни ама не са другарю.има талантливи и работливи има мързеливи и тъпи,та на плевнелиев не е нужно да му дават пари даром ако го бива,а явно го бива предвид направеното от него.да ходи в германия с пара от тук щото е комунист е толкова наивно колкото и останалото писано от теб.дано си над 75 иначе си за оплакване другарю.знаеш ли колко ги интерасува немците че ще им се появиш с милион марки или с 10 милиона марки,а?ако си тъп ще ги загубиш за година.както ти казах плевнелиев години наред бачка в германия и е известен и с добро име там,а прокета му заедно с немския консорциум в софия струва над милиард евро и както писах е печеливш.за това не е достатъчно другарю да си бил комсомолец или да са ти дали пари.що се отнася до бизнеса маса народ хвана пътя 1990 година ,основно без пара и немалко хора успяха в германия,сащ и т.н. по света.лошото е че единици намериха смелост да се въ

    Коментиран от #53

  • 51 Румяна Костова

    17 7 Отговор
    За мен пък истинскоито удоволствие е да чета анализите на Кеворкян за новите подвизи на нашия бивш президевт-недоразумение!.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Орфей

    16 2 Отговор

    До коментар #50 от "стоян георгиев":

    Ти като потребител, някаква разлика в крайната цена виждаш ли или само дъвчеш лайн@та на Винету?

    Коментиран от #59

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 емо73канар

    17 4 Отговор
    Защо продължавате да ни занимавате с това недоразумение???
  • 56 Тръмп

    5 17 Отговор
    Кеворкян-Чекист и Болшевик!:)Кеви е писал стихове за възхвала на чекистите,които бранят неуморно комунизма от прогнилия капитализъм!:)Това е новата му-му поезия,да плюе и храчи върху Президента-Демократ,който преди това е успял капиталист в Германия!!!:):):)Кево Кево гнусен сте и за себе си с тези вербални дрисъци!!!:):):)
  • 57 Тръмп

    5 16 Отговор
    Орк Оркян е Изобличен отдавна като Чекист и Болшевик работещ за Чужда държава!:):):)Присъдата му е в ръцете Божии в които тий не вярва!!!!:):):)Той вярва единствено на Вождовете Ленин,Сталин и Путин,защото е Езичник и Безбожник!!!:):):)
  • 58 Възмотен

    17 6 Отговор
    Спрете да говорите и пишете за това злобно нищожество. Нека да остане като най-позорния президент на българия натресен ни от някъде
  • 59 стоян георгиев

    5 14 Отговор

    До коментар #53 от "Орфей":

    аз като български гражданин другарю за четири години усетих вдигането на заплатите с около 30% при много по-ниско вдигане на цените.реално ръста на бвп на българия се дължи на евтините суровини.оздравяването на енергиините ни дружества също.що се отнася до цената за потребителите в много случаи тя е завишена от разни монополи и монополчета които са вътрешабългарска работа и сащ са ни наи-малко виновни за това,но руски компании дистрибуторки в българия на енергиини продукти участват активно.лукоил да речем въпреки огромните си обороти постоянно е на нулева печалба въпреки скъпите горива и евтината суровина.
  • 60 Т.нар. " медии"

    6 0 Отговор
    Имат не малък " принос" за обтегнати положение в страната. Всеки знае защо
  • 61 Присмял

    3 0 Отговор
    Се хърбел, на щърбел!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Nikita

    9 4 Отговор

    До коментар #39 от "Готин ама не съвсем":

    БРАВО ЗА ТОЗИ КОМЕНТАР ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН който може да направи разлика между доброто и злото ,ако бяхме повечето с такова мислене това извращение
    Предложено от тиквона ПЛЕВНЯТА нямаше да го има ,включително и глупоститему свършени по време на мандата му...Интересно е друго ако бяха избрали Българите 2-то предложение на тиквата бостанското чучало цецка тогава щяхме да запеем в хор жалнани майка ..България...Вярно. е че когато бяхме с русия несме били така свободи да излизаме на запад но тогавабяхме .....НАРОД С ТРАДИЦИИ ИКОНОМИКА КУЛТУРА АРМИЯ И ЛЮБОВ...а сега когато можем да отидем навсякъде сме за жалост едно НИЩО и то заради такива марионетки като плевнята,тиквата, цеко сифоня,цацара,фидоснова лилията цецка...и още куп такива канибали инквизитори..който още смучат кокала създаден с голяма помощ от руският народ...Такаче не ревете срещу Кяворкян той никога несее кандидатирвал за някой пост в парламента ...но поне е способен да различи кое е добро и кое е лошо
  • 64 Боне крайненеца

    6 1 Отговор
    Изобличител - ,, възможно е" , Заличител СИГУРНО Е
  • 65 Иван

    3 11 Отговор
    Браво на Плевнелиев, много точни и верни изказвания! А този плужяк Кеворк е доносник на ДС и долно комунистическо мекере! Такива демагози мошеници и лъжци като Кево трябва да са в затвора, ако бяхме истинска демокрация!

    Коментиран от #66

  • 66 Помнещ

    2 1 Отговор

    До коментар #65 от "Иван":

    Е , друго си е да син на ПАРТИЯТА!

    Коментиран от #70

  • 67 Гост

    1 2 Отговор
    Щом видях статия за Плевнелиев бях сигурен! КЕВОРКЯН.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Обикновен зомбиран Бг,знаеш ли

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Обикновен Бг":

    каква е разликата между тебе и Кеворкян? Тази че ти си заблуден,а той платен путинофил.Когато нямат аргументи,руските мекерета прибягват към лични нападки и обиди.Нека да каже за кое не е прав Плевнелиев.Да вземем емиграцията.Нека мустакатият лицемер обясни защо милиони българи заминаха навсякъде по света(главно на запад), но не и в руската кочина.И да каже Кеворкян кои негови вещи са руски: автомобилът му,телефона,лаптопа? Или може би е пратил децата си да учат в Русия? А защо не спомене къде са децата на висшите комунисти,твърдящи че повечето сме русофили начело с тях? Само няколко примера: синовете на Корнелия Нинова и Стефан Данаилов са студенти в САЩ,дъщерята на Ивайло Калфин е студентка в Белгия и т.н.
  • 70 Помнеше,така е

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Помнещ":

    Гадният арменец е нагаждач и съветско-руска платена подлога.
  • 71 Лицемерно арменско леке

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Хой":

    Кеворкът най-много е бесен за израза на Плевнелиев "рубладжийски медии",защото и той като тези средства за масова информация(или по-точно за дезинформация) е на руска хранилка.Гадният арменец вероятно се е учил на журналистика от служителите на отдел "Пропаганда и агитация" на ЦК на БКП,тоест комунистическите цензури.