Last news in Fakti

10 Март, 2020 14:51 9 188 38

Наивни са вярващите! Камората си пази хората!

  • велизар енчев-
  • георг георгиев-
  • герб

Прокурорите, осмелили се да привикат целуващ премиерска десница, не си ли ритат трудовите книжки?

Наивни са вярващите! Камората си пази хората! - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Целуващ ръката на Борисов - в прокуратурата!

Ще има ли арестуван зам.-външен министър?

Наивни са вярващите! Камората си пази хората!

Ако някой трябва да прави компания на Нено Димов, това е зам.-министър със звучното българско име Георг - шеф на ГЕРБ-младежи. Стана зам.-министър на външните работи на 28 години, без нито ден трудов стаж. Първо отговаряше за "Балкански страни" в МВнР, но поради въпиюща некомпетентност набързо бе отстранен от този ресор и му бе поверена "Консулска служба". Той е отговорен за неправомерно издадените служебни паспорти на Васил Божков и компания. Въпросът е защо е издал тези два паспорта: Заради нареждане от премиера или от министъра? Ако пък на своя глава е подписал, значи ГЕРБ-младежи са се пристрастили по хазарта. Пагубна страст!

Уплашена от прокурорското цунами в МВнР, външната министърка нареди в спешен порядък проверка на всички издадени служебни паспорти в последните 10 години. Бутафорна проверка! Захариева трябва да провери само един човек и това е назначеният от нея преди три години зам.-министър. За да види за 3 минути как подопечният ѝ заместник обслужвал хазартен бос и нему подобни с паспорт за милиони.
На видеото "Гербаджии целуват ръка на Бойко Борисов" Георг и Цв. Цв. усърдно целуват ръка на Кръстника. Дали това ще помогне на гербаджийския комсомолец и ще го спаси от ареста?
На Цв. Цв. не помогна...

Обаче коварно съмнение ме мъчи. Прокурорите, осмелили се да привикат целуващ премиерска десница, не си ли ритат трудовите книжки?

Камората не изоставя в беда своите. Камората си пази хората!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    82 6 Отговор
    "Камората си пази хората" ефективно и без проблеми особенно когато е овладяла напълно държава! Италианската "ряпа да яде"....

    Коментиран от #4

  • 2 Инат

    84 6 Отговор
    Управлядат ни не хора а маймуни и шебеци.
  • 3 БОЖКОВ

    54 5 Отговор
    ХА ХА ХА..ДАЖЕ И МЕН ПАЗЯТ-ДА НЕ СЕ ВРЪЩАМ ЩОТ ША ГИ ИЗПЛЮЩЯ ВСИЧКИ..
  • 4 Ха ха

    4 55 Отговор

    До коментар #1 от "Наблюдател":

    Да ядеш на Бойко ряпата

    Коментиран от #7, #17, #32

  • 5 Сократ

    75 3 Отговор
    Няма други таки жалки мижитурки!
  • 6 Спец

    80 4 Отговор
    Мръсна гербаджийска сган. Господ забавя, но не забравя. Дните им са преброени.
  • 7 МЪРШО

    48 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    Подлоги те сте една камара гюбре!

    Коментиран от #9

  • 8 АСАНСЬИРНАТА ПУЙДА

    23 4 Отговор
    с прякор Кафето!
  • 9 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "МЪРШО":

    Почвай ги черпя

    Коментиран от #18

  • 10 сега колкото и да мърморим това е

    38 2 Отговор
    Всички допуснали този да заеме поста Министър-председател , било чрез гласуване ''ЗА'' у или ''ПРОТИВ'' , но не оттеглили се от депутатското си място , т.е. не подали си оставка при избирането му са извършили престъпление срещу държавата и народа . Някой да му поиска биографична справка , някой да поиска експертиза за обща грамотност и култура - не , легитимираха го , а има милион основания да не бъде допуснат на подобен пост.
  • 11 Факт

    28 1 Отговор
    Когато му е издаден паспорта Божков е уважаван гражданин на републиката!
  • 12 мани мани

    37 0 Отговор
    италианската мафия, учете се! хаха
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Tate

    39 4 Отговор
    Е вие от Тиквеници какво очаквате ,абе хора няма малко населено място където в администрацията на няма плакат на "Тиквата" даже и в толкова "Червени " места като в северозапада ,!!Обикалях и окото ми се плашеше ,яли ли сте бонбони "Герб" ? Е има такива бонбони !! Всичко е мафия вижте "Графа " вижте ремонта на площада във Видин ,в Козлодуй изкъртиха мрамора по главната сега незнам вече какво става ! АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ много добре го е описал !! """ Ти ще цалунеш ръка, аз - двете ръце; ти ще цалунеш скута, аз - краката; ти ще цалунеш на друго място, аз - на още по-друго място. Че ти с мен ли ще се надпреварваш бе, кьорпе?""
  • 15 Малееее

    41 2 Отговор
    Ква трагедия. Ама така си е, простите хора освен да целуват ръка и да изпълняват поръчки, за друго не стават!
  • 16 Гинчев

    46 2 Отговор
    Липсата на грамотни, интелигентни и образовани хора е основния приблем на Суджук партията на Барба Ганьос. Барба издигна уникални отрепки като малоумнка Барни, Захариева, Георг Младежа, който му лижеше подметките най-горещо. Като прибавим и всички партийни секретари и членове на БКП, какъв резултат да очакваме, освен упадък, разруха, огрсбване на населението и нищо за нормален живот.
  • 17 Урко

    35 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    На кой? На Барбас Ганьос Бойкос ли? Тоя, дето му се смее цял свят?
  • 18 МЪРШО

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕":

    Ти си ги опапал сите ко да почвам кат нищо не си оставил гюбре!
  • 19 ЛЕОН

    24 3 Отговор
    Мисли си че ще избута мандата до избори ще се кандидатира за президен и ще бутне Радев с фалшифицирани избори и ще изкара прези. Румен Радев от играта! Сметки без кръчмар.
  • 20 Tate

    14 0 Отговор
    А днес видиш ли? Само по изборите не ти дават да шавнеш, а за друго - свобода! Викай, попържай, давай си зор, колкото щеш - никой нищо не ти казва. И защо ще бутат опозицията - тя нека си дига гюрултия, кой я слуша. Нашите си сучат мустака, па им се подсмиват. Властта в ръцете им - не искат да знаят. И сега, когато толкова железници ще се правят, толкова дружества ще се калъпят, толкова пристанища ще се строят, ти тамам сега си му намерил времето да ме набедяваш, че съм бил уж опозиция. Недей прави тъй бе, братко. Дотам ли ти беше достлука? Завиждаш ли ми, или какво? Че санким ти по-малко ли кьораво си ударил от мене. Я си направи сметката, ти от колко места получаваш. А пък аз - какво ? Гледам си търговийката, и туйто. Па най-сетне нали знаеш, че тия работи със съгласие стават. Ако ми помогнеш да вляза и аз в някое предприятие по-тлъстичко, мигар мислиш, че няма да ти се отсрамя ? Зная си аз как му е реда. Па не стига другото, ами си взел, дяволе, че си извъртял писмото тъй, щото, като го чете челяк, ще помисли даже, че съм против Особата
  • 21 Марино

    31 2 Отговор
    Айййй, как сладко и нежно Георг целува честната десница на Барба Ганьос!!! Миличкия, готов е и свирка да му врътне Красавеца. Каква обич, каква признателност за мъдростта на Падишаха, че му дава сладко местенце!!! Как да не гласуваш за тази партия????
  • 22 Tate

    20 1 Отговор
    Писмо от бай Ганя до Константина Величкова

    Бай Величков!

    Аферим бе, бай Величков! Виж, тъй те харесвам. Защо да мамим младото поколение, нека си открием картите. Идеали! Бошлаф! Личното наше земно доволство - ето идеала, който трябва да преследваме. Аз се радвам, че ти постигна вече тази истина. И заслужава ли този подъл народ да се трепим за него! Доде бяхме по-млади, иди-дойди; ами сега - станали сме по на четирийсет лазарника хора, трябва да помислим вече за себе си. Аман от сухоежбина! Хеле пък ти, завалия, хептен се измъчи из тия стамболски сокаци, из тия италиански... това не беше ли цял подвиг? Като видя, че се разбесня Стамболов, ти взе, че си обра крушите от България, заряза тия роби, нека си плуят в робството. Те са научени. Ти не си научен да теглиш и като всеки кавалер постара се да офейкаш. Какво не ти пати главата в това пусто Халки - и за цярове по някой път не ти стигаха пари. Бобчев и Маджаров се умълчаваха. Стига вече подвизи. Па знаеш ли какво - я вземи, че зарежи и твоята пуста поезия. То бива, ама когато в кесията вятър вее, а пък сега, слава богу, понаредихме се. Те ще почнат сега, разни хлапетии, разни социалистчета, идеалистчета, да те джавкат, ама хич окото да ти не мига! Прави си оглушки, па си гледай кефа, па хем си гледай кефа, хем им се подсмивай на акъла. То се знай. Те защо ще те джавкат? Мигар за някоя твоя измяна, за измама, от разочарование ? Йоо! От завист? Разбира се! Без съмнение! Без съмнение от завист! И то защо
  • 23 Брадвата

    29 2 Отговор
    Има подобни отрепки във всички общества, само при нас са във властта. Срам за останалите, че не сме ги изтребили с камъни.
  • 24 Tate

    11 2 Отговор
    Господин редакторе,

    Кръвта ми леденее в жилите, мозъкът ми се сковава към черепа, сърцето ми престава да бие и аз с трепет на душата си взивавам към почитаемото Правителство и го моля да отговори, ще има ли край неговото търпение спрямо разрушителната разюзданост на опозиционната преса? Народът иска да знае (смело мога да утвърдя това) кога ще се пречупят светотатствените пръсти на опозицията, които се осмеляват да докосват - о, ужас! - до Девствената и Свещена Особа на нашия общ Баща, залогът на нашето щастие и благоденствие. Вместо безропотно благоговейно преклонение пред светлото олицетворение на нашата независимост, вместо коленопреклонна готовност към удовлетворение на Височайшите похоти и желания у нас се явяват българи (изроди на българския народ), които се осмеляват да приписват на недосегаемата Особа человечески слабости!!... Туй е повече от предателство на отечествените интереси. Това е небивал в историята разврат! Даже намериха се такива разбойници на перото, които въстанаха и се постараха да спрат и да осквернят най-голямата добродетел на нашите общини, дето подаряват общински гори, острови и градини на своя Височайши Любимец.
  • 25 Мордекай

    4 25 Отговор
    Велизар Енчев , повече думи не са необходими. Мишка , неудачник и залязващ човечец с последни гърчове се опитва да привлече вниманието на някой от тия дето раздават копейките , че да му даде подаяние и на него. Трюфел.

    Коментиран от #36

  • 26 Putkin i Kobilova

    1 17 Отговор
    Так что кремлевский ублюдок должен трахать молодых и заводить детей вне брака, а нашему Бойко не пускают .. Русофилы самые разносчики
  • 27 Kasket

    2 19 Отговор
    Велизар Энчев - яростный педик
  • 28 Moskva Navalni

    2 14 Отговор
    Мы, русские, больше всего ненавидим всех болгар русофилов ... потому что за 5 копеек они целуют задницу в кремлевскую банду, которая нас каждый день грабит
  • 29 Tate

    19 1 Отговор
    Идиоти сте тези дето слагат минуси на Алеко Константинов !!
  • 30 гостенин

    6 8 Отговор
    що показвате тая стара снимка за да го има Цветанов там тя е от преди Балканската война немате ли по нова новините ви измислени снимките ви преди войната

    Коментиран от #35

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 картел бг

    10 0 Отговор
    56.62 щатски долара за барел, на 1 март 2020 г. – 49.41 щатски долара за барел, на 9 март 2020 г. – 35.79 щатски долара за барел или има намаление с 20.83 щатски долара за барел за 40 дни.
  • 34 Радо

    13 1 Отговор
    Какво ще ги правим догодина тъпанарите, които ще гласуват за мутро-джандаската хунта???
  • 35 ТОЧКАТА

    8 0 Отговор

    До коментар #30 от "гостенин":

    МЕРИ СЕ ПО АКТУАЛНОСТ!!!!не по история!!!!!Ако извадиш снимка на ПИТАГОР/ПЕЧЕЛИШ!!!!!!2500Г АКТУАЛЕН!!!
  • 36 ТОЧКАТА

    9 0 Отговор

    До коментар #25 от "Мордекай":

    и ВЕЛИЗАР и ЕНЧО СА БЪЛГАРСКИ ИМЕНА!!!!а мордекай...КАКВО Е ???ИМЕ,ВАГИНА,ФАЛУС,ПРОСТАК....БЕ КАКВО Е!!!!И да знаеш....не ме интересува ,боклук.
  • 37 ТОЧКАТА

    9 0 Отговор
    ХМММ,има америчка поговорка отдолу се гърчи ,отгоре се пърчи...На снимката е ..отгоре...а какво ли целува ,,отдолу,,???
  • 38 Gesch

    1 0 Отговор
    Който знае къде да целува, той е недосегаем. Ха целунете и вие де