22 Ноември, 2019 13:57 45 508 89

Слави Трифонов: Някъде нещо е сбъркано и някой някого мами

  • слави трифонов-
  • 7/8 tv-
  • пийпълметрични агенции

Имам информация, че от следващата седмица поне една от двете "признати" пийпълметрични агенции ще започнат да мерят рейтинга на "7/8 ТВ", предупреди тв водещият

Слави Трифонов: Някъде нещо е сбъркано и някой някого мами - 1
Кадър 7/8 TV
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Уважаеми рекламодатели,

на 4 ноември започна излъчването на "7/8ТВ". През годините аз и моят екип сме експериментирали изключително много. Един от най-големите експерименти определено беше създаването на ежедневно токшоу в ефира на първата национална частна телевизия. Разбира се, почти никой не вярваше, че ще успеем. Но пък ние успяхме - "Шоуто на Слави" се превърна в най-гледаното телевизионно предаване и направи немислимото - разшири праймтайма на телевизията до 23:30 ч.

"Шоуто на Слави" беше неизменна част от програмата на bTV цели 19 години. А пък вие, уважаеми рекламодатели, бяхте неизменна част от самото шоу на Слави. Защото, както неведнъж съм казвал - рекламите са кръвоносната система на една телевизия.

19 години вие следвахте бизнес логиката да рекламирате в предаване, което достига до огромен брой зрители. Да рекламирате в предаване, което има свой собствен облик и което се ползва с доверието на огромна аудитория.

Както сами знаете - благодарение на вашите реклами в "Шоуто на Слави", телевизията получаваше огромни приходи. Малка част от тези приходи телевизията инвестираше и в самото шоу, за да може уважаемите зрители да получат, колкото се може по-качествено съдържание.

За съжаление, с последните няколко мениджмънта на bTV нямахме почти никакви допирни точки - нито по отношение на правене на бизнес и на инвестиране в съдържание, нито по отношение на разбиранията ни за свобода на словото.

"Шоуто на Слави" можеше да продължи да се излъчва по bTV и след деветнайстата година, но на цената на огромен компромис. Компромис, който не може да си позволим - нито в морален, нито в бизнес план.

Затова аз и моят екип решихме да предприемем нов експеримент, да отправим ново предизвикателство пред себе си. И това предизвикателство е създаването на наша, собствена телевизия.

"7/8 ТВ" е факт от 4 ноември и съм сигурен, че сте разбрали за това.

Към днешна дата "7/8 ТВ" има сключени договори с най-големите кабелни и сателитни оператори в страната – A1, Vivacom, Bulsatcom, Net1, както и с над 60 по-малки оператори в цялата страна. "7/8 ТВ" се излъчва и онлайн в интернет. Благодарение на това разпространение, "7/8 ТВ" се гледа както в София, Пловдив, Варна, така и в села като Крън, Черник, Чешнегирово.

А както ни каза един наш зрител, в едно от предаванията на живо: "7/8 ТВ", вие сте хитът в Сан Франциско."

Уважаеми рекламодатели, разпространението на една телевизия е важно, но най-важно за вас си остава нейната гледаемост. И тук стигаме до омагьосания кръг, вследствие на който губим всички - губите вие, губим ние, губи и зрителят. Какво имам предвид?

Голяма част от вас работят с рекламни агенции. Те са вашите посредници. От тях вие искате да позиционират вашата реклама в гледаемо предаване и гледаема телевизия с определен таргет. Самите рекламни агенции обаче работят с две пийпълметрични агенции, които мерят рейтингите на телевизиите и признават данните само на тези две пийпълметрични агенции. А тези две пийпълметрични агенции са известни като пийпълметричната агенция на bTV и пийпълметричната агенция на Nova.

Разбира се, тези две агенции въобще не успяха да видят старта на "7/8 ТВ". Старт, очакван от огромен брой хора.

На 4 ноември тези агенции регистрираха нула гледаемост на "7/8 ТВ". За разлика от тях, данните на Be Media Consultant показаха, че стартът на "7/8 ТВ" е бил гледан от близо милион и половина зрители.

Нула срещу милион и половина - някъде нещо е сбъркано и някой някого мами. Аз не искам да бъда мамен, сигурен съм, че и вие не искате да бъдете мамени.

Имам информация, че от следващата седмица поне една от двете "признати" пийпълметрични агенции ще започнат да мерят рейтинга на "7/8 ТВ". Отсега обаче мога да се обзаложа, че те ще дават около 1% рейтинг на "7/8 ТВ". Това вероятно ще ви предадат и вашите посредници, рекламните агенции: "Тия ги гледат около 1%."

А това е измама. Това е фалшив омагьосан кръг, в който сме въвлечени както ние, така и вие. А вероятно и вашите посредници.

Съзнавам, че с моя екип имаме огромен принос във формирането на навик у драгия зрител 19 години да гледа една конкретна телевизия. Но от друга страна, имаме и огромен принос във формирането на собствена аудитория.

Например, "Вечерното шоу на Слави Трифонов" по "7/8 ТВ" вече е сред лидерите по рейтинг в своя часови пояс в българския ефир. Това показват не само официалните данни на Be Media Consultant. Това показват и неофициалните данни, с които разполагаме от устройствата на най-големите оператори в страната. Устройства, които се намират в домовете на хората и са най-точният и най-всеобхватният метод за измерване на гледаемостта. За сравнение ще ви кажа, че устройствата на големите телевизионни доставчици са над 400 000 и мерят в реално време. На секундата. А устройствата на двете пийпълметрични агенции са по 1000 на всяка. Или поне те така твърдят. Сами преценете къде е по-точно - 400 000 срещу 1 000 устройства.

Уважаеми рекламодатели, накрая искам да благодаря на всички вас. Защото, благодарение на вас, българският зрител ще може да гледа различна телевизия. Благодаря и на тези от вас, които ни повярваха от самото начало. Благодаря ви и за обратната връзка - за нас е важно да продължите да бъдете така доволни и да продължим работата заедно.

Уважаеми рекламодатели, нашата цел и вашата цел е една и съща - да достигаме до колкото се може повече зрители и да имаме все по-успешни продукти.

Негово величество зрителят винаги прави верния избор, надявам се, че и вие ще го направите.

Благодаря ви за вниманието и успех.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 201 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Йосарян

    140 196 Отговор
    Браво чалгар! Може да Оближеш тиквата Пак.
  • 3 Чалга тв

    121 243 Отговор
    Селтак Вземи Мая Манолова да ви разтяга локумите комунистически
  • 4 😃АНАЛлизатор😂

    122 167 Отговор
    Слави!!..не чакай реклами, свържи се с Прокопиев и Белградският "банкер"...а и от БСП-то ще помогнат.
  • 5 Боко пипълметъра

    216 35 Отговор
    Славчо, добре дошъл в реалния медиен свят ! Хау!.. и Грух !
  • 6 vasil

    182 50 Отговор
    УСПЕХ!!!
  • 7 гост

    166 111 Отговор
    Cлaвкo "aктивирaн" oт ДC нocи oгрoмнaтa винa зa oпрocтaчвaнeтo и чaлгaлизaциятa нa eднo цялo нoвo пoкoлeниe - тoвa e нeпрocтим и нeпoпрaвим грях зa кoйтo caмo Гocпoд щe гo cъди ….
  • 8 Европа

    151 124 Отговор
    Славчо - по-збъркано нещо от тебе и твойте затъпяли чалга поклонници няма ! Така че си абсолутно прав има нещо много сбъркано ...

    Коментиран от #31

  • 9 Йосарян

    79 94 Отговор
    Логично е след пожарникар шофьорче на Живков. Да назначат и чалгар. Бг логиката!
  • 10 Русуфил

    125 70 Отговор
    Щом го обърна на просия - пропагандната телевизия няма да я бъде още дълго.
  • 11 испанчово

    68 31 Отговор
    За голямо съжаление Славчо се присъединявам към мнението на 7 и8.Да не говорим за качество на излъчване!
  • 12 Пипи

    202 52 Отговор
    7/8 е нова телевизия . Екипа и има все още малко опит в правенето на телевизия и най- вероятно по малък финансов ресурс в сравнение с нова ( която вече изобщо не гледам) и btv ( която все още поглеждам). Смятам, че за сега 7/8 е успешна и различна телевизия. Трябва да я има и трябва да бъде подкрепена.Не е редно сега да бъде критикувана и отхвърляна. А иначе няма да е лесно и това Слави трябва да го знае.
  • 13 Biser

    151 20 Отговор
    Слави щом не слушаш кинти няма.Тия рекламодатели мислиш ли че не са зависими от сега действащата власт.Голям го вадиш само на приказки а реалността е друга.Без пара си загинал.Ако си големия патриот харчи до дупка па какво то стане.Ама нямаш дупе за това щом парата почне да липсва нищо чудно да смениш говоренето и възгледите.

    Коментиран от #62

  • 14 Последния софиянец

    115 10 Отговор
    Докато вие си ги мерите на народа му се е..а майката.
  • 15 100

    84 35 Отговор
    Така е, при тебе има много сбъркани неща...
  • 16 Слави

    82 35 Отговор
    Бързо влизай във властта, че иде глад.
  • 17 Koko

    112 43 Отговор
    Бунаците и наивниците умряха Слави.
    Такъв чеп си наби с тая телевизия,че ум ще ти зайде.
  • 18 Koko

    55 31 Отговор
    Бунаците и наивниците умряха Слави.
    Такъв чеп си наби с тая телевизия,че ум ще ти зайде.

    Коментиран от #59

  • 19 Гост

    106 43 Отговор
    С тъпата си чалга и простотия опростачи всичко
  • 20 Ивайло

    107 30 Отговор
    Хахаха, нещо май няма много желаещи рекламодатели да рекламират при него и сега се почва с носенето на вода от девет кладенци, типично в негов стил - че всчки са срещу него!!! А зад всичко това си личи как им се моли едва ли не да идват и да рекламират, щото паричките ще му свършат и ще трябва да дръпне щепсела!!!
  • 21 Не знам защо

    153 8 Отговор
    рекламодателите си мислят, че някой им гледа рекламите. Аз например, превключвам на друг канал, докато текат реклами и после се връщам.

    Коментиран от #53

  • 22 Славуца не е разбрал, че

    67 13 Отговор
    свободен пазар в България няма и не всеки може да има телевизия ей така. Да не говорим, че който иска да става политик, успеха му е гарантиран само , ако има телевизия. Например, Сидеров, Каракачанов, Симеонов. Въобще, пълно порно.
  • 23 Тригунов

    46 14 Отговор
    Някой , някъде, някога

    Аве Бастун сливи ли имаш в устата бе. Ама ти си същия за това и нищо не казваш
  • 24 Таню

    48 28 Отговор
    Ами тя Славуца си е сбъркана. Мисли се за мъж.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ццццц

    67 12 Отговор
    Рекламодателите не искат да работят с него .Факт. Няма друга причина вече трета седмица по така наречената му ,,телевизия, да няма реклами.
  • 27 Евалата Слави

    77 48 Отговор
    Всеки знае как се манипулират агенциите. Та те одиторските фирми лъжат, че какво остава за другите. Поздрави на платените драскачи тук, сипейки глупости по адрес на Слави. Може да не е цвете за мирисане, но говори истини и се аргументира с факти. Като казах, поздрави на драскачите
  • 28 Гост

    76 15 Отговор
    Погледнах веднъж и видях нещо като повторение от миналото. Не го гледам и не ми липсва. А ако иска да си върне зрителите, рекламите са само финансов проблем. Важното е, че няма съдържание, няма нов подход към проблемите на деня. Ако иска властта.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 батко мафи

    10 3 Отговор

    До коментар #8 от "Европа":

    Може да няма ,АМА СА МНОГО!!!А,ние които не сме като тях какво сме виновни?!?!?!?!
  • 32 Тръмп

    55 23 Отговор
    Тоя не спря да циври,да се оплаква и да разпръсква лоша енергия и простотия,пък иска рекламодателите да го позлатят за плюенето!!!:):):)Няма как да стане!!!:):):)Няма такива рекламодатели,прости!!!:):):)
  • 33 Чалгар,коя сериозна фирма ще рекламира п

    33 13 Отговор
    ?????
  • 34 draco

    53 26 Отговор
    Колко много народ вярва на този Боклук !!!
    Толкова е жалко това !
  • 35 уточнявам

    40 16 Отговор
    Повтаряш се,чак досадно-я виж Комиците и приятели-няма политика,смешки и музика,а ти си тръгнал държавата да оправяш- е,няма как да стане -успех с новата телевизия,но правете повече хумор и не се бъркайте в мръсната политика.
  • 36 АрхНикола Пеев

    55 17 Отговор
    Случайно попаднах на ТВ 7/8. Едни сценаристи от екипа изключително скучно разискваха, после започна едно шоу предаване. Едвам издържах 10 мин. Времето ще покаже, ще бъде ли тази ТВ или ще се забрави като много други....
  • 37 the Doll

    38 12 Отговор
    налудничав поглед..,май пак е играло Белото..!
  • 38 Да да

    48 14 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ НОРМАЛНО, ЗАТОВА НЕ НИ ПУКА, ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА МАФИЯ 30 Г. ПОДРЕД. БКП = БСП,СДС,НДСВ,ДПС,ГЕРБ,ПАТРИОТИТЕ И ВОЛЯ. РЕЗУЛТАТЪТ Е НАЙ-БЕДНИ И НА ДЪНОТО НА ВСИЧКИ КЛАСАЦИЙ В ЕВРОПА.

    Коментиран от #46

  • 39 Боярышник

    43 21 Отговор
    Чалгар...,сега усещаш ли ка взе да ти изли.а на вътре а..?Питаш ли другите малка телевизийки как се чувстваме.Сега ще го усещаш по-честичко.Свиквай!
  • 40 Истината

    46 26 Отговор
    Боклука Слави от два месеца плаща яки кинти на мизерниците от факти да му правят реклама. Без успех, обаче.
  • 41 Да да

    44 9 Отговор
    ЦИК ( ЦЕНТРАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ) ИМА САМО В РУСИЯ КИТАЙ И БЪЛГАРИЯ. ТОВА ГОВОРИ ЛИ НЕЩО НА ЗАСПАЛИЯТ БЪЛГАРИН.

    Коментиран от #87

  • 42 Зрител

    35 50 Отговор
    не се ръководя от празни коментари само Слави гледам.Всичко друго е пропаханда,Слави е истината,на прав път си.

    Коментиран от #43, #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Тръмп

    35 13 Отговор

    До коментар #42 от "Зрител":

    Прав му път на Слави,а на теб крива ти паланка!!!:):):)Стани му личен спонсор и си рекламирай свинското и говеждото при него!!!:):):)
  • 45 Лука Брази

    50 8 Отговор
    Наистина в тази държава всичко се държи от Мафията:
    Ако ти резне парче от баницата ... ще ядеш - в противен случаи
    оставаш гладен !
    А той разгневи Мафията с това че реши че може "да играе" извън:
    НЕЙНИТЕ ПРАВИЛА !?
  • 46 Граматиков

    19 6 Отговор

    До коментар #38 от "Да да":

    Няма нито една дума в Българския език, която да е в множественно число и да завършва на "Й"...И те така...

    Коментиран от #54

  • 47 Q6k0

    23 12 Отговор
    Яд ме е, че си изгубих времето да прочета този бълвоч.
  • 48 Славифоб

    46 14 Отговор
    Най-много ми е жал за тоталното падение на Слави. Правилно е, че имаше голяма гледаемост на шоуто му по БТВ. Поне според мен. Дори и аз го гледах от време на време. Дали от липса на други интересни предавания или просто по навик се заглеждах понякога. Но онези времена явно са отминали. Сега цъквах 2-3 пъти на ТВ 7/8, поглеждах към екрана и се сещах за зората на кабелните телевизии у нас - черна, мътна, почти черно-бяла размита картина, глух звук, съпроводен от безсмислени дърдорения на някакви си там в тъмнината...и това 3-4 минути и какво да видя - реклами! Цък, и Слави изчезва от моето дистанционно завинаги! Еееех Славчо, що не си седя там горе, добре ти беше......особено като се сви и потъна пред нашия премиер в предаването и ти беше потръгнало....
  • 49 Свиленски

    20 9 Отговор
    ЖИВ ЛИ СИ БЕ ДЪГЕЙСКИ ПЕДЕР...С ?
  • 50 Onq s konq

    16 9 Отговор
    Помните ли, едно време как рекламираше ГФалшивия Генерал? Даже Генерала водеше Шоуто на Слави по БТВ. Мислите ли че го направи безплатно? Щото само пълен идиот би повярвал че Генерала ще направи нещо същетсвено за народа.

    Коментиран от #52

  • 51 tools.eti.pw

    22 5 Отговор
    славчо си е платил за тая статия :) как да рекламират, като цените са високи? :) понамали цените! споко, няма да минават покрай посредници и ще си дадат парите директно на теб, но ако намалиш цената за реклама :) инак е прав, че се следи в реално време чрез приемниците ни, коя точно програма гледаш в момента и изобщо месечно кои програми най-много гледаме... тая статистика я продават кабелните оператори на ей такива като слави... договореност м/у тях си има... едни на други си плащат за услугите :) за това, че ги излъчват, за статистики и други... славчо да си осветли студиото! и да записва в ютуб предаването си, за да можем да го гледаме и на запис! славчо ще участва на избори, за да може да взема пари от изборните си гласове и да ги налива в тв-то си :) и ще цоца пари от други партии, политици, от чужбина...
  • 52 сдфсфсдф

    19 16 Отговор

    До коментар #50 от "Onq s konq":

    изясни кой е тоя фалшив генерал, че нищо не ти се разбира! никой не знае кой генерал! много са! за бойко ли става дума? знаеш ли за 30г. колко такива фалшиви генерали имаме? в момента един от тях е президент на бълхарията :)
  • 53 висок

    18 9 Отговор

    До коментар #21 от "Не знам защо":

    От десетилетия не гледам Слави.... не го гледам и сега! Всички сме на IPTV... гледам само на запис и прескачам рекламите!
  • 54 Да да

    20 4 Отговор

    До коментар #46 от "Граматиков":

    Те тука те сме се събрале само професоре по български и литература , преподавателе у Су. И тетака те. Въпросът е какво правиме като население ? Стопяваме се поголовно.
  • 55 преминаващ

    17 4 Отговор
    Шефа на 7/8,май е усетил леденото дихание,на Юда.
  • 56 Чалгар

    23 7 Отговор
    Нема паре, действайте! Ама не си за съжаление, чалгар! ! Славчооо, за кво ти треба на баир лозе?
  • 57 Искрен

    22 10 Отговор
    Не те харесваме гаден си.

    Коментиран от #58

  • 58 Опа

    7 8 Отговор

    До коментар #57 от "Искрен":

    Мерси взаимно е
  • 59 Случайна

    13 4 Отговор

    До коментар #18 от "Koko":

    За съжаление ние плащаме всичко,защото паразитния елит живее за наша сметка. На всички нива. Все едно от коя партия,или измислените неправителствени вампири Кой прави бизнес да губи?
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Дрът Пергишин

    16 6 Отговор
    Хайде де Жена Деца Семейство Кога ??? Без тях си едно голямо нищо
  • 62 Радостин Костов

    23 12 Отговор

    До коментар #13 от "Biser":

    Къса памет човече, къса, много къса. За разлика от всички тук драскачи, кои платени, кои не платени, кои ограничени, кои облъчени, но с едно общо качество - липса на чест и достойнство. Та за разлика от тази група, Слави многократно е доказал обратното на всички вас. И това ще се види разбира се, след този пост. След този пост очаквам да гледам и чета с насмешка излиянията ви, на жалките душици :) Кой от вас душици смешни дари едно левче на някой нуждаещ се? А някой го направи със стотици хиляди и то без да тръби за това. Колко от вас жертваха всичко което имат, за благото на другите, за принципите, за честа, за достойнството, все неща не познати за вас душици малки. Някой обаче и това направи за пореден път. Примери много, но смисъл да ви се пише няма. Няма да ги разберете :) Затова дерзайте.
  • 63 Кожодери

    13 7 Отговор
    "Рекламите са кръвоносната система на една телевизия"?
    Глупости!
    Вие получавате от зрителите месечно милиарди,за да гледат те телевизия.Вие телевизионетите вземате милиарди от рекламодателите,защото им показвате зрителите като пазар за тях.Ако не искаме реклами трябва да ви платим още веднъж!
    Бозаете от няколко крави и ревете!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Kiki

    19 14 Отговор
    Половина наше село нямат пари за кабелна,гледат ефирна с антени,та как неговата агенция докара тия милиони зрители. Този шут си повярва много, ами тия пари за реклама са пак наши пари,моя работодател ги взима от мен да ги даде на теб,ти нали си борец за правда,откажи се от тиа пари.
  • 66 Прогледналият

    33 10 Отговор
    Четох повечето коментари и е видно,че са от хора,които взимат пари да пишат глупостти.Смеете се на Циганите че си продават гласовете,а да ходиш да стачкуващ срещу 50лв.какво е.Аз съм сигурен,че сте се регистрирали за наградите,който раздаваше,но го плюете,били сте на негови концерти,но иначе е чалгар.Българина е устмиван в Европа,като най беден,най болен,най мизерен,взимаме най мизерните заплати във Европа,но храната ни е два пъти по скъпа,токът които изнасяме е почти двойно по евтин от този, който плащаме, имотите ни са едни от най скъпите в чужбина,роби сме на банките и на власта.Слави е надежда за промяна на статуквото,а дали ще го оставят да направи нещо е друг въпрос.Аз искам ние да се променим искам да виждам мъже в тая държава,а не продажници и джендъри.Не е важно какъв си:българин,ром,помак, важното е мъж ли си или продажник..
  • 67 Чудо на чудесата

    10 10 Отговор
    Когато една телевизия не е ефирна , а се излъчва от оператори като а1 и виваком и булсатком зрителя превърта рекламите на бързи обороти. Това рекламодателите го знаят. Никой не гледа реклами освен ако не е принуден. Принудени са само зрителите на ефирна телевизия и на кабеларките. До първата група 7/8 не достига, а втората група е много малка.
  • 68 Обективно

    17 9 Отговор
    Уважавам Слави за неговия работохолизъм, но това му изявление е изключително глупаво и непрофесионално.Едно е да правиш едно предаване, друго е цяла телевизия.Трябва да мине доста време преди да почне да изкарва пари от тази тв.2-3 години минимум.
  • 69 диско89

    15 7 Отговор
    Славчо направи си телевизията наземна ефирна така аудиторията ти ще се увеличи. Ама ще трябва да плащаш за разпространението и. Я по-добре си направи сайтче в интернет и печели от рекламата в сайта си.От сателити файда няма. Аз си спрях Булсаткома щото омръзна ми да плащам за канали дето по цял ден въртят едно и също от сутрин до вечер. А и сега всеки е в нета.
  • 70 Никой

    29 14 Отговор
    Направих си труда да прочета всичките 68 коментара... и едно искам да кажа на онези, които които критикуват - ТЯ НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНА! Правите се на много умни и велики?! Е, не сте! Слави поне прави нещо за да има промяна към по-добро, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВСИЧКИ НАС. МОЖЕТЕ ДА СИ ЧЕШЕТЕ ЕГОТО КОЛКОТО ЩЕТЕ, НО ТОВА НЯМА ДА ПРОМЕНИ ФАКТА, ЧЕ СТЕ...

    Коментиран от #72, #75

  • 71 Бате Ачо

    22 7 Отговор
    Аз лично всеки ден си гледам "Студио Хъ" - много точно и обективно показва какво се случва в България, лошо че другите програми са доста по просташки и скучни. Тези сценаристи преди и след Шоуто на Слави се изчерпват и не са за най гледаното време.
  • 72 7843

    17 4 Отговор

    До коментар #70 от "Никой":

    Какво точно е направил,за да има промяна,към по добро.

    Коментиран от #84

  • 73 Спиро Мъдуров

    17 5 Отговор
    Този издължен младеж, се цани за будител на България.Тошко Колев/лека му пръс/не случайно не седна пред него или както е модерно да се пише и казва в МОЕТО ПРЕДАВАНЕ. Емитира човека от преди 30 г
  • 74 незнайко

    17 11 Отговор
    МНОГО ПОШЛА ПРОГРАМА Е 7/8 !!! Не покрива никакви очаквания !!!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Зрител

    18 10 Отговор
    От всички кабеларки ,7/8 е най-зле . Направо са жалки.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Георги петров

    7 7 Отговор
    Слави е Супер як.....
  • 79 румен

    9 1 Отговор
    Действително качеството за момента на телевизията не е добро. Трябват време и пари и то много. Нека не бъдем толкова критични. Искаме свободна телевизия ще се примирява е с качеството. Харесвам студио Х. Леко по леко ще се на местят нещата. Поне така се надявам. Слави да привлече качествени журналисти дори и да трябва да преодолее егото си. Има нужда да изгради нови пътища а не да копае пропасти. Пожелавам успех и ако можем да помагаме да имаме свободна телевизия.
  • 80 Ноември

    6 2 Отговор
    Не мога да повярвам как има хора, които злорадстват за една прохождаща телевизия. Вие какво сте рискували в живота си, от какво сте се отказали и сте започнали от начало? Били сте в професията на върха си може би? Рекламният пазар е на стойност 240 млн и тези пари е цел да останат там, където са в момента. Екипът му в момента е единствен в опозиция на това, което се случва. Защо вместо да дращите тук не отидете да подкрепите протеста на майките - 100 жени стоящи на студа и дъжда.

    Коментиран от #82, #88

  • 81 ^^¤₪@

    1 3 Отговор
    7/8 май е 8/7...
  • 82 8755

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "Ноември":

    Много си му повервал.
  • 83 Щирлиц

    3 4 Отговор
    7/8 е пъклен план, нещо като умрел профсъюз, който трябва да възкръсне и оглави евентуално народно недоволство, за да няма вредни последици - за това вземайте всеки ден по 7/8 часа, ... за цялото семейство
  • 84 Никой

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "7843":

    Ами прояви малко проницателност, без да се вглъбяваш в егото си, може и да разбереш. Един мъдрец е казал: Скрито остава, това което не искаш да видиш, а още по-скрито е онова което не ти се нрави.
  • 85 Красьо

    4 6 Отговор
    Вампир без жена и деца! Заприличал е на Чичо Фестър от Семейство Адамс. Няма оправия за него, ама тръгнал държавата да оправя, шугавия! Сега ще го застигне закона на кармата! За всички, на които се подиграваше през годините и ги очерняше в поръчковото си предаване. Всичко се връща, но умножено по три! Само гледайте!
  • 86 СТОП

    4 2 Отговор
    Това което ме интересува 7/8 нямат такива предавания. Единствено музика донякъде и скечове но то не е повече пт 1час.Филми нямат.Сценаристите може да са умни но са скучни.Де жа вю Вече сме го гледали , с по добро качество HD а не това дето е от преди 20 години Два пъти 1 номер не става не е като Хъшове.Вече е друго
  • 87 Не,не

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Да да":

    И какво е другаде ?Правят избори и на доверие се записват резултатите, без комисия ?
    В другите държави може да не е ЦИК, ще е примерно главна избирателна комисия, но то е същото.
  • 88 100

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "Ноември":

    100-те жени дето стоят на дъжда никога няма да ги подкрепя за сегашните им искания. Какъвто е да е Каракачанов, избрали са го хиляди души /между които не съм/. А сега тези 100 жени си повярвали толкова, че да плюят на хилядите гласували за него. И от жал към тях, че били жени, да им се приемат исканията.
  • 89 Петьо

    1 3 Отговор
    Славчо, Славчо... С реклами на авточасти втора употреба и Работа бг, телевизия не се прави. С постоянното плюене на всичко, подкрепата на Мая- сестра Галева и поръчково рекламиране на новоизгряващи чалга певици- какво очакваш? Отделно, с пръдня боя не се прави! Виж скоропостижно умрелата телевизия ТВ7 как ударно почна- скъпо платени водещи, скъпа техника, големи заплати... Но това продължи докато мустакатия беглец в Белград наливаше кинти. Спряха ли кинтите, спря и телевизията.