Last news in Fakti

7 Юли, 2020 08:00, обновена 26 Юни, 2022 12:30 45 245 65

Откъде идва силата на Петьо Петров-Еврото?

  • ''осемте джуджета''-
  • петьо еврото-
  • специализирана прокуратура-
  • илия златанов

Можем само да предполагаме

Откъде идва силата на Петьо Петров-Еврото? - 1
Петьо Петров заобиколен от репортери, снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Разследването на ''Антикорупционния фонд'' в две части, озаглавено ''Осемте джуджета'', е поредното зрънце подкрепящо тезата, че в България, на най-различни нива, на власт е мафията. Нейните пипала са обхванали структури не само в държавния, но и в частния сектор. Което свидетелства, че алчните и неморални българи не са малцинство, или пък най-малкото са добре организирано и брутално управляващо малцинство.

ЧАСТ 1:

ЧАСТ 2:

Случилото се с асансьорния бос - Илия Златанов, вероятно не е изключение като практика, а рецидив. И какво друго да си мислим, когато виждаме, че някои български институции, съвсем избирателно, унищожават определени бизнесмени, защото били невероятни престъпници. Нещо, което може и да е вярно, но сега ли го разбраха въпросните компетентни институции? Най-малкото Иван Гешев ще влезе в поредното си противоречие, защото той неведнъж е заявявал, че силно цени работата на Сотир Цацаров като главен прокурор на Република България.

Илия Златанов е жертва, но и не съвсем. Той доброволно е отишъл в лапите на ''звяра'', за да му бъдат решени проблемите по втория начин. И доброволно е продължил взаимодействието си с фигурите от кръчмата ''Осемте джуджета'', въпреки видяната там нелицеприятна картина, която той сам описа.

Сами по себе си, както и от ''Антикорупционния'' фонд отбелязват в първата част на разследването си, семейните войни на Златанови нито са интересни, нито са важни за българската общественост. 

По-важно е да опитаме да си обясним откъде идва силата адв. Петьо Петров, на кого и защо е важен той. А разгледайки кариерата му и съпътстващите я събития, тези въпроси може би ще станат реторични.

Петьо Петров, по-известен като Петьо Еврото, започва кариерата си в правосъдната система като прокурор. Не е ясна годината на това събитие, но през 2004 г. за него следва завиден професионален скок. От обикновен прокурор става зам.-шеф на софийското следствие, като професионалните подбуди за това назначение са неизвестни.

По-интересното е, че на следващата година, през месец май, при него на работа постъпва юристът от Югозападния университет ''Неофит Рилски'' - Делян Пеевски. Можем само да предположим, че една от причините за хипотетичната възможност на Петров да поръчва акции на Спецпрокуратурата, макар и вече да е извън правосъдната система, се дължи на добрите му отношения с дългогодишния депутат от ДПС, притежаващ редица медии, а напоследък и виден филантроп, на когото са приписвани силни позиции в родната прокуратура.

Само 5 месеца след като Делян Славчев Пеевски е назначен за следовател в стопанския отдел на столичното следствие, той прави впечатляващ скок до поста зам.-министър на държавната политика при бедствия и аварии. През 2007 г.  обаче, министър-председателят на Тройната коалиция - Сергей Станишев, уволнява Пеевски от поста му, като причината за това са твърдения на изпълнителния директор на все още държавната тогава ''Булгартабак'' - Христо Лачев, че зам.-министърът по бедствията и авариите - Делян Пеевски, му е оказвал натиск. На заместник-министъра бе образувано досъдебно производство за длъжностно престъпление, но само няколко месеца по-късно то бе прекратено поради липса на доказателство, като по непотвърдена, но и неопровергана информация, това става благодарение на отказа на Петьо Петров, в качеството му на свидетел, да потвърди твърдението на Лачев.

В 2009 г. Петьо Петров е трансфериран в Националната следствена служба, като професионалните причини за това отново остават неясни. Можем само да предполагаме, че вероятно за службите, които контролират нещата в България и до днес, Петьо Еврото е бил е много ценен. А защо ли и говорим в минало време? Но тази му ценност едва ли е свързана с добра работа в интерес на обществото. Не е невъзможно, просто се съмняваме.

За способностите на Петров преди време се изказа подсъдимият за фалита на КТБ - Цветан Василев. Банкерът, в интервю за Сашо Диков, заяви следното: ''В моменти на откровеност Делян Пеевски ми е казвал: ''Дадеш му една бутилка уиски, изпие я и може да спретне каквото поискаш обвинение на когото кажеш''''.

Важността на Петров за системата се потвърждава с още по-голяма сила, когато в лятото на 2010 г. със своя автомобил Еврото удря други две коли. Дрегерът показва 1,2 промила алкохол, а часове по-късно кръвната проба свидетелства за 0,2 промила. Разбира се, за да не остане съмнение, че Петров е карал пиян, и за да остане съмнение за гражданите, че същият е покровителстван, кръвната му проба е взета 4 часа след случилото се произшествие, а не в рамките най-много на час след инцидента, както е по закон. И досъдебно производство не е образувано. Случайност?

Междувременно веднага след влизането му в Националната следствена служба са му поверени много важни разследвания, като целта на занятието вероятно е била следователят Петьо Велков Петров да блесне. Което, между другото, страшно много прилича на помпането на Иван Гешев преди да стане главен прокурор. ''КТБ'', арестът на Иванчева и Петрова и т.н. Та, дали пък преди години Еврото не е бил готвен за главен прокурор? Е, и по този въпрос засега си оставаме само с гадаенето, но и да е било така - Петров вече е вън от системата. Или поне на хартия е така. 

През 2015 г., за издигналия се до шеф на Столичното следствие Петров, идва време за раздяла със системата. Раздялата по ''лични причини'' съвпада с оправдаването от ВКС на бившия министър на отбраната - Николай Цонев, съдия Петър Сантиров и Тенчо Попов, бивш главен секретар на финансите. А именно Петьо Петров бе подал сигнал, че Николай Цонев му предложил подкуп чрез споменатите Петър Сантиров и Тенчо Попов.

Дали обаче това е краят на Петьо Петров в правосъдната система и процесите около нея?

Изглежда не, тъй като в следващите години младата му съпруга - Любена, организира митинги против бившия министър на правосъдието - Христо Иванов, както и, забележете, такива в подкрепа на Сотир Цацаров. Да, същият главен прокурор, който някак си не прояви желание да нареди подопечната му прокуратура да разследва произхода на милионите на Делян Пеевски. 

И стигаме до още по-близкото минало, че и настояще, в което един бизнесмен твърди, че Специализираната прокуратурата действа по нареждане на скандално известен бивш следовател (днес адвокат), като крайната цел на действието е превземането на бизнеса на гореспоменатия Илия Златанов, а не справедливост. А и, каква справедливост, ако наистина въпросната Спецпрокуратура работи под външно въздействие? Последното, разбира се, също едва ли ще разберем в близко бъдеще, тъй като не малко хора са с логичното усещане, че България е превзета и няма и дори малки островчета на истински правов ред в интерес на хората.

Вероятно повечето от вас сами са достигнали до отговора на: ''По-важно е да опитаме да си обясним откъде идва силата адв. Петьо Петров, на кого и защо е важен той. А разгледайки кариерата му и съпътстващите я събития, тези въпроси може би ще станат реторични.''

За не разбралите може да направим следната хипотетична формулировка: Петьо Петров Еврото е инструмент, но не в ръцете на Бога, а на задкулисната държава, която иска да притежава всичко, което все още не е нейно.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 204 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    242 4 Отговор
    има гръб на високо мафиотско политико полицейско ниво има чадър а гарван гарвану око не вади
  • 2 Страничен

    243 3 Отговор
    Свински черва!
  • 3 Komapak

    293 5 Отговор
    Абе и тоя ще си намери майстора, споко. В природата има равновесие, което рано или късно се възстановява.

    Коментиран от #26, #27

  • 4 ванката костов

    275 11 Отговор
    дпс е проклатието на България
  • 5 цецо апартамента

    236 9 Отговор
    Докато на върха са каскета,пееФски и 🎃,държава няма да имаме...Ще имаме една прогнила от далавери схеми и цепиии държавица.
  • 6 Илхг

    180 9 Отговор
    Гешев е корумпиран като тиквата тъмночен затвор за тея в Турция и бои всеки ден

    Коментиран от #44, #46

  • 7 7786

    174 9 Отговор
    Николай Цонев е познат на родителите ми и съм с впечатление, че е сравнително честен и нормален човек. Когато стана скандала с него не съм се интересувал какво -що. Но сега започват да ми се изясняват някой работи. Значи явно е пречел на крадливото евро и неговите покровители
  • 8 Васил Левски

    176 2 Отговор
    Рано или късно,всеки си получава заслуженото и кратун и шиши ще си изядът шамарите..Тоя петьо е едно от техните мишлета ,пуснат да рекетира..
  • 9 2323

    43 4 Отговор
    От трудовият му договор.Значка.10 тома законодателство зад гърба му...
  • 10 Излъган

    204 6 Отговор
    Не мога да си обясня защо след толкова скандали, разкрития за схеми и изнудвания, явни противоречия и погазвания на закона, народа не е на улицата и по площадите... Толкова ли сме деградирали? Не вярвам... Просто всеки си мисли, че мечката играе в другия двор и никога няма да дойде в неговия. Но един ден и това ще се случи!

    Коментиран от #11, #20

  • 11 А де!

    87 7 Отговор

    До коментар #10 от "Излъган":

    И аз това се питам, но преследването на протестиращи предизвиква страх у тях..

    Коментиран от #18

  • 12 Сойка Присмехулка

    86 3 Отговор
    Отговорът на въпроса се съдържа в името му. По-точно в прякора му.
  • 13 гост

    8 106 Отговор
    Въпросът бил риторичен,демек и на пишещият този бълвоч не му е ясно .Важното е да се внушава,а факти никакви.

    Коментиран от #19, #21, #31

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Йордан

    63 5 Отговор
    Защо е нужно толкова писаници по време на хунтата. Ясно е,че кариерното развитие зависи от криминалното минало и референциите от престъпници на кандидата,който работи като лобист и изпълнител само на мутренски интереси. Би ме изненадало нещо позитивно да се случи в Мутристан,другото е ежечасие.
  • 16 Ели Оригинал

    56 15 Отговор
    Пеевски, Доган, Цацаров, Гешев, Гергов, Добрев, Плевенлиев, Паси, Велчев, Дянков, Трайков - стоят други лица, истинските кукловоди на БГ.
    Нали не вярвате, че една стюардеса и синът й Пеевски не са протежирани от външни и слугуващи вътрешни сили на глобалния капитал?
    В момента текат страшни световни тектонични процеси, опитващи да моделират бъдещето на света!
    БГ е само брънка, от която никой нямаше да се интересува, ако не беше георафски на стратегически кръстопът.

    В този смисъл изборите в САЩ са определящи за целия свят, а БГ както винаги няма идея накъде и как да върви?
    Та в този смисъл, правителствата управлявали ни 30 г. са вредни за БГ.

    Но се чудя как читав човек като Цацаров влезе в тези евтини спектакли?

    Коментиран от #39, #55

  • 17 Ядеитн

    14 46 Отговор
    Ся, кой може - си го може. Тва са работи дека не са за акъля на раята. Раята да си гледа боба, леба и цървулете и да не занича у болярските работи. Па кой ми не изнася - свят широк.
  • 18 Чонкин

    20 15 Отговор

    До коментар #11 от "А де!":

    Аве кат има ко да са яде да фърлиш ени пържоли на скарата пред гаража пред блока и биричка с комшиите за ко да протестираш ? Виж ко ти ревнат гладни децата тогава друга работата

    Коментиран от #53

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Притежател

    30 7 Отговор

    До коментар #10 от "Излъган":

    И като претестираш какво? Нищо! За да се оправят нещата може би се изисква много по-радикален подход, ама няма кой да го приолжи.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Пепи

    27 1 Отговор
    Най много "БЪЛГАРИ" са убити от $-българите-$ . Този не първия или последния устремил се към Американската мечта хищник . 🤫🤭🤬🌛🌜🥰
  • 23 Значи за да си крупен бизнесмен в бг

    44 3 Отговор
    Трябва да имаш отряд от въоражени охранители с чужда националност готови във всеки момент да изпълняват всякакви заповеди така че да се предпазиш от мутри милиционери политици иначе си обречен
  • 24 възпитаник

    46 1 Отговор
    това е хунтата от герб и дпс
  • 25 Трябва да се избият сички от дс

    28 2 Отговор
    Наследниците им и милиционерските шефове и всички участвали в политиката и кметовете и общинарите от 1989г насам иначе оправия няма да има мутри олигарси също на гилотината

    Коментиран от #29, #33

  • 26 хахаха

    24 2 Отговор

    До коментар #3 от "Komapak":

    това рано или късно означва след 100 или 200 години но българина само на това разчита и си повтаря рано или късно ще се оправим е да ама дали ще сте живи да го видите това рано или късно ??? нетрябва да се размита на митове и легенди а на действия действия достойни за историческо събитие наречено възраждане на българския народ и да ни дават по цял свят как трепем хунтата на площада!!!
  • 27 Мдааа

    25 3 Отговор

    До коментар #3 от "Komapak":

    Не бях вярваш, но станах.
    Като видиш какво се случва на зли, коварни, лоши хора от които много си патил и започваш да вярваш, ОПРЕДЕЛЕНО.
    И да помагаш на хора в беда, по всякакъв начин който можеш.
    Не е важно че измамник милионер дарил 200 000 на църквата за да се опита пред господ да изкупи поне някои от греховете си.
    Важно е че някой обикновен човек като нас, с 10 лв. в джоба си купи поне 2 закуски на изпаднал човек за да се наяде.
    Това господ го оценява, бил той Христос, Мохамед, Буда, Шива, Митра.
    Затова и съм староверец, и вярвам в Митра - Върховната справедлист ( ПАРАМ АТМА).

    Коментиран от #49

  • 28 Ха ха ха

    21 3 Отговор
    От чекмеджето, от чекмеджето....

    Коментиран от #47

  • 29 Мдаммм

    7 4 Отговор

    До коментар #25 от "Трябва да се избият сички от дс":

    Газдов те е пропуснал май
  • 30 Хахахи

    16 2 Отговор
    Този наистина ми прилича на 1евро в главата.Така е намерил сигорен съм, че чесните полицайчета гледат за какво става на въпрос, но са бесилни с тази прогнила система.Ако съм на мястото на изнудвания, с толкова пари на този баджаците всеки ден ще му бъдат във въздуха...
  • 31 Ааааааааааъ

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "гост":

    Риторичен въпрос, е такъв, който съдържа отговора в себе си, демек на всички е ясно. Айде да се върнеш в 4 клас за известно време, за да ти стане ясно, преди да коментираш...
  • 32 Факт

    16 2 Отговор
    С една дума:
    ШАЙКАТА
  • 33 На попа синът му

    8 14 Отговор

    До коментар #25 от "Трябва да се избият сички от дс":

    Не дей да скромничиш. Всички участвали в политиката от 09.09.1944 г. до днес са за разстрел, без изключение.
  • 34 Бай Иван

    0 1 Отговор
    Мой човек е, от там.
  • 35 Пенсионерка

    9 4 Отговор
    Лошо, лошо, много лошо! Сега какво ще правим? Ще чакаме нещата да се оправят по естествен път. Господ да ни помага.

    Коментиран от #41

  • 36 Стефан

    24 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Откъде идва силата на Петьо Петров-Еврото? Елементарен въпрос, силата му идва от КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА, 30 години няма нито едно правителство дето да им разбие муцуната, нашата поговорка е НА ЗЛА КРУША, ЗЪЛ ПРЪТ, другото ефикасно е девет грама в сердце, , помните ли когато трябваше да попълнят еди кой си съд, не можеха от 5 предложени юристи да избереат един читав, ВСИКИТЕ СЕ БЯХА ОВЪРТОЛИЛИ В НЯКАКВИ СХЕМИ, има начин- операция чисти ръце, конфискация на цялото имущество и в затвора, другото е от лукавия, ПОЛВИНЧАТИТЕ МЕРКИ ДАВАТ ПОЛВИНЧАТИ РЕЗУЛТАТИ.
  • 37 Тито

    11 3 Отговор
    Божков ще ги помете всичките дебелаци и ... в затвора.
  • 38 Borislav popov

    9 0 Отговор
    Той митьо очите ги чека с нетърпение всички тея толупи
  • 39 Селянин

    15 1 Отговор

    До коментар #16 от "Ели Оригинал":

    Правилно! Сигурно, ако не беше нарекла Цацаров "читав човек", нямаше да имаш минуси...

    Коментиран от #48

  • 40 240 ай дука живот си живеят тука

    17 0 Отговор
    Подобни проблеми и недоразумения, като тези - свързани с Еврото и други валути, се решават единствено с участието на господин Калашников,който ги облича в черни костюми.
    Убеден съм, че и това Недоразумение ще облече някой ден в красив,чер костюм .
  • 41 ХИТЛЕР

    13 0 Отговор

    До коментар #35 от "Пенсионерка":

    От нас нищо не зависи-ние сме пълнеж.Със стачки нищо не става...Едно от решенията е да се обединят бизнесмени,да платят на чеченци и да прочистят системата.
  • 42 Кръндела

    10 1 Отговор
    Той да разкаже след катастрофата кого беше ударил тогава и как за малко са щели да го шибат ако не си беше размахал полицейската карта. На кръстовището на Козяк и Сребърна/Ибсен беше случката.
  • 43 6878

    19 2 Отговор
    Само да ви светна.Испанския народ навремето се е преборил с мафията когато на протест са излезли 300 хил. души.
    Вие сте едни бъзльовци,неориентирани и мързеливи поданици.Та всеки народ живее според акъла си.
  • 44 Малоумник

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "Илхг":

    То в статията пише девети век а простака казва тои боико е виновен не се иска много да помислиш до2010 год кои бяха на власт и кои избраха за президент кауна све умници
  • 45 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    КОЕ Е " АНТИ КУ . ОПЦИЯ " -НЕ Е ФОНД , А ДУ. !!!!!
  • 46 Бреи бреи

    1 5 Отговор

    До коментар #6 от "Илхг":

    Такива малоумници ли избраха за президент кауна затова неможем да вземем власта
  • 47 Ново

    4 8 Отговор

    До коментар #28 от "Ха ха ха":

    Едно време ни казваха от радиоуредбата колко е хубаво при комунизма и ние наивниците вярвахме а сега ни лежат с снимки и глупаците пак вярват
  • 48 Ели

    1 2 Отговор

    До коментар #39 от "Селянин":

    Беше читав, следствие какви метаморфози е претърпял, обслужвайки властоимащите не зная.
    Но не от Хунтата на необразованите, за жалост.

    Коментиран от #56

  • 49 Komapak

    6 3 Отговор

    До коментар #27 от "Мдааа":

    За протокола, аз съм атеист. Ако някое циг@нче ви поиска пари за баничка не му давайте, а му я купете. Не всички които просят се "отчитат" някъде на тартора. Аз така направих и детето ме гледаше жално дали няма да му купя още една... Толкова беше гладно.
  • 50 Bai nudals

    3 0 Отговор
    Ква сила таз мижетурка,само у нас може да вирее. Никъде другаде по света.
  • 51 МИХАЙЛОВ

    14 2 Отговор
    ...В СТОЛИЦАТА СОФИЯ ЖИВЕЯТ
    НАД МИЛИОН И ПОЛОВИНА БЪЛГАРИ...
    ...АКО САМО ДВАДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ ТЯХ
    ИЗЛЯЗАТ НА УЛИЦИТЕ С ТОЯГИ И ВИНКЕЛИ В РЪЦЕ,
    БЛОКИРАТ ЦЕНТЪРА
    И СГРАДИТЕ НА ВСИЧКИ ГЛАВНИ ИНСТИТУЦИ,
    ГАРИТЕ, ЛЕТИЩЕТО, ТЕЛЕВИЗИИТЕ
    ОБЯВЯТ БЕЗСРОЧНА ОБЩА ПОЛИТИЧЕСКА СТАЧКА
    И ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ
    С ЕДНО ЕДИНСТВЕНО ИСКАНЕ - УЛТИМАТУМ -
    - ЗА НЕЗАБАВНА И БЕЗУСЛОВНА ОСТАВКА
    НА МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ
    И ШЕФ НА МАФИОТСКАТА ХУНТА - ГЕРБ
    - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ
    И НА МАФИОТСКОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО
    И НА ГЛАВНИЯ МУ КАСКЕТ - ГЕШЕВ
    И НА ВСИЧКИТЕ МУ ЕНИЧАРИ И ПОМИЯРИ...
    ...ЗА РАЗПУСКАНЕ НА МАФИОТСКАТА ХУНТА - ГЕРБ
    И ОБЯВЯВАНЕТО И ЗА МАФИОТСКА КАКВАТО СИ Е...
    И ЗА ЗАБРАНАТА НА ГЕРБ СЪС ЗАКОН
    ОТ ВРЕМЕННОТО НАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО,
    НАЗНАЧЕНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА...
    ...ТОГАВА МАФИОТСКАТА СГАН НА ХУНТАТА - ГЕРБ
    ЩЕ ПАДНЕ ДО ТРИ ДНИ...,
    ...А ШЕФОВЕТЕ И ГАУЛАЙТЕРИТЕ
    НА ТАЯ ПРОКЛЕТА МАФИОТСКА ХУНТА - ГЕРБ
    ОТЧАЯНО ЩЕ СЕ ОПИТВАТ
    ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО ПОСЛЕДНИТЕ ИЗЛИТАЩИ САМОЛЕТИ
    ОТ АЕРОГАРА СОФИЯ
    ИЛИ ДО ОГРАДАТА НА ЕДНО ПОСОЛСТВО
    НА УЛИЦА "КОЗЯК"...

    Коментиран от #58, #62

  • 52 Делта гард

    9 1 Отговор
    Фирмата на Митко каратиста го охраняват. Пред ресторанта седи всеки ден един джип с охрана на делта гард.
  • 53 дивак

    7 0 Отговор

    До коментар #18 от "Чонкин":

    ако чакаш да ти огладнеят и децата ,пиши се бегал, значи сме се върнали в първобитнообщинния строй
  • 54 Цветан Цв

    10 4 Отговор
    Петьо е типичен българин "играч". Повечето сте такива! Метаморфозата от човече, което е мачкано и нищожно, лъгано и крадено в "играч който лъже и краде" е светкавична. На българина у дома или в чужбина да бъде мошеник му е натуралното състояние. На "Запад" за един ден от колега и приятел се превръща в голям собственик, който безскруполно ще ти краде от труда. Стотици хиляди такива има в Чикаго и Германия, собственици на "компании" с по два-три строшени камиона или с пет мечета и и-бей пръскачка за боя. Лъжат и крадат други българи ЕЖЕДНЕВНО!
    Забегнали Петьовци! У дома всеки полицай, прокурор, данъчен играе ролята на всесилен. От тия контролни органи никога нищо не зависи, защото в крайна сметка решава съдът. За сметка на това безбройно много "играчи" лъжат по кръчми и кафета "дай и ще те уредим". Никой не може това дребно, нещастно в себе си човече за което да лъже и краде себеподобните си е национален спорт да промени. Не Славуца, не Руснаците, не Американците - никой и никога нищожеството от душичката на дребното българче с поговорката без аналог в света "болен се е... на легло" не може да извади. И женичките са ви същите. Разбира се има изключения, но това е масовият фон. Затова сте посмешище по света и у нас и Баце най си ви пасва.
    Интелигентни дрън-дрън!
  • 55 Дан Браун

    7 3 Отговор

    До коментар #16 от "Ели Оригинал":

    Няма никаква световна конспирация срещу България, всеки народ си заслужава управниците.
  • 56 Делян

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Ели":

    Да не се бърка читав с девствен.
  • 57 Роуън Аткинсън

    1 0 Отговор
    Дотам я докарахте, мистър Бийн да ви върши черната работа.
  • 58 Ах приказки

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "МИХАЙЛОВ":

    приказки.
  • 59 КББП

    0 0 Отговор
    🎃 📸 💶 🔫
  • 60 Жена

    2 1 Отговор
    С ала баланици-само турски паници..Да протестираш навън ,,ок,,,ама не става с 200,300,души...Чудя се ,,как едри бизнесмени не потърсят организации,платени...Че да запукат "хорото"и навързаните на него играчи...снайперите..
  • 61 Разум

    2 0 Отговор
    Ако не друго, да се върже с краката нагоре в центъра на града.
  • 62 Шекспир 1

    1 0 Отговор

    До коментар #51 от "МИХАЙЛОВ":

    Отлично Михаов!Кратко и ясно,но само нама лидер като сърцето на Данко да извика ХАЙДЕ !

    Коментиран от #63

  • 63 Ходил и видял

    5 0 Отговор

    До коментар #62 от "Шекспир 1":

    за съжалнив няма ни лидер, ни партия...тоест има, но народа не вярва...робски маталитет, робски души...за съжаление съм песимист!! и ще ви дам пример и вие си направете извода! бях на един протест. нама да кажа на кой и ли коя партия и за какво! блокирахме централен булевард, едното платно! в другото минаваха коли...явно изнервени шофьори, правеха недоволни жестове и гримаси, макар, че бяхме в другото платно и не им пречехме, просто обикновено досадно задръстване..но по настроението им усещах, че няма тръпка, няма живец, няма пламъче в очите...гледаха с досада, но търпеливо...за около половин час покарай нас минаха стотина коли* естествено не съм ги броил), но от тях дали само 2-3 или хайде 5 да са - ни приветставаха с поздрав, с клаксони. само 5 от 100! ами това е! положението! представете си това при 30 години ако беше! примирени и унизени! това е резултатът от 30 год. демокрация! явно трябва друг да ни управлява, щом сами не можем да определим какво искаме и как да го направим! съжалявам! но все пак доколкото мога ще се боря срещу това, макар и вече да нямам този ентусиазъм! но младите ги няма, избягах...тези които останах са с промито съзнание, не ги интересува. важно е да има пица, чалга, за бира и цигари! дано да не съм прав!
  • 64 Пунтанара

    1 0 Отговор
    Спецпрокуратурата е рожба на болния мозък на Сивушка Попова.
  • 65 блаблабла

    1 0 Отговор
    пред една торба с С4 никой няма гпъб или пред една базука