Last news in Fakti

13 Август, 2020 15:03 5 680 48

Европа мълчи като Караянчева

  • румяна ченалова-
  • цвета караянчева-
  • европейска комисия-
  • европейски съюз

Важни са само милиардите, които внасяме в бюджета на ЕС, за другото може само да гадаем...

Европа мълчи като Караянчева - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

”Вътрешната политика си е ваша работа” – така звучи в общи линии позицията на германското посолство след вчерашния протест. Такава е и позицията на Европа. Те ”следели” за върховенството на закона. Като че ли този закон не се пише, прилага и изпълнява от хора.

Дипломацията няма място когато безпардонно се крадат еврофондове, когато залежават стотици сигнали в администрацията на ЕК, когато премиерът на държава-членка обижда с просташки и нецензурни изрази премиерите на други държави-членки, когато евродепутат е заплашен с унищожаване от същият този премиер, когато две международни експертизи доказаха автентичността на записи, разпространени от авторитетни световни медии.

Мълчат - като Караянчева.

Истината е, че са важни само милиардите, които внасяме в бюджета на ЕС, за другото може само да гадаем...

Това не са моите ценности. Върховенството на закона изисква еднакво отношение към всички държави-членки, внимание и грижа и категорично отграничаване от премиер, който е посмешище не само за нас, но и за ЕС.

В днешната ситуация мълчанието на европейските структури не е дипломация, а мълчалива подкрепа на българоубийствената политика на Борисов.

Както мъдро е казал българският народ "На вълка вратът е дебел, защото върши работата си сам".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕС подкрепа диктатора

    132 11 Отговор
    Внасяме боклуци за горене и фурми, изнасяме злато, валута и изторически ценности.

    Коментиран от #19

  • 2 Ххх

    36 18 Отговор
    ТКП ТКП ТКП ще лежиш в мъжки затвор специално ти!
  • 3 Ченалова

    23 65 Отговор
    Под името ти пише.... Бивш съдия...
    Що си бивша?
    Защо не пише сега каква си?

    Коментиран от #12

  • 4 Съдията Дред

    18 52 Отговор
    Румяно, верни неща пишеш, но казано от тебе, има обратен ефект.
  • 5 лщи

    20 52 Отговор
    тая куч-а не е ли в затвора?
  • 6 Майна

    78 8 Отговор
    БЪЛГАРИ, САМИ ТРЯБВА ДА ИЗВОЮВАМЕ ПРАВОТО БЪЛГАРИЯ ДА Я ИМА!! Г-Н , ПРЕЗИДЕНТ, ВРЕМЕ Е...

    Коментиран от #11, #20

  • 7 Борисов бог ли е?

    56 6 Отговор
    Защо европата се прави на слепец?
  • 8 Емил

    16 68 Отговор
    Боже, колко тъпи съдии е имало в България! Добре, че Б.Б. взе да ги чисти!

    Коментиран от #17

  • 9 Сандо

    38 2 Отговор
    Те сега са заети да оправят демокрацията в суперселата Беларус.А в българия всичко си върви по плана,написан в едни вече забравени времена,план сперед който ЕС контролира процеса,но не го ръководи Те и затова ни приеха в ЕС/.
  • 10 Много,

    18 2 Отговор
    Тарикат ски начин да кажеш___ка
  • 11 Татко Махно

    16 7 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Аз от кога настоявам да се започне въоръжена борба! пРезидентът да вдига миг-овете и да спретне истински преврат, а той чака Аврора! Армията остана без яйца, а гражданска война с онанисти не става!
  • 12 Адвокат

    25 7 Отговор

    До коментар #3 от "Ченалова":

    Не може ли? То и Борисов е бивш - но да си бивша мутра по- престижно ли е от бивш съдия?
  • 13 СЪД

    17 20 Отговор
    ГНИЛА ЯБЪЛКА. ОСТАВКА НА ЛОЗАН ПАНОВ.
  • 14 Даде

    21 6 Отговор
    Спрете им парите за членството и ще се усетят,защото излиза,че ни дават наши пари,които им връщаме с лихва
  • 15 Българина

    31 7 Отговор
    Европа се държи като тъпа европейска слива, както се държа когато Виктория Нюланд в прав текст каза дефакто същото, Фак Дъ ИЮ, последва гробна тишина! Ердоган обижда скапаната европа вече 10 г, пак пълна тишина, европа е по зле и от Караянчева, защото с нея се държат всички така, като особен сорт тъпи сливи. Иначе когато Беларус има протести са много отворени, и също толкова затворени при убийства на не гри в сащ.. Е, по презумпция всяка колония е тъпа слива, до преработката й на мармалд или ракия, може и на джибри....
  • 16 БРАВООООООО

    29 5 Отговор
    ЕВРОПА МЪЛЧИ КАТО ТКП! ХАХАХАХА ТАКА Е! НАВРЕМЕТО НЕ СЕ ОСВОБОДИХМЕ САМИ , БОРИСОВ НИ Е НАКАЗАНИЕ. ИЛИ САМИ ИЗВОЮВАМЕ ДЕМОКРАТИЧНА И ПРАВОВА СВОБОДА , ИЛИ ВЕЧНО ЩЕ ЧАКАМЕ МЕСИЯ. ВЯРВАМ В НАШИЯ НАРОД! БАЙ ГАНЬО ЩЕ ПАДНЕ ЗАВИНАГИ!
  • 17 СЪДИЯТА

    21 4 Отговор

    До коментар #8 от "Емил":

    Боже колко необразовани и примитивни душици с името Имил гербаджийски има......
  • 18 Умен по цялата глава

    10 22 Отговор
    Разбира се,че Няма политическа криза.4 Вота на Недоверие безуспешни...Има Недоволна Опозиция от скочили до Небесата Рейтинг на ГЕРБ и Щаба в борбата с Вируса и скочиха като Ужилени -БСП и тридесет Неизбрани организации от ДС...И... Правим Хаос да сринем Рейтинг...Начело с Президента всички на Амбразурите...Хората и Народа се чудят - кво става тука,бе....Това става....Комунисти в Опозиция....И най-лошото е,че нямат шанс за нов парламент да са в повече...Затихващите функции направо Озверяват Комунистите.Олигарсите им в затвора...Цялата Държава я Взривиха да събарят Рейтинг...Това ли е Държавност...Така ли ще Играем - с Бутонките ,мръсно...Тогава какво Очаквате освен Бутонки и Мръсна Игра...Всички наети дадоха Фира..Сега е ред на самата БСП
  • 19 Рошко

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "ЕС подкрепа диктатора":

    А кой позволи това да стане, тези от списъчето на Бобокови.Сливи за смет
  • 20 Скрий се

    9 8 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    бе. Със теб ще се занимава точно Тръмп?????Смешен си цял ден плачеш на вятъра....
  • 21 ЧЕРНИЯ

    17 10 Отговор
    И ТАЗИ СЕ БУТА НА ОПАШКАТА ПРИ ПИНОКИО. ТАЗИ Е ОТ ЧЕСТНИЯТ, НЕЗАВИСИМ , БЪЛГАРСКИ СЪД.. Е ... МАКАР И БИВША .
  • 22 Пещерен комунизъм

    9 8 Отговор
    Няма ли да се молите на Европа за баница, както се молихте на оня в храстите. Много ми стана мило. Защо мислите, че бате ви Бойко както го наричате не ви пипа с пръст. Да не забравяме, че е член на БКП и силовак, ако му паднете ще ви трича както Тато, както му викате ви тричаше. Само заради Европа не го прави, да не му секнат кранчето. Целувайте ръка на другарката комсомолка Меркел и лягайте в комуната на барикадите да пиете Ариана на езерото Ариана. И за n-ти път, изкъпете се!
  • 23 1530

    21 4 Отговор
    Значи според европата, нашите си работи са си наши, ама виж Белоруските неща (дето даже не са в ЕС) са тема номер едно за индианците от Европа?!
    Някой може ли да ми посочи поне едно положително нещо, заради което да си струва да седим в тоя, измисления съюз? Вече, дори и не може да се пътува и скоро няма да може изобщо.
  • 24 Малеййй

    10 8 Отговор
    таз на колко водки е на снимката?
  • 25 Грешен извод

    6 20 Отговор
    Европа забелязва всичко, но не вярва на лъжите и манипулациите които идват като “сигнали” от определени хора и медии в България защото са клевети и лъжи. Нямат доказателства и покритие а са само доноси и клевети. Типично за Бай Ганьовците на нашето време. Вдигат врява а като стане въпрос за доказателства и факти има пълно мълчание или се изпращат фейкове. Те не са глупави! Просто вие не сте на тяхното циливизовано и интелектуално ниво.
  • 26 Зайко Байко многознайко

    8 3 Отговор
    Бацето от Барселона се появи с бели гащи на балкона! Народът под проэорците дойде депеша бърэа да му принесе! Окаэва се че цялата страна не ще да го вижда вече във власта! Эа единадесет години раэграбиха страната и се окаэа, така,че герберите са по опасни от червената метла! Всичко лошо Баце на комунистите отреди а себе си иэдигна в строител с народните пари! Машинации, врътки, иэмами эа милиярди Евра, на народът му остава да пие по една студена вода! Милиони напуснаха страната да иэбягат от едноличния терор, че Родината ни эаприлича на раэкулачен обор! Патриотарите грабливи эа да останат във власта пристанаха на Бойковия сатана! Марешки от " Вяра" така ни иэлъга ,че накрая ни остави със цървули във ръка! Баце горе, Баце долу вика целият народ и не иска да го види в тоя си живот! Гешев го играе "велик мъдрец" и ни убеждава, колко манговци е эатворил, но эа крупни далавери обраэа на дядо Йоцо той е придобил! На борецът със эвука му хрумна идея гениялна сега, ДДС ето намалява туриэма да спасява! Наиграхте се, време е да си вървите с добро, че следващото действие е със сопа по гърбо!
  • 27 Миризлив пор

    9 6 Отговор
    Кога френския посланик я посочи персонално като гнила ябълка, тази орева всичко "не може да има намеса в делата на българския съд". Сега какво реве че някой трябва да се намесва.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 месара

    10 9 Отговор
    много отвратителна женица !
  • 30 Демократ

    10 4 Отговор
    И тая ли се писа борец срещу корупцията и гнилото управление?Май много боклук по нашенски се присламчи към протестиращите разчитайки на късата памет на народа ни!
  • 31 хахахахаха

    6 2 Отговор
    А ти плямпаш като неопраскана слива.

    Коментиран от #33

  • 32 Наблюдател

    9 2 Отговор
    "... мълчанието на европейските структури..." реално е подкрепа на корупцията и краденето в България в лицето на ГЕРБ главатара им и кръжеца около тях, като пишман "патриоти, Воля" за крадене и сие...!
  • 33 Е как

    7 6 Отговор

    До коментар #31 от "хахахахаха":

    да я опраскаш? Муцуната й като овча глава!
  • 34 оня с коня

    4 8 Отговор
    ЗАЩО БЕ изхвърлена ПОЗОРНО от редовете на Правораздавателната Система ЗА ТЕЖКИ КОРУПЦИОННИ ПРОКТИКИ г-жо Чаналова плачеш на вратите на Европа?А нали според Русофилите Света ВЕЧЕ Е МНОГОПОЛЮСЕН и ако Европа мълчи,що не отидете да приплачите пред РУСКОТО ИЛИ КИТАЙСКО ПОСОЛСТВА?

    Коментиран от #38

  • 35 chi

    8 2 Отговор
    Тя, Караянчева мълчи щото устата и е заета...
  • 36 Anon

    11 1 Отговор
    "Вътрешната политика си е ваша работа"- така звучи в общи линии позицията на германското посолство
    ----
    Обаче се скъсват да се бъркат във вътрешните политики на Полша и Унгария понеже не искат да са "джендъри" :)
    ЕС са пълни лицемери. Една мафия с бюрокрация.
  • 37 Подкупен червен овчар

    2 4 Отговор
    Ченалова, мълчат тактично, защото в противен случай трябва да ви кажат, че сте отрепки!
  • 38 Олд Шетърхенд

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "оня с коня":

    Знаеш много добре, кого " изхвърля" системата. Който не е с нас, е против нас. Що не се питаш КОНЯ, преди да драскаш
  • 39 Добре деее

    7 1 Отговор
    Добре дееее..... за кражбите и продажбите си било наша вътрешна работа. Ами що тогава дойчовците и тем подобните им ни се месят за гей.вете,пидер.стите,.жендърите,мурговелите и Истанбулската конвенция? Да не падне перо от дупето на някой .ей се месят ,а за кюлчетата на Тиквоку си траят. .ейба и брюкселските зелки.
  • 40 kukoto

    6 3 Отговор
    Ченалова да ти припомням ли случаят Белведере и гнилите ябълки на френския посланик. По добре се скрий, защото нямаш морално право да коментираш сега. Късно е либе за китка.
  • 41 Хехе

    2 0 Отговор
    Пак приказки за гнилата златна ябълка на прекрасната ни съдийска система
  • 42 Матей

    6 1 Отговор
    Де да бяха само вноските към ЕС,А превзетия вътрешен пазар от чуждия внос,А КОНЦЕСИИТЕ,износа на ценни вторични суровини--черни и цветни метали,вноса на боклук от запада и изгарянето му тук.Обезвреждането и изгарянето на стари боеприпаси на полигона в Змеево,СТАРОЗАГОРСКО И ОЩЕ ХИЛЯДИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ КРУПНИ ДАЛАВЕРИ ЗА МИЛИАРДИ. Няма ли да има обезщетение за България в размер от стотици милиарди,защото иначе България може да се отвърне от ЕС и да премине в Евразийския съюз.
  • 43 дсуе

    4 0 Отговор
    За Европа ББ и ГЕРБ са им удобни затова ни гледат сеира. Те Европа / Германия чрез фондация Ханс Зайдел/ създаде ГЕРБ и Борисов . Европа никога в истрията до сега не е имала добри чувства към България- Ньойски договор, Берлински договор и пр.Не Европа не бива да се разчита .
  • 44 ха ха ха ха

    3 0 Отговор
    Значи позицията на Европа за Бълграия -членка на ЕС е -вътрешната политика си е ваша работа,НО! Виж,за Беларус ,която не е член на ЕС вътрешната политика е работа на ЕС.
  • 45 Abv

    2 1 Отговор
    Помните ли Ченалова дето пусна мутрите почернили семейство. И бавеше мотиви за да мине давност на други мутри. И убийството при Соло . Щом тая е против правителството явно то е на прав път.
  • 46 Abv

    1 1 Отговор
    И колко фирми смениха собственика си ( откраднати ) с нейно съдействие. И тая е против правителството.
  • 47 Димитров

    0 0 Отговор
    Ако в една държава няма умно изграден и обективно действащ КОНТРОЛ ,предвид човешката природа е ясно какво ще става,с още по-голяма сила това важи за бедните страни.Европейският съюз е нещо мого добро,но липсата на централен строг контрол на отпуканите средства е голям,много голям недостатък!
  • 48 Васил

    0 0 Отговор
    Това са Европейските ценности европа обича диктаторите