Last news in Fakti

20 Февруари, 2021 13:08 14 230 56

За Йончева, Нинова и още нещо

  • елена йончева-
  • корнелия нинова

Елена Йончева стана нещо като черната овца за лидерите на БСП. Защото има конфликт с Корнелия Нинова

За Йончева, Нинова и още нещо - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Елена Йончева стана нещо като черната овца за лидерите на БСП. Защото има конфликт с Корнелия Нинова. Защото я критикува, а Нинова е, която изчисти партията от някои "стари муцуни", внесе нов дух и мобилизира соцалистите. Партията има нужда от единство, идват решаващи избори, а Йончева внася разцепление.

Но Йончева казва следното:

"Не съм чула председателят на БСП да говори за случая „Барселона“, за аудиозаписа и снимките с чекмеджетата. Най-голямата опозиционна партия не поръча експертиза на този аудиозапис, в който премиерът казва, че ще размаже физиономията на един бизнесмен като изпрати при него КФН.. В България темата даже не се повдига от лидера на най-голямата опозиционна партия. Аз задавам въпрос, който интересува нас българите – има ли някакви скрити договорки?“

Този въпрос изисква отговор. Както и въпросът- защо 27 депутати на БСП, между тях такива видни като Драгомир Стойнев и Тома Томов покрепиха избора на Сотир Цацаров за шеф на КПКОНПИ? Защо Валери Жаблянов и Весела Лечева не гласуваха против и се въздържаха? Защо гласувайки по този по този начин тези 29 депутати оставиха съмнение, че върху тях може да е приложено въздействие от сили, които вероятно са използвали компромати срещу тях? Защо партийното ръководство не им потърси сметка? Вярно е, че един депутат трябва да гласува не само по инструкция отгоре, но и по съвест, но в случай става дума за бившият Главен прокурор Цацаров, назначен по думите на бившия градски прокурор Кокинов лично за такъв от Бойко Борисов, за Цацаров, който избра и посочи за свой заместник Иван Гешев, чиято оставка през цялата минала година искаха протестиращите.

Такива неща не може да бъдат заметени под килима. Те трябва да се изчистят, защото колкото и да се замитат, те няма да изчезнат и ще продължат да кородират доверието и единството, от което тази партия се нуждае.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 89 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    118 85 Отговор
    в момента има двама политици в БГ които стават-единия настоящ , другия бивш. Радев и Жан

    Коментиран от #4, #48

  • 2 Мдаа

    76 90 Отговор
    Значи е права Йончева.
  • 3 хан крум

    89 135 Отговор
    Елена Йончева е единствената ни читава представителка в ЕП!

    Коментиран от #20

  • 4 А бе

    71 51 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Много си прав. Самата истина е. 👍
  • 5 Фактите с Антон от зайчарника

    51 64 Отговор
    И двете са протежета на Сергей ..
  • 6 Състезание

    91 59 Отговор
    Обявена е награда за позналият коя е по-богата- Еле..на или ИМпексова. Който познае,получава награда,една година на пълна издръжка в многобройните имоти на двете дами.Вероятно е, почивката да продължи повече от година,защото 50,60 имота трудно се обикалят.Честито.
  • 7 В едно гърне се изхождат и от едно...

    51 47 Отговор
    Шкафче си вземат заработката от успешното загробване на България...Ортаци са още от времето на първите изяви на Пъдарина на бай Тошо!Иначе честно казано наградите за актьорско майсторство в порноиндустрията са си заслужени от управляващите грабители и унищожители на държавата.....
  • 8 !!!?

    112 51 Отговор
    Йончева е пациент - злобарка в последна фаза на амок !!!?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 пройчо

    51 36 Отговор
    Аре да си упражняваш въпросите към бандата на Бою ,а ?...Там има ли конфликти?..лесно се критикари опозицията !
  • 11 Нинова е Главната..

    42 89 Отговор
    Йончева е най-смелата българска журналистка,но в йерархията на БСП е 7-8 цигулка..
  • 12 Кси

    87 25 Отговор
    Какво да говори за чекмеджета монтажи и къщи, всеки има някаква къща, ами Нинова не говори как милиончева гласува в ЕС за сепаратистката омо-илинден, скрий се вече дърто
  • 13 АМИ

    87 40 Отговор
    ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА СЪС КОМУНИСТА РАДАН КЪНЕВ ,ПРЕГЪРНАТИ ЗАЕДНО, ИСИПАХА ВЪРХУ РОДИНАТА НИ , КОФИ ПОМИЯ И СЕ ГОРДЕЯТ СЪС ТОВА . ТЕ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ , ЕДНИ НИЩО НЕ СТРУВАЩИ ПОМИЯРИ !!!!!
  • 14 Стефан

    98 20 Отговор
    Нинова воюва на няколко фронта и е в предизборна ситуация . Тя има своя стратегия. Голямата грешка на Нинова е дето я сложи да води листа. За тази госпожа думата лоялност не означава нищо
  • 15 чичо

    79 21 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Не съм чула председателят на БСП да говори за случая.../-не е вярно.Нинова много ясно ти го каза„не мога да подкрепя нещо което не е проверено“.В случая,за твое съжаление Йончева,тя е болезнено права.Всеки разумен човек би постъпил като Нинова.Празните бля-бля са само за наивници.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Другар

    71 42 Отговор
    За всеки член на тази партия има комромати,защото,цялата комунистическа партия е компроментирана,още от 1923г.Всеки член е мръсник или наследник на такъв.Както и да си сменят името си остават долни мерзавци.

    Коментиран от #46

  • 18 Комунивирис

    80 9 Отговор
    А бе, Елена Йончева върна ли кредита от 2,5 млн.$ от КТБ? Ало,СИНДИЦИТЕ!
  • 19 Каун на Грипен

    56 17 Отговор
    Вижте тази другарка зад Елена на снимката. Е това им е електората на БСП.
  • 20 Корнелия

    64 6 Отговор

    До коментар #3 от "хан крум":

    Е та кое и е читаво на този Вук у воденица освен само да брщолеви глупости и да злепоставя даржавата пред Европа и да си зима 25хилки заплата нищо полезно не е затворила ама мандата ще свърши ще се прибере с подвига опашка и ако не беше Нинова тази нямаше въобще да е там в Брюксел а щеше да търка наровете в женския затвор в Сливен
  • 21 Кочо

    68 8 Отговор
    Радев правилно се отърва от Елена! Тя е такова хищно нещо, че само използва другите да се уреди! Като журналист - да си прави репортажите, а като влезе в листите / не в политиката/, да се намърда в европарламента! Дори видни гербераскини, ТГП не са толкова отвратително, защото от тях поне не се очаква да бъдат умни, красиви и почтени! Тая е разочарование и не знам поради каква глупост бе водач на листа!!?!?

    Коментиран от #25

  • 22 гого

    60 39 Отговор
    А защо ако Бойко и Герб са крадци ,няма един спрян еврофонд и няма нито една фалирала банка? Защо при БСП бяха спрени фондове и имаше много фалирали банки? Защо финансовите агенции повишават рейтинга на България?

    Коментиран от #23

  • 23 Кочо

    36 35 Отговор

    До коментар #22 от "гого":

    Защото вълкът никога не ловува в сопственото си леговище! Само от чуждото! Ето, сега да паднат от власт и пак ще откраднат някоя банка - хем да се обогатят още повече, хем да дискредитират настоящият пишман, уж управляващ! Дори с тази цел временно мафията уж сдава властта - когато не е комфортно! Так,, в началото на 2013 г. когато се зададе бежански наплив, Тикварий избяга от поста! Когато стихна, пак го върнаха и заяви, че той спрял мигрантите.

    Коментиран от #26, #34

  • 24 дърта комуняга

    32 9 Отговор
    боклуците се чудят как да си лъснат имиджа
  • 25 АМИ

    55 5 Отговор

    До коментар #21 от "Кочо":

    ТО НЕ САМО РАДЕВ СЕ ОТТЪРВА ОТ ТОЗИ СЪСЕЛ , ОТТЪРВА СЕ И СТАНИШЕВ ОТ ЙОНЧЕВА, СЕГА ЩЕШЕ ДА И СЪРБА ПОПАРАТА !! ЗАТОВА ВИДИШ ЛИ ТАКОВА ЖИВОТНО БЯГАЙ ПРЕЗ ДЕВЕТ ПЛАНИНИ ВЪВ ДЕСЕТА !!
  • 26 АМИ

    15 7 Отговор

    До коментар #23 от "Кочо":

    КОЧО ....ТИ НЕ СИ ВЯРВАШ НА ТОВА КОЕТО ПИШЕШ , ИСКАШ НИЕ ДА ТИ ВЯРВАМЕ ..........ЩО ТЪЙ ????
  • 27 РАДИО ЕЛТО

    29 52 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ най достайния БЪЛГАРСКИИ ПРЕЗИДЕНТ
  • 28 ооооо

    22 9 Отговор
    Истината е в това което вършат,нищо,истината е да докопат кокала и после потоп.Винаги това е края, при тях те са ни доказали че мястото е им на друго място, тез никога не са постигали нещо само......,работил съм.....Прокоратура им трябва на тез.Ама е няма.
  • 29 НИНОВА

    24 37 Отговор
    Е ЕДИНСТВЕНИЯ ДОСТОЕН ПИЧ В НАША ПОЛИТИКА.
  • 30 ПЕНКО

    27 13 Отговор
    ... " АЗ СЪМ ЙОНЧЕВО ЧОВЕЕЧЕ - ПОЛИТИЧЕСКИ ДОБЪР ДРУГАР .... АЗ
    СЪМ НИНОВА - ОБААЧЕ -ВЕЧЕ НЯМАМ СИ ДРУГАР ...-ТРАЛАЛА СМЕ - ТРАЛАЛА СМЕ -ВСИЧКИ - ТРАААЛАЛААА " !?!?!?!?!?

    Коментиран от #35, #37, #39, #40

  • 31 нерегистриран

    16 38 Отговор
    Йончева е умна. Казва истините. Защо си мълчат, защото са заедно в краденето всички. Нека каже нинова. Цеета Караянчева има и хотели. Банкови сметки. Както говорят кърджалии, и кво като има. Да ги носи на баща си в гроба. Не дошла да си погребе баща си, ако е верно. Града е малък, защо мълчите бе бсп и дпс, защото и вие крадете, от общината, от хората рушвети на 4 очи. По БНР при Волгин Тошо Тошев каза.. Виж.. Нищо че отричат.. Бб се молил на ТТ журналиста на вестникТруд.. Да каже на.. Да са герб в коалиция с бсп.... Народа му дойде много и мисля, че ще има бунтове, ако след изборите пак гласуват 3партии заедно. При живково крадяха малко хора
  • 32 БСП милионер

    37 12 Отговор
    В ръководството на БСП се приемат само индивиди, със стаж в СДС или друга партия,и с банкова сметка над 1 милион.Притежаването на имоти в чужбина дава бонус точки.
  • 33 Анонимен

    14 44 Отговор
    Йончева е обиколила света като разследващ журналист. Нев всички млади са умни. И пари имала, имайте и вие. Във войната срещу.. Можеше и да я убият. Харесва ми Елена Йонева. Има малко дете, а ониям 3партии крадат на поразия, а простовати
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 РАДИО ЕЛТО

    51 8 Отговор
    ЕЛЕНО
    КОРНЕЛИЯ ти подаде пръст ти и отхапа
    ръката
    никой не обича
    подлеци и
    предатели
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 РАДИО ЕЛТО

    25 49 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е най достойния БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН
    ГЕНЕРАЛ
    ЧЕСТЕН
    ДОБЛЕСТЕН ПОКЛОН

    Коментиран от #50

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 АНОНИМЕН

    14 11 Отговор

    До коментар #30 от "ПЕНКО":

    на теб ТРАЛА ЛА ТРА ЛА ЛА ТРАЛА ЛА ТРАЛА ЛА ти не плащаш ток вода здравно не си осигурен точите телк ной паразитирате на нашия БЪЛГАРСКИ ГРЪБ
    трол от герб си тралала трало ло фх
  • 41 Гражданин

    16 4 Отговор
    Човек и добре да живее пак ще умре Няма спасение от смъртта Дори и дон Вито Корлеоне не е успял да се спаси

    Коментиран от #43

  • 42 Гпражданин

    25 3 Отговор
    И богатите и бедните умират Разликата е че за бедният смъртта е избавление а за богатия -трагедия
  • 43 РАДИО ЕЛТО

    13 9 Отговор

    До коментар #41 от "Гражданин":

    ВИТО Корлеоне е художествена измислица а БГ МУТРИТЕ а световната мафия са реалност
  • 44 Гост

    14 44 Отговор
    Елена е Най-умната. Световно известна журналистка беше. Кое й е старото. Завиждате й всички. Трябва нинова да я предложи или дпс за Президент, министър-председател, министър на външните работи. Мозък и рядко се раждат като Елена. Ходила е с един мъж. Майката на сергей не я искала, защото била 2 години о-голяма от него.

    Коментиран от #49

  • 45 Българин

    11 31 Отговор
    Елена Йончева е най-честният политик в България . Съди и Осъди водача на щатско-турските слуги . А Нинова не е най-дипломатичния депутат в БСП . Но на зло куче ( синята мафия ) - Нинова за прът !
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Матей

    4 14 Отговор
    Такава била ябълката на раздора,Йончева определено има право,тези неща трябва да се изяснят.Корнелия пощади бойко за неговите издънки,а можеше да го свали през лятото,предпочете да разчиства терен в партията си.БСП не трябваше да изпуска златния шанс и сега щеше да е управляваща партия,вместо да чака на изборите бойко великодушно да им върне жеста.
  • 48 Истина

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    какьв полетик е Радев ,толкова е бос в това отношение,че чак хал хабер си няма .с полетиката е на ВИЕ, има много хляб да яде ,и пак не сьм сигурен че ще вдене нещо.полетиката не е за всеки.
  • 49 хеий

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "Гост":

    ТОВА Е НАЙ ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ ,КОЯТО МОЖА ДА СЬТВОРИШ.
  • 50 до 38

    8 1 Отговор

    До коментар #38 от "РАДИО ЕЛТО":

    какви ги говориш бе човек, този селянин и честност , пьлна противоположност на това ,само ти не си го разбрал.
  • 51 Болярин

    13 0 Отговор
    Нищо не трябва да се замита под килима в БСП - просто БСП трябва да се измете от политическият живот на България !!!
  • 52 БСП най крадливата партия

    13 1 Отговор
    МИЛИОНКОВА И ИМПЕКСОВА, И ДВЕТЕ КРАДЛИВИ, ЛЪЖЛИВИ И КОРУМПИРАНИ. ХВАНИ ЕДНАТА БЛЪСНИ ДРУГАТА.
  • 53 Протестър

    7 1 Отговор
    Пиар статия на комундетата боклуци. Голямо лансирате хора които скоро ще бъдат привиквани от прокоратурата.
  • 54 Велико народно събрание

    5 0 Отговор
    Тепърва ще отговарят пред ОЛАФ. Няма жал за такива.
  • 55 боклук професор

    1 0 Отговор
    Проблемът е в по-големите цици !
  • 56 Доцента

    1 1 Отговор
    Румен Радев.Оставка .Мутро.
    Съд и затвор за руския шпионин и шайката му