Last news in Fakti

27 Февруари, 2020 09:57 16 237 43

Враговете на България бяха разобличени

  • барселона-
  • къща в барселона-
  • бойко борисов-
  • екатерина захариева-
  • томислав дончев

Станахте много на мостика. То не бе Захаrиева, та Харизанов, сега и Дончев. Ще пресолите супата!

Враговете на България бяха разобличени - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Списъкът е толкова дълъг, че Томислав Дончев не посочи нито един в интервюто, което даде на удобния сутрешен Виктор Николаев. Върнахме се, или никога не сме напускали времето на еднопартийната система, когато всеки виц, посветен на Тодор Живков, се считаше за заплаха срещу България. Неразбираемо защо, този човек с лице на боксьор без спечелен мач, сам се завира в ъгъла на ринга.

Във "вражеската атака" нямало нищо случайно. Нападението ставало точно когато се обсъжда бюджета на европейския съюз. Точно когато сме по чорапи за влизане в съблекалнята на еврозоната. Министърът пропусна само националния празник, над който сянката на скандала неизбежно ще витае. Как защитава Дончев шефа си?

"Борисов каза, че няма къща в Барселона! Истината ще тържествува някой ден!" Защо "някой ден" бе Дончев, а не сега? Виктор гълта изявленията на Томислав като пернинчанин минерална вода.

Абе, джанъм, ако "Мишо Бирата" бе погребан и забравен, това стана, защото драмата се изигра на "малки вратички" - само между българската прокуратура и родните медии. Барселонската афера е на чужда територия. Там явно или се правят че не чуват какво се говори в София, или са решили да не обръщат внимание. А вие станахте много на мостика. То не бе Захаrиева, та Харизанов, сега и Дончев. Ще пресолите супата! Ако Виктор Николаев и редакторите на Нова ТВ търсят истината, защо не излетят до Барселона? Консулът е наш човек! Коронавирусът ли им пречи? Въздържането от разследване на място става толкова подозрително, колкото е "глухата защита", в която се сгуши Томислав Дончев.

Никой испански следовател не е споменал името на Бойко Борисов. Името на българският министър председател обаче бе подхвърлено от "жълтата" преса. Следователите, разследващи финансовите потоци около Борислава Йовчева не се занимават с любовни истории. Те търсят доказателства за "пране на пари". От скандала пострада косвено името и честта на България. Какъвто и да е резултатът от следствието в Барселона, испанците няма да си губят времето да оправдават или да се извиняват, дори ако къщата и парите да се окажат собственост на Бил Гейтс. Само Гешев може да спаси положението, ако се самосезира и замине за Барселона. Там поне има къде да отседне и няма да плаща за квартира.

Автор: Божидар Чеков


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 87 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лапай гуджо пръжки за народа

    58 18 Отговор
    Парата за управляващите.
  • 2 мали мали

    63 16 Отговор
    А добър ден
  • 3 Рошко

    75 13 Отговор
    То хубо ама, тука само плямпаме, пък резултат никакъв
  • 4 Буков

    111 27 Отговор
    Да му имам аргумента на Дончев. "Борисов няма къща в Барселона". Ами той, колкото и да е прост, никога няма да си я пише на негово име. Айде стига сме лапали мухи...
  • 5 Esp

    115 31 Отговор
    Герберастите са в паника, Шайката си отива.

    Коментиран от #31

  • 6 катастрофа в БГ

    68 14 Отговор
    Чаушев, Чаушев, видя ли какви ги изколандри , запуши тази твоя уста и не давай обяснения, всеки знае ,че играете карти и ходите на лов.
    Сега Дипломат Мустафа Херо, няма да търси повече виновен съдия, направо ДА НАЗНАЧАТ тяхен Премиер, има много кандидати ДПС вече са написали листата..

    Коментиран от #43

  • 7 А де

    70 11 Отговор
    "Истината ще тържествува някой ден!" Прав е Дончев. Сега, няма как да стане.
  • 8 Доволен

    46 9 Отговор
    Добре казано! Като перничанин пие минерална вода!
  • 9 Бай хой

    77 16 Отговор
    Че кой казва че Боко тъпото е имал къща в Барцелона? Гузни негонени бягат. Но забележете никой от гербавите не споменава за пране на пари и усвояване на еврофондове.

    Коментиран от #37

  • 10 ТтТ

    25 33 Отговор
    Абе тоя Чеков нормален ли е???Аз чета мнението му, а в мислилите му осещам психично болен човек!

    Коментиран от #16

  • 11 боцмана

    66 13 Отговор
    Кой ли има къща от тях , дори някои живеят на версия в чужди къщи. Един беше с апартаментите , леко го вкараха в бокса. А колкото до къщи , нямат , те живеят в палати.
  • 12 Абориген БГ

    75 22 Отговор
    А кой иска еврото, май само 240 тюфлека в НС?

    Поне питайте народа, не лъжете хората, че сме задължени, няма срокове за прием.

    Референдум, нещо воля на народа или диктатурата на ГЕРБ еднолично както винаги решава за СЕТА, ЕВРО, НАТО, БОКЛУЦИ забрана за внос - не можело, но народа казва друго - МОЖЕ!

    Не можело - като не може, за чий сте в политиката?
    Как беше:
    Борисов "ако в БГ започнат да са стрелят, БЯГАМ, който иска да съ прай на Патриот".

    Тогава за чий ни вкарахте в НАТО - беше депутат от НДСВ - не сме забравили, ние да мрем, а вие да бягате.

    За чий си премиер на БГ?
    Аре Бегай, и остави други да бъдат политици, които няма да бягат ако има война.

    Оставка на ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП-оституки, Воля - отново ще качвате цените на тока от ПЪРВИ ЮЛИ - НАРОДЪТ НЕ ВИ ИСКА, МАХАЙТЕ СЕ!

    На цяла БГ е ясно, че фалшифицирахте изборите. ДЕСЕТ ГОДИНИ еднолична диктатура на ГЕРБ, БСП и ДПС - стигат и васалите им НДСВ, РБ и др. слугинаж -проводници на антибългарски интереси.

    За две седмици с 30% скочиха хранителните стоки - спекулативно, заради тъпотията ви с ЕВРОТО.
  • 13 антрашпиц

    51 14 Отговор
    Все си мисля за едно нещо.Всичко има начало и край.Например комунизмът.Та и Борисов и начинът му на управление също...
  • 14 Добра е статията

    16 25 Отговор
    Чеков, с тоя десен прав направи сурата на Дончев още по-симпатична.
  • 15 Нормален

    24 22 Отговор
    На руснаците не им пука разобличени ли са или не са.За тях ние сме една колония, която трябва да бъде върната не само икономически както е в момента ами и официално.
  • 16 Име

    8 13 Отговор

    До коментар #10 от "ТтТ":

    Това е защото имаш тънък Осет.
  • 17 Byg

    17 45 Отговор
    Ясно се вижда атаката на червените кхмери и русофилския троляк , какво да се правим на улави.Яко се хфърлят копейки на всичко което е озверяло от глад покрай това че е некадърно и никой не го брои за слива. Точно тия са в "широкия кръг" на клюкарника , все едни и същи муцуни , които са били и си остават повечето от тях доносници от дивия комунизъм а сега са гладни помияри които се продават на безценица.

    Коментиран от #34, #39

  • 18 Га4е

    45 14 Отговор
    Въпросът не е за метресата и незаконното и непризнато от Бойко Методиев Борисов дете и дали къщата в Барселона е негова.Това са неоспорими факти."Ел Периодико"е уважаван вестник. Разследването се води от вестника и от Испанската полиция не от вчера ,а от няколко години за ПРАНЕ на ПАРИ от Бойко М. Борисов и компания чрез подставени лица и офшорни компании между които е и АМЕРИКАНСКА офшорка. След ,като Българския Гл.Прокурор Гешев не взима отношение разследването ще извършат други органи .

    Коментиран от #36

  • 19 Наблюдател

    23 2 Отговор
    Наистина по-горната картинка дава доста конкретна и ясна представа за "Враговете на България". Дори короновирс не ни трябва, тия на нея са ни предостатъчни!
  • 20 русофил

    11 13 Отговор
    Не зная каква е истината и дали ще я научим ,но едно нещо ми прави впечатление ,а то е как може български евродепутати да топят българи в чужди медии? Значи е вярна приказката , че в ада казана с българите никой не го пази.

    Коментиран от #22

  • 21 Матей

    16 1 Отговор
    Бе няма тук престъпност,нищо нередно даже по висшите етажи на властта.Маймуните избягаха от клетките и превзеха кораба,екипажа и пътниците са в клеткитеКораба се лашка по вълните като летящия холандец,ама кво от туй,маймуните морска болест не ги хваща,катерят се по мачтите за кеф.
  • 22 Абориген БГ

    14 5 Отговор

    До коментар #20 от "русофил":

    Не са българи, а испанската прокуратура - това е лошото.

    Най-вероятно са следени някакви канали за трафик и пране на пари.

    Та нещата са много по-сериозни, според мен, дано да греша, ич не ми се иска БГ да я споменават негативно.
  • 23 чичо

    6 28 Отговор
    /Публикувано във факти.бг: От скандала пострада косвено името и честта на България./ От всичко казано,това е единственото вярно и колкото и да го усуквате и въртите-комунисти ли,социалисти ли,Радеви привърженици,бойци и биволи-това сами си то направихме.За това онзи ден писах,че Радев прави не адекватни изказвания.

    Коментиран от #24, #29

  • 24 Един дол Киряк Стефчовци.

    14 1 Отговор

    До коментар #23 от "чичо":

    Чичо, защо кашляш?
  • 25 Цветанов

    21 5 Отговор
    И на Дончев не му е приятно да бърше шефа, ама няма как. Всъщност, Дончев много се обезличи, но с какъвто се събереш, такъв ставаш.
  • 26 6IBIYAN

    9 3 Отговор
    BOIKOO BOIKOOOOOO boikooooo IMA6 ITI MILIARDI BOIKOOOO TI S EDNATA RAKA DUPE GLADI6 S DRUGATA UI VADI6 BOIKOOO BOIKO BOIKO
  • 27 СИК

    8 4 Отговор
    Бойко и групировката герб разобличи враговете на България.хъ хъ хъ хъ
  • 28 оня с коня

    8 10 Отговор
    ДЕЖУРНИЯТ Чеков ПАК БОДЕ "отзад" с Перото Българските "Болки и премеждия".За Загрявка Оглежда прецизно и Преценява,че Т.Дончев има лице на Боксьор.Боксьор,обаче "В ъгъла"?!И само с тая Фраза Чеков УСПЕШНО внушава на Читатела,че Дончев е в "Глуха защита",той "се оправдава",той МЪНКА ВИНОВНО...Ей Чеков,ти на Краставичари Краставици ли ще продаваш с тия Психообработки?!И пита Авторът Риторично :КАК Дончев "защитава" Шефа си, а малко по-надолу съобщава че "Никой Испански Следовател НЕ Е СПОМЕНАВАЛ Името на Борисов...Е ЗАЩО Дончев да Защитава шефа си,след като Никой не го напада?Твърди Чеков,че от "Скандала" страдали Честта и Имиджа на България...ИМА ЛИ ХАБЕР Чеков какви скандали сътворяват Великите сили/ОСОБЕНО РУСИЯ/ и изобщо не им пука за Имидж и Чест?При това не говорим за "обикновени" Скандали,а за ТАКИВА,при които СЕ СТРЕЛЯ СЪС ОРЪДИЯ И РАКЕТИ и жертвите са Неизброими!Върхът на Сладоледа е обаче РАЗПОРЕЖДАНЕТО на Автора Чеков Гл.Прокурор НЕМЕДЛЕНО да заминава в Командировко в Испания и той да Разследва,щото явно Испанските Разследващи не вдъхват особено Доверие на Чеков,независимо че ги ХВАЛИ като "нецепещи басма никому".А НЕ БЕШЕ ЛИ ТИ бе Чеков един от НАЙ-ОТЯВЛЕНИТЕ ВРАГОВЕ на Гешев относно Избирането му...ама сега му даваш Препоръки и Наставления как да работи?!!
  • 29 Пичо

    15 3 Отговор

    До коментар #23 от "чичо":

    Чичо, а спри с манипулирането, нещата с разследването не са тръгнали от изказването на Радев. Предполагам,че всяка европейска и световна служба е наясно спрямо известните личности кой, къде, какви и с кого ги върши. А нашето Премиер, бивша мутра от СИК, бивш агент Буда на ДС, най малко с Чешките си изпълнения от 90-те години може да привлече вниманието. Та не мислиш ли, че и това го прави много зависим и обяснява много от неадекватните му въртелеки като премиер във вътрешната и външна политика? Но главата ще му изяде най-вече алчността. Представи си ако Кьовеши реши да надзърне в усвояване на евросредствата от България!?!? Няколко поколения българи трябва да работят на минимална заплата, за да върнат парите от золумите на Боко&ГЕРБ.
  • 30 Пфуу...

    8 15 Отговор
    А,БЕ....ЗАТВАРЯЙТЕ ГИ ТЕЗ ЧЕРВЕНИ КАЗАНИ... ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ВОНЯТ, ТА НЕ СЕ ТРАЕ.... ПФУУУ...

    Коментиран от #40

  • 31 абе до 5

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Esp":

    доста ще почакате.
  • 32 Цецо Цветанов

    6 3 Отговор
    Дончев, голем страх, а?
  • 33 Тит

    5 11 Отговор
    Ееех прост народ.
    Да ви питам аз червени дебили къде е тука престъплението ако Борисов има къща в Испания.Толкова години е начело на държавата толкова пари за една къща няма да събере.
    От кога е престъпление някой да си купи къща?
    Но за ваше съжаление нито къща има, нито любовница и извънбрачно дете има.
    Защитниците на Радев измислиха тази лъжа и вие тука олигофрени си чешмите езиците без всякаква полза.Да, Радев се опозори жестоко. Не може да преживее че бе хванат в измама , той бореца против корупцията и изведнъж се оказа част от нея.Мошенника Радев. И веднага излезе този фарс с къщата.
    Ами Радев ,,Натовския генерал,,, колко служебни апартамента е купил на държавни цени и разпродал? Ами само той ли?Комунистите всичките и те забъркани в афери, далавери за милиони.
    Ай сиктир .Ще ви слушаме тука две седмици да разтягате локуми и да плюете .
    Я тихо че не знаете какво ви чака.

    Коментиран от #35, #41

  • 34 Да бе

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Byg":

    Лесни и просто е.ДНК на Ема .Писах навремето ревизионен акт за лична облага на един директор дето подари жилище на майката на детето му..
  • 35 Кор дьо Мер

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Тит":

    Ало, Ваньо...
    Или и това е измислица?!
    Хайде холан....знаем си мутрафона, нека и испанците се запознаят....
    Форца Еспаня....
  • 36 ТОНКАТА

    6 1 Отговор

    До коментар #18 от "Га4е":

    ХАЙДЕ,От кога чакаме този момент ! Изобличете гадната мутра,която ЗАГРОБИ БЪЛГАРИЯ !
  • 37 Усмивката

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "Бай хой":

    Точно за туй му казват ,,пране на пари'. А не купуване на къща.Да купиш къща по призумция не е престъпление. Но пране на пари е. с това са се заели да докажатат испанските спец служби. А у нас отново лъжеинформатори ни нформират за това какво случва в Испания.Ние , матриала знаеме много добре. Запрете се да ни информирате.
  • 38 Българин

    1 3 Отговор
    Ставате жалки с това реване и беснеене.Ами спечелете електората и обърнете палачинката.Па после вий започнете едно крадене,и няма край и няма край.

    Коментиран от #42

  • 39 Петарчо простия

    0 2 Отговор

    До коментар #17 от "Byg":

    Е па и азе съм трол, като БОко тиквича.И азе сакам кинтити от братушкити.Ама никой ни ми да-ва.А он , големиот ако рече и на короната може край да сложе. А се е ядосал , а му го е заврял
  • 40 Митъо питоня

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "Пфуу...":

    За Тъпио с Винету ли говориш?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ега ти крадеца

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Българин":

    Ти налапа ли се , мародер.
  • 43 Саддам

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "катастрофа в БГ":

    Кой ти каза ,че Нейно Превъзходителство не е иракчанка ,а е от ДПС бре сеиди?Стига тъпеете и злобеете,най мразим да мислим и най любим да мразим ,а?