Last news in Fakti

9 Март, 2019 13:11 2 168 86

Болните имат нужда от лекар

  • христос-
  • закхей
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

И като видяха това, всички роптаеха, казвайки: При грешен човек влезе да отседне.

Лука 19:7

Този грешен човек се казва Закхей и е началник на бирниците в Ерихон, тоест - шеф на регионалната дирекция на НАП.

Грешен човек, според всеобщата оценка на присъстващите на случката.

В желанието си да се доближи до минаващия в близост Христос, Закхей се покатерва на една черница.

И най-неочаквано за него, Месията не само вдига глава нагоре, не само го забелязва, но е готов и да му гостува.

Да влезе в дома на шефа на данъчните – прилича ли това на Господ?

Господ не трябва ли да е встрани от грешните? Не. Защото целта на Христос е хората да отворят вратата на сърцето си и да го приемат.

Тогава плодовете на тази промяна са свидетелство на промяната.

Закхей даде половината от имота си на сиромасите – в присъствието на Христос той вече знаеше кой е истинският приоритет.

Така че ако се смятате за грешен човек, вашите шансове Господ да ви посети са неимоверно големи.

Защото именно болните имат нужда от лекар.

Автор: Александър Урумов

Източник: urumov.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужас

    14 13 Отговор
    Егати глупостите!!!
  • 2 Пиянде

    14 7 Отговор
    А жадните имат нужда от бира .
  • 3 Batushka

    4 9 Отговор
    Урумов можеш повече!Стегни се!
  • 4 До от 1 до 3

    13 13 Отговор
    Глупаци, това е случка от Библията , книга на книгите в целият свят! !! Няма по-четена и продавана книга от нея, но вие явно не сте християни, още по-малко българи !! Господ и вас ви чака за покаяние и вяра !!!

    Коментиран от #5, #11, #38

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    10 7 Отговор
    Писна ми от тези евангелисти , съботяни , мормони и др.! Нахални са като конски мухи !

    Коментиран от #76

  • 7 Гост

    8 6 Отговор
    Писна ми от тези евангелисти , съботяни , мормони и др.! Нахални са като конски мухи !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Иванов

    3 5 Отговор
    Закхей се е прецакал, трябвало е даде само 10% на Храма или ако е повярвал, защо не е дал всичко? Вземането явно не е като даването. Малко са като наш Боко, който по една молба дава милиони на този, на онзи и т. нат. Вярно, той раздава народни пари като свои, но все пак ги дава вместо да ги къта в офшорни сметки при арабите. Но да се върнем към Закхей. Защо той е грешен. Кому служи Закхей? На Ирод Архелай, а той също е грешен. В какво Архелай се опетнява пред Бог и превръща душата си в бесовско сборище? Жени се за братова съпруга, която има три деца от брат му, а това е сексуално престъпление към брат му според Закона. Йоханан Предтеча обвинява Ирод за това и заплаща с главата си. Йешуа оплаква своя приятел и толкоз. Неговото царство е от друг свят. Така ли би постъпил Господ? И не е ли време да наричаме нещата с истинските им имена? Да, Йешуа е Велик Учител, Дънов също, но Господ е Светият Израилев и ако сте грешни и омърсени не се доближавайте докато не се почистите из основи!

    Коментиран от #19

  • 10 666

    4 7 Отговор
    Драга редакция, направете му на човека една отделна рубрика, "Вяра" ли ще я кръстите, или "Религия", или както си щете. И наливайте там продукцията му, всичката, която смогне да натвори. Няма нужда да разводнявате рубриката "Мнения" по сегашния начин. Или пък добавете някакъв филтър в сайта, за да отсявам талаша от наистина стойностните материали.
  • 11 А тебе още повече

    7 7 Отговор

    До коментар #4 от "До от 1 до 3":

    Айде се покай и такива класификации кой българин и кой не според това дали са ,,вярващи,, си ги пази за себе си . а библията , корана и тората или талмуда са на видно и удобно място в тоалетната ми но не за да ги чета

    Коментиран от #12, #15

  • 12 Евала

    7 2 Отговор

    До коментар #11 от "А тебе още повече":

    Велик си. Сигурно си безсмъртен.....
  • 13 Рачко Пръдлето

    3 4 Отговор
    Я съм боклук и съм грешен,но бог ме е създал такъв.Ако е с некаква цел,начи има нужда от такива.Ако пък съм някаква грешка- значи и той греши и не е всемогъщ.Питам защо трябва да изкупувам грешките на друг,нещо като държавните заеми??!

    Коментиран от #46

  • 14 Batushka

    0 10 Отговор
    Християните на лъвовете!

    Коментиран от #16, #18, #74

  • 15 До 11 от 4

    4 7 Отговор

    До коментар #11 от "А тебе още повече":

    Жалко , много жалко.....ще съжаляваш горчиво за подигравките си , но когато си го получиш се сети за тия си думи и се отречи с покаяние , за да спреш страданието си !!! Бог не е за подигравка....в тоалетната където си сложил Святата Му книга !!!

    Коментиран от #33

  • 16 777

    3 3 Отговор

    До коментар #14 от "Batushka":

    Атеистите директно в ада при началника си станал !!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Не религиозен

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Batushka":

    Не бях прочела днешната статия, но мисля, че в нея е отговора. И като искаш избавление на народа си - погледни коментариите към публикацията - от 14 поста - само твоят добронамерен, макар и с някои различия от Библията, 1- християнски, а останалите откровено казано, сякаш са писани от лумпени. Та с такива не 10, а 1000 няма да ти стигнат за да случи, това което искаш.

    Коментиран от #21, #22

  • 19 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Иванов":

    А отговора ми на въпроса ти от предишното заглавие е там. Ако имаш интерес, върни се и го прочети.
  • 20 666

    0 4 Отговор
    Предполагам е много християнско да лепиш етикет "лумпен" на всички, които не са съгласни с теб. Здраве да е. По-добре лумпен, отколкото християнин, който с поведението си срами бога си.

    Коментиран от #23

  • 21 лумпен

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "Не религиозен":

    Гледай си котката и чернобелите снимки и да не ти пука! Оня горе ти е отредил добро място.

    Коментиран от #24

  • 22 Иванов

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Не религиозен":

    Ей, бонбон, аз затова и моля повече хора да се включат, та поне 10 да се отберат от всичките. Ти приемаш, че повечето от тукашните коментатори не са подходящи за тази цел, но само Творецът знае своите. Примерно batushka може да е някой дегизиран ангел. Има и такива ангели. Имаш го за най- долен човек, а той се превърне в светлина и отлети в Небето. Животът е шарен.

    Коментиран от #27

  • 23 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "666":

    Виж ти...Колко си чувствителен. каква нежна душа имаш... Значи, когато ти откровено храчиш - тогава може. "Елей пада от устата ти."Но, само защото съм християнка, трябва на черното да казвам бяло и да се свивам в някой ъгъл в "религиозен" унес. Да не би да се обидиш. Колко удобно. "Етикета", който припознаваш за себе си, НЕ Е ЗАРАДИ НЕСЪГЛАСИЕТО, а заради ПРОСТАШКИЯ изказ. Иначе, уважавам правото на различно мнение и личен избор на всеки. Аз бих искала да живея в мир с всички, защото Бог е Бог на мира, но когато някой много настоява за война и ме принуди да вляза в нея...винаги излизам победител. Така, че избирай. Или изразявай "несъгласието си" с благоприличен тон, без сквернословия или като начало предизвикателството ти няма да остане без последствия. Пост # До 11 от 4, вече ти го каза с благост. Нали така ти харесва . Да се отнасят с теб "благо", докато богохулстваш.
  • 24 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "лумпен":

    Нямам котка. Имах куче. И сега отново със съжаление, ще кажа, че неговата интелигентност, разум и чувствителност превъзхождаше много от някои индивиди тук. А снимки имам всякакви и от много места по света и повечето са цветни. И живота ми е ЦВЕТЕН. Не ме мисли. Погрижи се за себе си, докато не е късно. Защото свършваме дните си като въздишка...

    Коментиран от #31

  • 25 666

    0 3 Отговор
    Колкото по-черна е душата на някого, толкова повече се пени и скача като пуканка на котлон. Бил съм богохулствал. Днес мненията са ми номера 10 и 20 и не виждам чий бог хуля там. Но е нормално вярващите в несъществуващи неща, им се привиждат несъществуващи думи и мнения. А иначе, реакцията ми е само отговор на религиозният терор, на който сме подложени.

    Коментиран от #29

  • 26 Batushka

    0 3 Отговор
    Хихихи абе религиозни лумпени вие сте на нивото на циганите в махалата....няма Бог бе ....НЯМА!

    Коментиран от #28

  • 27 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Иванов":

    Бонбон, казваш...за мен ли се отнася? Знам, че си добронамерен и няма да ти слагам "етикет". Водим дискусията си цивилизовано, макар че трудно се разбираме. Ти искаш със човешка сила и мощ да постигнеш желанието си. Но, в такава битка винаги има невинни жертви, а резултата е със съмнителен край. Докато злото, което живее в нас, не бъде победено, то винаги ще подстрекава и ще търси път за "реставрация". Затова ти казвам - да се доверим на Всемогъщия Бог, защото Той е казал " Не чрез сила, не чрез мощ, но чрез Духът ми". А относно предположението ти за дегизирания ангел мисля, че проявяваш излишно благородство. Той дори не се преправя на "светъл" и няма как да се окаже добър. Но това е неговия избор засега. Но Бог е дълго търпеливи много милостив. Обича го и го чака ...

    Коментиран от #34

  • 28 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Batushka":

    О, не обиждай циганите. Познавам някои, на които на " малкия пръст" вода не можеш да донесеш и прахта от обувките им не си достоен да избършеш.

    Коментиран от #30, #35

  • 29 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "666":

    Виж си постовете не само от днес...Колкото до религиозния "терор", в твоите възможности и права е да не четеш тези публикации. Както аз не чета публикациите за сексуални препоръки. И не казвам, че съм подложена на терор. За всеки влак си има пътници...Хващай своя и приятно пътуване.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 лумпен

    0 3 Отговор

    До коментар #24 от "Не религиозен":

    Бабе,не може човек,който е заровил глава в религиозните книги да има цветен живот.Това е живот на зомби.

    Коментиран от #39, #40

  • 32 666

    0 2 Отговор
    И-ха, да кажеш истината било богохулство. Явно и днес ще завърша деня ухилен.

    Коментиран от #36

  • 33 Атеист

    0 3 Отговор

    До коментар #15 от "До 11 от 4":

    Дали ще съжалявам си е моя работа . а подигравките са напълно заслужени след грозните ти определения и критерии определящи кои са българи .
  • 34 Иванов

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Не религиозен":

    Според мен се разбираме добре. За да получиш, трябва да имаш недостиг и да молиш Твореца. За да ти отвори, трябва да хлопаш по вратата. За да намериш, трябва първо да потърсиш. Започва се винаги в разума и се отива във вярата, а не по обратния път. Тогава се случват нещата. Запомни това.
  • 35 Иванов

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Не религиозен":

    Писах ти за екзалтацията, пази се да не се заласваш много.

    Коментиран от #51

  • 36 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "666":

    Заработвай и не забравяй, че който се смее последен, най-добре се смее.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #31 от "лумпен":

    Не чета религиозни книги. Чета хубави и стойностни книги. Библията е Словото на Бог, изпратено до хората като инструкция Как да живеем добре на земята и да наследим вечен живот. Изучавам я и те уверявам, че живота ми е цветен, пълноценен и изпълнен с радост и свобода. Само ми е тъжно, че тази прекрасна страна напуснаха смелите, интелигентните и можещите. И не само по икономически причини...И агресивната простащина има голям дял за това.

    Коментиран от #41

  • 40 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "лумпен":

    Не чета религиозни книги. Чета хубави и стойностни книги. Библията е Словото на Бог, изпратено до хората като инструкция Как да живеем добре на земята и да наследим вечен живот. Изучавам я и те уверявам, че живота ми е цветен, пълноценен и изпълнен с радост и свобода. Само ми е тъжно, че тази прекрасна страна напуснаха смелите, интелигентните и можещите. И не само по икономически причини...И агресивната простащина има голям дял за това.
  • 41 Мини

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Не религиозен":

    Да...., непоправимата агресивна простащина, която за съжаление се чувства вече и извън границите на България.

    Коментиран от #47

  • 42 Смотан 528

    0 0 Отговор
    Е тука вече събрах очите не мога повече не издържам.
  • 43 СмотанРа

    1 1 Отговор
    Все по-мазен Урумкарата ей не мога да го изчистя това от тебе бре. За вечността тръгнал ама отрепал милиони. За здравето на зомбитата се грижи ама не му се плаща. Еее бате това само в махалата. Не става по тоя начин и ще го разбереш само че ще е твърде късно. Обещавам.
  • 44 СмотанРа

    1 1 Отговор
    Отвреме на време като четя надявайки се на нещо мъдро. Се питам той сам ли се само залъгва самозалъгали ли са го или е бил излъган. Помогнете му на този моля ви господа аз нямам намерение да изперквам заедно с него в вечността моля ви. Заминете за тази вечност и оставете немощните да си починат аман от Ромляни.
  • 45 СмотанРа

    1 1 Отговор
    Не знам може ли да го стопли Умурката ама като си баща и обичаш своите си не хващаш дедовия за вечността, а търсиш как да се погрижиш като баща за народа си. Урумопобъркащини не ми се нрави да четя.
  • 46 СмотанРа

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Рачко Пръдлето":

    Сега ще ти кажа щот си избран. Ай ходи за една бира. ...... Така върл християнин поне би се изразил докато брои пачките в чуждия джоб. Христос бил в НАП Еми каде да е.
  • 47 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "Мини":

    Може би е така в добрата стара Европа, " гостоприемно" приела и "милостиво" подслонила безусловно хора от разни етноси и религии. Тук където съм в момента, все още има толерантни и благоприлични нрави и поведение. Поне във най- външната форма - обноските Прави ми впечатление, че в България има няколко думи, които почти са излезли от употреба: моля, извинете и благодаря - поне от куртоазия.

    Коментиран от #49, #50, #70

  • 48 666

    0 2 Отговор
    Наивно е да се предполага, че липсата на вяра в бог е причината за сегашното положение в страната ни. Е, безверието има дял в това, но този дял не е толкова значим, колкото някои хора биха искали.

    Коментиран от #66

  • 49 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Не религиозен":

    Зависи коя част от добрата стара Европа имаш предвид, във всяко едно цивилизовано общество тези три основни маниера на възпитанието съществуват. Особено там, където е имало ренесанс. От друга страна,ако се употребяват само по протокол, без вложен смисъл се получава също неприятна ситуация,граничеща с лицемерие. Освен това,не можеш да накараш всички хора да повярват в духовното,за повечето е много по лесно да възприемат удобството и лукса, а оттам и покварата. Това им е останало от животните и липсата на възпитание и лошия пример, който се разпространява като плесен върху хранителна среда. Затова най добрият начин за съхранение на ценностите в едно общество са ясните и конкретни правила, които да важат за всички. Говоря за право,а не за религия.
  • 50 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #47 от "Не религиозен":

    Не може да говориш на един човек, че колкото и да е бил грешен в един момент всичко ще му бъде простено. Това е дегенеративно. Този човек трябва да знае, че когато наруши правилата ще си плати. Когато всички се научат на справедливост, тогава ще започнат да употребяват тези думи с вложен смисъл,а не протоколно

    Коментиран от #52

  • 51 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Иванов":

    Иванов, няма екзалтация, а обективна оценка. Познавам цигани християни до които, като застана се чувствам респектирана от присъствието на Исус в сърцата им. Те излъчват едновременно смирена благодарност и авторитет. Те работят, грижат се за семействата си, помагат на всеки с каквото могат. Децата им посещават училище и имат стремежи и мечти. Смелите интелигентните, образованите и можещите българи напуснаха и вече имат нов живот на други места по света. Няма с кого да се кооперираш, освен с Бог, за да изпълниш мечтата си. А изглежда, че времето е "последно" според Писанията, та затова всеки трябва да се погрижи за себе си, къде ще прекара вечността. Това се опитва да провокира с размишленията си Урумов. Който чул , разбрал и приел е проявил благоразумие... Но не е дадено на всеки. Сам Исус го каза на учениците си.

    Коментиран от #55

  • 52 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Госあ":

    Много строг съдия си. Дисциплина - да, но не сурова. Животът не е казарма. Трябва да има шанс за поправителен. И за промяна чрез само дисциплиниране заради любовта, която Бог ни е дал. Когато знаеш, че някой те обича и е направил най-скъпоценна жертва заради теб и ти искаш да му отговориш по същия начин и се стараеш да не го разочароваш. Това е съграждащо непреходни ценности. Другото изсушава сърцето и душата.

    Коментиран от #53

  • 53 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "Не религиозен":

    Моята теза за добрата природа е едно,но всяка религия поставя човек със своят разсъдък на малко с специално място в природата. Дори будизма. За съжаление, както казва Монтен, много често разликата между човек и човек е много по голяма от тази между човек и животно. Без ясни правила, които да се прилагат в нашия свят, повечето хора ще се върнат към животните. Това се нарича възпитание и ограничения на лошият пример.
  • 54 Госあ

    0 0 Отговор
    Даже бих цитирал и Заратустра на Ницше, но немога да намеря къде съм я забутал. Нещо предвид Свръхчовека.

    Коментиран от #58

  • 55 Иванов

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Не религиозен":

    Дано дойде ден в който да изживееш Светостта. Тогава ще имаш и критерии да различаваш истинската светлина от отразената. Сбогом.

    Коментиран от #57

  • 56 СмотанРа

    0 0 Отговор
    Продължавам да четя все едно съм там от където сме започнали.
  • 57 СмотанРа

    0 0 Отговор

    До коментар #55 от "Иванов":

    Това беше добре да не им го казваш.
  • 58 Госあ

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Госあ":

    Ееееххх госте,госте защо крадеш чужда самоличност. Не можеш да бъдеш лъв,преди да си бил камила. Или както казва Роджър Уотърс,преди второто няма десерт !

    Коментиран от #59

  • 59 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #58 от "Госあ":

    Ще си покажеш личната карта, може би? Толкова си наивна, че чак дрънчиш.

    Коментиран от #60

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Рачко Пръдлето

    0 2 Отговор
    Защо всички християни са вампири и мсамо и единствено ме преследват за да ме е....

    Коментиран от #63

  • 62 СмотанРа

    0 1 Отговор
    Е и с крадене не се получава и това е ясно с набеждаване също с промиване на мозъци също.
  • 63 Смотан

    0 1 Отговор

    До коментар #61 от "Рачко Пръдлето":

    Защото се опитват да им изкупил техните грехове. Без да знаеш, че са сатани.
  • 64 СмотанРа

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "Госあ":

    Всичко става отвори си очите. Псевдо джихадист.

    Коментиран от #67

  • 65 СмотанРа

    0 0 Отговор
    И пред нищо не ще се спра докато не затворя портала за вечността от която Сатана на Ангел заприлича. Вековете са непонятни за пазителите на портала защото баща клетва я няма и Рая и в ада.
  • 66 Атеист

    2 3 Отговор

    До коментар #48 от "666":

    Не просто е наивно а направо безобразно , тия твърдения са напълно безпочвени и обидни за такива като мен , но религиозните и вярващите да си зли човечета и в психиката им е заложено все някой да им е виновен за нещо , от векове си търсят кой да обвинят за неволите си

    Коментиран от #75

  • 67 Госあ

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "СмотанРа":

    Не си губи времето с въпроси и размишления за отвъдното,а се запитай как да направиш живота си на земята достоен,твоя и на околните. Това е пътят който трябва да видиш.
  • 68 СмотанРа

    0 0 Отговор
    Аз съм го видял идиоти такива много отдавна, но когато ваше светейшество избра безмозания сега да не съм ви виновен. Няма доверени същества вече няма нормално общуване което крепеше баланс и щастие дори и да ви е нелогично. А сега мяу мяу мяу. Еми като ви гледам така май ще живея вечно. :D Благодаря.
  • 69 СмотанРа

    0 0 Отговор
    До сега някой все ми тровеше живота без значение от коя религия е. Дай само една причина защо да го правя. Просто ми дай една като може да знаеш миналия ми до сега.
  • 70 Мини

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Не религиозен":

    В Европа, особено в сърцето и, толерантността, благоприличиетo и гостоприемството са вече прекалено големи(че чак дори неестествени), че главоломно застрашават да разводнят идентичността и. Но и тук СЛАВА БОГУ има "оазиси" (в самите страни), които познават и пазят истинските европейски ценности. И които може би във време на спешна духовна нужда ще бъдат "квас".

    Коментиран от #73

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Не религиозен

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "Мини":

    Амин ! Последно време е...
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ...

    4 0 Отговор

    До коментар #66 от "Атеист":

    "Атеист"е, "атеист"е, твоите дружки атеисти - червените кхмери, не се "подвизаваха" толкова отдавна... а пред техните "достижения" бледнее постигнатото и от "вярващи", и от "религиозни"...
  • 76 Любопитен

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Писнало ти? А какво по-различно би казал един православен или католик по темата? Нещо противоположно на 180 градуса ли?

    Коментиран от #77

  • 77 Не религиозен

    0 1 Отговор

    До коментар #76 от "Любопитен":

    Разбира се, че нищо по-различно. Всички християни четат една и съща Библия и следват един и същи Бог. Тук пишат хора, които или са невежи или изпълняват специално поръчение срещу личността Урумов.

    Коментиран от #78

  • 78 666

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "Не религиозен":

    И ти пишеш тук. От кои си?

    Коментиран от #79

  • 79 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "666":

    "Гузен не гонен бяга"...След като се обаждаш, значи си един от двата вида, които предполагам. Аз пиша, защото "болните имат нужда от лекар".

    Коментиран от #80

  • 80 666

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Не религиозен":

    Опитваш се да се изплъзнеш мазно от капана на собствените си думи. Безразлично ми е къде попадам в твоите класификации. Интересно ми е ти къде се вместваш в тях. Невежа ли си или поръчков трол? (емотиконка за силно колебание)

    Коментиран от #81

  • 81 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "666":

    Нито се опитвам, нито се налага да се "изплъзвам". Публикувах мнение относно коментара на # 76 - Любопитен, а ти се припозна в един от двата варианта и се "изпусна" , като се обади...Да си беше замълчал, нямаше да си под подозрение. Ех, още трябва да повишиш квалификацията си и ще заработваш по-добре. Невежа не съм и това се вижда, Трол НЕ СЪМ !. Не се продавам! Не ми се налага да заработвам! Правя го БЕЗПЛАТНО и от УБЕЖДЕНИЕТО, че болните имат нужда от лекар. Щом не разбираш, колкото и да ти го повтарям, ще си останеш глух за думите ми и ще извърташ и ще се криеш в игра на думи.

    Коментиран от #82, #83

  • 82 666

    0 1 Отговор

    До коментар #81 от "Не религиозен":

    Щом мислиш, че болните се нуждаят от лекар, защо пишеш тук?! По-добре иди на лекар, ще получиш по-адекватно лечение. О, или ти си от тези пациенти, които си се мислят за лекари!
  • 83 666

    0 1 Отговор

    До коментар #81 от "Не религиозен":

    Не религиозен (за себе си): "Невежа не съм и това се вижда." Ето, отново ме усмихна. Само невеж може да каже подобно нещо, защото априори невежият не може да види невежеството си. Сполай ти.

    Коментиран от #84

  • 84 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "666":

    Щом не си разбрал метафората на посланието значи каквото и да чуеш ще останеш "не разбрал" . А това е диагноза в психологията и развитието. Разбира се, че не съм невежа, даже мога да го докажа, ако настояваш...А ти продължаваш да се пързаляш и да се криеш в безсмислена игра на думи и да се усмихваш. Това вече може и да е дял от психиатрията...Скрил си се тук и тихичко джавкаш. Хайде, има нова тема, а ти отсъстваш. Липсва ни "компетентното" ти мнение. Закъсняваш. какво ще правим без теб....

    Коментиран от #85

  • 85 666

    0 1 Отговор

    До коментар #84 от "Не религиозен":

    И на теб ти пожелавам приятна вечер.

    Коментиран от #86

  • 86 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "666":

    Далеч съм още от вечерта, но звучи приятно от твоята уста...