Last news in Fakti

10 Март, 2020 10:00 6 082 24

Време е Борисов да се намеси

  • ердогн-
  • бойко борисов-
  • коронавирус

Министрите на външните работи на ЕС, вместо да посрещат знайния гост, се изпокриха в болнични

Време е Борисов да се намеси - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар във "Фейсбук" на Божидар Чеков

Кумчо Вълчо пристигна в Брюксел. Ердоган иска ръката на "Червената шапчица!" Без да е поканен, турският президент търси подкрепата на Европа за прехрана и подслон на бягащите от сраженията. "Гьонсуратлъка" на нашият комшия остави европейците без глас.

Турция и Русия решават териториалните си претенции на гърба на сирийското население вече от години. Руски бомби и турски снаряди всяват страх и паника, които тласкат многохилядни тълпи към Европа. Виновниците за трагедията - Путин и Ердоган изглежда се споразумяха в Москва - гърци, французи и германци да плащат престъпленията им! След всички поразии, които направи, Ердоган иска армаган, но не от Русия и САЩ, а от Европа!

Министрите на външните работи на ЕС, вместо да посрещат знайния гост, се изпокриха в болнични.

Сега е моментът, най-тежкият радетел за разбирателство на Балканите - българският министър председател Бойко Борисов, да се намеси и сподели собствения си опит.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    54 5 Отговор
    Само да се намеси и познай колко гниди ще ни натресат.
  • 2 Turk

    53 15 Отговор
    Бойко, продаде България на Ердоган, жив и здрав да си, само Герб!
  • 3 Бат Бойко

    47 4 Отговор
    От този опит още ме боли ануса. ОХ ОХ ОХ ОХ!
  • 4 Уса

    59 5 Отговор
    Авторът е забравил за USAйците. Те както винаги са ни лук яли, ни мирисали. Други да им сърбат попарата!
  • 5 Активист на БКП

    44 8 Отговор
    Барба Бойкос и Султана да си €б@в@т м@кят@ и двамата !!!
  • 6 беге комунизъм

    36 7 Отговор
    естествено, че ще се скрият, там има общества, и обществено мнение и видят ли ги хората техните политици да интимничат с този, ще ги накажат, само тук при нас, всичко върви, всичко може
  • 7 Дъртите комунета

    15 47 Отговор
    Като този Чепов си умират от яд, че Бойко направи така, че мигрантите ни заобикалят. Много им се иска България да се превърне в гръцка клоака, та белким в суматохата успеят да бутнат Борисов. Е няма да им се получи.....
  • 8 Велосипедист

    16 29 Отговор
    Турция не е длъжна да задържа хора, които желаят да продължат пътя си. Ако на ЕС не му харесва си е негов проблем. ЕС да плаща за услугата, която прави Турция. Европейците прехвърлят топката на Турция. Турция е в правото си .
  • 9 Петър

    10 35 Отговор
    Засрамете сте комунисти!! Каквото и да говорите комунизма няма да се върне.Спрете вече , прогледнете.Да станем като Куба ли искате????

    Коментиран от #10

  • 10 Последния софиянец

    45 2 Отговор

    До коментар #9 от "Петър":

    До 1989 г имаше социализъм, защото имаше пари. Сега в парламента и министерствата отдавна изградиха комунизма защото всичко им е без пари. Управляващите живеят в комунизъм, а народа във феодализъм.
  • 11 Българин

    30 6 Отговор
    Султана Бойко Борисов играе по свирката на американците а на тях целта им е да съсипят Европейските и други държави които икономически са добре.Всички войни по света взривяването на кулите близнаци и смъртта на хилядите американци че и коронавируса всичко е от Американското правителство.Но ще дойде време и то много скоро БОГ ще потопи цялата Америка..Колкото до Султана Борисов и всичките там резняци Турци и педали депутати и те ще си го получат един ден.Ако ние не сме живи то нашите деца ще го видят това бъдете сигурни .
  • 12 одъртял комсомолец

    32 1 Отговор
    Липсата на мнение предполага да си мълчиш вместо да плющиш идиотизми в стил "Палачи дете баща ти е невинен".Според автора европейските "демокрации" са невини жертви на Ердоган и Путин. Дали, обаче това действително е така? 1/Един куп западноевропейски държави директно участваха във войната на страната на американската коалиция. Спомняме си например как белгийски F16 изравниха със земята по грешка цяло сириско село. 2/Има безспорни доказателства за оказвана логистична помощ за джихадистите, особено от страна на Франция. Преди 2-3 години сирийската армия залови цял взвод френски войници от африкански произход, изпратени в подкрепа на ИДИЛ. 3/ Цяла източна Европа беше ангажирана с доставките на оръжие за джихадистите. Не знам дали ще станем хъб за природен газ, но със сигурност ни превърнаха в събирателен хъб за доставки на оръжие за джихадистите от цяла източна Европа. 4/ Вече и малките деца, с изключение на автора разбраха, че преобладаващата част от бежанците, залели западна Европа не са сирийци- основно афганистанци, сомалийци и тем подобни. Напротив, в районите където Асад си върна контрола е налице интензивен процес на завръщане на бежанци от съседните на Сирия държава. За това разбира се в Западна Европа няма да се публикува дори и един ред. 5/Анархията в Либия, предизвикана точно от "нещастните" европейски "демокрации" е показателна за какво иде реч.
  • 13 РЕАЛИСТ

    31 2 Отговор
    Хайде бе, Русия ли предизвика арабската пролет. Противопоставиха племена и религии, за да постигнат някои политически дивиденти. В Сирия криха, че воюват сунити срещу шиити, ни караха да мислим, че е политическа борба срещу Асад. Образуваха Ислямска държава, а после я унищожиха, когато стана безпредметна. Демагози!
  • 14 Zezo

    21 2 Отговор
    Другари. Добър ден. Я да видим сега какво е свършил любимият ни премиер,строителят на европейска България, вожд и учител,Бащицата на народа - Бойко Борисов....Опа,бил при Ердоган. А Ердоган бил при Европейците. Ама. ЕС май нещо са го отрезали. Нема пари, има споразумение от 2016г. Ердоган да го изпълнява.

    Коментиран от #16, #23

  • 15 ДОКО

    16 5 Отговор
    А КАК ТОЧНО ГЕНЕРАЛА БОКО ЩЕ СЕ НАМЕСИ ...ЕМИ КАТО ПРИБЕРЕ СИЧКОТО МИГРАНТ В...БАНКЯ..
  • 16 Ронито

    5 4 Отговор

    До коментар #14 от "Zezo":

    Щом ЕС е решил,че нема пари,Бойко изпълнява. Бойко е ЕС.
  • 17 Истината

    8 1 Отговор
    Батко вече застана на страната на Турция и защити Ердоган. Ще се отпуснат средства от ЕС.

    Коментиран от #24

  • 18 До г- н Божидар Чеков

    2 10 Отговор
    Бойко свърши своята работа. ДЖАГАЛИ на нашата граница няма
    ЕС отряза Ердоган. Къде са другите наши политици. Скриха се като мишоци. После да не се чудят Що ги бият на избори. Оставам с уважение.
  • 19 Хасан

    1 13 Отговор
    Рувкия хибрид Чеков пак си каза мнението ..а защо премълпава насилието на гърците срещу деца жени бежанци?
  • 20 Критичен

    8 1 Отговор
    гърците плащат ?? не не плащат, само лапат евро пари, 700 милиона пак потекаха към бездънната кофа, ама там поне вдигат пенсии, цоциални, заплати и болнични а тука мизерията расте а политиците само лапат, прасета ненаядени !

    Коментиран от #22

  • 21 Гарантирано от герб

    10 0 Отговор
    Колаж на премиера Боко БорисоFF с калпак, мустаци и на фона на Народното събрание украсява корицата на гръцкия превод на "Бай Ганьо". Книгата е издадена през октомври 2019 г., става ясно от съобщение в "Политеа" една от големите гръцки онлайн книжарници. Цената й е 15 евро.
  • 22 Хасан

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Критичен":

    Ами не го ли разбра Гърция е поредния лагер за бежанци ..обещаха на Турция 6 милиарда за да задържи бежанците ..обещаха на Гърция 700 милиона да ги задържи в Гърция..
  • 23 Ти си

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Zezo":

    Защо няма мигранти по нашите граници.Защо ЕС каза Ердоган да спазва споразумението от 2016 иначе няма пари.Защо Ердоган се е ракрачил между ЕС и Русия. Води война в Сирия,акомулира бежанци,приема ги в Турция,получава пари,ако ги задържи.А ма май много му дойдоха бежанците. И май вече не ще пари.И ЕС не го ще.Много си прав #14.
  • 24 Zezo

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Истината":

    Ако Ердоган успее да ги задържи.