6 Март, 2019 16:02 36 218 91

Спасиба галяма, г-н Борисов!

  • борисов-
  • медведев

През цялото време Борисов шикалкавеше и сякаш се оправдаваше пред евроатлантическите си госдподари

Спасиба галяма, г-н Борисов! - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Провалът е консумиран, както и резилът от безпосочното блъщолевене на Борисов след разговорите. От този поток на мисълта ще се запомнят само увеселителните лафове на българския премиер - „спасиба галяма“ и „нема да се плашите, сме сила голяма“ (по повод закупуването на новите ни изтребители). Както и фамилиарното обръщение на „ти“, придружено с дърварско потупване по ръката.

През цялото време Борисов шикалкавеше и сякаш се оправдаваше пред евроатлантическите си госдподари, че въобще се среща с Медведев. "Има сили, които се възползват да задават въпроса НАТО или Русия. Ние ясно сме казали, че сме в НАТО, а отношенията ни с Русия са прагматични", натърти Борисов в задочния си диалог с неназованите критици. Нещо повече – нарече национални предатели ония, които възпрепятстват проекта „Турски поток“ и искат да останат заровени 6 млрд. евро в празни тръби. Но кои са тия злосторници и предатели на родината? Не са ли това силите, чийто говорител се явява дясната му ръка Цветан Цветанов с неговия рефрен за „руската заплаха“ и „хибридните атаки“? Или силите, които диктуват външната ни политика през абсурдната външна министърка Захариева? Сиреч, същите тия сили, които крепят самия Борисов срещу известни услуги в ущърб на обществения интерес? Какво излиза? Че Борисов гълчи сам себе си! Пореден скеч.

„Турски поток“ остава добро пожелание

Въпросът за продължението на „Турски поток“ през България остана висящ и след посещението на Медведев. От изявлението на руския премиер се разбра, че не е получил надеждни гаранции за реализацията му. България продължава да е на произвола на ЕС, въпреки тюхканията на Борисов, че тръбите ни скоро може да се изпразнят. „За по-нататъшни стъпки по отношение на „Турски поток“ ще можем да говорим след гаранция от ЕК, че за този проект няма да има прегради”, категоричен бе Медведев, който припомни печалния опит с „Южен поток“.

Борисов смутолеви нещо за „артикулацията“ ни по този въпрос, от което нищо не се разбра. Но така става, когато един политик не си принадлежи. Отговорът му никога не може да е категорично „да“ или категорично „не“, понеже не от него зависи. Други ще решават „полага“ ли ни се да транзитираме газ и да печелим. Единственото, което смътно се подразбра е, че концепцията на Русия за продължението на „Турски поток“ през България е несъвместима с борисовия фетиш за газов хъб „Балкан“ и диверсификация на източниците.

Очевидно замисълът на ЕК и Борисов е България сама да разполага с тръбата през нейна територия и сама да формира цената на транзитирания по нея газ, само дето не е ясно нито откъде ще дойде синьото гориво, нито как ще се съхранява. Тоест, един напълно илюзорен проект, който съществува само във въображението на Борисов. Маркетингов трик. Докато Русия държи да играе на сигурно. Затова и настоява за твърди гаранции. Отказът на Газпром да участва в рекламния балон, наречен газов хъб „Балкан“ показва, че руснаците нямат намерение да се съобразяват с мечтите борисови.

А по всичко личеше, че Русия възлага доста по-големи надежди на тази визита, ако се съди по състава на делегацията ѝ. Иначе биха ли си си губили времето с екскурзии до България големите шефове на „Газпром“ и „Росатом“?

Очевидно избраната от Борисов тактика е да продължи да разиграва скечове и да баламосва руснаците поне до изборите наесен, когато ще му трябва русофилският електорат, а после я камилата, я камиларят...

Не по-големи са и шансовете на АЕЦ „Белене“

Седем години, след като сложи край на проекта за нова атомна централа в Белене, Борисов се опита да лиже там, където е плюл. Аргументите за закриването му тогава сега послужиха като аргументи за подновяването му.

Ако преди седем години Борисов твърдеше, че България не се нуждае от нови енергийни мощности, тъй като си има предостатъчно ток, сега изведнъж се оказа, че ако не построим „Белене“, след 12 години ще внасяме ток. И ако преди 7 години цената му идваше твърде висока, то сега, ако се забавим, можело да хвърлим още 20 млрд. лв. Кое е вярното? И може ли въобще да му се има вяра?

Потокът на мисълта му се разля в обичайните шеги и закачки за реакторите в „найлони“ край Дунава. По същество обаче не бе постигната никаква конкретна договореност и по този проект. Освен тази, че руската страна може да участва наравно с други в търга за „Белене“, но без никакви привилегии, понеже реакторите вече сме си ги платили и те са български, не руски. А, да, и още нещо. Ако преди година двата реактора бяха в „кашони“, днес вече са в „найлони“, което, ще признаете, не е кой знае какъв напредък.

Накрая ще се окаже, че единствената конкретна новина от посещението на Дмитрий Медведев в България е поканата към президента Румен Радев да посети икономическия форум в Санкт Петербург тази година. По този въпрос поне не се налага да питаме Еврокомисията. Но Радев ще трябва да се оправя сам с бизнеса, защото кабинетът ще стори необходимото, за да саботира участието му.

Тъй че „спасиба галяма“, Медведев! Още по-галяма на теб, Борисов!

Коментарът на Анастас Добрев е публикуван в glasove.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Josif

    71 126 Отговор
    Благодаря на Господ Бог че ни прати Русия сега съм сигурен че ще се оправим след като господин Медведев дойде да ни види и ни дари с надежда

    Коментиран от #6, #12, #47, #60, #75, #88

  • 2 Кълвач

    239 27 Отговор
    Един простак в света на дипломацията!

    Коментиран от #18

  • 3 Коментар📝

    206 18 Отговор
    Баце Всеки ти знае Номерцата вече🤗как беше Конграджулейшънс.
  • 4 Герб

    33 205 Отговор
    Борисов президент! Кандидат на ГЕРБ!

    Коментиран от #44, #86

  • 5 kral

    68 7 Отговор
    спасиба балшое ли ?
  • 6 Реалист

    10 38 Отговор

    До коментар #1 от "Josif":

    С тоя ник и ти си еврейче като него нали? Ще те почерпя едно кафе с макък без кафето.
  • 7 А БЕ

    39 155 Отговор
    Гласове руски ушанки сте май ?! Изяжте още килограм лимони да ви е още по грапав изика за руските задни части !!!

    Коментиран от #48

  • 8 някой

    61 28 Отговор
    кво се правите на идиоти? вечерта на първия ден от визитата тръмп подписа удължаване на санкциите с една година. никъде не се отбеляза този факт а половината разговори бяха минали. кво да направи и каже бб, а медведката? факта си е факт - квото каже шефа им тръмп това става. искат или не всички се подчиняват.
  • 9 974

    39 150 Отговор
    Червените боклуци се чудят как да спечелят повече пари продавайки непреработени суровини. Друго не могат да продават. Ние сме им на пътя. Украйна ги обича като всички останали. През земите на Мадуро не могат да прекарат тръби. Ние сме им последната надежда.
  • 10 бесове

    77 34 Отговор
    Чий провал бе мишоци, Човекът нищо не обеща, каза че ще има Балкан, за едни хъб, за други може да е х **, на който му хареса да заповяда, и толкоз. Аман от бесни антибългари.
  • 11 kjl

    71 37 Отговор
    До скоро! Тоест до вчера, такива статии не можеха да видят бял лист посмъртно. На какво се дължи тази свободна журналистика показваща и другата страна на медала? Нима ерата Борисов е към края си? Ама това мен не ме радва. Надали нещо хубаво ни очаква.
  • 12 зависливият каза

    3 18 Отговор

    До коментар #1 от "Josif":

    Блажен,блажен си ти вече чадо верующу.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 йойо

    101 6 Отговор
    Тва произведение е написано доста отдавна от АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ
    излагаме се пред целия свят, само ние ли сме толкова слепи не мога да разбера

    Коментиран от #43

  • 15 Гост като гост

    119 17 Отговор
    Евала на анализа !
    Истината в очите е написна.
  • 16 патриотъ

    134 21 Отговор
    За пореден път се убедихме в продажната политика и извъртанията на словесния инвалид борисов,само че,номерата вече не вървят,трябва да се маха в панделата!И само той не можа да разбере къде е сгрешил!
  • 17 Без Коментар

    130 19 Отговор
    Борисов е доказан идиот-точка...

    Коментиран от #85

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Абрахам Лонкалн

    108 16 Отговор
    Абе Няма ли да стоплите, че ако този продължава да е на власт скоро няма да има и помен от България. Той политика не знае да води той може да я пази. Само дето последно време и това май не може.

    Коментиран от #40

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Начо

    101 27 Отговор
    Абе българино неразумни,виж Румънеца къде е,1000 евро и 400 евро средни заплати и пенсии.разработиха си собствените находища в черно море,опандизиха маса политици корумпета,отрязаха всякакви руски проекти и мафии.сега русенци всяка сутрин по Дунав мост ходят да работят оттатък,кога е било това

    Коментиран от #24

  • 22 Сашо

    140 15 Отговор
    Живеем в най-позорния в историята ни период и мълчим и търпим.
  • 23 Чикията

    30 90 Отговор
    Бате Бойко е пич.Точно така се прави ,Путин като е тук сме с Русия,като дойде Тръмп сме с тях.Важното е България да е добре,апък другите да го духат, така е правил навреметоЦаря

    Коментиран от #27, #78

  • 24 питащ

    44 14 Отговор

    До коментар #21 от "Начо":

    ти кога си раждан бе? Румъния има единствена в тази част на европата нефт. Хитлер не случайно е завладял плоещ. тъпчо света почва не с твоето раждане и няма да свърши със кончината ти. колкото до 1000 те евра - по-голяма икономика повече потребление повече БВП. цуйката им обаче не струва, но ти едва ли знаеш това какво е.

    Коментиран от #82

  • 25 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 60 Отговор
    Защо, те политиците не са ли хора? След 45 годишна отвратителна демагогия, наречена „социализъмъ” и над 25 годишна мимикрия на същите комунисти, обществото ни стана толкова ЛИЦЕМЕРНО, че когато Бойко Борисов казва шеги или истините в прав текст, те звучат неуместно.

    Коментиран от #68

  • 26 МЕДВЕДЕВ НЕ ОТГОВОРИ

    63 11 Отговор
    ДИПЛОМОТИЧНО НА СЕЛСКИЯ ХУМОРС. НЯМА ГАЗ НЯМА ХЪБ НЯМА ДА СА ПЛАШИТЕ....
  • 27 Курами Дая Деш

    58 11 Отговор

    До коментар #23 от "Чикията":

    И накрая от два стола, на земята!
  • 28 смърт за всички партии

    64 18 Отговор
    На 16 март всички пред парламента влизаме и народа ще управлява, няма да стане с партии..
  • 29 Patriot

    34 2 Отговор
    Не се ли разберат Путин и Тръмп, никой нищо не може да каже!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Умният

    21 78 Отговор
    Рашките дойдоха като аслани, но си тръгнаха като посрани ! Няма аванта !

    Коментиран от #34

  • 32 Е, не с рого.

    31 60 Отговор
    Толкова тъпи са тези комунисти,че не мога да повярвам.Заблудено овче стадо.На какво се надявате,гадове крадливи.Не се забравя лесно лагерите,Белене,Куциан,Ловеч,Скравена.Мръсници гадни.И имате сурат за власт.

    Коментиран от #69

  • 33 Е, не с рого.

    24 46 Отговор
    Толкова тъпи са тези комунисти,че не мога да повярвам.Заблудено овче стадо.На какво се надявате,гадове крадливи.Не се забравя лесно лагерите,Белене,Куциан,Ловеч,Скравена.Мръсници гадни.И имате сурат за власт.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Дядо Йоцо гледа

    98 17 Отговор

    До коментар #34 от "Симо":

    Срам и позор за България.Такъв резил след представянето н Борисов. Той се държа като клоун , като глупак и малоумник .Срам и позор , ужасени сме , че този простак ни управлява.

    Коментиран от #38, #46

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 старото

    8 23 Отговор
    той не е "господин" а таваришч Медведев,бре!!! хахаха
  • 38 А'Стана

    37 14 Отговор

    До коментар #35 от "Дядо Йоцо гледа":

    ... Дядо Йоцо гледа..Ти ся' ли Загря ва'...,че Боко,Тиквоча,По-жар-никаря'...и къ то му викат аркадашите му ..или демек там -Рапоня ..та Управлява.
    Ей Тва а' ...СРАМ И ПОЗОР ..,Че го Търпите!
    Ами Търпите го,..Само,че покровителя му Бай Жаний Клод Юнкер-(Ишиясъ) ..си заминава,а с Него и .."Поожааароогасителя" ..Бъългаариииноо,Българиииноо
  • 39 старото

    16 29 Отговор
    Симоооо,Симо -нали бяха три минути бре сега станаха пет хахах Научете се да лъжете по-добре ,бре червено-руски ЛАКЕИ !!! Кой ще повярва на ПЛОСКИТЕ ви лъжи,бре ГЛУПАК продажен хахаха
  • 40 старото

    15 6 Отговор

    До коментар #19 от "Абрахам Лонкалн":

    Абрахам Линкълн, ти за нашия "любим " ФАТМАК,ли говориш,бре?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 старото

    14 18 Отговор
    край на Белене сложи Иван Костов ,бре захлупен комунист!!! А не Бойко!
  • 43 А'Стана

    28 11 Отговор

    До коментар #14 от "йойо":

    ...Ей Един Най Накрая да го Каже Прямо и Откровено в тука тоя Форум.."Право Куме в Очи".
    Ама то Рапона'...Срама Няма..,Само Една Алчност и Балканска Наглост..Авее Красавеццццц' Не ЗааМееНимм
  • 44 Цуниго

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Герб":

    Да със списъците от не живите, ходи се гръмни
  • 45 Анонимен

    29 6 Отговор
    ДОЛУ : ГЕРБ
    ДОЛУ : БОЙКО
    ДОЛУ: БКП/БСП
    ДОЛУ : КУРНЕЛИЯ
    ДОЛУ : ДПС
    ДОЛУ : КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Все тая

    33 2 Отговор

    До коментар #1 от "Josif":

    То па като дойде Хиларито и се срещна с циганските тартори много си прокопсал
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Голем смях

    10 39 Отговор
    Браво на Боко.От какъв зор да платиме милиарди ,за да може ушанките да си продават газа на ЕС и да го подаряват на братята им сърби.Не разбрахте ли,че желаната дестинация е Сърбия.Нищо друго не ги интересува.Така или иначе,Австрия нямаше да разреши през нейна територия да си разиграват коня.То затова е турски поток,че да си остане в Туркия.
  • 50 Slavi

    10 1 Отговор
    и аз ги баламосвам Vlady и Boyko
  • 51 гнида

    9 3 Отговор
    Биваше да подариш букет , като на баба Меркел ....
  • 52 vasik atanasova

    4 10 Отговор
    ДРУГИЯ ЛИЛИПУТ
  • 53 Аристократ

    9 47 Отговор
    Факти вие сте руски подлоги. Само ГЕРБ

    Коментиран от #90

  • 54 696

    35 8 Отговор
    Е как можеш да искаш да те уважават като държава и нация с такъв гьотверен начело. Единственият начин е да си обереш крушите и да криеш че си българин. Това и става...
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Zubar

    5 7 Отговор
    Ехо автора ,що не застанеш ти на тая трибуна?
  • 58 mi6osp

    35 5 Отговор
    Нищо ново,"Балшая спасибо" сега, "Всички са парле ву франсе" по-рано.
    Борисов унищожи бъдещето на България.
    Три мандата, нищичко като перспектива.
  • 59 ЕМИЛ

    20 7 Отговор
    УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ КОИТО,КОИТО КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА ОПИТАЙТЕ ДА БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ. АНАЛИЗЪТ Е ДОСТА ТОЧЕН,.ДОРИ ДА БУДИ У НЯКОЙ НЕПРИЯТНИ ЕМОЦИИ.Г-Н ПРЕМИЕРЪТ НЕ БЛЕСТИ С ИНТЕЛИГЕНТНОСТ А, ОЩЕ ПО МАЛКО С ДУХОВНО РАЗВИТИЕ.КОГАТО, КАЗА,ЧЕ ПРЕКАРВА СТРАНАТА ПРЕЗ '"ИГЛЕНИ УШИ' ИМАШЕ ПРЕДВИД ЧЕ, ПРЕКАРВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, МЕЖДУ ТЕЗИ НА КАКТО ТОЙ ГИ НАРИЧА (НАЧАЛНИЦИТЕ).СЪЩИНСКИ ТОДОР ЖИВКОВ И НЕГОВИЯТ "МАНЬОВЪР" С ШЕСНАЙСТАТА РЕПУБЛИКА.ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ВСИЧКИ ПАРТИЙ КОИТО ДО СЕГА УПРАВЛЯВАХА СА ГО ПРАВИЛИ С БЛАГОСЛОВИЯТА НА ВЪНШНИ СИЛИ И БИВШАТА ДС.ОКАЗАХМЕ СЕ НАРОД СЪС СЛАБИ СЪПРОТИВИТЕЛНИ СИЛИ И МНОГО ИНДИВИДУАЛИЗЪМ.ТРУДНО ЩЕ СЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАЗИ СИТУАЦИЯ НО,НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО.АЗ ЛИЧНО ИМАХ НАДЕЖДА В НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НО, ЗАСЕГА НЕ СЕ ОПРАВДА.МИСЛЯ ЧЕ АКО ПРОДЪЛЖИМ ДА БЪДЕМ ЧУВСТВИТЕЛНИ И С ОТВОРЕНИ ОЧИ, ЩЕ ИМА РЕЗУЛТАТ.
  • 60 Димитър Кънев

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Josif":

    Аз не разбрах какви надежди може да даде Медведев на България. Надежда може да дадесамо Путин. Та от цялата работа ще се окаже че сега ако стане разбира се Турски и поток ще зависим от Турция.А това дали въобще ще е добре.А турците не е никак коректна.Гледа само собствения си интерес.Не помните ли Софи те с печени агнета по времето на предателя Костов с оная дето вече я няма турска фирма мисля че казваше Юджелан дето щеше по мечтите на Костов някаква каскада някъде в Родопите.Е така почти е сигурно ще стане с прехвалените и заробващите Турски "не"поток.
  • 61 Голем Резилко

    26 11 Отговор
    Това, че този неграмотен, престъпник и смръдлив елемент е премиер, какво говори за българите?

    Коментиран от #73

  • 62 Запознат

    18 6 Отговор
    Пълна излагация от наша страна. Друго ме навежда на мисъл, ако американците разрешат газопровода и Белене, тоя може да си купи още едни или и по следващи избори, за да крадат и от тръбите и от Белене. Ако не стане, ще управлява още година, две защото 2020 приключва всичко. Гейм оувър. Спират евро фондовете и няма от какво да се краде. Масово бизнеса започна да се изнася от бгто, даже и българския. Ако тия всичките в парламента не се осъзнаят, след 20 години тука ще останат само орки и пенсионери. Тежки дни ще идват.
  • 63 работата е готова

    7 3 Отговор
    Браво на Борисов, каза: Ще видим.

    Коментиран от #64

  • 64 крадец на КТБ-та

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "работата е готова":

    Е, ми да.
  • 65 !!!!!!!!!!

    6 1 Отговор
    Спокойно г-жа Върбакова ще спечели търга и ще плати целия масраф! Ще плати и газовия хъб и вълкът ще е сит и агнето ще е цяло! И F16 пак Върбакова ще плати...я каква дама беше в чехия...нова ока, нова чанта..дебел портфейл държи каката...
  • 66 😃АНАЛлизатор😂

    13 5 Отговор
    Добре бе разбрахме!!!!.....Борисов е дебил, простак, пожарникар.....а какво направиха преди него?!!!!....умните, кадърните, образованите социалисти?!!!....направиха всичко възможно да получат от народа определението "ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ"!!!....
  • 67 БЪЛГАРИН

    12 5 Отговор
    Тоя некомпетентен човек ни управлява и се излага пред светъ. Чухте ли каква неграмотна се изказа и се изложи пред Медведев. До кога ще го търпим, до кога ще търпим простотиите и неграмотността
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гадината

    14 2 Отговор

    До коментар #32 от "Е, не с рого.":

    Тези дето продължават да му симпатизират на този ,,премиер,, национален предател,са толкова прости,че и Вазов да стане от гроба няма да намери думи да ги опише.
  • 70 Гадината

    5 2 Отговор
    Срам за България
  • 71 Коко

    7 1 Отговор
    Г-н Борисов Господ в този живот не прощава само едно нещо простотията защото човек не се ражда прост а той сам си го избира и от таз простотия идват всички глупости които му ражда тъпата кратуна
  • 72 Добре де

    10 1 Отговор
    На тоя,нашия, още след първото избиране му пролича, че е прост, като галош. Защо обаче го преизбират, ей това не ми е ясно.Няма маниери, никаква стройна мисъл не тече през простата му кратуна, пълен селяк.И никакъв прогрес за страната не се вижда, откакто управлява.То прогрес ние с никой не видяхме, де.Ама тоя, представителна фигура за българския народ-срам и позор!

    Коментиран от #83

  • 73 Добре де

    0 1 Отговор

    До коментар #61 от "Голем Резилко":

    Да,точно.
  • 74 Глупаков

    8 3 Отговор
    В коментарите под всяка статия чета едно и също. Едните били соросоиди, другите путинорасти, русороби и не знам какви още. Да оставим на страна, че 90% сте адски неуки и неграмотни, вие сте денационализирани и обезверени идиоти. Никой от вас не се присъедини към празната стая на БЪЛГАРОФИЛИТЕ. Всички сте големи патриоти иначе по празници и по приказки. Голяма част милеете за соца, защото баща ви е бил мързелив, неук селяк и така ви е възпитал и вас. Ревете за режима, който фалира държавата не веднъж, за схемата, която остави след себе си мафия и празни грандомански фабрики. Не ви е виновен прехода, а това, че схемата преди прехода никога не е работила. Накрали са бащите и дядовците ви от село да вярват, че са щастливи с един телевизор и едно ходене до морето и са изкрали морала и богатствата под носовете им. Нещастници сте, че сте на страната на САЩ или Русия,а не на страната на България. Вместо да си губете времето тук прочетете някоя книга, научете нов език или се образовайте малко по икономика, че да вземете да се усетите, че БЪЛГАРИЯ е във вашите ръце и от вас зависи какво ще направите от днес за утре! Дайте пример на децата си да могат и те да се замислят дали искат утре Боко да ги върти на пръста.

    Коментиран от #76

  • 75 Добре де

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Josif":

    Бе, какъв е тоя коментар?Медведев дошъл да ни види ний ша са опрайм?Да не сме болни от грип и доктора дошъл да ни види?Бедни и безгласни мишки сме и хич не виждам как ще де оправим.Ние нямаме грам авторитет.Всеки ни ползва както си ще.
  • 76 Сънчо

    6 1 Отговор

    До коментар #74 от "Глупаков":

    За някои неща си донякъде прав, но не бързай да заклеймяваш всички като неуки и неграмотни, непрочели нито една книга и незнаещи никакъв език.Щом си толкова прозорлив може би схващаш отчаянието на този народ.Това е най гибелното чувство и нещата са зле.
  • 77 Слав

    7 1 Отговор
    Изтърван от цирка лумпен и шизофрен. Тотален глупак и дебил не знаещ в коя реалност се намира! Ии видими резултати
  • 78 Зайко Байко многознайко

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "Чикията":

    Да, царят може да е правил така, но на Тиквоций Едно политическия кадрил не му се отдава. Сигурно ще попиташ , защо. Факта, че знам какви са интелектуалните му възможности ме навежда на мисълта, че няма да можеш да ме разбереш, затова, ще си спестя времето за да ти обяснявам,защото съм убеден, че да поддържаш такъв примат значи не си прочел и заглавието на Винету.
  • 79 иванасен

    5 2 Отговор
    галяма беда и опасна напаст за нас е този боко,заедно с "франкенщаина" на герберската политика цв.цв. Цвъкат глупости наляво и надясно,замърсяват и без това мръсния живот за мнозина българи живеещи с пари под минимума за за живеене-348 лв. и стотинки отгоре....НАРОДЕ???? Мисли,идват избори.
  • 80 Гост

    5 1 Отговор
    Единствения премиер в световната история който не знае писмено и говоримо дори родния си език Боко тиквата ФАКТ.
  • 81 А нам все равно

    1 2 Отговор
    Някой беше казал, че Боко може само да пази-и това не може.
  • 82 Роко

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "питащ":

    Добре съгласен съм за Румъния, ама я дай коментар за Русия с нейната заплата от 120 евра. Или там приказките за нефта не важат а?
  • 83 Роко

    1 2 Отговор

    До коментар #72 от "Добре де":

    Избират го защото на избори няма алтернатива той или шайката на Кури.
  • 84 Роко

    1 3 Отговор
    Кво сте недоволни от премиерчето държа се като клоун с палячото? Как да се държи с тоя дебил?
  • 85 Хаджи хаджи Българин

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Без Коментар":

    Спасиба голяма! Те и децата го разбраха!
  • 86 пастир

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Герб":

    Кандидат за гроб. Става чул те господ.

    Коментиран от #89

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 667

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Josif":

    Важното е да си верваш.
  • 89 чобан

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "пастир":

    Ти гледай,Господ тебе да не чуе от някъде.
  • 90 946

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "Аристократ":

    Не мой с лошо.Не са руски подлоги,а русофили.
  • 91 Националист

    0 0 Отговор
    Само с писане за предателствата на Борисов по медиите проблема Борисов няма да се реши. Той е хитрец и мошеник от класа. Но вече лъжите му излязоха наяве и той се прояви такъв какъвто си е. Лакей по душа, не на народа си, а на западни интереси.
    Ще трябва да се излиза на протести на улицата за да се махне продажника предател. Друг изход няма! Няма друг изход освен освобождаването ни от Борисов!