Last news in Fakti

9 Декември, 2020 09:58 22 853 64

Не вярвайте на властта, че вирусът стихва. Властта мами и лъже

  • заразени-
  • коронавирус-
  • covid-19-
  • противоепидемични мерки-
  • николай слатински

Въпреки самохвалството на управляващите нито един, абсолютно НИТО ЕДИН реален показател за разпространението на вируса не ни дава ни най-малко основание да смятаме, че заразата отстъпва

Не вярвайте на властта, че вирусът стихва. Властта мами и лъже - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Статистиката не позволи новите заразени вчера да са 4000.

Но са почти 4000.

Ще се повторя, потретя и почетвъртя – не вярвайте засега на властта и на нейните придворни медии, че вирусът стихва и се спихва!

Властта мами и лъже нас, защото мами и лъже себе си, много ѝ се иска това, в което вярва да е истина. Но тя отдавна страда от когнитивен дисонанс и шизофренично сблъсване между измислената ѝ властова реалност и реалността за нас, обикновените хора. И иска с измама и лъжа да ни накара да повярваме не на очите си, а на заблудите ѝ.

Да не ви казвам как се определя мистичното число – колко души заразявал 1 заразен. Били 1.04, станали 0.97. Това се определя основно на око – както ни се струва и както ни се иска.

Да не коментирам и легловата база, която все се увеличава и все е под нашия български максимум от 7000, които са обезпечени с медицински персонал, лекарства и апаратура. Затова когато преди няколко дни достигнахме тази бройка, веднага започна масовото изписване на „преборили болестта“.

Нещо като при един ФБ-приятел – казали му – полежа и стига толкова, други чакат на опашка, ще долекуваш пневмонията вкъщи, кажи на близките ти да намерят някъде из държавата азитромицин – на каквато и цена да им го продават!

Вярно, големи са числата на „преборилите болестта“. Но те са големи, защото преди 2-3-4 седмици имахме ударно заразяване и сега който е обективно жив и субективно здрав, се смята за „преборил болестта“.

Тези дни обаче аз влизам в несъгласие дори с уважаваните от мен математици. И те сякаш се заразиха от пропагандата на властта, и започнаха да виждат нещата не такива, каквито са, а каквито им се искат да бъдат.

И така…

Отново над 40% е съотношението между позитивните тестове и всичките тестове – един убийствено висок процент.

Това е ПЪРВАТА ВЕЛИЧИНА, която ни дава обективна представа за РЕАЛНОТО СЪСТОЯНИЕ на пандемията в страната.

И тя е устойчив знак за продължаване на бедата, в която се намираме.

За понеделник и вторник имаме:

359 нови починали от вируса!!!

(за всяка от предните седмици те бяха съответно общо 983, 934, 750 465, 367, 204, 108).

Така починалите от вируса станаха 5156.

Нарастването на броя на починалите от (с) вируса е ВТОРАТА ВЕЛИЧИНА, която ни дава ОБЕКТИВНА ПРЕДСТАВА за реалното състояние на пандемията в страната.

И тя е устойчив знак за продължаване на бедата, в която се намираме.

319 нови заразени медицински работници!

(за всяка от предните седмици те бяха съответно общо 1085, 1062, 877, 640, 482, 332);

Така заразените медицински работници станаха 7254.

Нарастването на броят на заразените медицински работници е ТРЕТАТА ВЕЛИЧИНА, която ни дава ОБЕКТИВНА ПРЕДСТАВА за реалното състояние на пандемията в страната.

И тя е устойчив знак за продължаване на бедата, в която се намираме.

Съобщава се отново и отново за поредните огнища на трайно настаняване на вируса, абсолютно всички окръзи са установили нарастващ брой на заразените.

Продължаването с високи темпове на дифузното разпространение на вируса и възникването на нови и нови гнезда на заразата – това е ЧЕТВЪРТАТА ВЕЛИЧИНА, която ни дава ОБЕКТИВНА ПРЕДСТАВА за реалното състояние на пандемията в страната.

И тя е устойчив знак за продължаване на бедата, в която се намираме.

Отново ще кажа – въпреки самохвалството на властта нито един, абсолютно НИТО ЕДИН реален показател за разпространението на вируса не ни дава ни най-малко основание да смятаме, че вирусът отстъпва.

Окончателен извод може поне с някаква степен на приблизителна точност да се направи едва тогава, когато изтече тази седмица. Но е факт, че тя започва толкова ударно, че поне след понеделник и вторник не прилича да е седмицата на успокояването на вируса.

Автор: Николай Слатински


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 73 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ужас

    144 6 Отговор
    Вчера пак е починал човек пред болницата ,защото е нямало кислород !!
  • 2 кнаус 485

    134 20 Отговор
    Да таса е.... властта лъже к манипулира....да се маха тиквата и кликата му...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 българин

    134 16 Отговор
    Мрем като комари след пръскане , а властта казва ,че всичко е ОК. !

    Коментиран от #56

  • 5 незнайко

    76 6 Отговор
    Пo oфициaлни дaнни зa cмъртнocт прeз гoдинитe пo мeceци дo ceптeмври мeceц cмъртнocттa в БЪЛГAРИЯ e билa нoрмaлнa !!! Ceгa три мeceцa ce e увeличилa двoйнo в cрaвнeниe c пocлeднитe 5 гoдини !!! 48 ceдмицa 2018 г. ca пoчинaли 2180 чoвeкa. 2019 г. ca пoчинaли 2034 чoвeкa a 2020 ca пoчинaли 4619 чoвeкa !!! Тoчнo ceгa пaндeмиятa cи пoкaзвa "рoгaтa" Oт 42 ceдмицa тaзи гoдинa e зaпoчнaлo увeличeниeтo нa cмъртнocттa !!! Дoкoгa щe e тaзи тeндeнция никoй нe мoжe дa кaжe .

    Коментиран от #64

  • 6 Българка

    120 17 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Не вярвайте на властта, че вирусът стихва. Властта мами и лъже"
    СТЪКМИСТИКАТА Я ПОРЪЧВА ВИНЕТУ, ЗАЩОТО ОКРАДОХА ПАРИТЕ И НЯМА ЗА КОМПЕНСАЦИИ.
    За това Борисов се гласи да отваря незатворената държава.
    Оставки мутри! Съд, затвор и конфискация за вас!
  • 7 ЛЛЛ

    111 8 Отговор
    Абсолютно вярно. Около мен хората дори не ходят да се тестват, не се знае кой е заразен и кой не е. За какво отшумяване става въпрос? Държавата боледува а ние си ходим по инспекции
  • 8 офис на герб

    78 13 Отговор
    гербаджиите ще се обидят бе слатински,те още вярват в дядо мраз
  • 9 Мичо

    29 111 Отговор
    На тебе ли да вярваме, бе ! Ченге в СДС, съветник на Първанката, сега професор по национална сигурност, моля ви се ! В същото време постоянно е извън закона по разпространяване на конспиративни теории и злословене срещу властта. Да не казвам откъде му идват заръките ...

    Коментиран от #11, #26, #41

  • 10 Си ган

    34 23 Отговор
    Слатински, и какво да правим според теб, то само едната вяра остана...значи остава пълна забрана за излизане и това е, после ходи по медиите и пиши да не се ваксинираме.

    Коментиран от #57

  • 11 Мичо

    9 30 Отговор

    До коментар #9 от "Мичо":

    И не съм гербаджия ...
  • 12 beast

    66 7 Отговор
    Не знам какво стихва ама цялото ми семейство беше болно от това + половината фирма в която работя ...
  • 13 Чук и Гек

    28 117 Отговор
    Бойко поне е прочел Винету! А вашият президент Радев какво е прочел? Само Устава за гарнизонна и караулна служба в първия семестър като курсант!

    Коментиран от #15, #16, #19, #32

  • 14 Николай Слатински! Никой не вярва на

    67 11 Отговор
    Власта, в това може да си сигурен!!! Ите не си вярват най вече. Голямо Лъжене и голямо Крадене, нищо друго НЕЕ Вярно!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Си ган

    25 73 Отговор

    До коментар #13 от "Чук и Гек":

    Радев не е прочел нищо, той само е слушал, преди команди, сега конско от Деса.

    Коментиран от #20

  • 17 Тука тепърва

    33 5 Отговор
    започва пандемията.
  • 18 Блатински

    24 51 Отговор
    Един тупан крещеше от Шипка"нема вирОс" "лъжат"!! Ти ли го подкокоросваш или той тебе????
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Решетникоф

    16 31 Отговор

    До коментар #16 от "Си ган":

    А слушка и сега! Дресираното си е дресирано! Сега ще му дам джоланче,и пак го пускам да лае! Дръж куче!!!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гост

    32 58 Отговор
    Поредният специалист! Аман от такива! Тука преди време разни форумни разбирачи се подиграва ха на Мутафчийски и докторите от Пирогов и други болници за чувалите с трупове. Хората молеха да се спазват мерките, предупреждаваха за колапс на здравната система, ама ние викаме че вирус няма! Олабиха мерките и ела да видиш! После ПСР теста бил манипулация, взимали ти незаконно ДНК инфо, и т. н. После Гърция реши да не пуска туристи без тест и кво стана? По 5 000 теста на ден, нищо че са по 110 лв. После едни кре те и гориха маски, ама некои от тях изгоря ха от света, ама пак държавата е виновна! Сега за ваксинация не били съгласни половината българи! Мислим си, ако Гърция обяви че ще пуска само ваксинирани туристи, кво ли ше стане? Сигурно ше строши пак некой рекорд! Но иначе пак ше си плюеме държавата, правителството, щото иначе нема да сме Българи!
  • 23 Чук и Гек

    16 42 Отговор

    До коментар #19 от "куч и кег":

    Е, кво като съм каунь!? Много полезен зеленчук при пандемия! Имам представа как Радев е пръв по успех в Академията в САЩ сред чужденците - останалите са били от Чад, Монглия и Зулу!
  • 24 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    20 8 Отговор
    Дали са ви в медиитиии някакви лекарства,като панацея....Всяко лекарство има заместители вие трябва да знаете как ви въздейства на вас!Започнете ли един антибиотик,не го сменяйте,а предварително знайте за какво го почвате и как ще видейства на вас!Никой не може да ви излъже,защото с очите си ще видите.Заболяването ще утихне,защото е минало през много хора и няма как да ги разболее пак!Като ви казвам заболяване то е предизвикано от биологично оръжие,дори мога да ви кажа какво е закачено за ковид вируса!За това,което е закачено няма лекарство ,а се лекуват симптомите!Ваксините,които барнаха набързо под страх от Нещото имат за цел -Да намалят тежките форми на заболяването и нищо друго!Все още няма да ни правят на абажури!При положение,че голяма част от нас го изкараха ,не е необходимо да се Ваксинирате,дори да не сте го изкарали видно е по вероятно да е минало през вас без видими симптоми!Всеки да реши сам за себе си,аз съм притеснен от Нивото на Познание,което демонстрират по медиите корифеи като Щабът и другите като този академик петрунов!
  • 25 9c8cx9csx

    18 33 Отговор
    По муцуната на тоя съдя, че или е бивш комунист, или сегашен соросоид, а защо не и две в едно?!
    Познах ли ?

    Коментиран от #29

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Джангъра

    20 62 Отговор
    Най големият лъжец и пр ос так е президента, твърдеше че няма вирус и ни караше да не спазваме мерките, и това е резултата от един безхаберник на отговорен пост!
  • 28 !!!?

    20 59 Отговор
    С такъв президент като Фигуранта вируса не само че не отстъпва, а настъпва - Съд и Затвор за организиране на метеж срещу държавното управление по време на Пандемия !!!?

    Коментиран от #36, #39

  • 29 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 7 Отговор

    До коментар #25 от "9c8cx9csx":

    Не бе трудно да отгатнете!
  • 30 Просто

    40 5 Отговор
    Управляващите лъжат за размера на проблема.Всичко е тотално трагично. Тестове не се правя и то умишлено. Антигенните не се отчитат никъде и се крият,а те са много по-достъпни вече и масово се предпочитат. Като не могат да се приравнят може да са обявяват толкова положителни ПСР и толкова антигени, но това не се прави. Заразените са в пъти повече. Болните са оставени, ако го преживеят, преживеят. Ако се усложнят и случайно имат късмета изобщо да стигнат до медицинска помощ може и да бъдат тествани и да влезнат в бройките на статистиката с ковид. Инак са просто починали.
    Общата смъртност от всичко за 44 седмица (от 26.10 до 1.11) е 30% повече отколко е била през последните 5 години за тази седмица това са 600 човека повече. За 45 седмица (от 2.11 до 8.11) е 40% по-голяма т.е са починали с 1000 човека в повече спрямо предходните 5 години. За 46 седмица(от 9.11 до 15.11) увеличението е повече от 80% това са около 1750 повече починали спрямо тези през предходните 5 години. За 47 седмица(от 16.11 до 22.11) увеличеното e 110% това са 2230 повече починали спрямо тези през предходните 5 години. За 48 седмица(от 23.11 до 29.11) увеличеното e повече от 120% това са 2550 повече починали спрямо тези през предходните 5 години. Тоест вече две поредни седмици умират повече от два пъти повече хора от колкото през предходните години. Медиите удобно не споменават това обаче.
    Честит законен геноцид на всички
  • 31 Гост

    60 2 Отговор
    Нека спазваме ЕЛЕМЕНТАРНИ мерки, дори и да махнат"локдауна", НИКОЙ не може да ме накара със сила да се блъскам в кафенета, ресторанти, дискотеки и т. н.все места късето има много хора! Пазете се, на властта НЕ ИМ ПУКА, а на вас!!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Патето яки

    46 6 Отговор
    Прав е Слатински, крие се броя на заразените не се отчитат антигенните тестове . ........Аз си правих антигенен тест беше положителен и не се отчитам като заразен, впоследствие 25 дни с температура, пет дни в болница , кислород , банки антибиотици и ме изписаха на петия ден да се лекувам в къщи. Още десет дни пих антибиотици. Слава богу преборих вируса доста тежко.
    Не вярвайте на официалните данни , лъжат и крият , няма места в ковид отделенията и хората мрат на стълвите на болниците за капка кислород.
  • 34 Просветен илюминат

    37 4 Отговор
    Преди вируса се задаваше друга криза,сега вируса дава възможност на алчните да крадат от парите покрай пандемията,после като отмине от кого и какво ще се краде?
    Човек видимо унищожава природа и човешки животи в стремежа си да събира и къта пари по разни чекмеджета.
    И ще дойде ден в който Човек ще разбере,че парите не стават за ядене.
  • 35 Ники

    25 14 Отговор
    Тоест, нямаше полза от затварянето на градините и училищата. От както са затворени процента на заболели се покачва.
    Нали уж щеше да спаднат драстично и децата били най-големите преносители?

    Коментиран от #46

  • 36 психолог

    2 13 Отговор

    До коментар #28 от "!!!?":

    удивителен инфантил!!!
  • 37 Факт

    21 1 Отговор
    Кои управници не лъжат народите си!?
  • 38 пълен батак

    44 1 Отговор
    Здравната ни система отдавна е много болна! Много преди тази криза. От момента, в който направиха болниците търговски дружества и лекарите съответно -търговци! А хаосът в организацията и мениджмънта на пандемията е характерен за цялата ни държава! Няма сектор, който да работи нормално, като в нормална страна!
  • 39 Още една от

    22 4 Отговор

    До коментар #28 от "!!!?":

    вересиите на .... се обажда. Колко пъти да ви го казвам с членска книжка от герб сте с предимство за лудницата.
  • 40 Да обясняваш на гербер,

    20 4 Отговор
    от де извира топлата вода си е пълна загуба на време.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Матей

    20 2 Отговор
    За никакво спихване няма и намек,напротив,призовават ,АЛЯАААРМ! нАИСТИНА ЗА НОВА ГОДИНА готвят известно открехване,подразбира се ,че е временно и после пак ще затръшнат навсякъде.Всевластния пантократор и неговия щаб от черни ангели дърпат лостовете за управление на поразия.Газ-спирачки,газ-спирачки,тя тая тарга,в каквото превърнаха държавата ,съвсем ще се разпадне.
  • 43 ПЕНКО

    6 11 Отговор
    ТОЗИ ,МИ БЕШЕ СЪГРАЖДАНИН - ПРЕДИ ДА ПОЧНЕ ДА СЕ ДУПИ В СИНЬО !!!!! ДНЕС Е " СОФИАНЕЦ"- С ПАРИ ОТ "ПОЛИТИКА " !?!?!? ВИЖТЕ МУ ФИЗИОНОМИЯТА !!! ТОЙ И НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ-- БЕШЕ ШЕФ ТАМ!!!
  • 44 ПЕНКО

    3 11 Отговор
    ЕДИН ОТ НЕГОВИТЕ ХОРА : " УЧА СЛАТИНСКИ НА КАРАТЕ...- МА ТИ НЕ СИ КАРАТИСТ ... ДА- АМА- ТАКА МИ Е ГОТИНО ДА ГО РИТАМ " !!!!!!!!!
  • 45 Наблюдател

    27 3 Отговор
    Факт! Властта лъже и окото и не мига! Тон за лъжите естествено дава лицето Бойко Борисов!
  • 46 Смешна

    10 1 Отговор

    До коментар #35 от "Ники":

    Работа, Затварят Четири мухи,А мравуняците работят до дупка.
  • 47 Warrezz

    3 20 Отговор
    Всички са смешни! Поредния платен идиот, който опитва да ни убеди, колко е страшен вируса.. А тия дето се връзвате сте страшно смешни. На вас препоръчвам да си слагате маските и да се увивате в леглата... Тотално смешници!

    Коментиран от #58

  • 48 Анина

    11 2 Отговор
    Всичко е така както пишете,но му готвят4мандат.Удобен е. Кой ти гледа народа,че мре.
  • 49 Ханибал Проктър

    4 1 Отговор
    Интересно ми е,че на протеста няма !
    А тези които не протестират ЯКО !!!
    Що ли,се питам азе,вий софийските
    хайлазе ?!
  • 50 Анонимен

    2 9 Отговор
    Той лъже, а бсп не лъже. Лошото е че всички бкп се нахвърлихте срещу бб. И сега връщайки лентата назад 1984 имаше една лекарка туркиня, реджебови от kzh. И ДВАМАТА ГИНЕКОЛОГИЯ. ГОВОРЕШЕ СЕ, ИМАШЕ ПСИХОЗА.. НАРОДА ВЯРВСШЕ, ЧЕ Д-Р Реджебова, лекарства на бебета.. Осъкатявани за цял живот.. И се уверих, че всичко това е една голяма лъжа. Той спаси живота ни, кайто и тя. Бяха изселени. Българи сме. И всичко това е истина. Обожавам ги. Разбрах от мои приятелки от Турция, че доктор Реджебов е покойник, както и тя. Но за нея е под въпрос. С голям тир.. Бяха изселени. Същото е и с ваксините.... Живи и здрави са децата, турчето и българчето. Дпасени от тях хиляти животи на бременни и бебчета.. 1984..преди, много преди. Не вярвайте на комунисти и разни за ваксини и др. Неща... Лично мое мнение.
  • 51 яко ни лъжат

    7 2 Отговор
    74 пaциeнти ca пoчинaли в Мocквa зaрaди уcлoжнeния, прeдизвикaни oт кoрoнaвируcнaтa инфeкция прeз пocлeднoтo дeнoнoщиe. Тoвa cъoбщи RT, кaтo ce пoзoвaвa нa дaнни нa cтoличния Oпeрaтивeн щaб зa бoрбa c кoрoнaвируca. КAК ГO КOМEНТИРAШ ТOВA МИНИCТРE????? 12 МИЛИOНA МOCКВA 74 ПOЧИНAЛИ OТ КOРOНA, 6 МИЛИOНA БЪЛГAРИЯ 400 ПOЧИНAЛИ OТ КOРOНA. ФAКТИТE ГOВOРЯТ. НE CE CПРAВЯТE, МAХAЙТE CE ИЗEДНИЦИ OТ ГEРБ. ДАННИ ОТ 10.12.20
  • 52 Тъп, по-тъп, най-тъп

    2 0 Отговор
    Изплувате от помията "всичко-знаещи", некадърни, самотни отпадъци от миналото, изпаднали в безтегловност ! Никой не ви иска ! Клевети, слухове, злоба ! И вАШИТЕ наследници също, некадърниците НЕ могат да научат никой на нищо ! Българите сме умен, търпелив и добър народ, но имат и граници на търпението ! Като една забравена певачка от миналото, "изигнала", че всичко е измама ?!?! Изригнала смрад и помия по идеята "Няма лоша реклама щом те споменават", същия мотив е имал идиота убил Джон Ленън - " като съм некадърен ще убия известен та да
    споменават и моето име" ! И една ТЪПА "журналистка" от извесна национална медия се разприказва в ефир с трите имена на убиеца, ТЪПОТИЯТЯ няма граници ! И с ковита и с Борисов е същото !
  • 53 Cveti

    1 1 Отговор
    Абе ей много умници се навъдихте БЕ🤣🤣😥
  • 54 Сценарии

    3 3 Отговор
    Бацето иска да отвори всичко на 21.12, че да може след нова година да обяви извънредно положение и така да си спечели още шест месеца управкение. Не е трудно да се досети човек, именно решението за "отваряне" дойде след като президента обяви дата за изборите.

    Коментиран от #55

  • 55 Сценариста

    4 4 Отговор

    До коментар #54 от "Сценарии":

    Хаааа. Комунистически утрепки, искате да грабите отново Българските данъкоплатци и Европейските мангизи ?! Няма да стане ! Борисов ви пречи и изливате всякаква помия срещу него ! Мен ме насираха точно така за да крадът патенти и бизнес, ама сега плащат и плачат! Спечелих 23 съдебни дела абсолютно на всички инстанции в България а сега ги погвам в Европейския съд ! "Криеха" се и пишеха от разни части по света, "дълбок" интернет, игри ама хакери и хакери !!! При дял от обезщетенията - няма криене, връзки или адвокати ! Клевети обиди, набедяване, за стоткнки, пишете,но всичко трябва да докажете в Съдът, пишете, дребно платени тролчета, фирмата ми за лоши вземания не пропуска !
  • 56 Българин

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "българин":

    Тя властта като казваше, че ще се мре яко, вие, винаги не вярващите, пак не се вслушахте. Вие така или иначе все не чувате, не вярвате, не помагате...
    Поне спрете да пречите на тези, които искат да спазват мерките, за да не мрем като пилци.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 този

    4 2 Отговор
    Ми ти подобие на човешко същество Сланински какво точно направи против пандемията дари кръвна плазма или парични средства за някоя болница или предпазни средства по добре се върни там откъдето изпълзя лицемери много в БG.
  • 60 Аз, бе... Аз...

    3 1 Отговор
    Слатински, кой те набеди за експерт пък тебе - с тази диплома от Илиянци?
    Ти си компетентен само по отходните води на "Факултета" !
    Не ти вървят КГБ номерцата, особено пред хора, които ти знаят подлата мижава душица !
    Смешник ...
  • 61 Протестър

    4 1 Отговор
    Още един БОЛШЕВИШКИ провокатор, защо не помогнете с нещо хората бедстващи от пандемията, а само за политически ползи мислите. Никой от вас с нищо не помогна на държавата и народа, представям си ако вие управлявахте щяхме да сме измрели всички, както го направихте с аварията на Чернобил.
  • 62 БСП най крадливата партия

    4 1 Отговор
    НЕ ВИ СТИГА ЛИЦЕМЕРИЕТО, А ВЕЧЕ НАГЛЕЕТЕ. МАРТ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИСТРИТИ ОТ ИСТОРИЯТА. КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО.
  • 63 Русенско варено

    4 1 Отговор
    Тоя свинчо счупи тъпомера по простотия.
  • 64 еди кой си

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "незнайко":

    докато в болниците убиват хора по протокол за лечение!