ФАКТИ.БГ

Борисов и Кунчев лъжат, властта наглее, няма бонуси, а хората умират

Хората умират - едни от лечението, други от липса на такова

Публикувана: 28 Ноември, 2020 10:00
146 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 37239
Борисов и Кунчев лъжат, властта наглее, няма бонуси, а хората умират
Снимка: БГНЕС
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 250 гласа.
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

За случващото се в здравната система в България е крайно наложително да бъде предизвикан международен отзвук и да бъде привлечено вниманието на европейските и международните институции и медии, здравни и правозащитни организации. Журналисти, общественици и опозиционните партии - в/извън парламента - да пишат, да уведомят, да посочат данните и фактите - как управляващите от ГЕРБ и ОП се справят, или по-точно не се справя с пандемията от COVID-19 в България.

Хората умират - едни от лечението, други от липса на такова. Хаосът в държавата е огромен.

Няма бонуси за медиците на първа линия. Няма достатъчно кислород. Няма предпазни средства. Липсва и хуманност. Няма здравословна политика. Здравеопазването бе превърнато в търгашество и търговия, които сега излизат солено на всички ни - и на лекари и медсестри, санитари, и на пациентите.

Хората умират. Дали умират повече от лечение или липса на такова - на кой му пука?! Хората умират от неадекватността на властта, от 11-те години на ГЕРБ и Бойко Борисов в изпълнителната власт, от кражбите, от източването на НЗОК, от корупцията, от липсата на кардинална реформа в здравеопазването, с която да се доближим до европейското.

Даниела Дариткова от ГЕРБ, за нещастие и педиатър, снове днес от БНТ: "Сега не му е времето да сочим с пръст и да търсим виновници". А какво да правим, госпожа?! Да ви помажем със златни кюлчета и пачки с по 500 евро от чекмеджето на Борисов за това, че сте прости, крадливи, алчни и некадърни ли? А кой е виновен, че новата болница за COVID в Пловдив, която премиерът ти Борисов с кмета на града рекламираха във видео клип от стълбите на частна болница (в която бе настанен Здравко Димитров), не може да функционира? КОЙ?

За сведение, "пловдивската МБАЛ "Св. Мина", определена като COVID болница, не може да функционира по новото си предназначение, тъй като не е оборудвана със съответната апаратура и техника. Екипът на "Св. Мина" е поискал от правителството да осигури необходимите средства за оборудване, но отговор няма. И пари няма. Иначе, премиерът-Шут и министрите му разправят, че всичко е наред. Наред е, разбира се. Има пари за несъществуващи самолети, за кораби втора употреба, за нови коли на администрацията за 700 хил. лв. Има пари и за бонуси на чиновниците. Ще им увеличат и заплатите с 30%. Някои ще получат и 13-та заплата. И така нататък..", коментира журналистът Любо Кольовски.

Кунчев, защо лъжеш?

Главният здравен държавен инспектор Ангел Кунчев си позволи публично да излъже, че в "Пирогов" се търсят 80 санитари, заплатата е 3000 лева, но няма желаещи. Фактите, обаче, говорят друго. Адвокат Грета Ганева, която се лекува в "Пирогов" в момента, коментира: "Голяма веселба пада в "Пирогов" след вчерашното "инфо", че се търсели санитари срещу 3000 лв. заплата. Те нямат 700 и ония допълнителните не са ги видели... кви 3000, бе Кунчев?!".

Журналистката Зоя Деанова също изобличава лъжата и иска оставка: "Доц. д-р Кунчев, главен републикански здравен инспектор, член на националния епидемичен щаб, да подаде незабавно ОСТАВКА! При направена справка в сайта на "Пирогов" се оказва, че има само три вакантни места за санитари, а не 80. Възнаграждение не е посочено, но обявените от доцента 3000 лева са нереални и неверни. Д-р Кунчев или ходи пиян по телевизиите, или безочно лъже. И двете причини сами по себе си са достатъчни за ОСТАВКА!

Отказвам да изпълнявам решения и указания на щаб, в който работят пияници и лъжци. По римското право, което е валидно до днес, който лъже за едно, лъже за всичко. Хора, тази изцепка на доц. Кунчев не е невинен повод да остроумничим във Фейса. Това е престъпно отношение към здравето и живота на гражданите.".

Борисов също лъже!

Няма ги ония допълнителни 1000 лева за медиците на първа линия в борбата с COVID-19, които обеща. Медицинска сестра от общинската МБАЛ-Поморие публикува нейния, както и на своя колежка месечен фиш за възнаграждение на труда. В допълнение към тях написа: "Дойде време за заветните заплати. В COVID-отделението и в операционната положението е следното. Това не ни демотивира...обижда ни...и ни огорчи".

Къде отиват парите на данъкоплатците, които властта раздава. И на кого ги разпределя?!

Живеем в лъжа, в илюзорен свят между джипката, болницата, живота и смъртта. Борисов и управлението му ги създаде. Време е да се върнем в реалността и да го изхвърлим от властта.

България и българите заслужават повече!

Борисов и Кунчев лъжат, властта наглее, няма бонуси, а хората умират

София / България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 250 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор.
Жоро
2 Отговор
Комунистите ли искате да ни управляват.Бойко няма алтернатива.Пак ГЕРБ ще спечели.

Коментиран от #10, #20, #33, #67, #90, #103, #109, #111, #113, #115, #121, #134


Оценка:
-657 +74

Верно ли
3 Отговор

До коментар #1 от "Браво на":


Това ще да е някакъв стокхолмски синдром, а? Бегай да се лекуваш!

Коментиран от #9


Оценка:
-27 +349

Боко наглия
4 Отговор
Планът Тулуп - Преди изборите да оцелее и да се отсее основно "дорият матрял" !

Оценка:
-26 +244

будале нема
5 Отговор
Че кой се е вързал на приказките им , приказки на крадци и некадърници . Какво друго да правят , те го не могат , освен да бият тъпана колко са успешни.

Оценка:
-27 +335

Долу вкоренилия се престъпник
6 Отговор
За да я има България.

Оценка:
-20 +278

324
7 Отговор
Стига с този международен и европейски отзвук! На кого му пука какво става с хората? Никой от европейските институции не се интересува за живота на собствените си народи, а само за "чекмеджета та" да са пълни. Абсолютна глупост е да се разчита, че някой ще се трогне от съдбата на българите. Ей не разбрахте ли лицемерието им? След като мед лица траят, роднините на болните и умрели траят какво очаквате? Отзвук?

Коментиран от #11


Оценка:
-19 +303

мислещ
8 Отговор
Ето това е истината - умират от "лечение" (Някои като се хвърлят от прозореца на болницата), а други от липса на такова (За каквато и да било болест). От тук нататък статистиките нямат абсолютно никаква стойност.

Оценка:
-19 +236

Плащай данъци
9 Отговор

До коментар #3 от "Верно ли":


за високите заплати на чиновниците без да разсъждаваш.

Коментиран от #104


Оценка:
-32 +96

10
Този коментар е премахнат от модератор.
11
Този коментар е премахнат от модератор.
Българка
12 Отговор
Дaниeлa Дaриткoвa oт ГEРБ, зa нeщacтиe и пeдиaтър, cнoвe днec oт БНТ: "Ceгa нe му e врeмeтo дa coчим c пръcт и дa търcим винoвници". A кaквo дa прaвим, гocпoжa?! Дa ви пoмaжeм cъc злaтни кюлчeтa и пaчки c пo 500 eврo oт чeкмeджeтo нa Бoриcoв зa тoвa, чe cтe прocти, крaдливи, aлчни и нeкaдърни ли? A кoй e винoвeн, чe нoвaтa бoлницa зa СОVID в Плoвдив, кoятo прeмиeрът ти Бoриcoв c кмeтa нa грaдa рeклaмирaхa във видeo клип oт cтълбитe нa чacтнa бoлницa (в кoятo бe нacтaнeн Здрaвкo Димитрoв), нe мoжe дa функциoнирa? КOЙ?"
Оставки веднага, предсрочни избори! Съд и затвор на потисниците от мафията!

Коментиран от #88


Оценка:
-22 +232

Българка
13 Отговор
Мафията работи с основните лостове- кражби, лъжа, насилие
Оставки!

Оценка:
-15 +215

Мда
14 Отговор
Тези всичките наглеци лъжат и правят каквото им скимне, на гърба на народа, защото никой не им търси отговорност! Тиквен раздава пари както му скимне без никаква съгласуваност с парламента, пари които никой не знае къде отиват. Постоянно ни лъжат и ни вменяват вина за собствената си некадърност и слепият народ продължава да им вярва и да ги търпи.

Оценка:
-13 +206

15
Този коментар е премахнат от модератор.
123
16 Отговор
Пари има достатъчно в здравната каса,но явно фонд работна заплата за здравни кадри трябва да бъде изкаран от влиянието и желанията на месните управители на здравни заведения. Фонда работна заплата да бъде администриран от МНЗ или друга агенция.Като парите за ниско и средно ниво лекуващ магически изчезват и те получават трохи. Но опредлени лекарски персони и упраители получават стотици хиляди и милиони месечно работни заплати

Оценка:
-8 +147

17
Този коментар е премахнат от модератор.
18
Този коментар е премахнат от модератор.
Другарите
19 Отговор
безродници на снимката са за 1000 години затвор ! А иначе - лъжата и кражбата винаги вървят ръка за ръка !

Оценка:
-10 +144

20
Този коментар е премахнат от модератор.
!!!?
21 Отговор
Мутафчийски каза още пролетта, че яко ще се мре, а Бабикяните на Фигуранта и Зайчарника вилняха цяло лято та разнесоха вируса из цялата страна, гонриха ритуално маски, но сега същите реват, че "няма бонуси, а хората мрат" !!!?

Коментиран от #92, #93


Оценка:
-199 +41

22
Този коментар е премахнат от модератор.
Просто
23 Отговор
Управляващите лъжат за размера на проблема.Всичко е тотално трагично. Тестове не се правя и то умишлено. Заразените са в пъти повече. Болните са оставени, ако го преживеят, преживеят. Ако се усложнят и случайно имат късмета изобщо да стигнат до медицинска помощ може и да бъдат тествани и да влезнат в бройките на статистиката с ковид. Инак са просто починали.
Общата смъртност от всичко за 44 седмица е 30% повече отколко е била през последните 5 години за тази седмица това са 600 човека повече. За 45 седмица е 40% по-голяма т.е са починали с 1000 човека в повече спрямо предходните 5 години. За 46 седмица увеличението е повече от 80% това са около 1750 повече починали спрямо тези през предходните 5 години. А 47 седмица може би увеличеното ще бъде 100%.
Честит законен геноцид на всички

Коментиран от #83


Оценка:
-18 +117

ЧОКИ
24 Отговор
ИДИОТИ НАРОДА УМИРА А ТЕ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА И ТО ДОБРЕ

Оценка:
-14 +141

!!!?
25 Отговор
"Няма страшно, вирус няма" !!!?

Коментиран от #48, #58


Оценка:
-78 +31

ТЛЪСТ ЛЪЖЕЦ
26 Отговор
АКО НЕ ЛЪЖЕ, ЩЕ ЛИ ДА Е НА ВЛАСТ, ПА И ЧЕКМЕДЖЕТО С ....ЧЕСТНОСТ , ....НЕ СЕ ПЪЛНИ !!!!

Оценка:
-14 +121

пенсионер
27 Отговор
Човек не може да избира родителите си и родината си. Но може и трябва да се бори за по добър живот. Всички виждаме , че ножът е опрял до кокала. Не може само за това , че нямало друга алтернатива между ГЕРБ и БСП да търпим дебелоочието и дерибейството на сегашното управление , на 66 съм , но за първи път виждам такова бездействие и безхаберие от страна на хора избрани да ръководят държавата. За тях облагите и личното благоденствие са над всичко. Не съм привърженик на БКП , но вярвайте ми по времето на социализма беше по добре.

Оценка:
-17 +167

ТаУмВзе
28 Отговор
ХАГА! СЪД ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО И ГЕНОЦИД! МУТРО ДОЛНА!

Оценка:
-16 +132

29
Този коментар е премахнат от модератор.
Го4о
30 Отговор
Този "информационен сайт ЛИБЕРТА" да не би да е на г-жа Нинова или Радев, та бълва такива лъжи?....
Хората умирали от лечението и от липсата на такова!?!?!? Що за идиотско разсъждение?

Коментиран от #60, #96


Оценка:
-155 +32

По тъп
31 Отговор

До коментар #1 от "Браво на":


От теб няма , заради такива като теб България е в такова положение

Коментиран от #36


Оценка:
-13 +70

ГРАД КОЗЛОДУЙ
32 Отговор
БОРИСОВ мутро
ти си ЧОВЕКОУБИЕЦ

Оценка:
-19 +113

3578
33 Отговор

До коментар #2 от "Жоро":


По добре магаре да ни управлява , ще е в пъти по добре

Коментиран от #53


Оценка:
-16 +107

34
Този коментар е премахнат от модератор.
35
Този коментар е премахнат от модератор.
Добре де
36 Отговор

До коментар #31 от "По тъп":


Щом племето гласува за тиквата, не е ли тъпо?

Оценка:
-18 +93

ГРАД КОЗЛОДУЙ
37 Отговор
мутри убийци

Оценка:
-16 +70

38
Този коментар е премахнат от модератор.
Политолог
39 Отговор
Колко лесно се манипулират зомбитата с подобни нагласени пасквилчета...

Оценка:
-25 +45

40
Този коментар е премахнат от модератор.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
41 Отговор
герб вие сте жестоки ХОРА

Оценка:
-22 +76

Чудомир
42 Отговор
А бе то си личи по протестиращите, кой лъже, май единствено мафията организирала протеста и купила журналисти лъжат!

Оценка:
-72 +28

ГРАД КОЗЛОДУЙ
43 Отговор
БОЙКОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
МУТРОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
ти не си ЧОВЕК ти мразиш НАРОДА

Коментиран от #44


Оценка:
-22 +79

Цветеслава Гълъбова
44 Отговор

До коментар #43 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":


Ти защо не спиш, сладурче...? Моля те изпий тези бонбончета....

Коментиран от #52


Оценка:
-20 +26

Гост
45 Отговор
Нали знаете какво правят в Китай с такиеа политици като наще? Явно и тук така трябва!!!!

Оценка:
-10 +73

Изглежда
46 Отговор
В територията Тиквостан реални са само пачките и кюлчетата в чекмеджето на мутрата. Всичко останало е пунта мара и хартиени самолетчета.

Коментиран от #54


Оценка:
-12 +81

47
Този коментар е премахнат от модератор.
48
Този коментар е премахнат от модератор.
анонимен
49 Отговор
И сега ни управляват отявлени комунисти Боко Тиквата, Г-н Била Торбичка и т.н.......

Коментиран от #84


Оценка:
-10 +71

Жоро
50 Отговор

До коментар #10 от "гербераст зад всеки храст":


Аз си знам за кой ще гласувам.Друтите не ме интересуват.Ти за дългия палячо си гласувай.

Оценка:
-45 +12

Жоро
51 Отговор

До коментар #20 от "Неутрален":


Да се обзаложим че хиляди за Бойко ще гласуват.Да бъдем реалисти.

Коментиран от #65, #97


Оценка:
-69 +25

ГРАД КОЗЛОДУЙ
52 Отговор

До коментар #44 от "Цветеслава Гълъбова":


чупка оставка мутри вън

Оценка:
-14 +53

Жоро
53 Отговор

До коментар #33 от "3578":


То само мулета и катъри в парламента.

Оценка:
-7 +43

ИЗБОРИТЕ...КОШМАРА НА БСП
54 Отговор

До коментар #46 от "Изглежда":


ЩО БЕ , А ТЕХНОИМПЕКСА НА ДРУГАРКАТА....

Оценка:
-53 +22

55
Този коментар е премахнат от модератор.
ТИКВОЧ ДОЛЕН
56 Отговор
ТО ПЪК КАКВО ДОВЕРИЕ Е ИМАЛО НЯКОГА МЕЖДУ БОЙКО И ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА НЕГОВИТЕ КРАЖБИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЛИ ЛЪЖИ ?

Оценка:
-11 +53

чичо
57 Отговор
Явно тулупите и мисирките не искат да бъдат забравени.Борисов отново е прав-с някои хора,правилни неща не могат да се правят.

Оценка:
-33 +14

Българка
58 Отговор

До коментар #25 от "!!!?":


Тези тримата достойни мъже направиха това, което страхливият и крадлив твой вожд трябваше отдавна да направи. Понесоха негативи, че се оттеглиха от организирането на справесливите протести, но го направиха, за да намалят натиска върху здравната система и с грижа за хората
И ФАКТИ НЕ МИ ТРИЙТЕ ОТНОВО КОМЕНТАРА.

Оценка:
-18 +63

Ван дер Любе
59 Отговор
То не случайно Борисов им се подиграваше през февруари директно в ефир, а сега чрез действията си.

Оценка:
-4 +31

чичо
60 Отговор

До коментар #30 от "Го4о":


А ти от идиоти какво очакваш?

Оценка:
-1 +24

Анонимен
61 Отговор
Не забравяйте кой плаща сметката накрая?
Както и благодарение на кой са богати богатите?

Оценка:
-2 +40

Просветен илюминат
62 Отговор

До коментар #35 от "Манги":


Може да я смени,но не е готов,защото чака и бездейства по този въпрос,за разлика от това,че съдейства на управляващите да се живее в това положение?
Може ли да осъдят народа ако масово спре да служи на тарикатите?
Страхът и чувството на вина спира хората да го направят.

Оценка:
-4 +18

3434
63 Отговор
Много тракате по клавиатурата против ББ, ама на протестите ходят 20-30 души. Оправдавате се 5 месеца с изтърканите опорки- няма кой да го смени, кого предлагате, ще дойдат комунистите...
Какъв европейски отзвук? Нали европейците го назначиха за мин- председател?! Ще пишете отворени яисама, ще пращате видеозаписи, накрая той ще отиде с куфарчетата при Вебер и Туски и ще получи индулгенции.

Коментиран от #64


Оценка:
-32 +29

3434
64 Отговор

До коментар #63 от "3434":


... Ще пишете отворени ПИСМА...

Оценка:
-1 +2

3434
65 Отговор

До коментар #51 от "Жоро":


Ще гласувате за него, щото всички сте си комунисти, както родителите ви и си искате тоталитаризма.

Оценка:
-30 +11

Шефовете на болниците и чиновниците от
66 Отговор
Здравното министерство са БЯЛАТА. МАФИЯ!!! ТЕ ВЗЕМАТ ГОЛЯМИТЕ ПАРИ ОФИЦИЯЛНО И ПОД МАСАТА, ТЕ СА БЯЛАТА МАФИЯ!!!

Оценка:
-2 +57

Анти комунист
67 Отговор

До коментар #2 от "Жоро":


Комунистите ли искате да ни управляват?този въпрос е върхът на комунистическата наглост, та те ни управляват последните години, с шута комунист, Тиквата Борисов, творение на ДС и нпо Ханс Зайдел на ХСС и ХДС на Меркел, сега когато разбраха какво са извършили, си посипват главите с пепел, децата на комунистите крадяли от еврофондовете, това за тях явно не е от голямо значение, от значение е ,той не е в състояние да ги слушка, по проблема със Сев Македония ,като измислят решение от Германия, той пък ще е на власт, няма проблеми за Германия и САЩ, какви ги върши, важно е да слушаш

Коментиран от #80


Оценка:
-16 +28

68
Този коментар е премахнат от модератор.
Докато
69 Отговор
Не се вкарат в ред диспропорциите в заплатите здравеопазване няма да видим. Оставка на лъжеца Ананиев искам аз!

Оценка:
-4 +28

Хаши
70 Отговор
Да влизаме в парламента, време е че те няма да излязат сами като знаят че има мирни стачки.
Но не разбират че това е доброволен начин от страна на стачкуващите. Има много други варианти да паднат те от власт

Оценка:
-6 +30

Матей
71 Отговор
гЕРБЕРИТЕ СЕ ОЯДОХА,правят пир по време на ковид-подмяна на грип.Трупат пачки,за тях има, бойко няма да ги остави гладни,другите сме в различна категория и не ни броят за хора.

Оценка:
-7 +31

Чоко
72 Отговор
Какво бонуси. Те трябва за двойно работно време да взеюат по две заплати. Само, че на практика взенат по-малко, отколкото са вземали, кофато са си работили в тяхната област!
А как се финансира лечение и преустройство и преоборудване с пътека струваща 1200 лв. Те и в най глупавия хотел за тоя престой ще ви вземат повече само за да спите там?!

Оценка:
-1 +23

73
Този коментар е премахнат от модератор.
74
Този коментар е премахнат от модератор.
Аве Адолф Хайл
75 Отговор
Поредните бръщолевения съшити в някаква червена централка ....... кой ли ви ги чете изобщо .

Оценка:
-24 +6

76
Този коментар е премахнат от модератор.
волен сидеров
77 Отговор
НАПУСНЕТЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО-И ДАВИДИМЕ КАКВО ЩЕ СТОРЯТ УПРАВНИЦИТЕ

Оценка:
-0 +21

78
Този коментар е премахнат от модератор.
79
Този коментар е премахнат от модератор.
Бай Йордан
80 Отговор

До коментар #67 от "Анти комунист":


Ей умнико.Погледни по далеч от носа си.Комунист не е обидна дума.А тези които ни управляваха и управляват сега чрез децата си са друга бира.

Оценка:
-8 +23

81
Този коментар е премахнат от модератор.
Иво
82 Отговор

До коментар #22 от "Племето":


Забравяш и другите години.Не са само последните десет.Какво беше 96-97г?Кой беше тогава на власт?Кой окраде банките?Отговори си на тези въпроси и тогава коментирай.

Коментиран от #100


Оценка:
-16 +13

И аз да кажа
83 Отговор

До коментар #23 от "Просто":


Е нали досега се ревеше, че няма увеличение на смъртността, ерго ко-вида не е по- смъртоносен от обичайните грипове. Нова опорка ли ви спуснаха?

Оценка:
-9 +9

84
Този коментар е премахнат от модератор.
Гроб
85 Отговор
Съжалявам че го казвам но българина е много прост човек,лицемерен,нагагаждач,близач, човек без достойнство, ако не беше така нямаше да позволим да стане това което е трудно да асимилира очите ни,хора,имайте малко достойнство, изправите се,не бъдете мишоци, всеки ближе задника на поредния некадърник,натресоха ни шофъори и охранители и вие им се кланяте на разни пиклъовци,изправите се,децата ни гледат!

Оценка:
-7 +37

86
Този коментар е премахнат от модератор.
87
Този коментар е премахнат от модератор.
Иван Николов
88 Отговор

До коментар #12 от "Българка":


Може ли да има толкова прости хора пари се слагат в банка а не в чекмедже

Коментиран от #110


Оценка:
-5 +12

Клавдий
89 Отговор
Господа управляващи.Аз най много се борих със зъби и нокти за вас.Вярвах ви,но вие се подигравате с нас.Вие не просто трябва да си отивате.Вие трябва да лежите в затвора.Вдички до един.И лъжеца Кунчев.И особено министъа на здравеопазването,който нагло лъже колко е важен човешкия живот.Разболях се и 112 отказа да дойде.И в Се.Мина,не ме приеха.Изкашлям си дробове в къщи и не мога да мръдна втора седмица.Махайте се.Не ви понасям.

Оценка:
-2 +39

90
Този коментар е премахнат от модератор.
999
91 Отговор
Ще го търсите бай Тошо... бил прост... прост, ама обичаше народа за разлика от тоя тулуп. И хората живееха спокойно... е... нямало банани тогава... яжте си сега бананите и всички други боклуци.

Оценка:
-5 +40

92
Този коментар е премахнат от модератор.
93
Този коментар е премахнат от модератор.
94
Този коментар е премахнат от модератор.
Явор
95 Отговор
Много лъжлива статия! Има бонуси и то благодарение на управлението на Герб, миналата година по това време в държавата имаше над 10 милиарда, а ако ни управляваха крадците от Бсп и Дпс щяхме да сме на минус 10 милиарда и при кризата която по късно дойде сега щяхме да сме с хиляди проценти инфлация с 2-3 евро заплата, реално ББ ни спаси от апокалипсис и масов мор, но кумунетата сега искат милиардите, които пак ББ договори!

Коментиран от #102, #107


Оценка:
-40 +7

popi
96 Отговор

До коментар #30 от "Го4о":


Го4,що за дебил си да казваш на бялото черно ? Ах да, ти си гербераст и мажеш яко филията с мас. И истината не ти отърва.

Оценка:
-5 +19

Не мисля че си прав
97 Отговор

До коментар #51 от "Жоро":


47000 и техните семейства няма да са сред тези гласуващи. Полицаите също не са получили допълнителните 1000лв. всеки месец както обеща Борисов.

Оценка:
-0 +19

98
Този коментар е премахнат от модератор.
99
Този коментар е премахнат от модератор.
Ужасссс!
100 Отговор

До коментар #82 от "Иво":


Тебе чалгата яко е полирала мозъка. Тогава кандидат мафиотите от бившето БКП спретнаха тоя сценарий с банките та да изгре слънце на тяхната улица. И като получиха индулгенции от Запад с голямо настървение захапаха държавата , съсипвайки я начело с преподавателя по политикономика нещастник Костов. А след това тия същите борбата за кокала и лично облагодетестване ги наежи едни срещу други и раздели на рани партийки, които по същество са мафиотски кръгове по интереси. Та спри с чалгата, действаа ти пагубно!

Коментиран от #108


Оценка:
-3 +19

101
Този коментар е премахнат от модератор.
102
Този коментар е премахнат от модератор.
103
Този коментар е премахнат от модератор.
104
Този коментар е премахнат от модератор.
Баро
105 Отговор
на никой нищо не плащам да го надуват

Оценка:
-0 +2

106
Този коментар е премахнат от модератор.
107
Този коментар е премахнат от модератор.
имаш някаква много голяма грешка
108 Отговор

До коментар #100 от "Ужасссс!":


бъркаш Костов с Луканов Костов беше само инструмент главният заподозрян е Луканов да му е майката и да му п на гроба

Оценка:
-9 +3

109
Този коментар е премахнат от модератор.
Баро
110 Отговор

До коментар #88 от "Иван Николов":


Кажи го на вложителите в Първа частна банка И на тия в КТБ

Оценка:
-0 +7

111
Този коментар е премахнат от модератор.
МЛАДЕЖА
112 Отговор
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ АНТИХРИСТА И НЕГОВИТЕ ВЕРНИ КУЧЕТА!!!

Оценка:
-1 +6

113
Този коментар е премахнат от модератор.
От първо лице
114 Отговор
Защо няма медицински персонал? Сега явно се разбра, че има огромен недостиг на кадри! Ами от години една продавачка в някоя например хранителна верига взима заплата два пъти по-висока от медицинско лице! Обидно е! Значи без образование и ценз в магазина отиваш на 1200лв.заплата! Легла в болниците има, но няма кой да гледа пациентите! В повечето болници в едно Ковид отделение на 25 - 30 болни има по две сестри и един реаниматор!!! А тея по хиляда лева са в повечето случаи измама за по медиите. А и бедния българин си вади от джоба пари от как е почнала епидемита да си плаща сам тестовете за Антитела, Антигени, ПиСиари.... Печатници за пари станаха лабораториите... С две думи -и с епидемия и без нея има тотален недостиг на медицински персонал и младите бягат в чужбина.... И няма равен достъп до здравеопазване, защото бедния българин няма пари да си доплаща тази част от леченията, които здравната каса не поема като финансиране. В сектор здравеопазване България се намира на първо място по доплащане в Европа. Тоест българина доплаща около 50%от разходите си за здраве от джоба - лични средства....

Оценка:
-1 +25

Az2020
115 Отговор

До коментар #2 от "Жоро":


Борисов е станал член на БКП още на 18 години. Кой, според теб те управлява в момента??? Ама то незнанието вече е на мода. Справка- гербаджийските калинки

Оценка:
-4 +26

Пенчо
116 Отговор
Марш бе. тлъста мутро. Марш в затвора, завинаги.

Оценка:
-2 +21

ГаньоБанкянски
117 Отговор
Бат Бойко НИКОГА не лъже ! Той е дал по 1000 лева , но те са отишли към неговото шкафче !

Оценка:
-3 +25

Аве Адолф Хайл
118 Отговор
Поредната поръчкова статийка , жалка работа .....

Оценка:
-23 +3

Доктор
119 Отговор
Отчайващо е, вижте как изглеждаме лекари сестри лаборанти като визия , сравнете ни с гладката и отпочинала физиономия на здравния министър дариткова/с малки букви разбира се/и Сие , ние работим въпреки всичко без достатъчно персонал оборудване ....защото има пациенти които са зле и безспомощни а ние виждаме очите им ....това ме може да се опише просто с думи махнете се алчни негодници

Коментиран от #133


Оценка:
-1 +31

мунчо
120 Отговор
отдавна съм казал че този пишман лекар и измислен доцент трябва да е на друго място-знае се кое- а не да плаши хората от екрана с неговите празнословия.Кой кога и защо назначи този човек на този отговорен пост.И с каква заплата бруто-и от двете места.

Оценка:
-1 +23

121
Този коментар е премахнат от модератор.
Мутрите вън!
122 Отговор
ОСТАВКА!

Оценка:
-2 +19

мангър
123 Отговор
Аз отново ще гласувам за ГЕРБ,вие гласувйте за когото искте!!

Оценка:
-22 +4

ОСТАВКА
124 Отговор
Кунчев е феноменален наглец. Още от началото на пандемията през февруари 2010 г. Остави китайците в България да изнесат за Китай почти всички медицински маски от аптечната мрежа - 10-15 милиона маски за 6-8 ст. за маска. След това купувах същите маски за лев, 1.5 лв. ТОЗИ НЕКАДЪРНИК Е ЗА ЗАТВОРА. Проспа лятото, закъсня с противо-епидемиологичните мерки, карантинната служба не работи; маса хора с положителен ПСР-тест не са карантинирани, а още по-малко техните контактни лица. Стига се дотам, че хора с положителен ПСР-тест не са подадени на личните им лекари, в резултат на което не могат да си вземат болничните и трябва да доказват че са били болни... Личните лекари отказват издаването на болнични със стара дата под страх от глоби от НЗОК. Болните без болничен са в параграф 22.

Оценка:
-3 +16

ОСТАВКА
125 Отговор
Кунчев е феноменален наглец. Още от началото на пандемията през февруари 2020 г. Остави китайците в България да изнесат за Китай почти всички медицински маски от аптечната мрежа - 10-15 милиона маски за 6-8 ст. за маска. След това купувах същите маски за лев, 1.5 лв. ТОЗИ НЕКАДЪРНИК Е ЗА ЗАТВОРА. Проспа лятото, закъсня с противо-епидемиологичните мерки, карантинната служба не работи; маса хора с положителен ПСР-тест не са карантинирани, а още по-малко техните контактни лица. Стига се дотам, че хора с положителен ПСР-тест не са подадени на личните им лекари, в резултат на което не могат да си вземат болничните и трябва да доказват че са били болни... Личните лекари отказват издаването на болнични със стара дата под страх от глоби от НЗОК. Болните без болничен са в параграф 22.

Оценка:
-2 +14

126
Този коментар е премахнат от модератор.
Борисов
127 Отговор
ти срам нямаш ли БЕ,Срам нямаш ли бе.Или с главата не си наред да се пъчиш ,че икономиката цъфти,когато сме на първо място по смъртност и бедност.Ти няма ш граници на алчността си,фръцкането си и безочието и пак ,докато не оплюеш президента не можеш да спиш.Много злобен и отмъстителен,както по записите ги гори и наказва,защото не го обичат фи слушат.Смешен си и никой не те пръсне за слива и не ти вярва.Оставка!дано се махнеш ,че ни писна от пиара ти.

Оценка:
-3 +16

гошо
128 Отговор
Тулупът друго не може освен да рекетира,краде и лъже.

Оценка:
-3 +12

Пепи
129 Отговор
И какво излиза сега: май Живков е бил последният държавник на България ?! и, като жалки помияри, ще чакаме Герб да ни сервират новия си екип от "спасители"... или пък "НФ за спасение на България" на Симеонов ? ; може и колегата му, специалист по Македония, да се заеме да я преименува ба "българска", за да я допуснем в ЕС, вместо ние да се махнем от там, докато не са затрили и спомена за дедите ни и заробили за къшей хляб?! Дерзайте, потомци на "славен род"!

Оценка:
-2 +15

Бай Ганьо
130 Отговор
Тези,които ходеха по площади ,баири и разнасяха заразата,като твърдяха ,че няма вирус сега пак някой друг им е виновен.Мутафчийски,като предупреждаваше ,какво ще се случи кому не та та и баламурниците на Галева и другаря Радев го плюеха.Сега реват.

Оценка:
-14 +3

Абв
131 Отговор
ГЕРБ е като рай в сравнение с комунистите. Няма по крадлива паплач от БСП и другарите и от СДС, ДПС, НДСВ. Хубавото е хората помнят и Виденовата зима и пенсиите на Костов. И 5те долара месечна заплата. И Софиянски родата на Божков, дето разпродаде цяла София и заменките му. Цената на централни хали 5000$. А ония дето гориха маските сега реват най много.

Оценка:
-12 +3

Петко
132 Отговор
Вместо бсп, божков и радев да раздават пари на тролове за формиране на общественото мнение, да бяха дали малко за медицината и нещата малко щяха да се подобрят, по малко по малко, капка по капка вир, вир по вир, язовир. Да ама не! Еееех злоба! Злоба комунистическа, ще ги нахапа, нахапа всичките ябълки и ще ги изхвърля........ Е така няма да стане. Ама нали народа е умен!!!!!

Оценка:
-8 +0

До истинските хора
133 Отговор

До коментар #119 от "Доктор":


Огромно уважение, почит и благодарност за вас, българските лекари, сестри, санитарки, шофьори на линейки, на всички, които сте наистина на първа линия в борбата за човешкия живот! Знаем, че ви има и с нищо не може да се заплати човечността и всеотдайността ви! Поклон пред вас и позор за всички, превърнали бедата на бедния българин в източник на печалба! Ние сме безсилни да ви накажем, но вярваме, че там, горе, има Един, който всичко вижда!

Оценка:
-0 +11

134
Този коментар е премахнат от модератор.
Пациент до доктора, 119
135 Отговор
Благодарим, докторе! И ние също виждаме вашите очи, огромната умора, напрежението и благородната решимост да помогнете с цената на всичко, въпреки всичко. Бъдете здрави!

Коментиран от #138


Оценка:
-0 +11

На който трябва
136 Отговор
О, има бонуси, огромни при това, но те не са за обикновените лекари и сестри, стоящи със седмици край леглата на умиращите, те са за участниците в разни бордове, комисии, за "нашите хора", които и без това са с големи заплати и различни привилегии, от които очакваме да ни подкрепят на изборите. Как се нарича това ли? Пир по време на чума!

Оценка:
-0 +11

К. Л. М.
137 Отговор
Оставка на кабинета на Борисов! Герб никога няма да спечелят избори. Това е фашистка партия ограбила, изселила и продала България. Трябва ни ново правителство с 10 депутати. Бог да пази България от злобни и алчни политици!

Оценка:
-0 +5

Сънчо
138 Отговор

До коментар #135 от "Пациент до доктора, 119":


Не ми е ясно къде ги виждате тези неща. Аз като се огледам виждам некомпетентни лекари и нахални пациенти с огромни претенции.
В момента всичко си дойде на мястото. Хората които бяха на мнение че кутия бонбони черноморец е достоино заплащане за лекарския труд са лекувани от лекари които толкова много обичат бонбони черноморец че не повдигат въпроса за пари.
И разбира се винаги вината е в управляващите. И винаги когато има избори българина гласува кой да е виновен за провала а не за някой който ще успее да изрине оборите.

Коментиран от #143, #145


Оценка:
-7 +0

анонима
139 Отговор
тиквена държава

Оценка:
-0 +3

140
Този коментар е премахнат от модератор.
141
Този коментар е премахнат от модератор.
весо
142 Отговор
ГЕРБ са крадливи,както и БСП.Медиците са ни нула/0/.и лекуват с каквото им падне.90% са стари ЕТи подобни,не знаят чужд език,не могат да четат новости и са СЛАБИ МЕДИЦИ.В Израел,Австрия и др.наш лекар се приема за санитар и след 20год.може да се яви на изпит!!!!!Ще се мре ЯКО стези доктори,пази боже.

Коментиран от #144


Оценка:
-2 +0

Гост Гост
143 Отговор

До коментар #138 от "Сънчо":


Къде са некомпетентни лекарите?! В реанимациите и интензивните отделения ли, в операционните или на първа линия?! След по 24 ч. и 36 ч. и 48ч. дежурства! Това е супер наглост и неблагодарност!
Така може да пишеш като влезнеш да погледаш в една реанимация как се работи поне два часа, невеж. Едно общество ако не уважава лекарите, учителите и полицията си е обречено!

Оценка:
-0 +1

Гост
144 Отговор

До коментар #142 от "весо":


Кръгла нула ти е нивото на умствения багаж!!!

Оценка:
-0 +1

Анонимен
145 Отговор

До коментар #138 от "Сънчо":


Пази Боже от такива индивиди!!Срам и позор ,а и е обидно ...

Оценка:
-0 +2

БЪЛГАРЧЕ
146 Отговор
ПП ГЕРБ е създадена чрез МВР с финансиране от немската неправителствена организация Фридрих Еберт.Подробно е обяснено от бившия германски заместник посланник.И така Първата световна война-съюзници на Германия, резултат - НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.Втората световна война-съюзници на Германия - НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.11 годишно управление на партия създадена от Германия - НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА.Крайно време е да спрем да слугуваме на Русия, САЩ, Германия, ЕС и т.н. а само и единствено на националния интерес но за това са необходими топки.Всички българи заедно да изхвърлим от властта поредното продажно правителство.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


ТОП 5