Last news in Fakti

26 Август, 2020 11:41 23 658 46

ВМРО нарочно постави неизпълними условия на ГЕРБ

  • вмро-
  • герб-
  • условия-
  • конституция-
  • внс

Селската вечеринка продължава

ВМРО нарочно постави неизпълними условия на ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

ВМРО постави на ГЕРБ категорично неизпълними условия за подкрепа на проекта за нова Конституция. Напълно съзнателно и добре обмислено, доколкото позволява капацитетът на войводите. С явното или поне зле прикрито желание, те да срещнат отпора на ГЕРБ и всичко да си остане постарому.

Наистина в ГЕРБ трябва напълно да са скъсали лентата, въпреки че не малко от представителите им го демонстрират успешно, за да се съгласят с връщането на казармата. Този акт ще се припише на тях и никой няма да помни, че е предложен от ВМРО. И с основание. Стига им ненавистта на майките от "Системата ни убива", та сега да искат да се появи и движение "Казармата ги убива".

А даването на законодателни правомощия на президента в настоящия момент звучи като стенограма от най-страшния кошмар на правоверния гербер. ВМРО няма абсолютно никаква нужда от Велико народно събрание и залага на Обикновеното, което засега му носи успех.

"И да не се разберем за ВНС и Конституцията, коалицията ще си остане здрава", бодро рапортува Джамбазки. С надеждата, че ненормалния сценарий, в който се вкараха управляващите, скоро ще стигне епилога си.

За ГЕРБ пък ще остане оправданието за пред лековерните им почитатели, че много са искали да променят Конституцията, но коалиционните им партньори не са разрешили. Както и до момента уж същите не давали на Борисов да подаде оставка, а той толкова искал да си бие камшика от "Дондуков".

Селската вечеринка продължава с пълна сила.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 98 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 EL boko

    147 26 Отговор
    Точно така натискайте мутрата докато клекне или даде оставка мухаха :D
  • 2 choki

    70 12 Отговор
    Не бих казал, че са неизпълними !
  • 3 КОТарАК

    130 18 Отговор
    тия циркаджилъци са ясни .. да видим след изборите как да ги разследваме и окошарим е задачата
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Каракум

    86 7 Отговор
    Вие да чуете само условието на ДПС..
  • 6 Ха ха

    123 19 Отговор
    Поредната пунта мара, оставка, затвор, служебно правителство, машинно гласуване, честни избори! Това искат хората, сега имат думата троловете.
  • 7 хах

    48 12 Отговор
    На бас,че ще се разберат
  • 8 Не заслужават

    60 8 Отговор
    да ги коментирам . Доказаха че са кръгли 000000000000000000000000000 . Оценявам ги с една голяма 0 👀👁️👍
  • 9 баце

    68 8 Отговор
    Не им харесва, че идеята е Гешев да е начело на прокуратурата, ДП да си гледа кефа, АД да командва и ББ да изпълнява. От европа искат осъдени политици за корупция - страх ги е да не ги жертват тях.
  • 10 Спасов

    24 2 Отговор
    Де жа вю!
  • 11 2 септември

    92 16 Отговор
    На всеки, който ми е милна родината, е длъжен да е на площада на тази дата.
    Няма значение леви, десни, средни, тук става въпрос за оцеляване на нацията.

    Просто вървим към изчезване не се ли променят нещата. Ако не ви е жал за самите вас, помислете за децата, родителите, внуците си.
    Сега е шанса народа да въстане.

    Не чакайте, защото после историята няма да ни прости.
  • 12 И на децата им е ясно

    66 13 Отговор
    Номерата на МВРО и Магарешки са ясни - накрая ще подкрепят конституцията на ГЕРБ, но Борисов ще трябва да се раздели с няколко пачки от чекмеджето.
  • 13 Next

    49 11 Отговор
    И едните и другите все са маскари. Оставка! Оставка! Тиквата, шайката и гешо-келешо в затвора.
  • 14 ДОКО

    38 3 Отговор
    ВСИЧКО Е АЛА БАЛА..НА ВАС ТОВА ПАРЧЕ..НА ТЕБ ТОВА НА ОНЗИ ОНОВА И ТАКА НАТАТЪКА..С ДВЕ ДУМИ ГИ ДЕЛИМ
  • 15 Бурканбанк

    53 6 Отговор
    Каквото и да правят "патриотите" вече ще гледат Парламента отвънка, така че в момента се наслаждават на последните дни от престоя си там.
  • 16 ха ха

    40 8 Отговор
    Както върви,МВРО ще видят пак власт ня куково лято, освен ако не се коалират с Корнела!
  • 17 Останаха ли

    39 5 Отговор
    Наивници да им се вързват на тия пишман патриоти, че ако боко не им приеме някоя хрумка и сами ще си бият шута от властта.
  • 18 да бе

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "1618":

    Май нещо сте пообъркали огледалата тази сутрин - оглеждате се в кривото, ха ха!!
  • 19 Пунта Мара

    37 5 Отговор
    Тва е поредната димка на Винкела и Билла войводата. Ялов опит за повдигане на умрелия им отдавна рейтинг, с надеждата на следващи избори пак да крадат заедно с хунтата.
  • 20 Next

    38 3 Отговор
    Всеки ден медиите да питат разбойко за барселонските шкафчета с пари и аудио записи. За седмица е напуснал.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ха ха ха

    15 13 Отговор
    Ама и вие не знаете какво искате... аз харесвам условията на ВМРО, но на вас явно не ви отърват, нали ?

    Коментиран от #33

  • 23 Мим

    17 3 Отговор
    Дали са из пълними или не не е важно,важното е ,че целта им е да не ги приемат и да си кютат така.от тази гледна точка са си постигнали целта....
  • 24 Безпристрастен

    24 4 Отговор
    Хитро замислена комбинация,за блокиране на протестите.Комбинация, която е с голяма вероятност за осъществяване.Грабчо+ патротаре+ мага,р,е,шки+ 4-5 " независими" ( ако им намажат здраво и с масълце човките) -ето ви необходимия вот.Дори и Бокича да подаде " лично " оставка,и да премине на " скрито" управление, реално ще се моткат пет месеца.Този ход на шкембелията е,точно с тази цел.Да удържат заедно до Февруари, а нормалните избори са Март-2021. Ще последва логичното :Липса на 160+1 гласа,и отиваме на избори! Трябва да се удържи фронта на всяка цена! 500 млн еврака за борба с коронката и големия джакпот от 10 млрд от ЕС.Това означава Декември- Януари.След това ,кой ще командва - все едно! Като е празна кесията,и гении е безсилен! Лошото и също така опасно е,че нямаме ясна и силна алтернатива. Да не се окажем в плен на поредна миш- маш коалиция.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Уестия

    30 5 Отговор
    НИТО ЕДНА ПАРТИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪГЛАСЯВА С ИСКАНИЯТА НА ТИЯ ПОМЯРИ КЪДЕТО ХЕПТЕМ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА НИ ХУБАВА.....НЕ МОЖЕШЕ ЛИ ПРОСТО ДА СЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА ДА СЕ РАБОТИ ЗА НАРОДА ДА СЕ ПРАВЯТ ЗАКОНИТЕ ПАК ЗА НАРОДА.......ПЪК ТО Е ЯСНО ЧЕ ВСЕКИ КАТО БЪРКА В КАЦАТА С МЕД НЯМА КАК ДА НЕ СИ ОБЛИЖЕ ПРЪСТИТЕ НО В РАЗУМНОТОТ ДА Е ЗА ДА ИМА И ЗА НАРОДА НАРОДАААА...............ПОМЯРИ ДОЛНИ
  • 27 Джоко

    18 4 Отговор
    Всичките театрални маневри ще отпаднат при една оставка с наше дейно участие. Масова, категорично и с постоянство всеки ден. Всеки ден сме свидетели на тотален управленски разпад, на действия от отчояние, под натиск и да се харесат чрез платежно нареждане, добавка или обещано увеличение! Пълен фалит на икономическа логика, целесъобразност и устойчивост! Заговориха и за кредити- е за какво и е на нашата работеща и намираща се на трето място по показатели в ЕС, икономика??? Палеативни мерки, юридически скечове, политическа немощ и безисходица на целия егрек около Тулупио! ОСТАВКА, несретници- губите ни времето и енергията да ЖИВЕЕМ и да се развиваме!!!
  • 28 Последния Софиянец

    17 2 Отговор
    Младежите да стягат мешките за казармата на Шкембе Войвода.
  • 29 четящ

    25 5 Отговор
    БМБ е пълен шут! това не е управник, а палячо!
  • 30 Четящ с разбиране

    10 1 Отговор
    Те и бсп не искат промени, тъй че...да се въртят в управлението по старому
  • 31 Цацаров

    20 1 Отговор
    Как връщате казармата, като продадохте на безценица всички поделения?
  • 32 предатели не патриоти

    23 3 Отговор
    ВМРО се оказа най отвратителната антибългарска сбирщина / не партия /. Това са циркаджии а не патриоти. Под патриотизъм разбират долен слугинаж на ГЕРБ и сараите. Да не говорим пък какво заиграване правят с ромския електорат. Спечелените им кметски места в малките селища са изцяло с докарване и регистриране на циигани и подменяне вота на местните хора, за което съм свидетел.
  • 33 като харесваш стягай мешката

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "ха ха ха":

    В ред ли си бе, ай марш у казармата.
  • 34 ще повърна

    14 2 Отговор
    Вече е даже отвратително да им четем машинациите на корумпетата. Че и много тлъсти станаха с времето , та и от снимките да ти се повдигне .
  • 35 Барселонското сираче

    17 3 Отговор
    Няколко дни преди публикацията в “Ел Периодико” за испанското разследване на #КъщавБарселона, нейната обитателка, бившата „Мис Бикини“ Борислава Йовчева се е сдобила с нов съпруг. Това е Йордан Христов – индустриалец и хотелиер, приближен с Иван Саздов и в миналото партньор по тенис на Бойко Борисов, и бизнес партньор на сикаджията Илиян Пенев – Мацола. За Йовчева се твърди, че е емоционално свързана с Бойко Борисов, от когото имала дете. Чрез подставени лица той ѝ е осигурил луксозен живот в каталунската столица – къща за 3 милиона евро и бизнес за 2,3 млн. евро.


    Йордан Христов е разследван, твърдят испанските медии, защото представлява офшорката Palms Enterprises, инвестирала 2,3 милиона евро в луксозен бутик в Барселона, управляван от Йовчева. Веднага след публикациите в испанската преса бутикът на Scervino затвори. Репортери заснеха как изнасят стоката от помещението на най-скъпата търговска улица в Барселона Paseo de Gracia.


    През последните месеци управител на магазина е била съпругата на русенския сикаджия Илиян Пенев – Мацола, с когото Йордан Христов е имал общ бизнес в миналото. В коментарите си за скандала премиерът Борисов каза, че е бил предупреден поне седмица преди публикацията и е очаквал тя да излезе. Публикацията в “Ел Периодико” е датирана от 21 февруари 2020, а пет дни преди това, на 16 февруари 2020 г., Борислава Йовчева и Йордан Христов стават официално съпрузи. Това се случва точно във времевия диапазон между предупреждението
  • 36 НЖОВМА

    8 10 Отговор
    НИКОГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВОЕННА СЛУЖБА.ТОВА Е ДИКТАТУРА И ОГРАБВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ СВОБОДИ.

    Коментиран от #38

  • 37 ЕлТролио

    7 5 Отговор
    Хехе искайте си оставка, да падне правителсвото да се прибере после от изгнание в дубай реликвения бос и да си вее байрака на бял кон.
    Някак много странно съвпадение след като го погнаха и изчезна нколко месеца по- късно масови протести...Просто сегашното правителсвто не е угодно на някои бг олигарси и тези протести защо ли си мисля, че обслужват нечии интереси....
    Ще е много интересно да падне правителсвото и се върнат престъпните групировки които мачкаха българския народ безнаказано и тероризираха масово пенсионерите по телефоните.....ако не друго мутрата някак ми се струва, че всяваше страх и както се вижда тези злоупотееби позатихнаха...

    Силно се надявам да бъркам за последното и да не се окаже, че гледаме светлото бъдеще а в действителност ще се върнем 15/20 години назад.

    Коментиран от #43

  • 38 Див кашик

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "НЖОВМА":

    Авааа Клечоооо

    Коментиран от #40

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ЕлТролио

    5 4 Отговор

    До коментар #38 от "Див кашик":

    Хехе ти да не си бил от тези дето им завираха на войничетата шишарки от зад и им надуваха червата с компресор карайки ги до самоубийство, че така ревностно защитаваш казармата.
    Не мерси. Такава казарма, която познаваме от миналото няма нужда да съществува.
    Със старшини изтъкани от комплекси злоупотребявайки с отредената им власт....
  • 41 Грую

    4 2 Отговор
    Неизпълними!!!!!! Да не би да са поискали да спрат да крадат?
  • 42 потребител

    5 2 Отговор
    Палячовщина за наивници!
  • 43 мангуста

    2 4 Отговор

    До коментар #37 от "ЕлТролио":

    Ел Тролио,ако не си платен,а наистина мислиш така значи си много ама много глъм!
  • 44 Маджо вика Ристю

    2 0 Отговор
    Биволя не ближе ли клитора на биволицата от Крушовица.
  • 45 безпартиен

    1 0 Отговор
    Каквото и да ви говорят,знайте,че става дума за пари!Много пари,които вместо да са в бизнеса,се намират в политиката!!!Правешкият каскет правилна е казал,че ако нямаш пари какво ще решаваш бе???Парите са в политиците,ама КОЙ Е ТОЗИ ДЕТО ЩЕ ГИ "ОТРЪСКА"?Гешев?До сега не е направил тази крачка а и от това което се напъва да каже е ясно,че няма и да го направи!
  • 46 Дани Чепърлянски

    1 0 Отговор
    С Шкембе войвода се разбрахме, че няма далавера само паспорти да се пробутват. Много по голяма далавера е паспорти + диплома