Last news in Fakti

6 Февруари, 2020 10:00 8 351 97

Случаят "Миталов" - задкулисна и гнусна намеса

  • андон миталов-
  • сащ-
  • херо мустафа-
  • русия-
  • николай малинов

Поредната храчка върху българския суверенитет

Случаят "Миталов" - задкулисна и гнусна намеса - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Веднага след като американският посланик Херо Мустафа пусна фитила, че в идните дни ще бъде обявено името на първия българин, получил забрана да стъпва на територията на САЩ заради корупция, у будната част от гражданското общество се прокрадна наивна надежда, че това ще е човек със сериозни позиции и/или мащабно влияние в държавата.

Покрай партенката, че иде едва ли не твърдото прилагане на закона "Магнитски" започнаха шушукания дали въпросната личност ще бъде доскорошният главен прокурор Сотир Цацаров, работил "активно" по делото "КТБ" или депутатът Делян Пеевски, когото куп документи свързват с разграбените милиарди от банката. В най-крайните спекулации се спрегна дори името на министър-председателя Бойко Борисов. Абе, с две думи, хората за момент си позволиха сляпо да се заблудят, противно на историческия опит, че едва ли не САЩ ще ни помогнат самарянски да се отървем от корупцията си по високите етажи на властта у нас, низвергвайки една от собствените си пешки.

Но евроатлантическите ни "събратя" бързо ни върнаха към реалността, подхвърляйки ни "враг номер 1 на държавата" - анонимник, когото не можеш да откриеш дори на снимка - Андон Миталов - съдия от Специализирания наказателен съд. Съвсем случайно това е съдията, кoйтo в крaя нa oктoмври минaлaтa гoдинa е рaзрeшил нa oбвиняeмия зa шпиoнaж прeдceдaтeл нa движeниe "Руcoфили" у нас Никoлaй Мaлинoв дa пътувa до Москва, къдeтo е награден личнo oт прeзидeнтa Влaдимир Путин. Ей така, съвсем случайно.

И децата се досетиха, че всичко отново опира до съревнованието на САЩ с Русия и до това да продължат да налагат геополитическото си влияние, изхрачвайки се на българския суверенитет за кой ли път. Този път заплашвайки съдии, разпореждайки се в съдебната ни система. Българският интерес пак остана в ъгъла, където всъщност винаги е бил, когато са намесени Великите сили. За пореден път станахме свидетели на задкулисна и гнусна намеса във външната и вътрешната политика на територията България.

Проблемът открай време се корени в това, че българинът е задушил волята си за свобода. Впил нокти и зъби в егоистичното самооцеляване, той не брани гражданската си позиция и все чака месията, който, брей, как така, все не идва. Уж беше Сакскобургготски, после Борисов, тази седмица са хамериканците и Мустафа, утре ще е някой сладкопоен омайник, който казва на народеца това, което иска да чуе. И няма да напиша "Пази, Боже!", защото Богът е в нас и трябва да се опазим сами. Засега сме на ниво "думи", а делата!?


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 130 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко мършата

    143 13 Отговор
    Дееба боклука

    Коментиран от #8

  • 2 зъки

    182 5 Отговор
    А тия дето разрешиха за боклука? А бившата областна на Перник? А ония дет взимаха пари от Васето за хазарта? Съмнително, няма да мине пред хората
  • 3 Лошия

    78 30 Отговор
    Една проверка да му спретнат на този съдия няма да е лошо. То като се замисля да направят масово на всички съдии. Па който се окаже невинен продължана, който виновен в кауша.

    Коментиран от #44, #67

  • 4 Българин

    38 228 Отговор
    Храчка върху българския суверенитет беше пускането на шпионина Малинов да пътува до Москва и награждаването му с орден от Путин.

    Коментиран от #46

  • 5 стоян георгиев

    104 24 Отговор
    сащ постъпиха правилно,но сега е време да осветят и някои гербаджия ,що не борисов или цветанов.нека им спрат визите на тях след тази на този съдия.реално наи-корумпирани у нас са политиците и тези в съдебната система!

    Коментиран от #47

  • 6 Анонимен

    165 6 Отговор
    От къде го измислиха този съдия.Той е 9999 дупка на кавала. Всички очаквахме да е някой от деветте дупки на кавала.
  • 7 Куронага💀

    13 92 Отговор
    Карагъзов е тъпа мурзилка. Когото искат него ще аргасат САЩ
  • 8 боцмана

    26 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко мършата":

    Два боклука , онождай!
  • 9 Род

    145 10 Отговор
    Обидно ми е за САЩ, по елементарно действие което само увеличава негативното отношение към тях в българското общество! А иначе време е да разберат, че тук не е латинска америка а и България е член на ЕС! А че нашете политици са "американски пуделчета" го знаят всички, вече се поднасят с нас в ЕС, и не сама те! След руската нагайка, каубойски бич! Срамно!

    Коментиран от #24, #68

  • 10 цъки

    68 4 Отговор
    м-председателю тиква, оставка

    Коментиран от #93

  • 11 Tate

    140 6 Отговор
    Този път "краварите" чупиха тъпомера ,колко сме наивни да очакваме да осветят върхушката да ма тя си купи самолети за 2,5 милиарда как ще бутаме златната кокошка !! Много важно че няма да влиза във ФАЩ .Голям праз , егати смешниците
  • 12 швейк

    16 123 Отговор
    тоя т.нар. автор да си вземе рублите и да си заминава в мацква. естествено, че сащ ги интересува да ограничат влиянието на русия. не е тяхна работа да ни оправят корупцията, нито икономиката. това си е наша работа, а тя не може да бъде свършена без да се разкарат руските подлоги. същите тези, които сега квичат, че това било намеса във вътрешните ни работи, как ли биха реагирали, ако сащ наистина се намесят в икономиката, политиката, сигурността и т.н.

    Коментиран от #57, #88, #94

  • 13 ЪРП

    109 8 Отговор
    АКО НЕ БЕШЕ ЖАЛКО......МОЖЕШЕ И ДА Е СМЕХОТВОРНО!!!!!
    ЖАЛКО ЗА КОЛОНИАЛНАТА ТЕРИТОРИЯ ВСЕ ОЩЕ КАЗВАЩА СЕ ...БЪЛГАРИЯ
  • 14 Анонимен

    105 4 Отговор
    Толкова е корумпиран,че даже с такси се вози и без бодигардове.
  • 15 Сер Джора Мормон

    77 3 Отговор
    В тая дупка има ли,, ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО "?
  • 16 Анонимен

    114 7 Отговор
    Краварите толкова се изложиха,че даже тези които им симпатизираха ще спрат да го правят.
  • 17 Цола Драгойчева

    86 10 Отговор
    Кой не е в заверата за оклепване на русифилите в България му лепват петно корупция и шпионаж!
  • 18 Баджанака ти

    58 1 Отговор
    Браво Коце. Много смело. Скоро няма да видиш гранд каньон...
  • 19 Centurion

    107 8 Отговор
    Какво лицемерие и избирателност от страна на САЩ.Посланик Мустафа рамо до рамо с най корумпираният тип,върнал тоталитаризма и култа към личността в България!А той завалията Неграмотен и арогантен простак,доказал всичко това в поредица интервюта!!!

    Коментиран от #21

  • 20 Алфа Вълкът

    13 64 Отговор
    Авторчето САЩ няма право да се меси в държавността на една суверенна страна като България. Хората ограничават достъпа на руските подлоги в страната си.

    Коментиран от #80

  • 21 Лекар БГ

    48 7 Отговор

    До коментар #19 от "Centurion":

    Хубава статия.А за коментара ти-едно голямо браво!
    Нищо повече не мога да добавя,"дееба".....
  • 22 импексов

    23 25 Отговор
    забравяте една кного крадлива циганка от крушевец

    Коментиран от #30

  • 23 Херо

    54 4 Отговор
    След Миталов да се готови Йоло Денев .

    Коментиран от #61

  • 24 003

    41 5 Отговор

    До коментар #9 от "Род":

    Ти не разбра ли от историята, че никой няма работа с хората. Всички са били окупатори, по един или друг начин са прокарвали интересите си. Ние пак се надяваме на сценария при Хрушчов- да станем 16 та република. Сега се надяваме на 53 ти щат, стоим и се оплакваме за собственото си бездействие и некадърност...
  • 25 Mustafa

    9 41 Отговор
    Мандраджиите пак се разпищяха на умряло.
  • 26 Българин2 истинския

    41 8 Отговор
    И пускането на Малинов и тази гнусна намеса са заплаха за суверенитетът на България.Никоя чужда държава не очаквайте да ни помогне само ние можем да си помогнем.
  • 27 Кой68

    68 6 Отговор
    Няма да се учудя ако САЩ ни кажат за съдийте които не дадоха на американските власти българите които искаха че и те са корумпирани.Доказателства не се дадоха/казаха?Управниците мълчат.Американските служби си шетат из България и за това е виновен кой-Путин? Трагедия сме......
  • 28 САЩвоеннопрестъпници

    62 6 Отговор
    Американците са крадци и колонизатори!
    Помним атомните бомби и бомбардировките над София!

    Коментиран от #29

  • 29 Само питам

    10 57 Отговор

    До коментар #28 от "САЩвоеннопрестъпници":

    А 45 години руско робство помниш ли го?

    Коментиран от #35

  • 30 И един

    46 4 Отговор

    До коментар #22 от "импексов":

    Добре охранен шопар от Банкя. При това - член на БКП!?
  • 31 ГОСТ

    12 3 Отговор
    НА ВЪЛКЪТ МУ Е ДЕБЕЛ ВРАТО ОТИ СИ ВЪРШИ САМ РАБОТАТА... 375 ГРАДУСА ПО ФАРЕНХАЙД. (ЗА ТЕЗИ КОИТО ЧЕТАТ) ХА ХА ХА ...
  • 32 Срам за Помпето

    62 5 Отговор
    Това което Помпето вчера изплющя е срам за третата световна сила - САЩ. Сега нека г-жа Алф му докладва, че ние тук отлично знаем кои са тримата най корумпирани в България, че не приемаме лакардиите на Помпето.
  • 33 булгаристан

    15 29 Отговор
    А бе булгаристански цигани! Когато сегашните ви американски босове ви оправят, после пред кого ще се наведете бе боклуци? Руснаците вече не ви искат и се гнусят от вас и май пак пред султана и вашите братя турците ще легнете. Историята показва, че те ви оправят най-добре.
  • 34 Умно село

    44 6 Отговор
    Навярно ПРЕГРЪДКАТА е оказала взетото решение по случая.
    Но когато видим хората с рекета и групировките, които сега са на държавни постове, тогава ще повярваме на АМЕРИКАНСКИТЕ ЧЕШАЛКИ и ЧЕРНИТЕ ПЕЧАТИ.
    Защо трябваше чужди хора да ни казват истината за нашето управление? Ние навярно сме народ с капаци на очете си и яросно ги браним.
    Още в 2009 янките са знаели и за Божков и за всички мутри и мутреси на на територията при прехода.
    Какво ни хвърлят прах в очите?
    Обичала била България))) E... така се казва- дипламацията го изисква.
    Но се оказва , че и вие подкрепяте нашите политици с тяхното "светло" минало, които навярно тичат на отчет, за да си пазят гърба.
    До кога !?
    Слънцето не свети само за Брюксел и за Америка!
  • 35 по коментарът

    29 9 Отговор

    До коментар #29 от "Само питам":

    Не си слагай сам плюсове. Наивно жалки са ти изявите. Амерска подлога.

    Коментиран от #39, #41

  • 36 Все пак

    25 5 Отговор
    ...разбрахме,че на отвъдокеанския "брат" не може да се разчита.И остана надеждата в "руското ресто".
    Абе най-добре Терминал 2!
  • 37 Панов

    28 5 Отговор
    Лъсват медиите на мафията уж бранейки национален суверинитет.

    Коментиран от #40

  • 38 guest

    20 3 Отговор
    Хората си нямат и представа какво става и разчитат на прочетеното в сайтовете. И от тук почва манипулацията и лъжите. Факт е че няма обективни медии, всеки лъже така както му е изгодно на него, а хората в зависимост кой вестник или сайт посещават се настройват. Дали е Бсп или герб, русия или сащ, все тая. Едните са фашисти, другите бандити. Но целта е постигната да се заблуди народа и да се раздели...
  • 39 Balgarin

    5 23 Отговор

    До коментар #35 от "по коментарът":

    Ei sopol zaminavai v sibir

    Коментиран от #81

  • 40 guest

    15 4 Отговор

    До коментар #37 от "Панов":

    Те всичките новинарски медии са на нечисти хора. Иначе за какво дават толкова пари за издръжка на сайтовете си, от реклама в Бг не се печели кой знае колко.
  • 41 Balgarin

    3 21 Отговор

    До коментар #35 от "по коментарът":

    Ei sopol zaminavai v sibir
  • 42 пръднята врат

    44 7 Отговор
    Боко Тиквата и Херо бръснатата много си допаднаха особенно по Простотията .САЩ са най измамната и алчна държава в света .Който и американец да попитате за втората световна война кой победи Хитлер ..ще ви отговорят ,, Американците "дори не знаят и за участие на други държави САЩ страна на парите интереса и фалша .Който се е хванал с тях добро не е видял
  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    престъпниците си вършат каквото искат такива като БОЖКОВ неса малко направиха богатства с кървави пари
  • 44 Проверявал гешефТ

    21 2 Отговор

    До коментар #3 от "Лошия":

    И кой ще прави проверката- Гешефтов ли?
  • 45 Кирил

    16 13 Отговор
    Статията и сайта разчитат че поне 80% от българите са идиоти,които вярват в уж некорумпираната ни съдебна система.
    Същите се призовават да я бранят в името на национален суверинитет.
    Обидно тъпо за интелигентните българи

    Коментиран от #82

  • 46 БГ2

    33 4 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Храчка е че се наричаш българин. Ти си американска подлога
  • 47 едва ли

    15 3 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Правилно е, ако преди него имаше поне 50 броя топ-корумпирани

    Коментиран от #56

  • 48 Путлян

    5 39 Отговор
    Тоя продажен тип и семейството му, както излезат от България, ще бъдат депортирани и съдени в САЩ! Трябва да се разследва за корупция и шпионаж в полза на Русия! Има сериозни доказателства събрани!
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    голямата риба изяжда малката олигархия
  • 50 Byg

    8 32 Отговор
    Най вредни са тия руски подлоги , те са паразитите които тровят България . Много правилно са се ориентирали американците , руските хибридници като тоя прокарват чужди интереси станали зависими от копейката.Време е да взимаме сопите и да наритаме всички троянски коне в ряката.
  • 51 Ясновидец

    5 37 Отговор
    До 1 БОЙКО НЕ Е МЪРША, А Е СПАСИТЕЛЯ НА СВЕТА И БЪЛГАРИЯ ОТ РУСКАТА ЧУМА, ЯСНО?
  • 52 История

    32 4 Отговор
    Какво да очакваме от демократи на които дедите им са унищожиха коренното население на Америка.
  • 53 червени мърши

    6 38 Отговор
    Мръсни, крадливи и продажни комунисти, те са сивол на корупция, кражби и продажби, един ден боклуците трябва да отговарят за гнусните си дела.
    Русофилистичните чекии в затвора, да им гният месата или Боко да ни раздава автоматите и да ги оправи народа, само куршум за предателите.

    Коментиран от #59

  • 54 Зайко Байко многознайко

    26 5 Отговор
    Тъй като оприличавам назначения от Тиквоций Едно и неговата пасмина от г@золизци Дани Ръбъла, наглеца Горанов, оня Трайков с неспиращата логорея, като вид животни, от времето когато го назначиха дълго се лутах в мъгла и за моя радост днес ми се изясни!?! Гешев ми прилича на хипопотам! Хипопотам който тъпче всичко наоколо и с мизерното си мозъчно съдържание прави такива изцепки, че се чудя къде е завършил виШото си!? Сега очаквам патриотара Валери Симеонов да предложи в Парламента закон за обида на власта, както при руснаците и тогава на всички пернати журналисти ще им разкажат играта. Натурална диктатура на Еднокнижника! Уважавам това което сте написали, всеки има право на собствено мнение. Един колега по горе писа , че една статийка в някой сайт много бързо " оформя" потокът на общественото мнение и тъй като сме свикнали всеки друг да е отговорен за състоянието ни , стоиме си в партер и чакаме кой е поредният който ще даде надежда и съответно ще ни " оправи"!

    Коментиран от #89

  • 55 Казуар

    4 14 Отговор
    Какво би станало с умника Николай Малинов ако е руски гражданин и пише и изпраща сведения до западни и американски служби.
  • 56 стоян георгиев

    3 13 Отговор

    До коментар #47 от "едва ли":

    демек сащ трябваше да си мълчат?

    Коментиран от #63

  • 57 Ама си тъп

    17 2 Отговор

    До коментар #12 от "швейк":

    Тулуп те не са спрели от 30 години, пардон от 60 години. Корупцията е тяхна рожба, казал го е лично Алън Дълес.
  • 58 Азъ

    17 3 Отговор
    Не българина! Продажните Български Политици!!! Сите са до ушите в ла.на и плащат за свободата си с нашите пари и бъдеще.
  • 59 Ахмак

    14 1 Отговор

    До коментар #53 от "червени мърши":

    Предозирал си!
    Обе си се, и ни освободи от мизерното си съществуване.
  • 60 ТОЧКАТА

    27 3 Отговор
    В едни далечни времена ТЕ ни наклепаха с,,,атентата,,, срещу ПОЛСКИЯ папа/след като убиха другия/ ОСВЕТЛИХА БЪЛГАРСКА АГЕНТУРА ОТ ДС КОНТРОЛИРАЩА КОНТРАБАНДАТА НА ОРЪЖИЕ,ТЮТЮН,ЛЕКАРСТВА ,НАРКОТИЦИ!!!!!СЕРГЕЙ АНТОНОВ.../КОЙ ГО ПОМНИ ОЩЕ/ плати с живота си за НЕЛЕПОТО ОБВИНЕНИЕ И МАСКИРАЩО ИСТИНСКАТа цел!!!!!!УНИЩОЖАВАНЕТО НА България!!!Тога предвидливи хора споменали,,,....ТИЯ ВЕЧЕ!!!!!ЩЕ НИ ФАЛИРАТ!!!!/.....и го направиха!!!!СЕГА ВЕЧЕ СЕ РАЗПОРЕЖДАТ!!!!НАДЕЖДА ТУКА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ/ДАНТЕ/.
  • 61 Гюбрев

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Херо":

    ... и Иванчева.
  • 62 Арам Хачатурян

    4 21 Отговор
    ха така, нали много любите Русия ,защо като ви отрежат американските визи ревете като магарета на заколение. Кво ще правите в америка бе русише тролчета . само така ,бой по бетонните комуняшки тикви.
  • 63 ТОЧКАТА

    11 1 Отговор

    До коментар #56 от "стоян георгиев":

    А КАКВО !!!!КАЗАХА??????бе глъмдер

    Коментиран от #85

  • 64 Гюбрев

    2 3 Отговор
    ... и Иванчева.
  • 65 Георги Харизанов

    5 25 Отговор
    Карагьозче ,кое е задкулисна намеса бе Пишлеме. Нали официално Американският държавен секретар го обяви . Второ той не го свалял от длъжност нито го е тровил кат ваште руски орки , просто не му разрешават да влиза в Америка или може би Путлер трябва да определя кой да влиза и излиза от Америка . А бъди спокоен и на Пеевски са му спряли входа за САЩ , а и той много много няма желание да ходи там ,да не би да го приберат или изгонят кат мръсно коте.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Историк

    6 15 Отговор

    До коментар #9 от "Род":

    Защо ти е обидно .не ти е обидно ,когато азиатските евразийци тровят хората , когато българи се пишат руснаци и ходят да лазят в Кремъл.
    Защо така бе българино или може би не си българин.
  • 69 Джулия

    17 2 Отговор
    Константин Карагьозов, браво!
  • 70 смях в залата

    15 2 Отговор
    Тия Янки имали много силно чуство за хумор....да не се надяваш . Едва сега разбрах кой е виновен за водната криза за боклуците ...за очаквания бандитски грабеж ,,Бонус малус . Вярвам че след това странно исказване на Помпео са се отворили очите и на най тъпите грбаджии
  • 71 Хахаха

    12 2 Отговор
    Режисьорът Оливър Стоун е американец, който обича своята страна. Четете какво е казал той за Родината си.




    Главна
    >
    Новинарска лента 
    >
    Оливър Стоун: САЩ са "силата на злото"
    Оливър Стоун: САЩ са «силата на злото».
    Американският режисьор Оливър Стоун в интервю за водещия на RT и бивш президент на Еквадор Рафаел Кореа заяви, че САЩ са се превърнали в «силата на злото» за обикновените хора.


    „Длъжен съм да кажа със съжаление (защото обичам страната си!), че сме се превърнали в силата на злото. Станахме силата на злото за хората, за тези, които искат реформи, за тези, които се стремят да променят нещата. За хората … За хората! За обикновените хора! И от това нищо не се получава. Знам, че няма да се получи. Това ще се върне към нас като бумеранг. В света действа някакви историческа сила“, каза той.

    Стоун също изрази мнение, че в САЩ съществува мощна корупция.

    „В Америка има много корупция, много повече, отколкото в която и да е друга страна в света … Можете да кажете на хората, че имаме демокрация, но всъщност парите управляват всичко“, добави режисьорът.
  • 72 Стругар

    10 2 Отговор
    Благодаря на автора на статията за чудесното разяснение което е направил. Аз например си нямах представа кой е този човек а сега всичко се вързва!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 чифт тек

    11 3 Отговор
    Не виждате ли че бяхме използвани като територия от която хамериканците атакуват Русия(последния скандал с посланиците).
    И още...и още...?
  • 75 Преминаващ

    3 0 Отговор
    Ни съ казвъ: съревнованието на САЩ с Русия. Казвъ съ: Мерене на пшки
  • 76 Башибозук

    5 1 Отговор
    Всеки народ си заслужава управниците и съдбата! АМИН!
  • 77 гост

    3 10 Отговор
    "Кремъл заплаши с последствия, ако България преследва Малинов"-това хич не е храчка върху българския суверенитет,но щом е от Москва моооже.
  • 78 Ламбер

    1 7 Отговор
    Факти иска БСП + Радев вечна дружба -смешни стеее
  • 79 Възмутително

    7 0 Отговор
    Кога ще ловим най-после американските шпиони?Питам и отговор не чакам!
  • 80 Хахото

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Алфа Вълкът":

    Ами да си ограничават, що ни занимават с техните глупости
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Стефан Караджа

    7 1 Отговор

    До коментар #45 от "Кирил":

    Кирчо, 90% от хората знаят състоянието на прогнилата ни съдебна система, но този фарс с този съдия, нали сам виждаш ,че не минава.
  • 83 Истината

    6 1 Отговор
    Значи откриха най корумпирания българин.И затова повече корумпирани българи няма в държавата ни.Тогава смятате ,че корупция и престъпност Няма вече в България.А този усмихнатия неграмотник от снимката ,той беше на гости там и го е с готвили този съдия.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 стоян георгиев

    0 5 Отговор

    До коментар #63 от "ТОЧКАТА":

    ами казаха че в наи -виcшия и активен съд в българия към момента,ползван за бухалка от страна на управляващите има корупция.тва казаха!само че вместо да го разтълкуваме почнаха псувните и що са го казали.
  • 86 Усмивката

    6 0 Отговор
    Пък аз си мислех че ще е Цецо апартамента. Или Доган ТЕЦа.Или тютюн бей Пеевски.Или дори ,,майката на народа,,
  • 87 30.03.2019ч

    4 2 Отговор
    Смъртна присъда за корупция . Заради мизерното и корумпирана правосъдие ние сме най-бедната държава в ЕС. Пари и няма защото са открадени от политиците , а те крадърт защото нямат страх от правителството. Затова имаме урудлива олигархия. Един български олигарх има повече пари от английската кралица. За това имаме асансьор -чик и баба му Яга закупили жилища за 800 хиляди лева , а декларирали покупка за 100. Очаквам следващите корумпирани свине да са точно те двамата.
    За корупция трябва се въведе смъртна присъда!
  • 88 бай Шиле

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "швейк":

    Прав си пич! САЩ наистина не ни се бъркат в политиката и енергетиката.
  • 89 Едуард Петров-Едо

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Зайко Байко многознайко":

    Трогнат съм, че си веротърпим! Но, не ми харесва брътвежа ти, да поставяш всички българи под общия знаменател на ,,ТОРНИ БРЪМБАРИ, КОИТО ПРИ ОПАСНОСТ СЕ ЗАРАВЯТ ПО-ДЪЛБОКО В ТОРТА, ЗА ДА ОЦЕЛЕЯТ! НО СА ЗАБРАВИЛИ, ЗАЩО ОЦЕЛЯВАТ!"!-както обидно се е изразил за нас, българите, Иво Антич! ЕТО, ТИ, ЗАЙКОи прочее, СИ ТОРЕН БРЪМБАР, ЗАЩОТО, КЪДЕ ТИ Е ИМЕТО?! АНОНИМНОО! КОЕТО АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ ЗНАЧИ, ОСВЕН Страхлив Торен Бръмбар! А ТО, ДА БЕШЕ САМО ТИ СТРАХЛИВЕЦ, НЕ ЧЕ Е ХУБАВО! НО ВСИЧКИ АНОНИМНИЦИ СА страхливи торни бръмбари! А торният бръмбар се опитва нещо да каже, ама ме-ме, ме-ме-меее! А НЕ ВСЕКИ РАЗБИРА ЧУЖДИ ЕЗИЦИ! Дечицата се гордеят със Своите Имена, бебенцата си имат Имена, а торните бръмбари винаги са АНОНИМНИИ! ДА ОТИДЕМ КЪМ ВЪПРОСА! КОНСТАНТИН Е МНОГО ПРАВ, ДА КАЖЕ ТОВА, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ПРЕДЛАГА ИДЕЯ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТЕЖКАТА ЗАРОБВАЩА СИТУАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ЧУЖДИ НА БЪЛГАРЩИНАТА СИЛИ! Но, ,,на всяко (ПРЕСТЪПНО) действие отговаря равно и противоположно по посока ПРОТИВОПРЕСТЪПНО действие! ЕТО, ПРЕДИ 10 години ИЗЛЕЗЕ КНИГАТА ,,Новите български демони" НА НЕМСКИЯ РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ Юрген Рот! Но колцина я прочетоха и й повярваха? НАС НИ УПРАВЛЯВА ОПАСНА МАФИЯ, КОЯТО УБИВА И ГРАБИ, А НАРОДА СЕ ПРОЗЯВА! СПИ МУ СЕ! НЕ ИСКА ДА СЕ РАЗДЕЛИ С УГОДНИЧЕСКИЯ ХЕДОНИЗЪМ, КОЕТО ОТ СВОЯ СТРАНА ОЗНАЧАВА ДУХОВНА СМЪРТ! Да умреш Духовно, значи да си РОБ ЗАВИНАГИ! ХАРЕСВА ВИ ДА СТЕ РОБИ??? НЕ ВИ СТИГНАХА 200+500 ГОДИНИ БЕЗДЪРЖАВИЕ??? ХУБАВО, ЧЕ НА НЯКОИ БЪЛГАРИ НИ ДО
  • 90 Едуард Петров-Едо

    1 1 Отговор
    ХУБАВО, ЧЕ НА НЯКОИ БЪЛГАРИ НИ ДОЙДЕ В ПОВЕЧЕ! ЗАТОВА НИЕ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ ОКОЛО ИДЕЯТА НА Българския Народен Президент Румен Радев ЗА АКТУАЛИЗИРАНЕ НА РЕТРОГРАДНАТА Българска Конституция, ЗА ДА Е АДЕКВАТНА! НАСТОЯВАМЕ ЗА Президентска Република С ШИРОКИ ПЪЛНОМОЩИЯ НА ПРЕЗИДЕНТА! ТАКА ЩЕ ПОСТАВИМ ДОБРА ОСНОВА ЗА ЕДИН БЪДЕЩ ВСЕНАРОДЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОТИВАНЕ КЪМ Пряка Народна Демокрация ПО ШВЕЙЦАРСКИ МОДЕЛ! Всеки знае, че Швейцария е водеща по всички добри показатели! ДА ВЪРНЕМ 3000000 МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ В РОДИНАТА! ДАЙ, ГОСПОДИ! АМИН!

    Коментиран от #95

  • 91 Матей

    0 1 Отговор
    Какво е корумпиран,пари ли е взел от Малинов да го пусне в Москва,нарушавайки строгата САНКЦИЯ на Доналд Дюк? А бе,тия америстанци се разпореждат тук като в генерал-губернаторство,който не им харесва и му бият дузпата.Утре ще ни назначат и вицекрал да им управлява туземните поданици.
  • 92 старото

    1 0 Отговор
    бре тоя "съдия" Андон Миталов ли ще ме съди този рускоплатен "кретен " Егати правосъдието в БГ-цял свят научи пускането до Русия на доказания руски престъпник-шпионин Николай Малинов-тартора на нащите измекяри ??? Няма ,ли кой да "осъди" тоя ДОКАЗАН корумпиран рускоплатен мръсник ???
  • 93 старото

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "цъки":

    министър-председателя на пияндурниците-бегом в кауша!
  • 94 старото

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "швейк":

    швейк,абсолютно прав си -по -лощо от българския боклук е само РУСКИЯ ПИЯН,БОКЛУК
  • 95 старото

    1 0 Отговор

    До коментар #90 от "Едуард Петров-Едо":

    ураааа ще си имаме ФАТМАК за измислен Т.н.президент хахаха?
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.