16 Май, 2019 16:00 18 016 34

Основател на ДПС: Наглостта на Доган няма граници

  • мюмюн йълмаз-
  • дпс-
  • ахмед доган
Основател на ДПС: Наглостта на Доган няма граници - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Наглостта на Доган не признава граници - да се гавриш с обикновения човек по време на постите е не само срамно, но и непростим грях! Падишах, везири и местни дерибейове...това е сегашното ДПС. Доган разбра и вече го усеща интуитивно, че началото на края на неговата ера в ДПС е необратимо започнал.

Това казва за Фрог нюз адвокат Мюмюн Йълмаз, един от учредителите на ДПС. Интервю на Красен Бучков:

- Искрен ли е Доган в посланието си за прошка? Как ще коментирате писмото на Ахмед Доган, в което иска прошка от "разочарованите и разсърдените"?

- Не! Той знае, че разочарованието сред електората е пълно и няма как да му повярват, особено след поведението му в последните 6-7 години. Доган разбра и вече го усеща интуитивно, че началото на края на неговата ера в ДПС е необратимо започнал. Спасение няма.

Самото послание е една детска приказка, като "политическият код на ДПС се основава на постоянното подмладяване и непрекъснатото движение към по-добри условия на живот с по -голяма свобода, отговорност и толерантност"!!!??? Тинтири - минтири! Както обича да казва той! ПО ДОБРИ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ - вярно! Той и близкото му обкръжение тънат в лукс и охолство. Електоратът мизерува и едва свързва двата края. Да се смееш или да плачеш!

ОТГОВОРНОСТ - ограбиха не само държавата барабар с резерва й (студен и всякакъв), източиха еврофондовете, па и посегнаха на имуществото на ДПС....

ТОЛЕРАНТНОСТ - не оставиха и един инакомислещ в ръководството, както в централата, така и по места. Падишах, везири и местни дерибейове...това е сегашното ДПС.

До там ли стигна най-големият и мощен производител на милионери, че да иска прошка от хората в този свещен месец на мюсюлманите!!! Ха стига бе!

Наглостта му не признава граници - да се гавриш с обикновения човек по време на постите е не само срамно, но и непростим грях!

В началото на януари в Кърджали бяхме се обзаложили, че ДПС без Кърджали не може да съществува! Сега остава Ахмет от село Боянските сараи да ни убеди в обратното!!!

А за прошката: прошка може всеки да поиска. И мюсюлманин, и християнин. И точно тук е ПРОБЛЕМЪТ на Ахмет Доган!!!

- За какви вътрешни борби в ДПС намеква Доган? Май няма и следа от пампозните му писаници от преди време?

- Вътрешни борби в ДПС никога не е имало. Или играеш по свирката на Доган или се измиташ. В ДПС ВИХРУШКАТА вътрешни борби няма, има само жестока конкуренция - кой да се подмаже повече на шефа (съответно да намаже повече).

Примери бол. Такъв пладнешки грабеж в последните 17-18 години никога не е имало. Нашите не се задоволяват вече с тризонети или пентахаузи! Те отдавна ги имат и то в изобилие. В сравнение с тях ГЕРБерите са като квартална банда от пубертетчета. Или по образно казано: Цветанов не може да стъпи на малкия пръст на един Джевдет Чакъров!

- Вярвате ли, че Почетният председател наистина се е замислил за младите в ДПС?

- В ДПС младите активисти са "произведени по свой образ и подобие". Например: Мустафа Карадайъ, Хасан Азис, Илхан Кючюк и още няколко елитни активисти извървяха целия си съзнателен политически живот в ДПС - от младежи до зрели ръководители. Но за съжаление не успяха да излязат от калъпа на учителите си и сега младия електорат НЕ ГИ ПОДКРЕПЯ, ДАЖЕ ГИ УПРЕКВАТ И ТО ОСНОВАТЕЛНО!!!

- Уволнението на Порожанов означава ли пропукване на "дружбата" между ГЕРБ и ДПС?

- Оставката на Порожанов няма да разклати и с милиметър съюза между ГЕРБ и ДПС! Връзката е междуличностна и ще съществува, докато "единият не арестува другия" - който е в час разбира!!! Просто, името на министъра е формалност!....

- Как мислите, че ще се представи ДПС на евроизборите?

- На предстоящите евроизбори ДПС се надява на ниска избирателна активност. Особено в своите бастиони. - Кърджали и Лудогорието. Затова съвсем съзнателно и пресметливо не сложиха техни кандидати в евролистата. Така може да вкарат поне трима евродепутати. Но при една висока изборна активност - в цялата страна и конкретно в тия райони могат да получат як шут и да се задоволят с двама евродепутати! Доган мечтае за ниска избирателна активност!!! Това обяснява и нестандартната за него предизборна "изява"!

Като брой гласове - трудно биха достигнали 300 хиляди. И то с купените гласове. Лесно ще се разпознаят!!!

Апел към всички избиратели в страната: ГЛАСУВАЙТЕ ХОРА! В ТЪМНАТА СТАИЧКА БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ И ГЛАСУВАЙТЕ ПО СЪВЕСТ И УБЕЖДЕНИЯ. ТОВА Е НАШИЯТ ИНСТРУМЕНТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ВЛАСТ!!!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    40 65 Отговор
    Тоя Мюмюн нищо не е разбрал от посланието на Сокола ... Искането на прошка е за това, че ДПС досега подкрепяха ГЕРБ. На Борисов вече са му намазани ските за спускане по надолнището ... с ГЕРБ беше до тук! - Ето това ви каза Доган

    Коментиран от #2, #3, #15, #18, #29

  • 2 Еее.

    46 30 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    Егати коментара про...ст.Как го измисли,бреее.
  • 3 ЕвроЗона

    69 8 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    Много добре сме го разбрали даже! Прошката дето иска е че остави тия трудолюбиви хора в ръцете на мошеници и свински скотове. Хората дано му простят, има обаче Господ и всеки отговаря за делата си рано или късно, били те за лошо или за добро!

    Коментиран от #9

  • 4 среднощен

    51 1 Отговор
    Властта е "самоцел" в днешно време и се разпознава като възможност да придобиеш мезонети, тризонети и т.н...! Властта преди всичко е ОТГОВОРНОСТ и "тежък кръст" - това не разбраха днешните политически лидери..! През договарянето за да придобият властта на всяка цена, политическите лидери продават себеси и хората, които представляват за "жълти стотинки"..! А след това идва цинизма и наглостта..!!
  • 5 друг

    28 5 Отговор
    Едностранчиво мислиш колега.Става дума за Ахмед Доган . Неговите умотворения са винаги сложни и многопластови. Както измисли навремето онзи неологизъм.."заедност",така сега иска да удари с едно джепане -няколко заека. Агентът Сава си пада по високите философии и тънките материи. Дето се вика..парадигмата му е такава.

    Коментиран от #10

  • 6 Bahti

    17 3 Отговор
    Целта на доган е Постигната! Въпрос на Защо се отговаря с КОЙ.
  • 7 Moreno

    3 49 Отговор
    КЪКВО ГОВОРИШ ТИБЕ ИДИЙОТ НАЧАЛО И КРАЯ НА ДОГАН ТИ ДОБРЕЛИСИ КОЙ ЗНАЕ НА КЪКВИ ТВОЙИ ЗДЕЛКИ Е ПОПРЕЧИЛ НИЕСМЕ ДПС ИСИ ЕБИ МАЙКАТА ФАШИСТ ТЪКЪВ!?
  • 8 Стършел

    24 4 Отговор
    Като видя сава и веднага се сещам за думите на Веждито по повод на доанчо. И колко е прав в същност. Само да допълня, че го търпят само дето ги е определил, колко струват и толкова им подхвърля в копанката. А и ги държи с компромати, "милият" ни бащица.
  • 9 електорат

    23 7 Отговор

    До коментар #3 от "ЕвроЗона":

    Ние сме тъпи гласуваме под строй и доганя ни цака винаги , не само при гроб ! Баце обеща да го разследва , каза , че е поръчан от него и му събори барбекюто ! Ние дпс гласоподавателите сме много хитри и затова ни цакат с тези плоски номера , а с тиквата направо ни гаврят !
  • 10 Духач

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "друг":

    Да духат всички

    Коментиран от #13

  • 11 Centurion

    50 1 Отговор
    Доган е една фасада в цел заблуда и нищо повече!!!Нито е умен нито има някакви свръх способности с които върти нещата!!! Всичко е в ръцете на кръга от ДС -милиционери които го създадоха за да го използват!!!

    Коментиран от #31

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Западните Балкани

    36 3 Отговор
    Определено трябва да се гласува. Само така може да се накажат тези, които съсипаха държавата. И трябва да се гласува за малките партии извън парламента (без АБВ).
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Справедливост

    14 9 Отговор
    Трябва да има никога ГЕРБ ?Не гласувате за ГЕРБ те си купуват евтини апартаменти вижте Цецо още един си е купил в понеделник но траят ?

    Коментиран от #21, #32

  • 17 INOT

    26 3 Отговор
    1996 година.На ''Солни пазар'' съм.Бях си харесал кола оттам.Докато чаках собственика, отскочих отсреща до закусвалнята на кьошето.Влизам вътре и кой да видиш - Иван Костов и Ахмед Доган си седят на една маса и си сърбат шкембе-чорба с люти чушки.Поздравих първия, защото ми беше преподавател по ''Политическа икономика'' във ВМЕИ''Ленин'', но се зачудих, какво прави такъв уважаван човек от мене с такъв невзрачен тип.От тогава мира не ми дава да разбера, какво са си говорили двамцата.
  • 18 Гмо

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    До :Един; много добър анализ от теб приятелю.ТОЗИ Мюмюн е -ФЕТОДЖИЯ
  • 19 ПО ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА

    22 2 Отговор
    Иначе е въздух под налягане, казах ви че пет пари не струва бвз десе.
    И мен да ме бутне цяла държава и аз ще съм в изобилие, а сава умрял за електората си ха ха оххх .
    Него го вълнуват саамо гиникийските знаци .
    Още преди 30 години ги предопредих тези ахматци които му повярваха.
    За да е толкоз лесно и хубаво нещо, значи има някакъв капан за наивници, казах им , и се оказах прав.
    Той беше фашливото патенце, и всичките му повярваха и на юруш го припознаха и го подкрепиха.
    Е ся кой пострада?????. ЕЛЕКТОРАТЪТ МУ .
    САМО НАИВНИК И НЕГРАМОТЕН МОЖЕ ДА МУ ВЯРВА, ТОЙ Е СЪЗДАДЕН ОТ СЛУЖБИТЕ .
    ТОЙ Е НАЙ УСПЕШНИЯТ ПРОДУКТ НА СЛУЖБИТЕ , СРЕЩУ ТОЗИ ЕЛЕКТОРАТ .
    Разбрахтелииии??? ясноли ви е вече??? По добре късно отколкото никога.

    Коментиран от #22

  • 20 генчев

    23 1 Отговор
    КОЛКО СТРУВА ОХРАНАТА НА ДОГАН И ДО КОГАААААААА
  • 21 гост

    13 0 Отговор

    До коментар #16 от "Справедливост":

    А Доган си купува ТЕЦове " В сравнение с тях ГЕРБерите са като квартална банда от пубертетчета"!!!!
  • 22 Хасан

    10 1 Отговор

    До коментар #19 от "ПО ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА":

    Добре де ...турците са невежи и гласуват за ДПС ..ами Седесари,Бесепари,Гербаджии...???всички крадат като за световно и само депесарите ги обвиняват

    Коментиран от #23, #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Има да макате.

    6 0 Отговор

    До коментар #22 от "Хасан":

    Абе Хасане, виж им генезиса .
    Тези управляващи , до един , всичките са от бекапе .
    Анладънмъ?
    НЯМА БЕСЕПЕ , НЯМА СЕДЕСЕ И ПАТРИОТИ И ТЕМ ПОДОБНИ.
    Всите са едно и също, от десе са .
    От едно котило са апап.
    И вие чакате да се оправят нещата, е има да чакате от имрял писмо.
  • 25 ПЕНКО

    5 0 Отговор
    В ЕДИН ДЕН ОТ ГОДИНАТА 2 МИЛИОНА МЮСЮЛМАНИ ПРАВЯТ ПАРАД -МАНИФЕСТАЦИЯ В МОСКВА !!! ДОГАН Е МОЙ НАБОР ,НО Е ПО УМЕН И Е ВЕЛИК КАДЪР НА ДС !!! ТОЙ МОЖЕ ДА ГЛЕДА В БЪДЕЩЕТО И ДА РЕАГИРА И НАСОЧВА ПОДОПЕЧНИТЕ !!!...И БГ ТУРЦИТЕ ДЪЛЖАТ НА НЕГО СВОЯ ГРАЖДАНСКИ СТАТУТ !!! И БОЙКО ПЛАТИ ТЮТЮНА - ТОЧНО ПО РАЗБИРАНЕ С ДОГАН ...А ИНАЧЕ " ЯДЕЦ" !!!
  • 26 Иво

    4 1 Отговор
    Пеевски управлява държавата прокуратура съд висши съдии тои фалира ктб и много други.

    Коментиран от #33

  • 27 гощо

    4 0 Отговор
    Държава в която селски хитрец от село Дръндар минава за най мъдрият политик и всички журналисти тръпнат какво ще каже е тотално приключила!!! Същата такава в която детето чудо,бизнесмена грух с лека ръка манипулира УЖ мастити прокурори и съдии и всякакви подобни е тотал щета!!!
  • 28 Един

    1 0 Отговор
    Т'ва ДПС - хем "правоверни", хем "националисти"! Е що за партия са!?
  • 29 Ново

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "един":

    Ски те са готови но пистата е много дълга ще кара по нея още 10 15 год може да чакате с нинова
  • 30 Николай

    1 0 Отговор
    Основател на ДПС: основателят на ДПС се нарича Държавна сигурност и всички от ДПС на ръководна длъжност са били агенти на ДС.
  • 31 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Centurion":

    Яко, чуваш петела.
  • 32 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "Справедливост":

    Ти не гледаш къде отиват милионите от завишените обществени поръчки, а се хващаш за някакви въшляви апартаменти. Всички които имат досег с властта от това се блажат. Апартаментгейт е най безобидното за което могат да извадят компромат за пред избирателите. Никой не се и опитва да разследва и изнася документи за евро средствата и големите обществени поръчки защото всички партии са оплетени в далавери с ОС, точене на ДДС и контрабанда. Всичко е прах в очите на леваците.
  • 33 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Иво":

    Пеевски е подставено лице, какъвто беше Илия Павлов. Всичко се движи от бившите кадри на ДС.
  • 34 Умен или тъп човек

    0 0 Отговор
    Територия България докога ше е ничия земя с две чужди "неща" ?
    Лъвове ще има ли или само онези които са от джунглата, че и други... ?