Last news in Fakti

25 Октомври, 2020 10:00 5 606 98

Туск: Борисов допусна явни грешки, включително и в личния си живот

  • доналд туск-
  • бойко борисов

Историята му беше наистина, донякъде страшна, подходяща и за сценарий на криминален филм или интересен роман. Сега сериозно - да, той е в беда, казва Туск

Туск: Борисов допусна явни грешки, включително и в личния си живот - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Доналд Туск каза в телефонно интервю за Рикард Йозвяк от Радио Свободна Европа (РСЕ), че очаква от премиера на България Бойко Борисов и неговата партия ГЕРБ “видимо повече решителност в борбата срещу корупцията и олигархичната система”.

Туск отхвърли твърденията на някои от протестиращите в България, че Борисов е изградил авторитарен режим. Лидерът на ЕНП обаче няколко пъти повтори очакването си за доказателства за решителност в борбата срещу корупцията, пише българската редакция на “Свободна Европа“.

“Той допусна явни грешки, включително и в личния си живот”, казва Туск по повод разпространените снимки от спалнята на Борисов, на които се виждат пачки с банкноти по 500 евро.

Туск заяви, че премиерът му е споделил за случката по време на среща между двамата.

“Да, все още си спомням тази наша среща с Бойко Борисов. Той се опита да обясни подробно целия скандал и звучеше много откровено. Историята му беше наистина, донякъде страшна, подходяща и за сценарий на криминален филм или интересен роман. Сега сериозно - да, той е в беда. Той допусна явни грешки, включително и в личния си живот. Той беше напълно откровен с мен”, спомня си Доналд Туск срещата с Бойко Борисов, на която са говорили за изтеклите снимки.

През юни в публичното пространство излязоха снимки с пачки от 500-еврови банкноти, кюлчета злато и пистолет от спалнята в държавното жилище на премиера, а самият той потвърди, че на една от тях е заснет как спи.

ГЕРБ членува в ЕНП и има петима евродепутати в най-голямата група в Европейския парламент.

От интервюто на Туск за РСЕ не става ясно кога точно двамата с Борисов са говорили по темата.

“Ще запазя дискретност, защото разказът му звучеше като изповед. И ви моля да ми позволите да бъда по-дискретен, защото ставаше дума за личния му живот. Но все още вярвам, че той е способен да докаже, че той е - ако не идеалният демократ - поне все още демократ”, казва Туск.

В края на септември Бойко Борисов обвини президента Румен Радев за снимането в спалнята му.

“Аз съм изяснил как коварно, неговите хора, най-близкото му обкръжение, по един много елементарен начин, с една много прекрасна госпожа, дойде и нащрака в мое отсъствие всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин”, каза тогава Борисов.

Последната публична среща между Доналд Туск и Бойко Борисов беше на 2 октомври в Брюксел. Тогава Туск съобщи, че очаква още реформи от България, а Борисов каза, че е получил подкрепа. Вече четвърти месец в София се провеждат всекидневни протести с искане за оставките на Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Досега позицията на ЕНП винаги е била в подкрепа на ГЕРБ. Европейските партньори на Борисов винаги казват, че през март предстоят редовни парламентарни избори и тогава българите ще могат да изразят волята си.

“Ситуацията в България не е черно-бяла. Това е моето мнение. Разбира се, имаме достатъчно причини да сме притеснени, когато става дума за ефективността на съдебната система и антикорупционните механизми в България. Но в същото време ще бъде преувеличение да кажем, че ГЕРБ и Бойко Борисов са изградили авторитарен режим. Все още българската политическа система има своите механизми за контрол и баланс.

Например, все още има много силна опозиция срещу правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов, начело с президента на страната. Все още имаме свободни медии, които имат възможност да атакуват и критикуват правителството. И това, което е най-важно според мен, че в близките месеци ще имаме избори, което означава, че все още всичко е в ръцете на народа на България”, казва Доналд Туск в интервюто.

Според него в областта на “върховенство на правото и демократични принципи, имаме някакви основания да сме по-притеснени за други страни членки на ЕС в региона, отколкото за България”.

“Но не искам да оправдавам всички грешки, направени от Бойко Борисов. Познавам го от толкова много години и знам, че той все още има добри намерения. Но вие сте прав - добрите намерения със сигурност не са достатъчни в политиката. И затова имаме нужда от повече действия, повече усилия от ГЕРБ и Бойко Борисов, за да ни убедят, че та наистина са решителни в борбата им срещу корупцията и проблемите в съдебната система.

Трябва да сме наясно, че политическият пейзаж в България е по-сложен и не е само конфликт между ГЕРБ и опозицията. Както знаете, Русия е много активна в България. Също така действията на Турция, вътрешните битки между олигарсите. Това също е елемент от тази сложна картина. Както казах, не искам да оправдавам всичко, направено от Бойко Борисов, но все още се надявам, че през март ще стане напълно ясно каква е волята и какво и решението на българските избиратели”.

Доналд Туск казва, че не е най-добрият експерт по съдебната система на България, когато е попитан каква е неговата позиция за “супер-мощната фигура на главния прокурор, който играе значителна политическа роля в България”.

“Но едно нещо трябва да е напълно ясно - всеки, който иска да управлява страна от ЕС, трябва да покаже решителност в борбата срещу корупцията. Без съмнение. Точно това очаквам от Бойко Борисов и ГЕРБ - видимо повече решителност в борбата срещу корупцията и олигархичната система. Това за мен е най-важният критерий”.

Последният въпрос на Рикард Йозвяк към Туск е дали всичко това означава, че “Бойко Борисов е все още достатъчно добър за ЕНП”.

“Да, ако Бойко Борисов и ГЕРБ бяха единствените проблеми на ЕНП, щях да съм най-щастливият човек”.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    125 18 Отговор
    Туск и ЕНП започват лекичко, ама много леко да се отдръпват от Борисов.
    Наистина подкрепям Туск- управлението на Борисов не толкова авторитарно, то си е ГЕНОЦИД НАД НАРОДА МУ

    Коментиран от #47, #50, #98

  • 2 КОТарАК

    120 11 Отговор
    даже и не могат да го защитят-опитват се но мисията невъзможна
  • 3 Последния Софиянец

    129 11 Отговор
    А за дрона на президента как му слага пачките в шкафчето разправил ли му е Тиквата.?ха ха ха

    Коментиран от #9, #37

  • 4 Бойко

    13 6 Отговор
    Бойко.........
  • 5 Тиквун

    71 8 Отговор
    Умиргам помагайте

    Коментиран от #74

  • 6 Кarosel

    51 4 Отговор
    Превода си оправете! Някои неща изобщо не са такива каквито ги представяте!
  • 7 Дельо Хайдутин

    84 9 Отговор
    Тиквата е свършен.Плачете Тролове?!
  • 8 пройчо

    65 1 Отговор
    Добре, за начало...аня пукал вебер -също да си каже.
  • 9 Българка

    84 7 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Бащицата няма ка да му разправи, защото той не знае английски, а дори и на български трудно се изразява
    Троловете днес ще ни атакуват яко

    Коментиран от #31, #71

  • 10 Попа

    64 4 Отговор
    Да се изповядва в ЦСЗ при бай Ставри. Оставка, мутри!
  • 11 Karosel

    8 81 Отговор
    Още ли има слабоумници, които да вярват, че някога такива пачки е имало! Добро утро - премиера ни българският Ал Капоне, но Туск му казва, че по - решително трябва да се бори с престъпността!

    Коментиран от #22, #29

  • 12 Гол

    66 3 Отговор
    голеничък пред света ! А "грешки" е твърде меко казано !
  • 13 Шкафбанк

    64 4 Отговор
    Шакаф даден, шкаф приет ! Клон ЕНП
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Фаро

    79 5 Отговор
    Пъкления план на Борисов е към края на своето изпълнение.По план до края на Ноември трябваше да залъже народа и да унищожи всички уличаващи го доказателства за кражби на еврофондовете и целия батак в държавата,който замазваше с некачествен асфалт.Едва ли ще успее да прикрие целия батак,след като проститутки го снимат докато спи гол къркан до козирката.Този човек не е хитрец а изтърпян гл@п@к
  • 16 гост

    54 4 Отговор
    Ха ха ха А , че те е...л с 200 няма ли да го коментираш???

    Коментиран от #18

  • 17 Пламен Калинов

    74 3 Отговор
    Мдааа, явно единият от четиримата чиновници, към които се връщат част от европарите е този.
  • 18 Туск

    32 1 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Много ми хареса.
  • 19 Аз съм българче

    54 3 Отговор
    Не помня дали в един от аудиозаписите на разговор между тулупа с някоя особа, дали г-н Туск не беше н@еб@н с няколко стотици милиона евро.
  • 20 Да си плаща

    46 2 Отговор
    "грешките" и греховете , а не България , народа ѝ и европейските данъкоплатци , както е вече години наред ! И той , а и цялата престъпна мрежа !
  • 21 направо

    51 3 Отговор
    си представям как нашия реве на рамото на Туск и се оплаква как са го прекарали и как е мразен,защото е черен и гей, а ние българите сме известни расисти и хомофоби. Жалка картинка.
  • 22 Българка

    35 3 Отговор

    До коментар #11 от "Karosel":

    А рецепта как Баце да се бори сам със себе си и себеподобните дали му е дал?
  • 23 Гражданин

    47 4 Отговор
    Тиквата да докажеш че е демократ?!Ами демократите ходят всеки ден на работа с колело.А диктаторите се крият по селата в бронирани джипове и се покриват с бронирани одеала.
  • 24 Пожарникаря

    40 5 Отговор
    Е политически труп, всички ще се отдръпнат от него, а до март няма да издържи на власт, това е неизбежно. Той не стъпва в София от страх, прави си разходки по планини и паланки, да му се избистри мозъка, КОЙТО ГО НЯМА.
  • 25 Бесен

    45 6 Отговор
    Не бил убеден в авторитарното му управление. Айде бе, много добре е запознат , но така му отърва. Прави се на умряла лисица. Защо не погледне версията на опозицията , тази на цялото отвратено население. Чакал резултати от корупцията. Еми няма да ги дочакаш.
  • 26 Егати

    36 5 Отговор
    и лицемерните брюкселски зелки. Само не разбирам защо този еврейски съюз се е самопровъзгласил за "европейски" . Явно на тия им е малко връткането с 200 .
  • 27 Реалиста

    29 3 Отговор
    Олигархичната система поддържа корупцията, не виждам кой ще я унищожи !!!
  • 28 разговор

    42 4 Отговор
    Туск обаче пропусна да каже нещо много съществено, а то е на какъв език Борисов се е "изповядал" пред Туск. И понеже Борисов говори само банкянски диалект, явно Туск е научил този диалект на българския език, ха-ха-ха. Това е само смешната страна на изказването на Туск, а грозната е, че той се напъва да ни убеди, че Борисов не е идеален, ама бил все пак "демократ". Г-н Туск, ако искате го разберете, ако искате - недейте, но истината е, че Борисов не е никакъв демократ, не е държавник, а е най-елементарен пладнешки крадец на едро. На вас последното ви харесва, защото изглежда, че и за вас има дял от откраднатото от целия български народ и от всички други европейски народи.
  • 29 Реалист

    37 5 Отговор

    До коментар #11 от "Karosel":

    Още ли има слабоумни и, които вярват , че бюлетините в Костинброд и шкафчето са лъжа !?!?
    Всичко е истина, ако имахме независими и работещи правораздавателни органи. Факт !
  • 30 Последния Софиянец

    28 5 Отговор
    Ако успеем да го хванем Бацето тогава ще види Туск Какво е беда.

    Коментиран от #33, #81

  • 31 Българка🙈🙈🙈🙈

    3 26 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    От ромалеско произход 🤣🤣🤣. По голям ПЛАТЕН ТРОЛ ОТ ТЕБ ИМА ЛИ???

    Коментиран от #36

  • 32 Ван дер Любе

    30 3 Отговор
    Туск не може да каже, аз покрепях един престъпник и мафиот, но грешките на Борисов са точно това. Личният живот на Борисов не е интересен, но това, че е разпоредил да не се записва кой влиза при него в Бояна, означава, че са влизали доста съмнителни хора. На практика Бояна се е превърнала в сборище на престъпни групи, които внасят и изнасят злато, пачки и Борисов им ги пази.
  • 33 Троли

    4 25 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    Троли за това ти плащат. Божков превежда еврото. Бъди по активен.

    Коментиран от #35

  • 34 Дельо Хайдутин

    26 5 Отговор
    Представете си Меркел да се скрие три месеца в Баварския лес,а Райхстага да е окупиран от протестиращи и полицията и тя да излезе на протест и да твърди после че няма нищо и Меркел е демократка.
  • 35 Последния Софиянец

    24 6 Отговор

    До коментар #33 от "Троли":

    Бацето си заминава!Повече пари няма да има за тебе.

    Коментиран от #40

  • 36 Българка

    17 3 Отговор

    До коментар #31 от "Българка🙈🙈🙈🙈":

    Невъзпитан троле, ако може без обиди и то на етническа основа.
  • 37 Божков

    4 21 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Плащането ми не е да драскаш коментари. Отиваш на протестите веднага.
  • 38 9452

    26 4 Отговор
    Защо Туск не си прибере ББ при себе си?
  • 39 Анализаторр

    31 6 Отговор
    Допуснал грешки в личния си живот? Хахахахаха. На спинкането до шкафче пълно с няколко милиона в едри копюри, с пистолет до главата, най–вероятно след яко мандръцане вече грешка ли му викат? Абе като вкарахте Боко в ЕНП не го ли проучихте? Бодигард на Тато, охранител на ЛУКОЙЛ, близък до СИК, класически профил на мутра от 90те. Или ЕНП сте същите?
  • 40 Софиянецо

    5 15 Отговор

    До коментар #35 от "Последния Софиянец":

    Тук ли са 25 ресторанта. Аре скрий се бизнесмен работи в областта на факти.
  • 41 9452

    28 4 Отговор
    Туск как очаква борба с корупцията в Бг, след като шкафчето даже не е разследвано?
    Туск знае ли, че в Бг се разследва най- дребната кражба за 5-10 лв, издават се присъди, съсипват се човешки съдби за най- дребното нещо, а пачките и кюлчетата не се разследват. Това ли са "добри намерения" според Туск?
  • 42 ТУСК Е ПРАВ,..за ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ

    11 17 Отговор
    ПРЕСТЪПНИЦИ, ОЛИГАРСИ, АЙДУ'ЦИ, ПРИВАТИЗАТОРИ, КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ, ФАТМАЦИ,ДОНОСНИЦИ ,СОРО'СПИИ И РУС'ОР'ОБИ-ШПИОНИ..... СЪД И....ДОЖИВОТ
  • 43 Оставка

    27 7 Отговор
    Другарю Туск,борисов може да се прави на ДЕМОКРАТ, но всъщност е престъпник !!! Мястото на престъпниците е в затовра ! що за мерзавци сте вие.
  • 44 коментатор

    23 6 Отговор
    ТУСК КАТО ТОЛКОВА МНОГО ВЯРВА НА БОЙКО, ДА СИ ГО ВЗЕМЕ ЗА ЛИЧЕН АСИСТЕНТ. ЩЕ МУ Е МНОГО ПОЛЕЗЕН С ВИСОКИЯ СИ
    ,, ИНТЕЛЕКТ" С ГОЛЕМИТЕ СИ ,, ПОЗНАНИЯ"- В ОБЛАСТА НА ПСУВНИТЕ, ЕЗИЦИТЕ И ЧАЛГАТА . И ТУСК НЕ ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ БОЙКО Е ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛЪЖЕЦ? СПРАВКА, ДА ПОПИТА ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН. НЕ ТАЗИ СТАТИЯ ИСКРЕНО МЕ РАЗВЕСЕЛИ. НО ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО, АКО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА ПЛАЧЕВНО.

    Коментиран от #75

  • 45 9452

    21 3 Отговор
    Мен, ако ме подпукат органите или обществеността, на чие рамо да отида да поплача?
    Ако в моя шкаф открият пачки и кюлчета, Туск ще ме защити ли?
    Правораздавателните органи ще си замълчат ли, ако се оплача на Туск или Вебер? ТАКА ЛИ СЕ БОРИ КОРУПЦИЯТА???
  • 46 МАЧКААААЙ БАЦЕ,.. МАЧКАЙ ТАА

    6 33 Отговор
    КОМУНЯГО-СОРО'СПИЙСКА АЙ'ДУШКА ПАС'МИНА,...НИКАКВА МИЛОСТ.... ДО КРАК!!!
    ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И СВЕТА СМЕ С ТЕБ!!!
    4-ят МАНДАТ Е...ТВОЙ!!!!

    Коментиран от #49

  • 47 ПСР

    23 5 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Пак ще Ви напиша-харесвам и уважавам коментарите Ви.
    Но,изобщо не подкрепям ЕНП,Туск,Вебер и всичките им производни.
    Мазна,неконкретна позиция.Абсолютно противоречаща с"принципите"на ЕС.БиБитко,да спрятал,борбЪ с корупцията....е,нЕма такъв смЕх!Партийни врътки,лобизъм,дълбока нечестност!
    Ако,Туск,Меркел,фон Лайен,Вебер бяха истински,принципни евро-демократи,отдавна трябваше категорично и практически да се разграничат от ББ.Има си и начини.Лично за мен-безобразие и отвратен съм.

    Коментиран от #51, #56

  • 48 9452

    22 4 Отговор
    Туск снизходителност за ББ ли проси?
    Снизходителност за съсипана икономика, най- беден народ, Кражби на евросубсидии, разпределяне на обществени поръчки сред наши фирми, най- ниска МРЗ, най- ниски пенсии, съсипани образование, здравеопазване, социална система, източен бюджет и това цели 11 год.... и народът да е снизходителен към пачките, кюлчетата, имотите в Барселона, докато органите налагат репресии над хората за най- нищожното деяние??? И се издават най- тежки присъди за незначителни неща.
    Туск знае ли, че ББ няма да се промени?
  • 49 Дельо Хайдутин

    14 7 Отговор

    До коментар #46 от "МАЧКААААЙ БАЦЕ,.. МАЧКАЙ ТАА":

    Вземи си лекарствата и си легай!
  • 50 Искрен

    19 5 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    ЕНП и Държавният департамент на САЩ отсвириха Борисов,на ред е Путин!

    Коментиран от #53, #60

  • 51 Българка

    22 5 Отговор

    До коментар #47 от "ПСР":

    Така е отвращението от ЕНП е много голямо, но за съжаление паричните потоци с наши пари явно текат редовно

    Коментиран от #54, #58

  • 52 9452

    21 5 Отговор
    Туск да не би да очаква да сме снизходителни?
    Може снизхождение веднъж, два пъти, три пъти, но 11 год. снизхождение за бедност и геноцид над нас, докато ГЕРБ богатеят чрез корупция, нормално ли е?
    Човек, който живее чрез корупция, не може да бори корупцията.
    Туск и Вебер показаха истинското си лице.
    Да си прибират ББ и да си му пълнят шкафчето там.
  • 53 9452

    16 7 Отговор

    До коментар #50 от "Искрен":

    Не са го отсвирили. Не виждаш ли, че го крепят? И го обърнали на мелодрама, 2 реда сълзи, 2 реда сополи, като във сапунен сериал.
    Туск и Вебер искат ББ да спечели изборите на пролет.
  • 54 Ма българко

    5 16 Отговор

    До коментар #51 от "Българка":

    Мила, родна българко що си толкоз проста 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️вземи изчисти, манжичка направи. Що за жена си ти?
  • 55 5849

    16 5 Отговор
    Прочетохте ли статията?

    Публикувано във факти.бг: Издателят на ''Биволъ'' със смразяващ разказ за репресията срещу медията и него

    Баце мачка всичко наред !

    Коментиран от #63

  • 56 Йон

    3 8 Отговор

    До коментар #47 от "ПСР":

    Ти май жената романа сваляш. Виж дуел ще има с теб и ГРАД КОЗЛОДУЙ.
  • 57 Герпобедавинаги

    4 14 Отговор
    Да , една прекрасна госпожа пъхна в жартиерите си кюлчетата злато а в сутиена си 20 пачки с 500-еврови банкноти и след като изтощи Бойко ги сложи в нощното му шкафче и нащрака снимките..Бойко ги разкри...ПОБЕДА
  • 58 ПСР

    22 5 Отговор

    До коментар #51 от "Българка":

    С много голяма сигурност.Огромни пари се наляха и се наливат-уви,отиват в едни шкафчета,на "Бокоизбрани"хора.Ако поне на 80%,се усвояваха за доброто на България,положението щеше да е съвсем различно.
    Разбирате ли,кое ме прави бесен?Пределно видно и ясно е,че този тип е корумпиран,алчен,прост,себичен и краде неистово.Но,те имали надежда....да се поправи ли,що ли?!"Демократ"бил,е тука вече падам от смЕх,ама много тъжен смЕх!Те ли не знаят,с кого ТОЧНО си имат работа?!С каква клиентела,с какви типове и типеси?!Адски жалко,тъжно,гротеска.Поздрави!

    Коментиран от #61

  • 59 КАП

    10 3 Отговор
    “Aз cъм изяcнил кaк кoвaрнo, нeгoвитe хoрa, нaй-близкoтo му oбкръжeниe, пo eдин мнoгo eлeмeнтaрeн нaчин, c eднa мнoгo прeкрacнa гocпoжa, дoйдe и нaщрaкa в мoe oтcъcтвиe вcичкитe тeзи рaбoти. Нaпрaвихa гo пo пeрфeктeн нaчин”, кaзa тoгaвa Бoриcoв.
    КАК ТАКА ПЪРВО: "...по един много елементарен начин", пък накрая на изказването му: "Направиха го по перфектен начин." КОЕ ОТ ДВЕТЕ ТВЪРДЕНИЯ Е ВЯРНО?

    Коментиран от #65

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ходи

    2 12 Отговор

    До коментар #58 от "ПСР":

    Си пий хапчета дърт 🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏

    Коментиран от #62

  • 62 ПСР

    7 3 Отговор

    До коментар #61 от "Ходи":

    А ти,Оди си направи една клизма.

    Коментиран от #66

  • 63 9452

    15 4 Отговор

    До коментар #55 от "5849":

    Мачка наред, прав си. И пратиха НАП срещу Диков, Кулезич и Береану.
    А Туска се умилява пред ББ, сякаш е юноша невинен.
  • 64 Българина

    16 4 Отговор
    Има првдвид личния живот в Барселона..... Всички знаят че е бандит и 11 г го подкрепят, особено сащ и турция. Господ да ги накаже всичките

    Коментиран от #67

  • 65 оня с коня

    3 11 Отговор

    До коментар #59 от "КАП":

    И ЗАПОМНИ,а ако не помниш - запиши си:ВИНАГИ Елементарните и Простички Рушения са ПЕРФЕКТНИ,защото просто няма как да сбъркаш с Изпълненията им!
  • 66 Ходи

    1 7 Отговор

    До коментар #62 от "ПСР":

    Що да не си гладен 🐏🐏🐏
  • 67 Дааа

    3 5 Отговор

    До коментар #64 от "Българина":

    Той господ от теб ще започне.
  • 68 jyusix

    13 3 Отговор
    да така е ама защо ли не му поиска оставката. (двуличник)
  • 69 Мегз

    19 5 Отговор
    ЕС са същата мафия като у нас. Те взаимно се подкрепят. Докато сме в еврогейския съюз така ще е. Во и той няма да е вечен САЩ ще го унищожат преди те да се разпаднат.

    Коментиран от #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 no name no face no number

    14 3 Отговор

    До коментар #9 от "Българка":

    Обяснил му е всичко на чужд езок ,но после е имал мускулна тресла на ръцете :)))
  • 72 no name no face no number

    9 1 Отговор

    До коментар #69 от "Мегз":

    Ееее най накрая още някой да открие топлата вода и по голяма даже
  • 73 Холцен

    16 4 Отговор
    Какво да добавя тук? Вижда се, без платените на Вожда слуги, че на мислещите и умни българи всичко е ясно. Не става дума за грешки, много мазно Туск прикрива престъпленията на този необразован, безкрайно нагъл и продажен примат. Плакал му на рамото, представяте ли си колко е уплашен? Когато нагло обиждаше българите, унижаваше ги и се присмиваше, когато цели 11 години ги ограбваше, Туск къде беше? Не е знаел, хайде бе!!! Имал грешки, не, тежки престъпления против З Българския народ. Задължително затвор
    поне 20 години и пълна конфискация на пари и имущество. Десетки милиярди е укрил в различни държави за които САЩ знаят и ще му ги вземат след като му бият шута.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 в задния

    1 3 Отговор

    До коментар #44 от "коментатор":

    Сложи си коментара в задния джоб.
  • 76 ПиПи

    12 4 Отговор
    Туск, заиграеш ли се с Тиквун си изгорял по всички параграфи. Няма да се усетиш от къде ще ти дойде. Подкрепяш ли мафията в България, значи и ти си в тестото!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Maris

    5 4 Отговор
    Килия 216 , втори етаж южното крило при бай Ставри , строг но справедлив!!
  • 79 Герпобедавинаги

    6 4 Отговор
    Аз съм животновъд и вярваме само на Бойко

    Коментиран от #95

  • 80 ПЕНКО

    5 5 Отговор
    ТУСК Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЕДНА НАДУПЕНА И ТОЛЕРИРАНА / ЗАРАДИ АНТИРУСКОТО СИ ПРОЯВЛЕНИЕ / НАЦИЯ - КОЯТО НЕ ЗНАЕ НА КЪДЕ ДА ВЪРВИ !!!!! ДА ЗАБРАНИШ АБОРТИТЕ Е СУПЕР ГАДОСТ - ЗАСЛУЖЕНА ЗА КАТОЛИЦИЦИТЕ ПОЛЯЦИ - НАДУПЛЯЦИ КЪМ САЩ !!!!!!!!!!
  • 81 ЕЙ хитрец

    2 5 Отговор

    До коментар #30 от "Последния Софиянец":

    до вчера държеше оня от Дондурков2...Сега Баце искаш да хванеш...ненаситна палавница...
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Гост.

    2 2 Отговор
    Вирус има, но не е толкова страшно. Не нужно е да не се събираме. Затворени в затвора у дома, вируса са депутатите
  • 84 Гост.

    0 3 Отговор
    Вирус има, но не е толкова страшно. Не нужно е, да не се събираме. Затворени в затвора у дома, вируса са депутатите... Политическо некоректно, събота за бсп, неделя за герб
  • 85 Васил

    4 2 Отговор
    Ще прати някое чекмедже на Туск.
  • 86 ПИТАМ

    6 2 Отговор
    ОТ КОГА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ МУТРИ-ПРЕСТЪПНИЦИ В ЕС ИМ КАЗВАТ ГРЕШКИ? ПИТАМ?

    Коментиран от #96

  • 87 Така ли е

    6 2 Отговор
    Не му се сърдете, човека е за психиатър, щом на престъпленията на мутрата казва грешки, значи е за хоспитализация.
  • 88 АМАН

    6 2 Отговор
    Туск, иди и се лекувай!

    Не е борисов с неговите престъпления в беда, а българският народ заради Борисов е в беда!
    Разбра ли Туск, защо трябва да се лекуваш?
  • 89 оня с коня

    2 8 Отговор
    И обясняваха РАЗПАЛЕНО тука едни Русофили как Европа и Америка са възмутени от Борисов и ДОРИ вече са му намерили Заместник.Пъкто ТРАДИЦИОННО - Точно обратното - гласуват му ПЪЛНАТА СИ ПОДКРЕПА!И ще попитам Протестиращите Шматки:КАКВО ПОСТИГНАХТЕ за цели 108 дена,освен че смукахте Бира като Смоци,Дрогирахте се и се търкаляхте като рязани турци из палатките?И нека да сме наясно с Факта ЗАЩО Протестите ДРАСТИЧНО останаха без Участници - това не се дължи на Проливните дъждове и Наближаващата зима, а на Реалността че ПАРИТЕ ЗА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СЕКНАХА и в момента за разпределят само на "Най-нашите хора"!

    Коментиран от #91

  • 90 аз съм Веска

    2 1 Отговор
    А , в беда е...ИМАЛ ЦЕЛИ 3 РИЗИ .АЗ НЯМАМ НИТО ЕДНА ...
    НЕ СМЕ БЛИЗКИ , ЗА ДА ЧАКАМ ЕДНА .
    БЪЗИКАТ СТРЕСА МУ , С ГЛАГОЛНАТА ФОРМА .
  • 91 504

    1 2 Отговор

    До коментар #89 от "оня с коня":

    Дължи се на пандемията . Все пак хората се разумни и знаят , че вече става опасно!

    Коментиран от #93

  • 92 2020

    4 1 Отговор
    Лицемерие,характерно за корумпираните евродепутати.ЕНП е изградена от депутати,които са се настанили на хранилка и поилка.Бойко Борисов е подкрепен от същите корумпирани типове в ЕНП ,каквито са Герб и българските депутати.Колкото за сащ-те не могат себе си да ръководят/двама дядовци се борят за кокала/,а корупцията ,полицейщината, мързеливи негри ,секти /много опасни-20 на брой/това официално се признава/,убийства наркомания педофилия.Сащ нямат думата.За съжаление Б. Борисов изтъргува България с народа за 8 счупени F-16,плати предварително,прие американски бази на 3-те военни летища, ще купуваме вредния за здравето шистов газ.Всичко това за да бъде още 2 месеца на власт.
  • 93 оня с коня

    2 1 Отговор

    До коментар #91 от "504":

    Мдааа..."На кривата ракета Космоса й пречи".
  • 94 ПАРАЗИТИ

    4 1 Отговор
    ЩО СА БЕЗ МАСКИ ТИЯ ДВАМАТА ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ ?
  • 95 no name no face no number

    2 1 Отговор

    До коментар #79 от "Герпобедавинаги":

    Не те знам какъв си ама евалата фланелката си я поставил на правилното място, такива са му феновете :))))
  • 96 ОТГОВАРЯМ

    5 1 Отговор

    До коментар #86 от "ПИТАМ":

    Доналд Туск Председател на ЕНП е обвинен в измами с ДДС и го разследват. Мисля да е ясно?
  • 97 ТОЛКОВА Е ПРОС

    0 1 Отговор
    Мицoтaкиc e зaвършил Хaрвaрд, a нaшият – милициoнeрcкoтo
    Бaйгaньoвци нe мoгaт дa рaзбeрaт, чe прeмиeрът им дa кoзирувa, дa тупa пo рaмoтo и дa ce прeгръщa c Мeркeл нe e кaчecтвo
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.